-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Mε τον Διαγόρα; Θα μαι και γώ εκεί.
Θα αφήσεις να περάσουν όσες περισσότερες ώρες αντέχεις (-τε) και μετά θα πάρεις κανένα dvd player να δείτε μερικές ταινίες. Λάπιτοπ θα έχεις μαζί σου;
ελα ρε φιλε
σοβαρα?
εσυ που πας?
θα εχω μικρο λαπτοπ,netbook,εχω ριξει και κανα 10 ταινιες μεσαΚάλυμνο και την επόμενη Αστυπάλαια. Tο κινητό μου πρέπει να το χεις.
Και γω netbook εχω, αλλά δεν έχω ταινίες.
εχει ιντερνετ πανω στο βαπορι?
ειναι καλο πλοιο?εχεις ξαναταξιδεψει με αυτο?
καμπινατος θα εισαι?Καλό είναι το διαγορας, όχι βέβαια καινούριο, τα Blue star Naxos-Paros είναι καλύτερα. Καμπινάτος ναι, αλλά δεν παίζει να κάτσω και πολλές ώρες μέσα.
Ιντερνετ έχει, wifi δλδ επί (αδρας) αμοιβής.
Θα σαι με σύντροφο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mε τον Διαγόρα; Θα μαι και γώ εκεί.
Θα αφήσεις να περάσουν όσες περισσότερες ώρες αντέχεις (-τε) και μετά θα πάρεις κανένα dvd player να δείτε μερικές ταινίες. Λάπιτοπ θα έχεις μαζί σου;
ελα ρε φιλε
σοβαρα?
εσυ που πας?
θα εχω μικρο λαπτοπ,netbook,εχω ριξει και κανα 10 ταινιες μεσαΚάλυμνο και την επόμενη Αστυπάλαια. Tο κινητό μου πρέπει να το χεις.
Και γω netbook εχω, αλλά δεν έχω ταινίες.
εχει ιντερνετ πανω στο βαπορι?
ειναι καλο πλοιο?εχεις ξαναταξιδεψει με αυτο?
καμπινατος θα εισαι?Καλό είναι το διαγορας, όχι βέβαια καινούριο, τα Blue star Naxos-Paros είναι καλύτερα. Καμπινάτος ναι, αλλά δεν παίζει να κάτσω και πολλές ώρες μέσα.
Ιντερνετ έχει, wifi δλδ επί (αδρας) αμοιβής.
Θα σαι με σύντροφο;
με μια κοπελα και ενα φιλο μου θα ειμαστε
αντε να δουμε ππως θα περασουν 19 ωρεςελπιζω να κοιμηθω κανα 8 ωρο,θα παρω και υπνοσακο μαζι μου
οποτε πες 8 ωρες υπνο.2 ωρες πριν και και μετα τον υπνο,κανα 2-3 ωρες συζητηση,μενουν αλλες πεντε ωρες για ταινιες η κανα βιβλιο για διαβασμα -
Τον χειμώνα που πέρασε γνωστή μου ήταν στα Δωδεκάνησα, χρησιμοποίησε πολλές φορές τον Διαγόρα και έμεινε πολύ ικανοποιημένη. Νομίζω πως είναι κλάσεις ανώτερο σε σχέση με αυτό που είχαμε πέρσι στη Θεσ/νίκη. Καλές διακοπές και καλά να περάσετε! Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφίες!
-
Η μπαταρία του laptop μου δεν φτάνει ούτε για μια ταινια... και οι πρίζες του πλοίου??? να τις εμπιστευτώ?
Dr D για πες καμιά καλή θεσούλα στο Διαγόρας... που λέει να την βγάλεις αν δεν έχεις καμπίνα?
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Η μπαταρία του laptop μου δεν φτάνει ούτε για μια ταινια... και οι πρίζες του πλοίου??? να τις εμπιστευτώ?Dr D για πες καμιά καλή θεσούλα στο Διαγόρας... που λέει να την βγάλεις αν δεν έχεις καμπίνα?
olo το φορουμ με το Διαγορας?
το μικρο μου λαπτοπ πιστευω θα με βγαλει γυρω στις 5 ωρες και κατι ,με κλειστα τα ασυρματα,χαμηλη φωτεινοτητα οθονης και ταχυτητα επεξεργαστη στο save,αλλα και παλι δεν φτανουν ουτε για ζητω στις 19-20 ωρες ταξιδιου
δυστυχως ουτε εγω εχω καμπινα
ελπιζω να καβατζωσω καμια καλη θεσουλα στο σαλονι αλλιως την κατσαμε
εντυπωση θετικη μου κανει οτι στο φοιτητικο εχουν εκπτωση 35% και το εισητηριο κοστιζει 30Ε,αρκετα οικονομικο θα ελεγα αν δε λαβεις υποψη τις ωρες(για να πας απο Αλεξανδρουπολη Σαμοθρακη με το Νονα Μαιρη,2,5 ωρες πληρωνεις 13.50,χωρις να εχει φοιτητικο)
για το αμαξι ποσα σε χρεωνουν Κωνσταντινε? -
130 ευρώ αν θυμάμαι καλά.
Πρίζες ναι, σχετικά άνετα, έχω καιρό να έχω πρόβλημα αστάθειας-υπερφόρτωσης, από εποχής Δημητρούλας κλπ.
Σε λίγο πάω να φορτώσω το αμάξι, άντε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!
-
Στο καράβι για Κρήτη αγόρασα μια κάρτα και είχα μερικές ώρες internet.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
130 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Πρίζες ναι, σχετικά άνετα, έχω καιρό να έχω πρόβλημα αστάθειας-υπερφόρτωσης, από εποχής Δημητρούλας κλπ.
Σε λίγο πάω να φορτώσω το αμάξι, άντε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!
τι καλο καλοκαιρι ρε,αφου εισαι ον λαιν.
-
Και τώρα ονλάιν είμαι, είπα να μπω να δω αν παρεκτρέπεσαι.
-
-
Πριν μερικές σελίδες είχε συζητηθεί η Λευκάδα. Πήγα τελικά και ακολουθούν μερικές εντυπώσεις:
Όπως είχα ανφέρει είχα παέι και άλλες φορές αλλά ποτέ δεν την είχα γυρίσει με αυτοκίνητο.
Όι παραλίες της είναι όλες πολύ ωραίες με αυτές τις δυτικής πλευράς να θυμίζουν εξοτικό νησί με το χρώμα των νερών και το τοπίο τους.
Καλύτερη κατά την άποψη μου είναι η Εγκρεμνή. Παρόλο που το Πόρτο κατσίκι είναι πιο γνωστό, η εγκρεμνή είναι πολύ μπροστά!!! Τεράστια παραλία με απίστευτα χρώματα και αμμουδιά. Πολλά σκαλία για να κατέβετε από εκεί που αφήνετε το αυτοκίνητο...
Το Πόρτο κατσίκι πολύ ωραίο. Έχουν βάλει πολλές ξαπλώστρες που κατά την άποψη μου χαλάει το τοπίο και επίσης σε υποχρεώνουν να πληρώσεις 6 euro για το αυτοκίνητο αφού δεν έχει πουθενά ελεύθερο χώρο να παρκάρεις. Το χειρότερο είναι ότι αυτό γίνεται με τις ευλογίες του Δήμου αφού αυτός έβγαλε σε δημοπρασία το χώρο και η καλύτερη προσφορά κέρδισε! Μας κάνουν ρόμπα και στους τουρίστες που πηγαίνουν εκεί.
Ωραία είναι και στον Άγιο Νικήτα και καλή επιλογή για να μείνετε κιόλας αφού έχει κάποιες ταβέρνες και 2 μπαράκια που είναι πολύ ωραία.
Αν καμιά μέρα φυσάει πολύ στις Δυτικές παραλίες τα κύματα είναι τεράστια οπότε για όποιον θέλει ηρεμη θάλασσα διαλέγει την Ανατολική πλευρά.
Ταβέρνες πολλές και καλές με καλές τιμές σχετικά.
Αποφύγετε την ημερήσια κρουαζιέρα ΄με τα καράβια από το Νυδρί. Πολύ κουραστική...Γενικά ωραίες διακοπές, μακάρι να είχα και άλλες μ'ερες...
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Αποφύγετε την ημερήσια κρουαζιέρα ΄με τα καράβια από το Νυδρί. Πολύ κουραστική...
Εγώ είχα πάει με καραβάκι και ήταν τέλεια!
-
Ίσως να πήγες με κάποιο από τα μικρά καϊκάκια. Εγώ με αυτό που πήγα πήγαινε σε άρα πολλά μέρη με αποτέλεσμα να είσαι συνέχεια στο ταξίδι. Νυδρί-Εγκρεμνή-Πόρτο Κατσίκι-Φισκάρδο-Ιθάκι στο Βαθύ-σπηλία Παπανικολή-Μεγανήσι-Σκορπίο.
Για μπάνιο μας άφησε για 15 λεπτά στην Εγκρμνή. Με το που βουτήξαμε άρχισε να σφυρίζει για να φύγουμε.
Βέβαια για κάποια άλλα μας είπαν ότι δεν ήταν έτσι...
Αυτό που πήγ εγώ ήταν ένα από τα 3 σιδερένια μεγάλα... -
**Oι εγκρεμνοί **παίδες
-
Τελευταια φορα που πηγα την κρουαζιερα αυτη που λετε ,στο Πορτο Κατσικι αφου μας αφησε να βουτηξουμε μετα απο 5 λεπτα βλεπουμε ενα καρχαροηδες να πλησιαζει και ολοι βαλαμε προπελες πισω μας!
Περσι εγινε αυτο .Κατα τα αλλα αξιζει να πας! Με την βοηθεια του θεου ! -
Θα πάω φέτος Ζάκυνθο και θα πάρω μαζί μου το σκαφάκι- 5μετρο πολυεστερικό με 90άρα Evinrude-
Έχω ξαναπάει αλλά όχι με το δικό μου σκάφος. Θα μένουμε στο Πόρτο Ρόμα, είναι στην περιοχή του Βασιλικού. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι αν γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ τις αποστάσεις από παραλία σε παραλία περιμετρικά του νησιού, ώστε να γνωρίζω από πριν τι καύσιμα πρέπει να έχω μαζί μου και σε ποια σημεία μπορώ να ανεφοδιαστώ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
τελικά μάλλον θα πάμε Κρήτη, στις Γούρνες στο Ηράκλειο, εκεί βρήκαμε δωμάτιο. τι λέει καλά είναι ?
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Αποφύγετε την ημερήσια κρουαζιέρα ΄με τα καράβια από το Νυδρί. Πολύ κουραστική...
Καραβια λες εκεινους τους σκυλοπνίκτες που δεν θα καταδεχονταν ουτε λαθρομεταναστες να μπουν;
Θυμαμαι ακομα την διαδρομη,οπου ολοι ειχαμε γινει θρησκοι , οι ξενοι ειχαν απο μια σακουλα στο χερι,ενας ναυτης ηταν σουρωμενος και το προσωπικο συνομιλουσε με ατακες: 'Ρε συ,αυτο γερνει πολυ' -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τελικά μάλλον θα πάμε Κρήτη, στις Γούρνες στο Ηράκλειο, εκεί βρήκαμε δωμάτιο. τι λέει καλά είναι ?Ειναι οριστικο η ακομα το ψαχνεις κ τι ψαχνεις ακριβως .Ειναι φασαριοζικο μερος κ το πιανει ο αερας ,μπορεις ομως να κανεις κ μια επισκεψη στο ενυδρειο .
Νοτια Κρητη
Αγ,Παυλος Ρςθυμνου
Σουγια Χανια
Πλακιας Ρεθυμνου
Φραγκοκαστελο -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
τελικά μάλλον θα πάμε Κρήτη, στις Γούρνες στο Ηράκλειο, εκεί βρήκαμε δωμάτιο. τι λέει καλά είναι ?
Ειναι οριστικο η ακομα το ψαχνεις κ τι ψαχνεις ακριβως .Ειναι φασαριοζικο μερος κ το πιανει ο αερας ,μπορεις ομως να κανεις κ μια επισκεψη στο ενυδρειο .
Νοτια Κρητη
Αγ,Παυλος Ρςθυμνου
Σουγια Χανια
Πλακιας Ρεθυμνου
Φραγκοκαστελοδεν ξέρω τίποτα από Κρήτη, δεν έχω πάει ποτέ
ναι ακόμα το ψάχνουμε
όπου να ναι εκτός από Κέρκυρα-Μύκονο-Τήνο-Δωδεκάνησα
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009