-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Είδα το πρωί S60 facelift
Μας πως το καναν έτσι?Εμένα μου άρεσε πολύ. Ποτέ δεν χώνεψα τα ξεχωριστά φώτα του προηγούμενου.
-
Μας πως το καναν έτσι?Και μένα δεν μου άρεσε αυτη η αλλαγή στη πρόσοψη. Προτιμούσα την προηγούμενη όπως ήταν και στο XC60 που και εκεί την άλλαξαν.
Το να γυρνάει σε πιο συμβατική σχεδίαση σημαίνει μάλλον ότι σε καναδυο μόνο (σε μενα και σένα) άρεσε η προηγούμενη!
Παρόλ' αυτά το S60 παραμένει πανέμορφο και πρώτη μου επιλογή σε 'κούρσα'! -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ντινε, τα f/l εχουν ολα τα θεματακια λυμενα, με κυριοτερο αυτο του ETM, και πολλες βελτιωσεις σε σχεση με το προηγουμενο. Παρολα αυτα, δες λειτουργια μηχανης στο ρελαντι (faulty MAF), λειτουργια αυτοματου (no service λεει η Volvo και αρκετα κλαταρουν μετα απο πολλα χιλιομετρα με τις ιδιες βαλβολινες), σινεμπλοκ (αν και απο ΜΥ06 και μετα εχουν πιο σκληρα, ολα τα Volvo πονανε εκει), και τελος ημιαξονια (ακουγεται ενα τικ-τικ ξεκινοντας με ανοιχτο παραθυρο-παλαιοτερα εβαζαν loctite εδω και ~4 χρονια τα αλλαζουν).Το αυτοματο ειναι με μετατροπεα (ΑW55-50) και lock-up σε 3/4/5, αυτο του λινκ βλεπω πινακιδα 05 αρα δεν ειναι ΜΥ06 (55 - αν τα θυμαμαι καλα)..κοιτα καλυτερα ΜΥ06/ΜΥ07 εχουν ακομα περισσοτερες διαφορες (ακαμψια πλαισιου, αλλο σεταπ στις αναρτησεις κα). Επισης δες αν σε ικανοποιουν τα φωτα γιατι νομιζω οτι τα ξενον ειναι μονοδρομος στα Volvo. Για γρηγορο ψαξιμο για τυχον DTC κανεις το εξης:
-Turn key to pos II or start the engine.
-Press and hold down [READ] on the the turn signal lever, and press the rear fog light button 3 times quickly.
-Press [READ] to advance to the next item.Thanks Δία, τσέκαρα αυτά που μου είπες και το αμάξι που είδαμε ήταν μια χαρά. Καλό ρελαντί, καλή κύλιση χωρίς θορύβους και χτυπήματα, ομαλές αλλαγές το κιβώτιο. Τσέκαρα και κωδικούς και τιμές αισθητήρων με το obd μου και δεν υπήρχε κάποιο θέμα.
Ηγοράσθη αυτό τελικά.
Του 2006 ξέφευγαν εκτός μπάτζετ. Το συγκεκριμένο έχει ΜΟΤ για ένα χρόνο, θέλει μια τετράδα λάστιχα και ένα φόρτισμα στην μπαταρία και θα είναι τζετ.
-
Εχουμε κάποιο νέο για τους νέους κινητήρες,και αν θα μπει κάποιος από αυτούς στο volvo v40 d2?
Ρωτάω γιατί θυμάμαι ο volvozeus είχε πει κάτι για τον Σεπτέμβρη. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω και δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω. -
Μας πως το καναν έτσι?Κοιτα...σχεδιαστικα ειναι καπως πισωγυρισμα. Το f/l μοιαζει συνεχεια της προηγουμενης σχεδιαστικης φιλοσοφιας, ομως κι εμενα δεν μου αρεσαν τοσο τα διπλα. Οχι σαν ιδεα, απλα θα ηθελα τα μεγαλα λιγο πιο γωνιωδη.
Το νεο σε RD με το νεο χρωμα power blue παντως μονο ασχημο δεν το λες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Thanks Δία, τσέκαρα αυτά που μου είπες και το αμάξι που είδαμε ήταν μια χαρά. Καλό ρελαντί, καλή κύλιση χωρίς θορύβους και χτυπήματα, ομαλές αλλαγές το κιβώτιο. Τσέκαρα και κωδικούς και τιμές αισθητήρων με το obd μου και δεν υπήρχε κάποιο θέμα.Ηγοράσθη αυτό τελικά.
Του 2006 ξέφευγαν εκτός μπάτζετ. Το συγκεκριμένο έχει ΜΟΤ για ένα χρόνο, θέλει μια τετράδα λάστιχα και ένα φόρτισμα στην μπαταρία και θα είναι τζετ.
Καλοταξιδο....υποθετω η αγορα δεν ειναι για σενα?
-
Εγώ πάντως σε ένα γκρι που το είδα δεν ξέρω. Δεν γενικά
Ίσως φταίει που εμένα μ' αρεσε το προ facelift -
Ο χρήστης Chrisnikos έγραψε:
Εχουμε κάποιο νέο για τους νέους κινητήρες,και αν θα μπει κάποιος από αυτούς στο volvo v40 d2?
Ρωτάω γιατί θυμάμαι ο volvozeus είχε πει κάτι για τον Σεπτέμβρη. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω και δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω.Ανακοινωσαν 3 νεα μοτερ 2.0l 4κυλινδρα...βενζινη 245 (Τ5) και 304 (Τ6) και πετρελαιο 181 (D4) τα οποια θα εχουν τη δυνατοτηρα να συνδυαστουν και με 8αρι αυτοματο, αλλα προς το παρον μονο fwd, αρχικα στα S60/V60/XC60...για τα 1.6l δεν υπαρχει κατι ακομα.
-
Εγώ πάντως σε ένα γκρι που το είδα δεν ξέρω. Δεν γενικά
Ίσως φταίει που εμένα μ' αρεσε το προ faceliftBug eye
Νομιζω το χρωμα παιζει ρολο...Οριστε και το απλο σε electic silver..
-
Ρωτάω γιατί θυμάμαι ο volvozeus είχε πει κάτι για τον Σεπτέμβρη. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω και δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω.Ανακοινωσαν 3 νεα μοτερ 2.0l 4κυλινδρα...βενζινη 245 (Τ5) και 304 (Τ6) και πετρελαιο 181 (D4) τα οποια θα εχουν τη δυνατοτηρα να συνδυαστουν και με 8αρι αυτοματο, αλλα προς το παρον μονο fwd, αρχικα στα S60/V60/XC60...για τα 1.6l δεν υπαρχει κατι ακομα.
Το Autocar δοκίμασε το νέο Τ6 αλλά δεν ενθουσιάστηκε από το μοτέρ και το κιβώτιο. Το 3λιτρο πρέπει να ήταν καλύτερο. http://www.autocar.co.uk/car-review/vol ... ive-review
-
Thanks Δία, τσέκαρα αυτά που μου είπες και το αμάξι που είδαμε ήταν μια χαρά. Καλό ρελαντί, καλή κύλιση χωρίς θορύβους και χτυπήματα, ομαλές αλλαγές το κιβώτιο. Τσέκαρα και κωδικούς και τιμές αισθητήρων με το obd μου και δεν υπήρχε κάποιο θέμα.
Ηγοράσθη αυτό τελικά.
Καλοταξιδο....υποθετω η αγορα δεν ειναι για σενα?
Μερσί, είναι για τον συγκάτοικο αλλά θα το οδηγώ κι εγώ.
Πόσο εύκολο είναι να αλλαχτούν λάδια κιβωτίου;
-
Ό,τι και να έκανε η Volvo σε μεγάλης ιπποδύναμης αυτοκίνητα, 'not appealing' σε σχέση με BMW και Audi θα το έλεγε...και είναι σημαντική η μειωμένη κατανάλωση σε τέτοιους καιρούς, όσο κι αν τη θεωρεί ασήμαντη το Autocar...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το Autocar δοκίμασε το νέο Τ6 αλλά δεν ενθουσιάστηκε από το μοτέρ και το κιβώτιο. Το 3λιτρο πρέπει να ήταν καλύτερο. http://www.autocar.co.uk/car-review/vol ... ive-review
E, καλα...review κατηγοριας τουαλετας..το Autocar δεν γουσταρει τιποτα μη Γερμανικο εδω και αιωνες τι περιμενες?
Δεν περιμενω smoothness Ι6, αλλα σκεψου οτι και αυτο το μοτερ το θαβουν (The previous Volvo S60 T6 was powered by a turbocharged 3.0-litre straight-six designed in Sweden, built in Wales and adored practically nowhere), οταν εχει ψηφισθει απο τα καλυτερα Ι6 παραγωγης....δεν χρειαζεται να διαβασεις παρακατω..Μερσί, είναι για τον συγκάτοικο αλλά θα το οδηγώ κι εγώ.
Ντινο το gmail σου ισχυει?
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Ό,τι και να έκανε η Volvo σε μεγάλης ιπποδύναμης αυτοκίνητα, 'not appealing' σε σχέση με BMW και Audi θα το έλεγε...και είναι σημαντική η μειωμένη κατανάλωση σε τέτοιους καιρούς, όσο κι αν τη θεωρεί ασήμαντη το Autocar...Εντωμεταξυ ο αλλος οδηγησε το diesel και λεει...'Test Manager Mikael Johnsson (auto motor und sport, S) is in France to run Volvo's new engines, including T6 and D4. Diesel impresses, says Michael. 'It feels in many ways better than BMW's equivalent diesel engine.'
-
Μερσί, είναι για τον συγκάτοικο αλλά θα το οδηγώ κι εγώ.
Ντινο το gmail σου ισχυει?
Affirmative.
-
Μια τεράστια συμπάθεια στην Γερμανία την έχει το Autocar και προσωπικά το θεωρώ ως το Autotriti της Αγγλίας αλλά δεν νομίζω ένα δίλιτρο Ι4 με 300 άλογα να έχει τα χαρακτηριστικά λειτουργίας ένός εξακύλινδρου τρίλιτρου. Κακά τα ψέμματα, there is no replacement for displacement. Εμάς σαν Έλληνες βέβαια μας βολεύουν τα 2000 κυβικά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια τεράστια συμπάθεια στην Γερμανία την έχει το Autocar και προσωπικά το θεωρώ ως το Autotriti της Αγγλίας αλλά δεν νομίζω ένα δίλιτρο Ι4 με 300 άλογα να έχει τα χαρακτηριστικά λειτουργίας ένός εξακύλινδρου τρίλιτρου. Κακά τα ψέμματα, there is no replacement for displacement. Εμάς σαν Έλληνες βέβαια μας βολεύουν τα 2000 κυβικά.Μεγαλη κουβεντα. Υπαρχει πολυ γκρινια για την πολιτικη των 4κυλινδρων μονο...ειδικα μετα απο τον τωρινο Ι6 που ειναι ονειρο, αλλα πασχει απο κιβωτιο, κατ εμε ακομα περισσοτερο και για την καταργηση των 5κυλινδρων. Απο την αλλη περιμενε να οδηγησουμε κανενα νεο μοτερ και βλεπουμε...Οι Σουηδοι το εχουν με τα μοτερ, ασχετα τι λενε τα παπαγαλακια...
Ειναι εντυπωσιακα τα νουμερα αποδοσης..ο καλος διλιτρος εχει 155hp/l και BMEP 24.06...και μιλαμε για μοτερ που θα μπαινει σε ενα απλο οικογενειακο, οχι τιποτα extreme εκδοσεις... -
Για Volvo V40 που προκειται να κινειται κυριως στην πολη αλλα περιστασιακα θα πρεπει να εκδραμει,θα επιλεγατε diesel 177 PS ή βενζινάτο με 180 PS ;
-
Τη βενζινάκατο.
-
Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος τις προγραμματισμένες εργασίες των service του c30 (ή s40) 1.6 βενζίνη (100 hp); Το ψάχνει συγγενής μου, καθώς το επίσημο book service που δίνει η volvo και συνοδεύει το αυτοκίνητο δεν τις αναγράφει!!! Ευχαριστώ.
VOLVO FORUM