-
Ο χρήστης κωστας καλοκυρης έγραψε:
ΈΧΕΙ σκάσει κανενός η πολλαπλή. εμένα έβγαζε ένα περίεργο θόρυβο και μου είπε ο μηχανικός ότι είχε σκάσει όντως είχε ανοίξει και είχε πολύ μουτζούρα το καπάκι. φέραμε ένα συγκολλητή μπάλωσε εκεί γιατί ήθελε φασαρία να βγει. έχει κρατήσει τώρα 5 6μήνες. για να δούμε τι κουστούμι μου ετοιμάζει πάλι.Τι μοντέλο volvo έχεις αν επιτρέπεται??
-
γεια σας παιδες. ς40 1.6 του 2008 πρεπει να μου σκασε γύρω στα 70.000 χλμ.
-
Το κουστουμι...αναμενεται ακριβο γιατι η πολλαπλη ειναι ενα με τον καταλυτη. Ενημερωσε μας για τα νεοτερα οποτε μπορεις
-
το ξερω οτι τοκουστουμι ειναι ακριβο. ευχομαι να αργησει να ξανασκασει. κολλημα και αυτονα τοεχουνε μονοκοματο το συστημα. εκει θα το κολαω μεχρι να παιρνει. το φιμε 2 νουμερο ειναι καλο για το βολβακι ξερεις; θα τοσκουρίνει πολύ;
-
Καταλαβαινω οτι τα οικονομικα ολων ειναι πιεσμενα, αλλα αν εχεις λεφτα για φιμε, δεν θα ηταν πιο...χαρουμενο το αυτοκινητακι σου αν του αλλαζες την πολλαπλη???
-
Μία πραγματικά πολύ προσεγμένη και φυσικά πολύ επιτυχημένη βελτίωση πραγματοποίησε ο μηχανικός τής Koenigsegg, Ματίας Βοκς.
Ο μηχανικός λοιπόν πήρε ένα Volvo Amazon Kombi του 1969 και του άλλαξε τα φώτα! Του έβαλε έναν κινητήρα 2,8 λίτρων, τον οποίον όμως έκανε να αποδίδει 788 ίππους, και σχεδόν 100 κιλά ροπής!
Για να αποκτήσεις αυτό το πραγματικά μοναδικό όχημα πρέπει να διαθέσεις περί τις 89.000 ευρώ αλλά η τιμή του είναι συζητήσιμη.
http://www.iefimerida.gr/news/42850/� ... E%B5%CE%BF -
Δεν ξέρω αν έχει μπει κάπου αλλά...
http://green.autoblog.com/2012/03/30/volvo-unboxes-v60-diesel-plug-in-hybrid-then-tears-it-down/
Κινητήρας 2.4 λίτρων diesel με ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα όπου βρίσκονται και οι συσσωρευτές με 50 χλμ αυτονομία στην πλήρως ηλεκτρική κίνηση.
-
Καλησπέρα παιδιά.. νέος στο φόρουμ και νέος κάτοχος s60 t3 εδώ και 2 μήνες περίπου. αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν γίνεται να βάλω αισθητήρες παρκαρίσματος στο μπροστινό μέρος γιατί στο σπίτι όταν βάζω το αυτοκίνητο υπάρχει ένας τοίχος και δεν μπορώ να υπολογίσω καλά και χρειάζομαι την βοήθεια κάποιου άλλου...ξέρει κάνεις αν μπορώ να του βάλω από την volvo η δεν μπαίνουν μετά την αγορά??
-
Μπορεις να δοκιμασεις και κατι τετοιο...
-
Ο χρήστης giannist7 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.. νέος στο φόρουμ και νέος κάτοχος s60 t3 εδώ και 2 μήνες περίπου. αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν γίνεται να βάλω αισθητήρες παρκαρίσματος στο μπροστινό μέρος γιατί στο σπίτι όταν βάζω το αυτοκίνητο υπάρχει ένας τοίχος και δεν μπορώ να υπολογίσω καλά και χρειάζομαι την βοήθεια κάποιου άλλου...ξέρει κάνεις αν μπορώ να του βάλω από την volvo η δεν μπαίνουν μετά την αγορά??
Το κόβεις σε διάσταση 200εκ μήκος * 40εκ ύψος το κολλάς στον τοίχο και τελείωσε , βγαίνει σε πολλά χρώματαΚαλορίζικο το 60άρι
-
καλησπέρα παίδες. το βολβακι, έχει ενα προβληματισμό στις ταχύτητες. το πρώι μετά απο 2, 3 προσπάθειες μπαίνει η όπισθεν. δεν μπαίνει εύκολα η πρώτη και η δευτέρα πρέπει να την σπρώξεις για να μπεί, αυτά βέβαια μεχρι να ζεσταθεί το . δεν μου το έκανε τώρα τελευταία το απόκτησα και αυτό το προσόν. τι μπορει να συβαίνει,μηπως μου ετοιμάζει κουστουμάκι;
-
Δηλαδή για αισθητήρες να το ξεχάσω εε ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το κόβεις σε διάσταση 200εκ μήκος * 40εκ ύψος το κολλάς στον τοίχο και τελείωσε , βγαίνει σε πολλά χρώματαΚαλορίζικο το 60άρι
Μπορείς να βάλεις κάτι στον τοίχο για να μη πάθει ζημιά ο προφυλακτήρας όταν ακουμπάει αλλά πιο καλά να χτίσεις μια σειρά από διακοσμητικά τουβλάκια στο δάπεδο ώστε όταν τα φτάνει ο τροχός, ο προφυλακτήρας να έχει 10 εκ. από τον τοίχο.
Σε δημόσια πάρκινγκ έχω δει να βάζουν μεγάλη σωλήνα για να σταματάει ο τροχός.
-
ευχαριστώ για τις ιδέες σας αυτό που κολας στον τοίχο φοβάμαι λιγο για τον προφυλαχτήρα αυτο με τα τουβλάκια μου άρεσε
-
να ρωτήσω κάτι άλλο λίγο άσχετο .... ξέρει κάνεις τι γίνεται με το volvoclub.gr γιατί έχω κάνει εγγραφή άλλα ακόμα περιμένω email επιβεβαίωσης
-
Μπορείς να βάλεις κάτι τέτοιο
-
να ρωτήσω και κάτι άλλο...έχω βάλει να παίζει και dvd μου το ειχε πει ο πωλητής ότι για να παίξει ταινία πρέπει το αυτοκίνητο να είναι σταματημένο.. δεν υπάρχει κανένας τρόπος να παίζει εν κινήσει?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δεν το γελάω καθολου παντως εγώ. Κατι σε πολύ πιο απλό, απο παλιό στρωμα καναπέ μια χαρα βοήθεια ειναι!
-
Το έγραψα χιουμοριστικά αλλά εγώ το έχω στο γκαράζ μου . DOW 5 ( που περίσσεψε από το χτίσιμο ) εμπρός και αφρολέξ στους τοίχους για τις πόρτες
-
Εχω ενα μικροθεμα με το c30 μου.
Οταν εχω αναμενα τα φωτα και σβησω την μηχανη του αυτοκινητου,ενω τα φωτα σβηνουν και αυτα,απο οτι φαινεται συνεχιζουν να παιρνουν ρευμα απο την μπαταρια γιατι 1-2 φορες που αφησα αναμενο τον διακοπτη,το αμαξι ζοριστηκε να ξεκινησει.
Εχει συμβει σε κανεναν αλλον αυτο?Και σε σχεση με το παραπανω,υπαρχει καποιος τροπος το αμαξι να ειδοποιει οταν εχω αφησει αναμενα τα φωτα?Ειχα συνηθισει στα προηγουμενα αυτοκινητα μου με το που εσβηνα το αυτοκινητο και ανοιγα την πορτα,να κανουν εναν προειδοποιητικο θορυβο οτι εχω ξεχασει τα φωτα αναμενα.
VOLVO FORUM