-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Σιγα μην καψεις 1.5 ρεζερβουαρ....140 με τον σταθεροποιητη θα πηγαινεις....παρεα ειπαμε!! Θα εκπλαγεις ποσο λιγο θα καψεις!!!Πεφτει οντως αρκετα μακρυα και ειναι απολυτα λογικο να μην μπορουν οι περισσοτεροι....ειναι ομως το μεσο της διαδρομης για να βρεθουμε και με τους βορειους. Το να κανονισουμε κατι εδω κοντα για εμας τους νοτιους θεωρω οτι ειναι σχετικα ευκολο πλεον.
Καλα τωρα,εσενα σου το απεδειξα οτι μπορω να το καψω!!! Το εχω κανει αυτο.Εβαλα το καλοκαιρι που πηγαινα Πηλιο τη γυναικα να οδηγησει απο Αγιο Κωνσταντινο μεχρι Βολο και εβαλε cruise control στα 130χαω!Δακρυσα φιλε απο την καταναλωση!2 γραμμες με το ζορι να εκαψε!Το κυριοτερο βεβαια ειναι αυτο που λες:να μπορουν να ερθουν και οι βορειοι.Σημαντικο και αναγκαιο να καταφερουμε να μαζευτουμε ολοι.
-
καλησπέρα και από μένα, θα γίνω σε κάνα-δύο βδομάδες το 17ο S40 της δημοσκόπησης του θέματος (1.6 kinetic). Είναι ευχάριστο να βρίσκεις τόσο ένθερμους ανθρώπους σε θέμα αυτοκινήτου. Δεν θα κρύψω δε, ότι το κλίμα που εισέπραξα από τα προηγούμενα ποστ συνέβαλε στην οριστική απόφαση για την απόκτηση του πρώτου μου volvo! Καλή χρονιά σε όλους!
-
Καλησπερα σε ολους!!!
Για το αλλο σαβ/κο ειμαι και γω μεσα για συναντηση γιατι αυτο δυστυχως δουλευω
αντε ρε παιδια να οργανωσουμε μια πανελλαδικη για καφε,ουζο,ρετσινα η οτιδηποτε αλλο θελετε.....και βεβαια πολυ volvoσυζητηση...!!!! -
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
Ευχαριστώ για τις ευχές σας, 10-13/1/09 θα είμαι ορεινή Κορινθία, να χαλαρώσουν τα κοκαλάκια μου !!!
Για το επόμενο ΠΣΚ είμαι μέσα.@Ηλία 1.5 ρεζερβουάρ μόνο για να πας, ε?
Θα ηθελες μηπως να σου το αποδειξω....??? Αυτα ειναι απλα γεγονοτα!!! Αλλα θα ειμαι ηρεμος!Και αυτο δεν ειναι υποσχεση...Ειναι δεσμευση!!!!!
είμαι μέσα, θέλω αποδείξεις !!!!!
ρε μήπως να κανονίσουμε με όσους ψήνονται να πάμε μια βόλτα καρτόδρομο για καρτάκι .... ?
-
Ο χρήστης iatroud έγραψε:
καλησπέρα και από μένα, θα γίνω σε κάνα-δύο βδομάδες το 17ο S40 της δημοσκόπησης του θέματος (1.6 kinetic). Είναι ευχάριστο να βρίσκεις τόσο ένθερμους ανθρώπους σε θέμα αυτοκινήτου. Δεν θα κρύψω δε, ότι το κλίμα που εισέπραξα από τα προηγούμενα ποστ συνέβαλε στην οριστική απόφαση για την απόκτηση του πρώτου μου volvo! Καλή χρονιά σε όλους!καλώς ήρθες !!!
-
Παιδια ποια ειναι η γνωμη σας γι'αυτα τα mudflaps?(προσεξτε τιμη!!!!)
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... =WDVW&rd=1 -
Αν και με 1 ώρα καθυστέρηση .... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
-
Καλησπέρα και από μένα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες (αν και λίγο καθυστερημένα).
Σήμερα το απόγευμα παρέλαβα επιτέλους το καινούργιο μου c30 !!!!
Το πήγα μια σχετικά μικρή βόλτα στα εδώ μέρη.
Η αίσθηση καταπληκτική και ήμουν έτοιμος να το ανοίξω λίγο, αλλά ας ωψεται που δεν έχει γράψει ακόμα τριψήφιο νούμερο στο καντράν !
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο ταξιδιάρικο και άνετο... -
Ο χρήστης Dimitrispat έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες (αν και λίγο καθυστερημένα).
Η αίσθηση καταπληκτική και ήμουν έτοιμος να το ανοίξω λίγο, αλλά ας ωψεται που δεν έχει γράψει ακόμα τριψήφιο νούμερο στο καντράν !
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο ταξιδιάρικο και άνετο...Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε μου!!!Και που εισαι ακομα θα μενεις εκπληκτος οσο περναει ο καιρος...
-
Καλορίζικο , καλοτάξιδο , Απροβλημάτιστο με πολλά ευχάριστα χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης stavros1926 έγραψε:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... =WDVW&rd=1προσωπικά, αισθητικά δεν μου αρέσουν ..... άσε που θα χαλάς και την αεροδυναμική
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... =WDVW&rd=1προσωπικά, αισθητικά δεν μου αρέσουν ..... άσε που θα χαλάς και την αεροδυναμική
χαχαχα βασικα ειναι λιγο κιτσ αλλα οταν βλεπω αυτο το volvo πανω γραμμενο κατι παθαινω...
αυτα ειναι λαστιχενια ενω της μαμας ειναι πλαστικα δεν γραφουν τπτ και κανουν και 40ε το ζευγος!!!!! -
χαχαχα βασικα ειναι λιγο κιτσ αλλα οταν βλεπω αυτο το volvo πανω γραμμενο κατι παθαινω...
αυτα ειναι λαστιχενια ενω της μαμας ειναι πλαστικα δεν γραφουν τπτ και κανουν και 40ε το ζευγος!!!!!ναι με το V O L V O θα είσαι πιο νταλικέρης !!! βρες και κάποιο αξεσουάρ μπροστά με λεντάκια με σχήμα την γοργόνα και θα είσαι σούπερ .
-
αυτα ειναι λαστιχενια ενω της μαμας ειναι πλαστικα δεν γραφουν τπτ και κανουν και 40ε το ζευγος!!!!!ναι με το V O L V O θα είσαι πιο νταλικέρης !!! βρες και κάποιο αξεσουάρ μπροστά με λεντάκια με σχήμα την γοργόνα και θα είσαι σούπερ .
ναι και μια φουσκωτη κουκλα στην θεση του συνοδηγου και εφυγα......
-
Πάντως το V O L V O υπήρχε σε πάρα πολλά μοντέλα στο παρελθόν της εταιρείας...Στα SUV της όπως και στα stations νομίζω ότι ταιριάζει πολύ σε αντίθεση με τα sedan....
-
+100
παντως ειμαι σε διλλημα γιατι αν δεν τα δεις πανω στο αμαξι...20ε το ζευγος μαζι με τα μεταφορικα εχει λεω να παρω 1 και αν μου αρεσουν παιρνω και τα αλλα...αν ειχα suv θα τα επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη!!!
Προς το παρων εχω παραγγειλει το σετ με τα σκιαστρα για τα πισω παραθυρα και το πορτ μπαγκαζ...το εχει κανεις?αξιζει? -
Ουτε στο 'πολυ σκληρος για να πεθανει Νο 23' δεν γινοντε αυτα
Ο φωτογραφος κερδισε εναν διαγωνισμο με αυτες τις φωτο, τις οποιες τραβηξε οταν τυχαια περασε διπλα απο το αυτοκινητο το οποιο επεβαινε το περιπολικο καταδιωκοντας 2 ληστες, και το ακολουθησαν...
ΥΓ: Κατι ελεγε για τανκ ο Ηλιας πιο πριν
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ουτε στο 'πολυ σκληρος για να πεθανει Νο 23' δεν γινοντε αυτα
Ο φωτογραφος κερδισε εναν διαγωνισμο με αυτες τις φωτο, τις οποιες τραβηξε οταν τυχαια περασε διπλα απο το αυτοκινητο το οποιο επεβαινε το περιπολικο καταδιωκοντας 2 ληστες, και το ακολουθησαν...
ΥΓ: Κατι ελεγε για τανκ ο Ηλιας πιο πριν
Του τιναξε τα μπουρια λεμε!13700χρονια μπροστα το XC70!Η τεταρτη φωτο απο πανω προς τα κατω μπορει να θεωρηθει και ''τρυφερο''τετ-α-τετ VOLVO με audi.....!!!! Μου θυμισε φαση οπου εγω οδηγω μεσα στο κεντρο Αγιων Αναργυρων αρματοφορεα OSHKOSH(για οσους γνωριζουν...)και οταν σε καποια στιγμη αναρωτιομουν''μα γιατι δεν προχωραει?''πηρα την απαντηση απο εναν κακομοιρη οδηγο ενος vw taro'μα πως να προχωρησει ρε μ...κα αφου εχεις παρει το αυτοκινητο μου μαζι σου????!!!Κριμα που δεν υπηρχαν κινητα με καμερες τοτε.
Υ.Γ. Τετοια πραγματα εχω δει απο ενα Μ48-Α5,αλλα ποτε απο ενα crossover!Μπραβο! -
Ευχαριστώ για τις ευχές σας, 10-13/1/09 θα είμαι ορεινή Κορινθία, να χαλαρώσουν τα κοκαλάκια μου !!!
Για το επόμενο ΠΣΚ είμαι μέσα.@Ηλία 1.5 ρεζερβουάρ μόνο για να πας, ε?
Θα ηθελες μηπως να σου το αποδειξω....??? Αυτα ειναι απλα γεγονοτα!!! Αλλα θα ειμαι ηρεμος!Και αυτο δεν ειναι υποσχεση...Ειναι δεσμευση!!!!!
είμαι μέσα, θέλω αποδείξεις !!!!!
ρε μήπως να κανονίσουμε με όσους ψήνονται να πάμε μια βόλτα καρτόδρομο για καρτάκι .... ?
Πες το κι εγινε!!!!!! Δεν ειναι ασχημη ιδεα το καρτακι.Λες?Παντως ενα περιεργο πραγμα,δεν το χω καθολου το καρτ.Μυστηριο.
-
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο ταξιδιάρικο και άνετο...Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε μου!!!Και που εισαι ακομα θα μενεις εκπληκτος οσο περναει ο καιρος...
Καλοριζικο και και παλι!Ε,τωρα αμα θες ετσι λιγακι να το ανοιξεις ανοιξε το,αλλα προσοχη γιατι γλυκαινει...!
VOLVO FORUM