-
Στη vw άντε να γλυτώσεις κανένα 20αρικο για τα ίδια πράγματα. Όμως υπάρχουν άπειρα εξωτερικά συνεργεία vag group κάτι που δεν ισχύει για τα volvo οπότε 'παντρεύεσαι' την volvo
-
*Volvo Now ονομάζεται το πρόγραμμα νέων, μειωμένων τιμών και αναβαθμισμένου εξοπλισμού της Volvo, που είναι ήδη σε ισχύ στην ελληνική αγορά και φιλοδοξεί να φέρει νέους πελάτες στις εκθέσεις της.
Με το Volvo Now η σουηδική μάρκα προσφέρει ευκαιρία απόκτησης ενός μοντέλου της σε χαμηλότερη τιμή και με πλούσιο εξοπλισμό, μέσα από μία γκάμα αυτοκινήτων και με δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης, με προϋπόθεση την ταξινόμησή του έως και τις 31 Δεκεμβρίου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αρκετές περιπτώσεις η διαφορά τιμής προς όφελος του καταναλωτή, σε σχέση με τις τιμές που ίσχυαν όταν ήταν ακόμα σε εφαρμογή το μέτρο της απόσυρσης παλαιού αυτοκινήτου, αγγίζει ή και ξεπερνάει το 20%!
Το Volvo Now αφορά σε συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων και έχει εφαρμογή στα πεντάθυρα χάτσμπακ V40 και V40 Cross Country, τα S60 και V60, μεσαίο σεντάν και sport wagon αντίστοιχα, καθώς και τα S60 Cross Country και V60 Cross Country. Ας σημειωθεί ότι αφορά συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων. Όσοι πιστοί…
Ορισμένα παραδείγματα:
– Το V40 D2 στην έκδοση Livstyl, με το νέο, προηγμένο δίλιτρο* (μάλλον εννοεί τον 1600άρη) *πετρελαιοκινητήρα της οικογένειας Drive-E που έχει σχεδιάσει, εξελίξει και κατασκευάζει η ίδια η Volvo, με ισχύ 120 ίππους και ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό, έχει προτεινόμενη λιανική τιμή 26.400 €. Η τιμή αυτή είναι πλέον του 21% χαμηλότερη, συγκρινόμενη με την προτεινόμενη τιμή λιανικής που είχε το ίδιο μοντέλο, μάλιστα πριν την πρόσφατη ανανέωσή του, την περίοδο της απόσυρσης (33.500 €). Φυσικά, για κάποιον που προτιμά τη βενζίνη ως καύσιμο, εξαιρετική επιλογή συνεχίζει να αποτελεί η νέα έκδοση Kinetic Plus για το V40 T3 1.5 Auto, με τον κινητήρα 1.498 κ.εκ. των 152 ίππων και στάνταρντ το αυτόματο κιβώτιο, με ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, 22.500 €.
– Το V40 Cross Country T3 1.5 Auto στην έκδοση Livstyl, με αντίστοιχο εξοπλισμό, έχει ακόμα πιο συμφέρουσα προτεινόμενη τιμή λιανικής, αφού η τιμή των 25.550 € είναι σημαντικά μικρότερη σε σχέση με αυτή του περασμένου Μαΐου (30.500 €).
– Το S60 T3 1.5 Auto στην έκδοση Livstyl, επίσης με τον κινητήρα 1.498 κ.εκ. των 152 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο στο βασικό εξοπλισμό, έχει πλέον προτεινόμενη τιμή λιανικής 27.330 €, (προτεινόμενη τιμή λιανικής Μαΐου 2016, 33.500 €).
– Στην ίδια τιμή, λόγω και της ισχύουσας πολιτικής της Volvo για εξίσωση τιμών ανάμεσα στα S60 και V60, προσφέρεται και το V60 T3 1.5 Auto στην έκδοση Livstyl. Η τιμή των 27.330 €, είναι περίπου 23% χαμηλότερη από αυτή του περασμένου Μαΐου (35.300 €).
– Εντυπωσιακή τέλος είναι και η νέα προτεινόμενη τιμή λιανικής για το V60 Cross Country D4 Auto Momentum, με τον εξαιρετικό δίλιτρο κινητήρα των 190 ίππων και το κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο της Volvo, οκτώ σχέσεων. Τα 35.080 € αποτελούν τιμή μειωμένη κατά 18,5% περίπου σε σχέση με την προτεινόμενη τιμή λιανικής όταν ήταν ακόμα σε ισχύ το μέτρο της απόσυρσης (43.000 €).*
-
1600 κυβικά diesel δεν υπάρχει πια στη Volvo καλά τα λέει ο αρθρογράφος...o D2 πλέον είναι detuned διλιτρος της Volvo και όχι από συνεργασία με PSA..
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
1600 κυβικά diesel δεν υπάρχει πια στη Volvo καλά τα λέει ο αρθρογράφος...o D2 πλέον είναι detuned διλιτρος της Volvo και όχι από συνεργασία με PSA..Ναι, ήξερα ότι δε διατίθεται πια ο 1600αρης αλλά με μπέρδεψε το 'D2' και οι ίπποι.
Ονομάζει δηλαδή και το δίλιτρο D2 και έχει μονο 120 ίππους;
Edit:Ονομάζει D2 τον βασικό δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα με τους 120 ίππους, D3 αυτόν με τους 150 και D4 αυτόν με τους 190. -
Είχα την εντύπωση ότι εξελίσσει τρικύλινδους 1.5 λίτρων. Θα ήθελα να δω ποιος θα αγοράζει στην Ελλάδα δίλιτρο με 120 άλογα
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Στη vw άντε να γλυτώσεις κανένα 20αρικο για τα ίδια πράγματα. Όμως υπάρχουν άπειρα εξωτερικά συνεργεία vag group κάτι που δεν ισχύει για τα volvo οπότε 'παντρεύεσαι' την volvoΥπάρχουν πάντως κάποια. Έχω ακούσει στην Αθήνα για Φατούρο (δεν έχω πάει ποτέ). Νομίζω αν μπεις σε φόρουμ με έλληνες θα βρεις άκρη. Θέλω να πω, πως αν σου αρέσει νομίζω ότι δεν πρέπει να ειναι ο καθοριστικός παράγοντας.
-
-
Ποιος οικογενειάρχης είδε τα V90 & V90CC και δεν τα ερωτεύτηκε...
-
Είμαι παραδοσιακά οπαδός της αισθητικής των Σουηδών και μου αρέσει και η τελευταία 'στροφή' τους...
Διακρίνω γερμανικές επιρροές στον σχεδιασμό ή είναι ιδέα μου; -
Ποιοτικα αυτοκινητα μεν αλλα για συνταξιουχους δε.......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ποιοτικα αυτοκινητα μεν αλλα για συνταξιουχους δε.......εξαρτάται...με έναν D5 ή έναν T5 ή Τ6 πάνω γίνεται αγρίμι...
Στο εξωτερικό έχουν τελείως διαφορετική οπτική γωνία για τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας.
Μήπως βλέπουμε εμείς κάτι λάθος; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ποιοτικα αυτοκινητα μεν αλλα για συνταξιουχους δε.......Τα ρεκόρ στις πωλήσεις των τελευταίων ετών σε παγκόσμιο επίπεδο σε διαψεύδουν. Η εταιρία έχει κάνει μια τεράστια στροφή στον σχεδιασμό και ποιότητα των οχημάτων της και έχει καταφέρει να άρει τα πάλαι ποτέ στερεότυπα σε πολλούς. Όχι 'ολους' [emoji2] αλλά της αρκούν. Φαντάζομαι! [emoji41][emoji1320][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ποιοτικα αυτοκινητα μεν αλλα για συνταξιουχους δε.......Λάθος, πήγαινε οδήγησε κάποιο.
-
Όμορφα αυτοκίνητα πια, πολύ ποιοτικά με καλούς κινητήρες αλλά ακόμα με δύσκολη μεταπώληση. Στην χώρα μας τουλάχιστον
-
Δεν έχουν ακόμα την απαραίτητη στιβαρή πελατειακή βάση, παρότι πολύς κόσμος τα έχει απολαύσει τα τελευταία χρόνια. Νιώθω πως είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας παρά ουσίας και του ίδιου του προϊόντος
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Ποιοτικα αυτοκινητα μεν αλλα για συνταξιουχους δε.......
Τα ρεκόρ στις πωλήσεις των τελευταίων ετών σε παγκόσμιο επίπεδο σε διαψεύδουν. Η εταιρία έχει κάνει μια τεράστια στροφή στον σχεδιασμό και ποιότητα των οχημάτων της και έχει καταφέρει να άρει τα πάλαι ποτέ στερεότυπα σε πολλούς. Όχι 'ολους' [emoji2] αλλά της αρκούν. Φαντάζομαι! [emoji41][emoji1320][emoji23]
Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος..........σχεδιαστικά όμως,τουλάχιστον στα δικά μου μάτια,είναι βαρετά και γεροντίστικα.Μετά την στροφή και τις μερκ σε πιο νεανικά και σπόρ σχήματα,έχουν μείνει μόνοι τους σε αυτό το καλούπι.Γούστα είναι αυτά!
-
[emoji106][emoji1320][emoji485]
-
-
[emoji106][emoji173][emoji1320]
-
VOLVO FORUM