-
Για μια ακομα φορα διακριση της Volvo στην ασφαλεια. Περισσότερα εδω:
-
Ο χρήστης marc s110l έγραψε:
Καλημέρα σε όλους
Πήγα εχτές για να δω το V40 R design με τον Τ3 , αλλά με μπέρδεψαν γιατί μου είπαν ότι υπαρχει ένα my13 .
Μήπως γνωρίζει κανείς τι διάφορες έχει με το my14?
Αξίζει ή να πάρω my14 ?
Σας ευχαριστώ.Στα my14 εχουν αλλαξει τον εξοπλισμο για να βγαινουν πιο φτηνα απο τα my13.
Μηχανικα (τουλαχιστον στις diesel εκδοσεις) εινια τα ιδια με μονη διαφορα αυτη των μικροτερων ρυπων στην d2.
Εγω θα προτιμουσα my14.
εχεις δίκιο μία μικρή διαφορά στον εξοπλισμό έχουν με την μόνη βασική ο κλιματισμός απο 2ζωνικός στο 13 έγινε μονοζωνικός στο 14 .
μπήκα λοιπόν στην αναμονή διότι χρώμα μαύρο ΔΕΝ υπήρχε ...Καλοταξιδο! Εξαιρετικη επιλογη και καλυτερα my14.
Τι εκδοση/εξοπλισμο πηρες; Ποση αναμονη;
-
Καλημερα σε όλους.Είμαι ο Δημητρης 23 ετων.Διαβάζω εδω και καιρο διαφορα topics και αντιλαμβανομαι οτι υπαρχουν εδω περα ανθρωποι που πραγματικα γνωριζουν το ποιον ενος αμαξιου.Προσωπικά γνωρίζω ελαχιστα απο αμαξια κι ενεκα της απειρίας μου ταυτης θα ηθελα να απευθυνω μια ερωτηση προς όλους τους γνωστες.Ενδιαφερομαι λοιπον,για να μη γινομαι κουραστικος για το S40 λογικά για το Momentum στα 1.8 του '07 με τα 125 άλογα.Συγκριτικά κ μονον βρισκομαι αναμεσα σε αυτο και στο saab 9-3 του '08 και την BMW 316 του '07.Οικονομικά και μονον τεινω προς το volvo και θα ηθελα τη γνωμη σας για τεχνικά θέματα και τη γενικότερη αποψη για το αμαξι.Ευχαριστω εκ των προτέρων για όποια απάντηση.
-
Καταρχήν συγκρίνεις C-Seg sedan με δυο D-Seg...πέραν τούτου τι ακριβώς θες να μάθεις;
Και γιατι αν volvo, sedan κι οχι το C30 που ειναι και πιο νεανικό; -
Κατ'αρχας φίλε @VolvoZeus ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση.Tωρα για αρχή δεν ηξευρα καν τί ειναι το c-seg που ειπες και το γκουγκλαρα.Και δε μπορω να καταλαβω ποιο απο τα 3 που προανέφερα ειναι c-seg.Νομιζα πως ολα ηταν στην ιδια κατηγορια.Οπως και να ΄χει εννοειται οτι το C30 ειναι αμαξαρα αλλα δε μου αρεσει η κοψια του και αν το επαιρνα θα μιλουσαμε μονο για πετρέλαιο.Οπως κ να 'χει αν εχεις αποψη για καποιο απο τα 3 που προανεφερα ευχαριστως να την ακουγα.Και τέλος,θελω κατι βαρυ και σοβαρό.Αν ήθελα ενα νεανικό αμαξι θα επαιρνα απλα μια slk ή κάτι αντιστοιχο ξερω γω.Γενικά θεωρω πως για τα λεφτά του το S40 αξιζει κ με το παραπανω τα λεφτα του.Ευχαριστω!
-
Ασε τα ημίμετρα και χτυπά την Μπέμπα αδερφέ
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης ninadk έγραψε:
Καλημερα σε όλους.Είμαι ο Δημητρης 23 ετων.Διαβάζω εδω και καιρο διαφορα topics και αντιλαμβανομαι οτι υπαρχουν εδω περα ανθρωποι που πραγματικα γνωριζουν το ποιον ενος αμαξιου.Προσωπικά γνωρίζω ελαχιστα απο αμαξια κι ενεκα της απειρίας μου ταυτης θα ηθελα να απευθυνω μια ερωτηση προς όλους τους γνωστες.Ενδιαφερομαι λοιπον,για να μη γινομαι κουραστικος για το S40 λογικά για το Momentum στα 1.8 του '07 με τα 125 άλογα.Συγκριτικά κ μονον βρισκομαι αναμεσα σε αυτο και στο saab 9-3 του '08 και την BMW 316 του '07.Οικονομικά και μονον τεινω προς το volvo και θα ηθελα τη γνωμη σας για τεχνικά θέματα και τη γενικότερη αποψη για το αμαξι.Ευχαριστω εκ των προτέρων για όποια απάντηση.Εγω θα σου πω κατι απλό Μακρια απο το 316 δεν ξέρω τα άλλα που λές τι προβλήματα βγάζουν αλλα η πενβε εχει δώσει ρεσιτάλ απο πολλαπλασιαστες μέχρι αντλίες...
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Καλοταξιδο! Εξαιρετικη επιλογη και καλυτερα my14.
Τι εκδοση/εξοπλισμο πηρες; Ποση αναμονη;
Ευχαριστώ πολύ.
V40 Rdesing Τ3 μαυρο , 18', xenon ,sport αναρτηση. -
spasiklas mode on ' R-design' spasiklas mode off
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
spasiklas mode on ' R-design' spasiklas mode offEντάξει R design ...
Sorry
-
Ο χρήστης mcduck έγραψε:
Άκουσα ότι θα σταματήσουν οι 1,6....Μακάρι να κάνω λάθος!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το σχέδιο που 'ακούγεται' είναι ότι θα κόψουν ένα κύλινδρο από τον VEA και θα πάνε σε 3-cylinder 1.5l μοτέρ (diesel και βενζίνη), που θα αντικαταστήσουν τα τωρινά 1.6 (της ford).
Αλλά όταν θα είναι έτοιμοι - μέχρι τότε, στα κάτω από 2l, όπως έχουν θα μείνουν τα πράγματα.Επίσης: Το V40 Τ5 ακούγεται ενδιαφέρον Στα ίσα αντίπαλος του GTI.
Εχεις δει καποιο press release για αυτό; Για την BMW ειναι επισημο, για τους VEA ομως;
-
Όχι κάτι επίσημο. Από 'ιαματικές' πηγές στα ξένα φόρα, και με κάτι συνεντεύξεις μηχανικών αν θυμάμαι καλά.
-
Ο χρήστης ignatio1983 έγραψε:
Σήμερα εκανα παραγγελία για το v40, ένα αυτοκίνητο που είχα ερωτευτεί ομολογώ και ευτυχώς που γλίτωσα γιατί λόγω προβλημάτων με τη χρηματοδοτηση παραλίγο, αναγκαστικά ,να πάω για golf! από τα extra έβαλα xenon,επιτήρηση τυφλης γωνίας, φυσικά τον ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων, αυτόματους υαλοκαθαριστηρες, cruise control και αισθητήρες παρκαρισματος. δώρο ο συναγερμός(αυτό δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα καλο). Ελπίζω να δικαιωθω για την επιλογή μου σε θέμα αξιοπιστιας γιατί τα χιλιόμετρα είναι αρκετά κάθε χρόνο. !!Καλορίζικο φίλε μου. Το έχω οδηγήσει και είναι πολύ καλό.
-
Σήμερα εκανα παραγγελία για το v40, ένα αυτοκίνητο που είχα ερωτευτεί ομολογώ και ευτυχώς που γλίτωσα γιατί λόγω προβλημάτων με τη χρηματοδοτηση παραλίγο, αναγκαστικά ,να πάω για golf! από τα extra έβαλα xenon,επιτήρηση τυφλης γωνίας, φυσικά τον ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων, αυτόματους υαλοκαθαριστηρες, cruise control και αισθητήρες παρκαρισματος. δώρο ο συναγερμός(αυτό δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα καλο). Ελπίζω να δικαιωθω για την επιλογή μου σε θέμα αξιοπιστιας γιατί τα χιλιόμετρα είναι αρκετά κάθε χρόνο. !!Καλοριζικο! Εξαιρετικη επιλογη, να σαι σιγουρος οτι θα το χαρεις. Εβαλες μονο το blis και οχι το ολο το DSP; Δεν ηξερα οτι μπορεις να το βαλεις μεμονωμένα...
Τι εκδοση πηρες; -
Ευχαριστώ πολύ! πιστεύω οτι έκανα σωστή επιλογή, αν και η τιμή λίγο ξεφεύγει! kinetic diesel φυσικα,γιατί η τιμη ξέφευγε σε άλλες εκδόσεις και δε θεωρώ ότι είχαν κάτι το ουσιώδες(με απογοήτευσε που για να βάλω ηλεκτρικους αναδιπλούμενους καθρέπτες, έπρεπε να περάσω στην έκδοση momentum). έχω μια αμφιβολία σχετικά με το blis αν το καταλαβε ο πωλητής τώρα που βλέπω το συμφωνητικό. είμαι σε σκέψη. Αξίζει να βάλω όλο το πακέτο ασφαλείας; γιατί φεύγει η τιμή. επίσης έχει κανεἰς το εργοστασιακό navigation; αξίζει τον κόπο η να βολευτώ με ένα ξεχωριστό gps; πείτε μου όσο προλαβαίνω!!!
-
Ευχαριστώ πολύ! πιστεύω οτι έκανα σωστή επιλογή, αν και η τιμή λίγο ξεφεύγει! kinetic diesel φυσικα,γιατί η τιμη ξέφευγε σε άλλες εκδόσεις και δε θεωρώ ότι είχαν κάτι το ουσιώδες(με απογοήτευσε που για να βάλω ηλεκτρικους αναδιπλούμενους καθρέπτες, έπρεπε να περάσω στην έκδοση momentum). έχω μια αμφιβολία σχετικά με το blis αν το καταλαβε ο πωλητής τώρα που βλέπω το συμφωνητικό. είμαι σε σκέψη. Αξίζει να βάλω όλο το πακέτο ασφαλείας; γιατί φεύγει η τιμή. επίσης έχει κανεἰς το εργοστασιακό navigation; αξίζει τον κόπο η να βολευτώ με ένα ξεχωριστό gps; πείτε μου όσο προλαβαίνω!!!Γενικα το DSP αξιζει τα λεφτα του, το θεμα ειναι οτι κοστιζει ακριβα! (νομιζω κοντα στα 3000Κ). Μην ξεχνας οτι εχεις εκτος απο το BLIS και ενα σωρο αλλα συστηματα ασφαλειας.
Παντως εγω θα προτιμουσα να μη βαλω τιποτα αλλο απο εξτρα παρα μονο αυτο, αν με επαιρνε οικονομικα και να αφησω απεξω ολα τα υπολοιπα (π.χ. gps, αυτοματισμους κλπ).
-
αν εξαιρέσω το μεταλλικό χρώμα τα bi-xenon(στους Ελληνικούς δρόμους κάτι παραπάνω απο χρήσιμο) εχω το business pack 1,και αισθητήρα βροχής βέβαια.τα περισσότερα είναι λίγο εως πολύ περιττά, το μόνο που με βάζει σε προβληματισμό είναι όντως το dsp!! κατι γράφει οτι το bp1 δεν συνδυάζεται με το dsp. θα ρωτήσω και αυριο. σκέψου οτι μόνο με αυτά τα λίγα που έβαλα πήγαμε αμέσως στα 24.400 τελική με εκπτώσεις!!!
-
αν εξαιρέσω το μεταλλικό χρώμα τα bi-xenon(στους Ελληνικούς δρόμους κάτι παραπάνω απο χρήσιμο) εχω το business pack 1,και αισθητήρα βροχής βέβαια.τα περισσότερα είναι λίγο εως πολύ περιττά, το μόνο που με βάζει σε προβληματισμό είναι όντως το dsp!! κατι γράφει οτι το bp1 δεν συνδυάζεται με το dsp. θα ρωτήσω και αυριο. σκέψου οτι μόνο με αυτά τα λίγα που έβαλα πήγαμε αμέσως στα 24.400 τελική με εκπτώσεις!!!Αρκετα χρηματα....
Εχω την εντυπωση οτι με τα λεφτα που θα δωσεις, βγαινει ανετα το DSP εαν βγαλεις εκτος μερικα απο τα υπολοιπα. Εσυ ξερεις ομως τι χρειαζεσαι πραγματικα.
Το bp1 τι περιλαμβανει;
-
εχει το cruise control αισθητηρες παρκαρίσματος πίσω και χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι! θα ρωτήσω αύριο περισσότερες λεπτομέρειες! απλα το εκνευριστικό είναι ο μη συνδυασμός ορισμένων πακέτων και η μη τοποθέτηση μεμονομένων συστημάτων! αυριο περισσότερα που θα ξέρω!
-
Ευχαριστώ πολύ! πιστεύω οτι έκανα σωστή επιλογή, αν και η τιμή λίγο ξεφεύγει! kinetic diesel φυσικα,γιατί η τιμη ξέφευγε σε άλλες εκδόσεις και δε θεωρώ ότι είχαν κάτι το ουσιώδες(με απογοήτευσε που για να βάλω ηλεκτρικους αναδιπλούμενους καθρέπτες, έπρεπε να περάσω στην έκδοση momentum). έχω μια αμφιβολία σχετικά με το blis αν το καταλαβε ο πωλητής τώρα που βλέπω το συμφωνητικό. είμαι σε σκέψη. Αξίζει να βάλω όλο το πακέτο ασφαλείας; γιατί φεύγει η τιμή. επίσης έχει κανεἰς το εργοστασιακό navigation; αξίζει τον κόπο η να βολευτώ με ένα ξεχωριστό gps; πείτε μου όσο προλαβαίνω!!!Ποσο χρεωθηκε αυτονομο το blis?
Το εργοστασιακο navi παει κοντα στα 2k (οπως και η πλειοψηφια των εργoστασιακων navi). Αν το σκεφτεσαι σοβαρα για τετοιο συστημα θα σου προτεινα να σκεφτεις την λυση του connected touch που ειναι σε προσφορα στα 1.6k , touch screen , full internet (google maps) και media center. Βασικος Περιορισμος το οτι θελει 7' οθονη.
Polestar Alliance
VOLVO FORUM