-
Ο χρήστης ignatio1983 έγραψε:
εχει το cruise control αισθητηρες παρκαρίσματος πίσω και χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι! θα ρωτήσω αύριο περισσότερες λεπτομέρειες! απλα το εκνευριστικό είναι ο μη συνδυασμός ορισμένων πακέτων και η μη τοποθέτηση μεμονομένων συστημάτων! αυριο περισσότερα που θα ξέρω!Το BP1 κρατησε το. Ειναι η ανεση σου και καθημερινα και στο ταξιδι. Δεν θυμαμε αν περιλαμβανει και το bluetooth ...
Polestar Alliance
-
Ο χρήστης TOMCAT4 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ! πιστεύω οτι έκανα σωστή επιλογή, αν και η τιμή λίγο ξεφεύγει! kinetic diesel φυσικα,γιατί η τιμη ξέφευγε σε άλλες εκδόσεις και δε θεωρώ ότι είχαν κάτι το ουσιώδες(με απογοήτευσε που για να βάλω ηλεκτρικους αναδιπλούμενους καθρέπτες, έπρεπε να περάσω στην έκδοση momentum). έχω μια αμφιβολία σχετικά με το blis αν το καταλαβε ο πωλητής τώρα που βλέπω το συμφωνητικό. είμαι σε σκέψη. Αξίζει να βάλω όλο το πακέτο ασφαλείας; γιατί φεύγει η τιμή. επίσης έχει κανεἰς το εργοστασιακό navigation; αξίζει τον κόπο η να βολευτώ με ένα ξεχωριστό gps; πείτε μου όσο προλαβαίνω!!!
Το εργοστασιακο navi παει κοντα στα 2k (οπως και η πλειοψηφια των εργoστασιακων navi). Αν το σκεφτεσαι σοβαρα για τετοιο συστημα θα σου προτεινα να σκεφτεις την λυση του connected touch που ειναι σε προσφορα στα 1.6k , touch screen , full internet (google maps) και media center. Βασικος Περιορισμος το οτι θελει 7' οθονη.
+1 για το connected touch. Ειδικά αν το πάρεις από την αρχή, μπορείς να κάνεις και παζάρια στην τιμή.
-
Νομίζω το bsp1 έχει Bluetooth δεν ξέρω αν ήταν το 1 που έβαλα ( cc , biuetooth, parking radar και χειριστήρια στο τιμόνι )
-
-
Εντυπωσιακο!! Φαινεται πως πλησιαζει η μερα οπου στο configuration των Volvo θα επιλεγουμε IOS η Android !! O εμφυλιος στα forum ερχεται ))
Polestar Alliance
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4683163/ τι έχετε να πείτε για αυτή την αγγελία;;
-
Ο χρήστης ignatio1983 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4683163/ τι έχετε να πείτε για αυτή την αγγελία;;3 χρονια εγγυηση;
Ειναι dealer της Volvo;
-
οχι απ οτι ειδα σε όλα δινουν 3 χρόνια. βέβαια το αυτοκινητο ειναι του ''13 οπότε προφανώς έχει ακομη ενα χρόνο εργοστασιακή..
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ! πιστεύω οτι έκανα σωστή επιλογή, αν και η τιμή λίγο ξεφεύγει! kinetic diesel φυσικα,γιατί η τιμη ξέφευγε σε άλλες εκδόσεις και δε θεωρώ ότι είχαν κάτι το ουσιώδες(με απογοήτευσε που για να βάλω ηλεκτρικους αναδιπλούμενους καθρέπτες, έπρεπε να περάσω στην έκδοση momentum). έχω μια αμφιβολία σχετικά με το blis αν το καταλαβε ο πωλητής τώρα που βλέπω το συμφωνητικό. είμαι σε σκέψη. Αξίζει να βάλω όλο το πακέτο ασφαλείας; γιατί φεύγει η τιμή. επίσης έχει κανεἰς το εργοστασιακό navigation; αξίζει τον κόπο η να βολευτώ με ένα ξεχωριστό gps; πείτε μου όσο προλαβαίνω!!!
Γενικα το DSP αξιζει τα λεφτα του, το θεμα ειναι οτι κοστιζει ακριβα! (νομιζω κοντα στα 3000Κ). Μην ξεχνας οτι εχεις εκτος απο το BLIS και ενα σωρο αλλα συστηματα ασφαλειας.
Παντως εγω θα προτιμουσα να μη βαλω τιποτα αλλο απο εξτρα παρα μονο αυτο, αν με επαιρνε οικονομικα και να αφησω απεξω ολα τα υπολοιπα (π.χ. gps, αυτοματισμους κλπ).
+koralli
-
Μιας και υπαρχει φοβερο ενδιαφερον στο φορουμ (not ), τελευταια μερα των χειμερινων δοκιμων καλεσαν μερικους δημοσιογραφους στις δοκιμες εξελιξης του νεου XC90 στη βορεια Σουηδια...Πολυ καλα σχολια απο ολους (αναμενωμενο) αλλα μαθαμε μερικα πολυ σημαντικα πραγματα:
- Τερμα η generic macpherson, πλεον διπλα ψαλιδια εμπρος, multilink πισω
- Ο 2.0 Τ6 θα ειναι 325hp
- 4.55-5.07m θα μπορει να βγει στην SPA
- Πολυ αλουμινιο, 100kg ελαφρυτερο το νεο πατωμα..το XC90 θα ειναι το ελαφρυτερο στην κατηγορια
- Θα υπαρξει και συμβτικη τετρακινηση με haldex εκτος απο hybrid
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... ide-review
http://www.caranddriver.com/reviews/201 ... ing-page-2
-
Αποκτήστε τώρα το νέο Volvo V40 με συνολικό όφελος €2.930,00 (συμπεριλαμβάνεται προωθητική ενέργεια & όφελος απόσυρσης). Επιπλέον, μόνο για τον μήνα Απρίλιο ένα κινητό τηλέφωνο Apple iPhone 5S 16GB αξίας €750.
Πηγή: http://www.sfakianakis.gr/op/volvo-146. ... el&make=34
-
Δλδ το V40 1.6 D2 88g Start/Stop FWD Manual 6spd Optimum το οποίο το βλέπω τιμοκατάλογο 22.800 βγαινει 19870?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Δλδ το V40 1.6 D2 88g Start/Stop FWD Manual 6spd Optimum το οποίο το βλέπω τιμοκατάλογο 22.800 βγαινει 19870?Πω πωωω.. 23.870 € για το V 40 R design.. Αμα λαχει πουλας και το iphone κανα 300αρι και ειναι σα να το αγοραζεις με 23μιση χιλιαρικα!!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Δλδ το V40 1.6 D2 88g Start/Stop FWD Manual 6spd Optimum το οποίο το βλέπω τιμοκατάλογο 22.800 βγαινει 19870?Αν δεν έχει τίποτα ψιλά γράμματα η διαφήμιση λογικά ναι
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Δλδ το V40 1.6 D2 88g Start/Stop FWD Manual 6spd Optimum το οποίο το βλέπω τιμοκατάλογο 22.800 βγαινει 19870?
Αν δεν έχει τίποτα ψιλά γράμματα η διαφήμιση λογικά ναι
Σε όλα τα v40 'έτρεχε' ήδη προσφορά. Το r-design T4 είχε το Δεκέμβρη που το παρήγγειλα 27.800 αρχική και με 1.400 απόσυρση και 2.000 προσφορά έβγαινε στα 24.400. Λογικά το V40 1.6 D2 88g Start/Stop FWD Manual 6spd Optimum πρέπει να βγαίνει κοντά στο ποσό που περιγράφετε, εδώ και πολύ καιρό. Ουσιαστικά με λίγα λόγια μάλλον έχουν προσθέσει στην προσφορά .... το iphone (που δεν είναι και άσχημο δωράκι)
Το θέμα είναι ... εγώ που παρήγγειλα το Δεκέμβρη και παραλαμβάνω το αμάξι αρχές Μάη ... δικαιούμαι το κινητό ?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Το θέμα είναι ... εγώ που παρήγγειλα το Δεκέμβρη και παραλαμβάνω το αμάξι αρχές Μάη ... δικαιούμαι το κινητό ?
Mε τοση καθυστερηση δικαιουσε 2! 6 μηνες οτι ναναι....ελπιζω να μην πληρωσες καμια σοβαρή προκαταβολη....
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Mε τοση καθυστερηση δικαιουσε 2! 6 μηνες οτι ναναι....ελπιζω να μην πληρωσες καμια σοβαρή προκαταβολη....
Καλά .. την καθυστέρηση των τεσσάρων μηνών μου την είπανε όταν το παρήγγειλα και την αποδέχτηκα ... οπότε δεν υπάρχει θέμα εκεί ... Η προκαταβολή τι σχέση έχει?
-
Καλά .. την καθυστέρηση των τεσσάρων μηνών μου την είπανε όταν το παρήγγειλα και την αποδέχτηκα ... οπότε δεν υπάρχει θέμα εκεί ... Η προκαταβολή τι σχέση έχει?
Δεκέμβριος με Μαιος δεν είναι 4 μήνες είναι κοντα 6 εκτός αν λέμε για παραγγελία χριστούγεννα και παραλαβή αρχες μαη οπότε οκ, άλλωστε αν ειναι για εσενα οκ φτανει γιατι εσυ περιμενεις .
-
Τέλος Δεκέμβρη με αρχές Μάρτη. Αλλά ακόμα και παραπάνω να ήταν τι θα έκανα? θα έπερνα άλλο αυτοκίνητο?
Τέλος πάντων είμαστε και off topic ....
-
Τέλος Δεκέμβρη με αρχές Μάρτη. Αλλά ακόμα και παραπάνω να ήταν τι θα έκανα? θα έπερνα άλλο αυτοκίνητο?Τέλος πάντων είμαστε και off topic ....
Aναλογα το ποσο επειγεσαι. 4-5 μήνες αν το χρειαζεσαι το αμαξι ειναι παρα πολλοι.
VOLVO FORUM