-
Ευχαριστώ
Και κάτι ακόμα. Έχεις υπόψιν σου αν επηρεάζεται η λήψη του gps? -
Το Gps όχι έχω και δουλέυει μιά χαρά .
Το τηλεκοντρολ όμως του γκαράζ ενώ απο έξω πιάνει απο τα 30 μέτρα μέσα στο αυτ/το ούτε στα 2 αν δεν κατεβάσω το τζάμι.
Μάλλον έχει να κάνει με το είδος του σήματος -
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες VolvoZeus. Όσο για τα υδροαπωθητικά μάλλον έχεις δίκιο για την απόδοσή τους. Οπότε μάλλον θα τις βάλω και εγώ.
-
Ο χρήστης gdoudou έγραψε:
Γεια χαρά σε όλους σας. Πρώτη δημοσίευση, αν και παρακολουθώ το συγκεκριμένο forum εδώ και αρκετό καιρό. Αποφάσισα να γράψω κι εγώ για να μοιραστώ μαζί σας, τους φίλους της Volvo εννοώ, τον πόνο μου. Σήμερα βρήκα το αυτοκίνητό μου χαρακωμένο... Μαχαίρι στην καρδιά παιδιά. Και είμαι πολύ περήφανος για το αυτοκίνητό μου. Είμαι fan της Volvo εδώ και 3 έτη, οπότε και άφησα μετά από 8 χρόνια τα αγαπημένα μου Peugeot (ξεκίνησα με 106 1.1, ακολούθησε το 306 1.4 και στο τέλος ένα 206CC 1.6). Τον Μάρτιο του 2006 λοιπόν αγόρασα ένα καινούριο S40 1.8 Momentum, σε ασημί χρώμα. Όσο περισσότερο το οδηγούσα, τόσο περισσότερο το γούσταρα. Μου άρεσαν τα πάντα σε αυτό το αμάξι, από το εσωτερικό του και το εξωτερικό του, μέχρι την ποιότητα κατασκευής, την ποιότητα κύλισης και φυσικά το κιβώτιό του. Ένα πράγμα χρειαζόταν μόνο. Πιο δυνατό κινητήρα. Έτσι λοιπόν, τον Σεπτέμβριο του 2008, το πούλησα στην αντιπροσωπεία απ' όπου το είχα αγοράσει (Autopoint Θεσσαλονίκης) και πήρα ένα ολοκαίνουριο κατάμαυρο S40 T5 AWD. Έχοντας κάνει σ' αυτούς τους 7 μήνες μόλις 8.000 km, δεν έχω λόγια για να το περιγράψω. O VolvoZeus ίσως να με νιώθει λίγο παραπάνω. Είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο. Το θέμα μου βέβαια δεν είναι πόσο καλό είναι το αμάξι μου. Αλλά το σημερινό έμφραγμα που κόντεψα να πάθω όταν είδα τι του έκαναν κάποιοι αλήτες. Πιστέψτε με, δεν περιγράφεται. Εύχομαι ολόψυχα να μην συμβεί σε κανέναν από 'σας. Πάντως θεωρώ τον ευατό μου τυχερό, που δεν τον/τους πέτυχα εν ώρα δράσης. Παιδιά σας τ' ορκίζομαι στη ζωή μου, θα τους έδερνα όλη τη νύχτα και θα με είχανε κλείσει μέσα. Sorry για το ύφος μου, συμπαθάτε με είναι νωπό το τράυμα...
Λογικά που τώρα εγγράφηκα στο forum θα τα λέμε πιο συχνά.
Όσον αφορά το club volvo που είχε προτείνει ο arist2, κοντεύουμε να την κατεβάσουμε την πεντάδα, όπως έγραψε και ο VolvoZeus. Πάμε για τους αναπληρωματικούς...Σήμερα .... είδα γδαρμένες με κλειδί τις 2 πόρτες ...... τι στο καλό έχει γίνει ????? επίσης είχαν γυρίσει με το ζόρι, τον ηλεκτρικό ΚΑΘΡΕΦΤΗ. Τι να πω ρε παιδιά ....
gdoudou ... μετά από 2.5 χρόνια, πόσο στο πήρε πίσω η Autopoint, το S40 1.8
Σκέφτομαι σε 2-3 χρόνια να το δώσω κι εγώ πίσω για κάτι πιο δυνατό V50 Τ5 ή Vxx 1.6-1.8 Ecobostαν το αγόραζα σήμερα, θα έπαιρνα το V50 T5 , που με την μείωση του ETT ...το έφτανα .... αλλά τι να κάνουμε ... να μυρίσουμε τα νύχια μας ...
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Οσο για τα αλογα ο SI6 απο Ιουνιο με 300 hp και LPT μαζι φυσικα με haldex 4 και powershift θα αναλαβουν δραση στο S60....κυβισμό?
Ετοιμο ειναι επισης και το V30...η πρακτικη 5θυρη εκδοση του C30.
έτοιμο? δηλ σε ποιο στάδιο? ΕΤΑ?
είδα η Volvo hellas δεν έκανε κάτι εντυπωσιακό με τις τιμές του XC60 παρά τη πολλή καλή συγκυρία.
κρίμα γιατί είναι το πιο όμορφο SUV IMHO. σχεδιαστικά καλύτερο και απο Q5 στην πραγματικότητα. -
H τιμή για το XC60 μειώθηκε περίπου στα 50.000 ευρώ...μείωση δηλαδή περίπου 7000 ευρώ...αλλά νομίζω ότι στην αντιπροσωπεία μπορεί να γίνονται και καλύτερες τιμές ειδικά αν υπάρχει stock εμπόρευμα. Μην ξεχνάτε ότι οι χαμηλές τιμές μπορεί να ισχύουν για stock εμπόρευμα (αν και όταν πήρα εγώ το S40 έλεγαν ότι ήταν για stock to ΜΥ 2006 αλλά το αμάξι όταν το παρήγγειλα δεν είχε παραχθεί, αν και είχε παραγγελθεί από την αντιπροσωπεία.Δεν του έβαλα κάτι επιπλέον.Έλεγξα μετά τα διάφορα τμήματα πχ προφυλακτήρες κτλ και ενώ το είχα παραγγείλει 25 Ιουνίου αυτό είχε παραχθεί περίπου 1 Ιουλίου.)
Επίσης πρέπει να έχουμε υπόψιν ότι μιλάμε για ένα λοκαίνουριο μοντέλο που πουλάει αρκετά καλά δεδομένης τιμής και κυβισμού αλλά και για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς (βλέπε παντοκρατορία των Γερμανών) και ως εκ τούτου η όποια πλέον της μείωσης του τέλους έκπτωση δεν είναι προφανής... -
Προς gdoudou
Κι εμένα μου συνέβη πριν 2-3 μήνες στην περιοχή των 40 Εκκλησιών, μάλιστα έγραψα σε αλλο forum για την περίπτωση μου.Το εκπληκτικό είναι βρέθηκε παρόμοια περίπτωση ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗ (Βιζυηνού - 40 Εκκλησιές Θεσσαλονίκης). Διαβάστε εδώ:
http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopi ... 3&start=15
Αλήθεια gdoudou, δεν μας είπες, σε ποια περιοχή σου συνέβη? Ωρα? -
Γεια χαρά σε όλους σας. Πρώτη δημοσίευση, αν και παρακολουθώ το συγκεκριμένο forum εδώ και αρκετό καιρό. Αποφάσισα να γράψω κι εγώ για να μοιραστώ μαζί σας, τους φίλους της Volvo εννοώ, τον πόνο μου. Σήμερα βρήκα το αυτοκίνητό μου χαρακωμένο... Μαχαίρι στην καρδιά παιδιά. Και είμαι πολύ περήφανος για το αυτοκίνητό μου. Είμαι fan της Volvo εδώ και 3 έτη, οπότε και άφησα μετά από 8 χρόνια τα αγαπημένα μου Peugeot (ξεκίνησα με 106 1.1, ακολούθησε το 306 1.4 και στο τέλος ένα 206CC 1.6). Τον Μάρτιο του 2006 λοιπόν αγόρασα ένα καινούριο S40 1.8 Momentum, σε ασημί χρώμα. Όσο περισσότερο το οδηγούσα, τόσο περισσότερο το γούσταρα. Μου άρεσαν τα πάντα σε αυτό το αμάξι, από το εσωτερικό του και το εξωτερικό του, μέχρι την ποιότητα κατασκευής, την ποιότητα κύλισης και φυσικά το κιβώτιό του. Ένα πράγμα χρειαζόταν μόνο. Πιο δυνατό κινητήρα. Έτσι λοιπόν, τον Σεπτέμβριο του 2008, το πούλησα στην αντιπροσωπεία απ' όπου το είχα αγοράσει (Autopoint Θεσσαλονίκης) και πήρα ένα ολοκαίνουριο κατάμαυρο S40 T5 AWD. Έχοντας κάνει σ' αυτούς τους 7 μήνες μόλις 8.000 km, δεν έχω λόγια για να το περιγράψω. O VolvoZeus ίσως να με νιώθει λίγο παραπάνω. Είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο. Το θέμα μου βέβαια δεν είναι πόσο καλό είναι το αμάξι μου. Αλλά το σημερινό έμφραγμα που κόντεψα να πάθω όταν είδα τι του έκαναν κάποιοι αλήτες. Πιστέψτε με, δεν περιγράφεται. Εύχομαι ολόψυχα να μην συμβεί σε κανέναν από 'σας. Πάντως θεωρώ τον ευατό μου τυχερό, που δεν τον/τους πέτυχα εν ώρα δράσης. Παιδιά σας τ' ορκίζομαι στη ζωή μου, θα τους έδερνα όλη τη νύχτα και θα με είχανε κλείσει μέσα. Sorry για το ύφος μου, συμπαθάτε με είναι νωπό το τράυμα...
Όσον αφορά το club volvo που είχε προτείνει ο arist2, κοντεύουμε να την κατεβάσουμε την πεντάδα, όπως έγραψε και ο VolvoZeus. Πάμε για τους αναπληρωματικούς...Προς gdoudou
Κι εμένα μου συνέβη πριν 2-3 μήνες στην περιοχή των 40 Εκκλησιών, μάλιστα έγραψα σε αλλο forum για την περίπτωση μου.Το εκπληκτικό είναι βρέθηκε παρόμοια περίπτωση ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗ (Βιζυηνού - 40 Εκκλησιές Θεσσαλονίκης). Διαβάστε εδώ:
Αλήθεια gdoudou, δεν μας είπες, σε ποια περιοχή σου συνέβη? Ωρα? -
Σχετικά με τους βανδαλισμούς στα αυτοκίνητα θα πρέπει να αρχίσουμε να έχουμε υπόψιν το πρωτοσέλιδο του Βρεταννικού περιοδικού Economist 'Τhe rich under attack' (The rise and fall of the wealthy). Bεβαίως συνήθως μιλάμε για τις αντιδράσεις για τη λεγόμενη ruling class αλλά αυτή ξέρει πολύ καλά να προστατεύεται. Εμείς; Νομίζαμε ότι τα Volvo είναι αυτοκίνητα ηπίων τόνων,που δεν κραυγάζουν (αυτό συνδέεται και με τους στόχους της εταιρείας αλλά και με τα λουθηρανικά πρότυπα) τα οποία τα αγοράζουμε για να μη γίνονται στόχος αλλά δυστυχώς τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν...
Κατά τη γνώμη μου όταν αγοράζεις τέτοια αυτοκίνητα θα πρέπει οπωσδήποτε να έχεις ιδιόκτητο γκαράζ και όταν τα χρησιμοποιείς downtown θα πρέπει να τα βάζεις σε parking εκτός αν τα παρκάρεις δίπλα σε Porsche, αλλά το καλύτερο και για το περιβάλλον και για την περιουσία σου και για την άνεσή σου θα ήταν να παίρνεις ένα μικρό αυτοκίνητο για downtown περιοχές.
Από τη στιγμή που πήγαν να μου το κλέψουν σε μία περιοχή των ΔΠ, δεν το έχω ξαναπάρει ποτέ για δουλειά σε τέτοιες περιοχές ή πάντα φροντίζω να το βάζω σε parking αν υπάρχουν...ενώ αποφεύγω να το παρκάρω στο κέντρο ελέω κουκουλοφόρων,πρακτικότητας και περιβάλλοντος.Άλλωστε τα Volvo βρίσκονται στο στοιχείο τους όταν τα οδηγείς στον αυτοκινητόδρομο. -
VOLVO S60 με 23000 ? Ετσι γράφει το αυτοτρίτη
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
κυβισμό?Ειναι 3000cc. Ειναι σχεδιασμενο απο τη Volvo και κατασκευαζεται στο εργοστασιο της Ford στην Ουαλια. Το μοτερ χρησιμοποιειται ηδη στο S80/V70/XC60/XC70 και απο τον Ιουνιο η αποδοση του θα αυξηθει με την προσθηκη αμεσου ψεκασμου.
έτοιμο? δηλ σε ποιο στάδιο? ΕΤΑ?
Αρχικα λεγανε για το 2010. Η παρουσιαση του S60 θα καθορισει ακριβως το ποτε θα παρουσιαστει και το V30.
Edit: Το επισημο press release με περιγραφη των καινοτομιων του μοτερ...
THE ALL NEW VOLVO S80 POWERED BY NEW SIX-CYLINDER IN-LINE ENGINE
Volvo Cars is unveiling an entirely new high-efficiency six-cylinder in-line engine, featuring an advanced induction system that contributes to both good performance and impressive fuel efficiency. Volvo’s innovative engineering solutions have created a remarkably compact engine for the second generation of its new S80 luxury sedan. As a result, the transversely installed engine further contributes to impressive impact safety.The all new compact, six-cylinder engine, designed by Volvo, features a main structure that is made entirely of aluminum. In spite of its compactness, the new engine has a larger displacement, more horsepower, and a higher peak torque than Volvo’s previous generation naturally aspirated in-line six.
“The engine has been designed to be mated to Volvo’s new six-speed automatic transmission,” says Derek Crabb, Vice President Powertrain at Volvo Cars. “And the entire driveline has been designed together with the rest of the car so as to create a harmonious, high-class driving experience in every respect.”
Two Engines in One
The engine features a range of very technically advanced solutions. An advanced valve train and a variable intake system mean that the engine can be exploited efficiently throughout the rev range, thus promoting alert response and excellent performance. At the same time, the engine is very fuel-efficient.The valve train features VCT (Variable Cam Timing) and CPS (Cam Profile Switching) on the inlet side - two key elements in providing the engine with excellent driveability and flexibility.
CPS (Cam Profile Switching)
CPS means that the camshaft is designed such that the inlet valves are lifted to two different heights depending on engine speed and load.In normal driving with normal throttle opening and low engine revs, fuel consumption is modest yet torque is sufficient to provide good driveability.
In more enthusiastic driving, which involves full throttle opening and high engine revs, the engine response to acceleration is instantaneous, providing a massive thrust of power at both low and at high speeds.
“In principle, Cam Profile Switching creates two engines in one,” explains Derek Crabb. “We can unite widely differing demands on the engine, and easily meet the requirements of customers with entirely different wishes. For instance, we can satisfy customers who prioritize performance as well as those who are more interested in driving comfort and fuel economy with equal ease.”
VIS (Variable Intake System)
VIS has been equipped with two throttle flap valves which adjust the intake manifold volume to suit the current driving situation. This results in a uniformly high and broad torque curve.“Through precise interplay with the flap valves we actually get three different torque curves that are integrated with one another,” says Derek Crabb. “Consequently, we can exploit the engine’s capacity to the maximum and extract the highest possible power throughout the rev range. The result is alert response to the accelerator pedal at both low and high speeds, with both generous power and good driveability.”
Compact Format Contributes to Impressive Collision Safety
Despite the engine’s displacement, the exterior dimensions are extremely compact. The complete engine package is only about one-tenth of an inches longer than Volvo’s five-cylinder engine. The total engine length is less than 25 inches.“A compact format is a matter of safety,” explains Derek Crabb. “It is particularly important that the engine takes up minimal space longitudinally in the vehicle. Volvo’s engines are fitted transversely and a compact engine thus has more space to move inside the engine compartment in the event of an impact that deforms the car’s front. This helps reduce the risk of engine penetration into the passenger compartment.”
The engine itself cannot be made all that much smaller since the cylinder spacing and block structure are roughly the same as in the five-cylinder engine. Instead, the focus was on building the entire installation, encompassing the engine, automatic transmission and ancillaries, in as compact a package as possible. One additional condition that had to be taken into account was that the transmission would be a six-speed automatic.
Integrated Drive System with Shaft in Shaft Design
The compact dimensions of the transversely mounted, in-line six-cylinder engine are ensured by locating the ancillaries, such as the Power Assisted Steering Pump and Air Conditioning Compressor, behind the engine in the space above the gearbox. Consequently, there is no front-end drive of the ancillaries. Instead they are driven via gears by the rear end of the crankshaft. This engineering solution is known as READ - Rear End Ancillary Drive. The alternator is direct-driven and installed on the engine block. This solution means that the entire engine and transmission package takes up minimum space, particularly in the car’s longitudinal direction.By designing the drive system in the form of a small gearbox with an intermediate shaft inside the driveshaft - known as a Shaft-in-Shaft design - it was possible to ensure a very short package. The two shafts are driven by different gears that give them different speeds (one speed for camshaft drive and one for the ancillaries).
“We are very proud of this compact solution,” relates Derek Crabb. “A lot of highly advanced development work was required in order to arrive at a design that ensures smooth and quiet operation.”
The vibration damper too, which compensates for vibration in the six-cylinder engine’s relatively long crankshaft, has been moved inside the engine block. The IVD (Internal Viscous Damper) is a fluid type - an unusual solution in the context of passenger cars.
“All told, the new six-cylinder engine offers a premium experience in every respect,” comments Derek Crabb. “This applies to its performance and fuel efficiency, and also to its driving comfort and the sound of the engine. The fact that the engine’s design also helps enhance safety isn’t something the customer usually thinks about, but it is naturally a central part of Volvo’s product concept,” he adds.
Built in Wales
Volvo’s new six-cylinder engine will be built in Ford’s modern engine factory in Bridgend, Wales. The factory was built in 1980 and had already manufactured ten million engines by 2001. In recent years, considerable investments have been made to meet the stringent quality requirements imposed by Ford’s Premium Automotive Group (PAG).“Bridgend is a dedicated engine production unit,” explains Derek Crabb. “The factory builds many of the six- and eight-cylinder engines for the PAG brands. Although the new Volvo engine is being built in Bridgend, it was specified, designed, engineered and developed entirely by Volvo. The engine will start series production the week of March 27, 2006.”
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Όσον αφορά το club volvo που είχε προτείνει ο arist2, κοντεύουμε να την κατεβάσουμε την πεντάδα, όπως έγραψε και ο VolvoZeus. Πάμε για τους αναπληρωματικούς...Σήμερα .... είδα γδαρμένες με κλειδί τις 2 πόρτες ...... τι στο καλό έχει γίνει ????? επίσης είχαν γυρίσει με το ζόρι, τον ηλεκτρικό ΚΑΘΡΕΦΤΗ. Τι να πω ρε παιδιά ....
gdoudou ... μετά από 2.5 χρόνια, πόσο στο πήρε πίσω η Autopoint, το S40 1.8
Σκέφτομαι σε 2-3 χρόνια να το δώσω κι εγώ πίσω για κάτι πιο δυνατό V50 Τ5 ή Vxx 1.6-1.8 Ecobostαν το αγόραζα σήμερα, θα έπαιρνα το V50 T5 , που με την μείωση του ETT ...το έφτανα .... αλλά τι να κάνουμε ... να μυρίσουμε τα νύχια μας ...
Καλά δεν το πιστεύω αυτό που διαβάζω... Το θέμα με τις χαρακιές έχει καταντήσει αηδία. Νομίζω ότι παιχνίδι το βρήκαν κάποιοι να προξενούν φθορές σε αυτοκίνητα. Έτσι για πλάκα. Έλεος πια...
Το S40 1.8 το είχα αγοράσει τον Μάρτιο του 2006 26.900 τελική τιμή. Τον Σεπτέμβριο του 2008, δηλαδή ακριβώς 2,5 χρόνια μετά και έχοντας κάνει 40.000 km, μου το πήραν 15.000 ευρώ. Πάντως αν το αποφασίσεις ποτέ, πίστεψέ με δεν θα το μετανιώσεις. Έγώ προσωπικά έψαχνα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο, όχι όμως με σκλήρη ανάρτηση για να μην ταλαιπωρείται η οικογένεια και φυσικά να έχει ποιότητα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός του γρήγορου-άνετου-ποιοτικού αυτοκινήτου. -
gdoudou, (και οι λοιποί που δέχτηκαν χαρακιές), δεν ανέφερες σε ποια περιοχή έγινε το συμβάν. Καλό είναι να ξέρουμε τις επικίνδυνες περιοχές.
-
Ο χρήστης kkkostas έγραψε:
Προς gdoudou
Αλήθεια gdoudou, δεν μας είπες, σε ποια περιοχή σου συνέβη? Ωρα?Το περιστατικό συνέβη στην Πυλαία, σ' ένα μικρό δρόμο κάθετο στην Προφήτη Ηλία, που είναι ο κεντρικός δρόμος. Εκεί παρκάρω κάθε μέρα εδώ και 4 χρόνια για να πάω στη δουλειά μου. Και φυσικά έγινε ημέρα, κάπου μεταξύ 08.00-15.30.
-
Προς gdoudou
Αλήθεια gdoudou, δεν μας είπες, σε ποια περιοχή σου συνέβη? Ωρα?Το περιστατικό συνέβη στην Πυλαία, σ' ένα μικρό δρόμο κάθετο στην Προφήτη Ηλία, που είναι ο κεντρικός δρόμος. Εκεί παρκάρω κάθε μέρα εδώ και 4 χρόνια για να πάω στη δουλειά μου. Και φυσικά έγινε ημέρα, κάπου μεταξύ 08.00-15.30.
Το δικό μου, όπως σου είπα ήδη, στην ανηφορα των 40 Εκκλησιών, όπως την ανεβαίνεις, στο αριστερό χέρι, χαμηλά χαμηλά. Το είχα παρκαρισμένο καθετα (όπως κάνουν όλοι οι κάτοικοι εκεί). Ούτε ενοχλούσα ούτε τίποτα. Και μάντεψε: στο ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ σημείο πέρυσι ένας άλλος καημένος σημάδι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
-
Το S40 1.8 το είχα αγοράσει τον Μάρτιο του 2006 26.900 τελική τιμή. Τον Σεπτέμβριο του 2008, δηλαδή ακριβώς 2,5 χρόνια μετά και έχοντας κάνει 40.000 km, μου το πήραν 15.000 ευρώ.Δηλαδη 56% της αρχικης του αξιας μετα απο 3 χρονια. Με τα δεδομενα των ευρωπαικων αγορων ειναι πολυ καλη απαξιωση. Να υποθεσω οτι το πηρε η αντιπροσωπεια ανταλλαγη?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Το S40 1.8 το είχα αγοράσει τον Μάρτιο του 2006 26.900 τελική τιμή. Τον Σεπτέμβριο του 2008, δηλαδή ακριβώς 2,5 χρόνια μετά και έχοντας κάνει 40.000 km, μου το πήραν 15.000 ευρώ.
Δηλαδη 56% της αρχικης του αξιας μετα απο 3 χρονια. Με τα δεδομενα των ευρωπαικων αγορων ειναι πολυ καλη απαξιωση. Να υποθεσω οτι το πηρε η αντιπροσωπεια ανταλλαγη?
Έτσι ακριβώς. Όταν παρήγγειλα το αυτοκίνητο ήταν Ιούνης και το παρέλαβα Σεπτέμβρη. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έβαλα αγγελίες στο ίντερνετ και σε εφημερίδες για να το πουλήσω μόνος μου, αλλά δεν χτύπησε ούτε μία φορά το τηλέφωνο!!!! Οπότε η μόνη λύση που μου έμεινε ήταν η αντιπροσωπεία...
-
Προς gdoudou
Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να διορθωθεί η ζημιά (κάποια αλοιφή ή κάτι ανάλογο) ή
μόνο με βάψιμο λύνεται το θέμα?Περαστικά πάντως,καταλαβαίνω οτι είναι μεγάλο bummer για το προσωπικό καμάρι καθενός.
-
@ kkkostas
Τι εγινε τελικα με τις ζαντες? Τις εβαλες? Ανεβασε καμια φωτο να το δουμε..
Ειδα χθες στον Καρεα ενα C30 R edition Κριμα που ηταν μονο 1.6... -
Άσχετο, αλλά στην ταινία Twilight, ο πρωταγωνιστής βαμπιρ έχει ένα C30 που το πάει αεροπορία.
VOLVO FORUM