-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
**Όποιος θέλει κανονίζουμε καφέ. Τι λέτε για Πέμπτη απογευματάκι . ?
Παρασκευή θα το επιστρέψω. **Πεμπτη εχουμε εξοδο!! Ειναι και τσικνοπεμπτη θα εχει πολυ κοσμο εξω...Αυριο?
απογευματάκι ?
ΕΣΤΕΙΛΑ και στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ το κινητό μου . Νωρίς το απογευματάκι ( 5 , 5,5 , 6 , 6,5 ) νομίζω μπορούμε , ο Έλληνας δεν τρώει από πριν της 8
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Τα λαστιχα τα κοιταξες οσον αφορα φθορα/πιεσεις? Κατα τον ελεγχο προσπαθησε να δεις το εσωτερικο πελμα διοτι λογω αυξημενου καμπερ η φθορα ειναι αρκετα ανιση και μπορει να σε μπερδεψει.Φιλε, οι γνωσεις σου και οι συμβουλες σου ειναι λιρα εκατο Το μπροστινο δεξι λαστιχο εσωτερικα ειναι τοσο φαγωμενο που ειναι επικινδυνο, ενω τα υπολοιπα ειναι μια χαρα. Αυτο προφανως σημαινει οτι χρειαζομαι και ευθυγραμμιση
-
Το μονο που ρυθμιζετε και στους δυο αξονες ειναι η συγκλιση...Απ οσο θυμαμαι το αυτοκινητο το πηρες μεταχειρισμενο...Ριξε μια ματια στην ημερομηνια παρασκευης των ελαστικων, μηπως το συγκεκριμενο ηταν απλα το μονο που δεν ειχε αλλαχτει και απλα περασε αρκετα χιλιομετρα καποτε στον πισω αξονα!
-
Το μονο που ρυθμιζετε και στους δυο αξονες ειναι η συγκλιση...Απ οσο θυμαμαι το αυτοκινητο το πηρες μεταχειρισμενο...Ριξε μια ματια στην ημερομηνια παρασκευης των ελαστικων, μηπως το συγκεκριμενο ηταν απλα το μονο που δεν ειχε αλλαχτει και απλα περασε αρκετα χιλιομετρα καποτε στον πισω αξονα!Ναι, ηταν test drive με 35000 χλμ και παραλληλα το χρησιμοποιουσε η υπευθυνη της αντ/πειας. Τα λαστιχα δεν εχουν αλλαχτει. Η ευθυγραμμιση δε θα δωσει αποτελεσμα και θα εξακολουθησω μελλοντικα να εχω το ιδιο προβλημα με τα καινουργια ελαστικα? Δηλαδη φθορα του εσωτερικου του ελαστικου στο συγκεκριμενο τροχο?. Παντως ηταν απιστευτη η φθορα που ειχε εσωτερικα, ενω το πελμα του ηταν οκ. Να σημειωσω οτι το αυτοκινητο σε ευθειες και με μεγαλη ταχυτητα δε φευγει καθολου απο τη πορεια του ουτε ασταθεια παρουσιαζει, αρα δε πρεπει να εχω υπερβολικη τιμη συγκλισης. Υπερβολικη αποκλιση ισως? αν και το τιμονι μου δεν ειναι βαρυ, ουτε προβλημα σε στροφες υπαρχει. Και επειδη δεν ειμαι σχετικος, η συγκλιση/αποκλιση μεσω της διαδικασιας της ευθυγραμισης ρυθμιζεται, η ειναι μια ξεχωριστη διαδικασια?.
-
Ο χρήστης ALEX-G έγραψε:
Ναι, ηταν test drive με 35000 χλμ και παραλληλα το χρησιμοποιουσε η υπευθυνη της αντ/πειας. Τα λαστιχα δεν εχουν αλλαχτει. Η ευθυγραμμιση δε θα δωσει αποτελεσμα και θα εξακολουθησω μελλοντικα να εχω το ιδιο προβλημα με τα καινουργια ελαστικα? Δηλαδη φθορα του εσωτερικου του ελαστικου στο συγκεκριμενο τροχο?. Παντως ηταν απιστευτη η φθορα που ειχε εσωτερικα, ενω το πελμα του ηταν οκ. Να σημειωσω οτι το αυτοκινητο σε ευθειες και με μεγαλη ταχυτητα δε φευγει καθολου απο τη πορεια του ουτε ασταθεια παρουσιαζει, αρα δε πρεπει να εχω υπερβολικη τιμη συγκλισης. Υπερβολικη αποκλιση ισως? αν και το τιμονι μου δεν ειναι βαρυ, ουτε προβλημα σε στροφες υπαρχει. Και επειδη δεν ειμαι σχετικος, η συγκλιση/αποκλιση μεσω της διαδικασιας της ευθυγραμισης ρυθμιζεται, η ειναι μια ξεχωριστη διαδικασια?.Απο τη περιγραφη σου δεν νομιζω να υπαρχει θεμα ευθυγραμμισης. Το setup του, εχει αυξημενο καμπερ στους πισω τροχους. Των μπροστινων δεν δημιουργει τοσο εμφανη φθορα. Γι αυτο λεω οτι το συγκεκριμενο ελαστικο μαλλον ξεκινησε την ζωη του στον πισω αξονα! Ριξε μια ματια στην ημερομηνια κατασκευης του σε σχεση με τα αλλα.
Η συγκλιση ειναι μια απο τις παραμετρους που ρυθμιζετε στην ευθυγραμμιση. -
Νομίζω ότι ξεχαστήκαμε ....
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Νομίζω ότι ξεχαστήκαμε ....Πήγαν όλοι στο Volvoclub....
-
νομίζω, ότι όλοι μπορούμε να γράφουμε στο thead της volvo στο φόρουμ των 4Τ, αλλά όπως και να το εξετάσουμε/δούμε ένα μόνο thread δεν είναι πλέον τόσο λειτουργικό για να καλύψει πολλά θέματα, να γίνονται εύκολα αναζητήσεις και να υπάρξει μια πιο οργανωμένη γνωσιακή βάση.
-
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1774535
Volvo: Ζημίες 269 εκατ. δολαρίων το δ’ τρίμηνο
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Πήγαν όλοι στο Volvoclub....Το Volvoclub.gr είναι η πρώτη προσπάθεια προκειμένου να οργανώσουμε ένα δικό μας κλαμπ, δίνοντας δικαίωμα να συμμετάσχουν και άλλοι οι οποίοι για δικούς τους λόγους δεν είναι μέλη στο φόρουμ των 4Τ.
Δεν ξεχνάμε φυσικά ότι οι 4Τ μας έδωσαν τη δυνατότητα να γνωριστούμε μεταξύ μας και να κάνουμε αυτή την προσπάθεια, και ευχαριστούμε γι'αυτο!
Συνεπώς μόνο κατακριτέο δε μπορεί να είναι αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και συνεπώς δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο υπάρχει μία απογοήτευση στο σχόλιό σου αγαπητέ φίλε Scandinavian... -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1774535Volvo: Ζημίες 269 εκατ. δολαρίων το δ’ τρίμηνο
Aφορά την Volvo φορτηγών που δεν έχει καμιά σχέση με την Volvo αυτοκινήτων.
Πήγαν όλοι στο Volvoclub....
Το Volvoclub.gr είναι η πρώτη προσπάθεια προκειμένου να οργανώσουμε ένα δικό μας κλαμπ, δίνοντας δικαίωμα να συμμετάσχουν και άλλοι οι οποίοι για δικούς τους λόγους δεν είναι μέλη στο φόρουμ των 4Τ.
Δεν ξεχνάμε φυσικά ότι οι 4Τ μας έδωσαν τη δυνατότητα να γνωριστούμε μεταξύ μας και να κάνουμε αυτή την προσπάθεια, και ευχαριστούμε γι'αυτο!
Συνεπώς μόνο κατακριτέο δε μπορεί να είναι αυτό που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και συνεπώς δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο υπάρχει μία απογοήτευση στο σχόλιό σου αγαπητέ φίλε Scandinavian...Να μη βγάζεις μόνος σου συμπεράσματα σε παρακαλώ....ούτε να ερμηνεύεις πράγματα που δεν έγρψα κατά το δοκούν. Και εγώ θα γίνω μέλος αρκεί να βρω το χρόνο να γραφτώ....είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία αυτό που έγινε....
-
Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που έμπαινα ήταν ψηλά στη λίστα το VOLVO FORUM, και χαιρόμουν ιδιαίτερα που αύξανε τις σελίδες του τόσο γρήγορα!! Βέβαια, πραγματικά το Volvoclub.gr είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία που η αλήθεια είναι όλοι οι φίλοι της VOLVO την περιμέναμε!! Γιάννη πραγματικά συγχαρητήρια σε εσένα, αλλά και σε όποιον άλλον συνέβαλε και δεν το γνωρίζω!!
Υ.Γ.: Να σε ρωτήσω ρε συ Γιάννη για να μου λύσεις και μία απορία!! Όταν ανέβασα τις pic, δεν ήταν ορατές απευθείας, αλλά έπρεπε να κλικάρεις πάνω τους για να τις δεις. Μετά ξαφνικά έγιναν!! Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα, αυτό έγινε αυτόματα, ή έβαλες και εσύ το χεράκι σου; -
Καλημέρα, είμαι ο ικανοποιημένος κάτοχος, εδώ και τρία χρόνια, ενός s60. Παρακολουθώ, όταν μπορώ, τη συζήτηση και με χαροποιεί το φιλικό-ενημερωτικό ύφος της που με βοήθησε να ''γνωρίσω'' καλύτερα το αυτοκίνητό μου.
Θα' θελα με τη σειρά μου να ρωτήσω ποιόν τύπο καυσίμου θεωρείτε κατάλληλο για τον κινητήρα 2.0Τ του S60 M.Y. 2006; Ευχαριστώ -
Ο χρήστης grgio1 έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που έμπαινα ήταν ψηλά στη λίστα το VOLVO FORUM, και χαιρόμουν ιδιαίτερα που αύξανε τις σελίδες του τόσο γρήγορα!! Βέβαια, πραγματικά το Volvoclub.gr είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία που η αλήθεια είναι όλοι οι φίλοι της VOLVO την περιμέναμε!! Γιάννη πραγματικά συγχαρητήρια σε εσένα, αλλά και σε όποιον άλλον συνέβαλε και δεν το γνωρίζω!!
Υ.Γ.: Να σε ρωτήσω ρε συ Γιάννη για να μου λύσεις και μία απορία!! Όταν ανέβασα τις pic, δεν ήταν ορατές απευθείας, αλλά έπρεπε να κλικάρεις πάνω τους για να τις δεις. Μετά ξαφνικά έγιναν!! Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα, αυτό έγινε αυτόματα, ή έβαλες και εσύ το χεράκι σου;Γιώργο σχετικά με τις φωτογραφίες, απλά σου πρόσθεσα τοκ κωδικό ------
Τώρα σχετικά με το σιτε/φορουμ www.volvoclub.gr, ήταν κάτι που πέρασε από το μυαλό μου ένα βράδυ αργά για 5min και υλοποιήθηκε, σε άλλα 10min.@καλώς ήρθες παναγιώτηs60
-
Ο χρήστης Παναγιώτης s60 έγραψε:
Καλημέρα, είμαι ο ικανοποιημένος κάτοχος, εδώ και τρία χρόνια, ενός s60. Παρακολουθώ, όταν μπορώ, τη συζήτηση και με χαροποιεί το φιλικό-ενημερωτικό ύφος της που με βοήθησε να ''γνωρίσω'' καλύτερα το αυτοκίνητό μου.
Θα' θελα με τη σειρά μου να ρωτήσω ποιόν τύπο καυσίμου θεωρείτε κατάλληλο για τον κινητήρα 2.0Τ του S60 M.Y. 2006; ΕυχαριστώΚαλωσηρθες...
Για νορμαλ οδηγηση συνισταται χρηση βενζινης 95 RON και για καλυτερη αποδοση και οικονομια 98 RON, οπως επισης και κατα την οδηγηση με θερμοκρασια πανω απο 38 °C. -
Θα' θελα με τη σειρά μου να ρωτήσω ποιόν τύπο καυσίμου θεωρείτε κατάλληλο για τον κινητήρα 2.0Τ του S60 M.Y. 2006; ΕυχαριστώΚαλωσηρθες...
Για νορμαλ οδηγηση συνισταται χρηση βενζινης 95 RON και για καλυτερη αποδοση και οικονομια 98 RON, οπως επισης και κατα την οδηγηση με θερμοκρασια πανω απο 38 °C.Οντως με 98 RON πετυχαινεις καλυτερη οικονομια!
-
Να με ενημερώσετε και μένα που πουλάνε τα τελευταία 4-5 χρόνια βενζίνη 98 οκτανίων στη χώρα μας?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Να με ενημερώσετε και μένα που πουλάνε τα τελευταία 4-5 χρόνια βενζίνη 98 οκτανίων στη χώρα μας?Στην χωρα μας 95 και 100 εχουμε....ονομαστικα γιατι στην ουσια ευχεσαι να ειναι 95 η 100
-
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Είχα ακούσει διάφορες απόψεις σχετικά με το θέμα: κινητήρες turbo και τύπος καυσίμου (π.χ. όχι 100άρα σε turbo), και ενώ ξεκίνησα με 100, στη συνέχεια, σε κάθε γέμισμα, το ξανασκεφτόμουν. Σε ανάλογη ερώτηση κατά το προτελευταίο service μου είπαν ότι συνιστάται 95+ καθώς δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα από τη χρήση 100άρας. Διβάζοντας τις απαντήσεις σας θα καταλήξω στην 100.
-
Ο χρήστης Παναγιώτης s60 έγραψε:
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Είχα ακούσει διάφορες απόψεις σχετικά με το θέμα: κινητήρες turbo και τύπος καυσίμου (π.χ. όχι 100άρα σε turbo), και ενώ ξεκίνησα με 100, στη συνέχεια, σε κάθε γέμισμα, το ξανασκεφτόμουν. Σε ανάλογη ερώτηση κατά το προτελευταίο service μου είπαν ότι συνιστάται 95+ καθώς δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα από τη χρήση 100άρας. Διβάζοντας τις απαντήσεις σας θα καταλήξω στην 100.Εγω (τουρμπο επισης) βαζω μονο 100..ειδικα παντως το bold/υπογραμμισμενο παραπανω, δεν ξερω ποιος στο ειπε, ειναι πολυ ακυρο
VOLVO FORUM