-
Επισης υπαρχει μια οδηγια σχετικα με το αυξημενο καμπερ, και βρηκα και μια σχετικα με θορυβο απο τους εξωτερικους καθρεπτες στα C30, αλλα δεν μπορω να τις κατεβασω
-
Ευχαριστώ για τις οδηγίες για τον πυροσβεστήρα !!!, ελπίζω να το έχουν οι εδώ αντιπροσωπίες ....
καλά οι πωλητές ..... όχι μόνο της Volvo είναι ΓΤΠ ......
ο πυροσβεστήρας και το φαρμακείο, αν ήταν σοβαροί θα έπρεπε να είναι standard
-
Καλη χρονια και απο μενα! Χρονια πολλα και να χαιρομαστε τα volvo μας! Πριν λιγες μερες εκανα και το δευτερο σερβις στο 60αρι και ευτυχως η τιμη ηταν λογικη δεδομενου οτι περιμενα περισσοτερα. 350 ευρω για λαδια και φιλτρα. Δυο προβληματα που αντιμετωπιζα δυστυχως δε λυθηκαν γιατι ελειπε ο ηλεκτρολογος..
1ον το παραθηρο του οδηγου οταν το κλεινω τερμα χρησιμοποιωντας την αυτοματη λειτουργια ανεβαινει τερμα και ξανακατεβαινει!
2ον κατα την επιταχυνση με χαμηλες ταχυτητες και λιγες στροφες ακουγεται ενας θορυβος απο τον ουρανο του αυτοκινητου για το οποιο μου ειπαν οτι ειναι γνωστο προβλημα αλλα ελειπε ο ηλεκτρολογος..
Δεν το ξαναπηγα γι'αυτα τα 2 θεματακια και απο δευτερα χανω και την εγγυηση (περασαν τα 2χρονια)! Καποιος φιλος με S60 εχει αντιμετωπισει αναλογο προβλημα; -
έπρεπε να καταγράψουν τις βλάβες, αφού είσαι μέσα στην εγγύηση, για να μην πληρώσεις στο μέλλον όταν τους το πας να στο φτιάξουν.
350€ λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας, κάτι άλλο ??? αρκετά μου φαίνονται ...... Από περιέργεια τι προδιαγραφές λαδιού σου έβαλαν ? ACEA A1 ή Α5 ή Α3
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
έπρεπε να καταγράψουν τις βλάβες, αφού είσαι μέσα στην εγγύηση, για να μην πληρώσεις στο μέλλον όταν τους το πας να στο φτιάξουν.350€ λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας, κάτι άλλο ??? αρκετά μου φαίνονται ...... Από περιέργεια τι προδιαγραφές λαδιού σου έβαλαν ? ACEA A1 ή Α5 ή Α3
Δεν ηξερα οτι επρεπε να καταγραψουν τις βλαβες ωστοσο οταν το αφησα για σερβις και τους ειπα για τα 2 προβληματακια και το σημειωσαν , αρα καπου πρεπει να υπαρχει. Αυτος ο θορυβος στον ουρανο του αυτοκινητου ειναι θεμα ηλεκτρολογου;Δε ξερω αλλα λιγο κουφο μου φανηκε! Μηπως επρεπε να ξηλωθει η οροφη και βαριοντουσαν;
Πολλα ειναι ε; Δε ξερω τι λαδια εβαλαν. Μου εδωσαν τιμολογιο με τις εργασιες που εκαναν αλλα το μηχανημα εκτυπωσης ειχε ενα προβλημα και δεν εγραφε και καλα τον Φ.Π.Α. Αφου δεν ειχε λοιπον τον Φ.Π.Α. (νομιζω οτι μου το εφαγαν καθως η τιμη χωρις φ.π.α ηταν 300 ευρω και το τιμολογιο εγραφε 300 αλλο αν πληρωσα 350... ) το πεταξα! -
[quote='VolvoZeus']@iatroud
ευχαριστώ πολύ βολβοδία!! αυτό θα πει επιστημονική προσέγγιση! κάθε πρόταση και μια αναφορά σε πηγές και βιβλιογραφίαΛογισμικό v@dis που είδα να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι κάτι αξιοποιήσιμο για τα οχήματά μας (πχ μέσω σύνδεσης σε κάποια φίσα του αυτοκινήτου ενός φορητού η/υ με το λογισμικό)? (σσ καλύπτει οχήματα από 1975-2005 το συγκεκριμένο που είδα)
-
Ο χρήστης T5 lover έγραψε:
Δεν ηξερα οτι επρεπε να καταγραψουν τις βλαβες ωστοσο οταν το αφησα για σερβις και τους ειπα για τα 2 προβληματακια και το σημειωσαν , αρα καπου πρεπει να υπαρχει. Αυτος ο θορυβος στον ουρανο του αυτοκινητου ειναι θεμα ηλεκτρολογου;Δε ξερω αλλα λιγο κουφο μου φανηκε! Μηπως επρεπε να ξηλωθει η οροφη και βαριοντουσαν;
Πολλα ειναι ε; Δε ξερω τι λαδια εβαλαν. Μου εδωσαν τιμολογιο με τις εργασιες που εκαναν αλλα το μηχανημα εκτυπωσης ειχε ενα προβλημα και δεν εγραφε και καλα τον Φ.Π.Α. Αφου δεν ειχε λοιπον τον Φ.Π.Α. (νομιζω οτι μου το εφαγαν καθως η τιμη χωρις φ.π.α ηταν 300 ευρω και το τιμολογιο εγραφε 300 αλλο αν πληρωσα 350... ) το πεταξα!Κουφάθηκα τελείως. Τι πάει να πει ότι το μηχάνημα είναι χαλασμένο και δεν τυπώνει το Φ.Π.Α. Αν ο Φ.Π.Α. είναι 19%, τότε είναι 57 ευρώ και όχι 50. Αυτά τα χαρτιά δεν τα πετάνε. Τουλάχιστον συμπλήρωσαν το βιβλίο service;
Τα 2 προβληματάκια πού τα σημείωσαν; Θα σου πρότεινα να πας την Δευτέρα πρωί πρωί να τακτοποιήσεις τα 2 προβληματάκια εφόσον λήγει η εγγύηση. -
@t5lover
Φιλε μου κακώς το πέταξες το τιμολόγιο,θα μας έλεγες καμια τιμούλα και το βασικότερο θα το έβαζες στην φορολογική σου δήλωση μιας και το αφορολόγητο θα συνδέεται με αποδείξεις!
καλα ο volvozeus εχει κάνει διατριβή στην volvo, βλέπω να τον προσλαμβάνουν οι κινέζοι της Geely, είχε πάει για συνεντευξη πριν κανα μήνα στην κίνα.
Φαρμακείο το δικό μου αμάξι δεν είχε,μόνο τρίγωνο και γρύλο(ισως και κάποια εργαλεία αν θυμάμαι καλα) μέσα στην ρεζέρβα. Ο ξάδερφος μου που αγόρασε s80 μετ/νο το είχε στα extra το φαρμακείο.ααα, έχει και πυξίδα το s80 στον καθρεύτη,οι σουηδοί βάζουν πυξίδα στο καθρεύτη και ο dikastis βαζει.....και τι δεν βάζει!! -
Ο χρήστης dd_surfer έγραψε:
Κουφάθηκα τελείως. Τι πάει να πει ότι το μηχάνημα είναι χαλασμένο και δεν τυπώνει το Φ.Π.Α. Αν ο Φ.Π.Α. είναι 19%, τότε είναι 57 ευρώ και όχι 50. Αυτά τα χαρτιά δεν τα πετάνε. Τουλάχιστον συμπλήρωσαν το βιβλίο service;
Τα 2 προβληματάκια πού τα σημείωσαν; Θα σου πρότεινα να πας την Δευτέρα πρωί πρωί να τακτοποιήσεις τα 2 προβληματάκια εφόσον λήγει η εγγύηση.Αν εσυ κουφαθηκες εγω εκεινη την ωρα εμεινα μαλακας και ενοιωσα βεβαια πολυ μαλακας οταν η αποδειξη ελεγε 300 ευρω και εγω πληρωσα 350!! Και χωρις φ.π.α. δεν μπαινει στη δηλωση η αποδειξη!! Αυτο ελιπε να μη μου συμπληρωσουν και το βιβλιο σερβις! Και μιλαω για επισημο διανομεα της volvo με πολλες καθετες μοναδες και εξουσιοδοτημενα συνεργεια ανα την ελλαδα! Μου αρεσει που δεν ηθελα να το παω στη Λαμια στην τοπικη αντιπροσωπεια αλλα εκανα 200χλμ να το παω εκει απ'οπου το πηρα για καλυτερη εξυπηρετηση. Που στο κατω κατω δεν ειδα μιας και το συνεργειο εμοιαζε με ξεφραγο αμπελι!
-
Πάρτους τηλέφωνο και πές τους να επανεκτυπώσουν το παραστατικό,να σου κάνουν ενα ακριβές αντίγραφο και είσαι μια χαρά,στο στελνουν με ταχυδρομείο και καθάρισες.2 ειναι τα ενδεχόμενα, η το φπα εκτυπώθηκε στο τερμα του δελτίου και δεν φενεται(εχουν βάλει λάθος το χαρτί στον εκτυπωτη) η καναν καμια λαμογιά και δεν ήταν νόμιμη η απόδειξη.Επειδη ειναι εξουσιοδοτημένοι να το απαιτήσεις,το ποσό ειναι μεγάλο,δεν ειναι κανα 50αρικο.
-
Μια ερώτηση για όσους ξέρουν. Το φίλτρο αέρος στον 1600 κινητήρα είναι ίδιο με τον 1800; Μήπως έχετε και καμια φωτογραφία;
-
Αν εσυ κουφαθηκες εγω εκεινη την ωρα εμεινα μαλακας και ενοιωσα βεβαια πολυ μαλακας οταν η αποδειξη ελεγε 300 ευρω και εγω πληρωσα 350!! Και χωρις φ.π.α. δεν μπαινει στη δηλωση η αποδειξη!! Αυτο ελιπε να μη μου συμπληρωσουν και το βιβλιο σερβις! Και μιλαω για επισημο διανομεα της volvo με πολλες καθετες μοναδες και εξουσιοδοτημενα συνεργεια ανα την ελλαδα! Μου αρεσει που δεν ηθελα να το παω στη Λαμια στην τοπικη αντιπροσωπεια αλλα εκανα 200χλμ να το παω εκει απ'οπου το πηρα για καλυτερη εξυπηρετηση. Που στο κατω κατω δεν ειδα μιας και το συνεργειο εμοιαζε με ξεφραγο αμπελι!
Εκτός από επανεκτύπωση του παραστατικού, φρόντησε να καταγραφούν τα 2 προβλήματα με κάποιο τρόπο την Δευτέρα.
Από περιέργεια, αν επιτρέπεται, ποιός είναι ο συγκεκριμένος διανομές και σε ποιό υποκατάστημα πήγες; -
Από περιέργεια, αν επιτρέπεται, ποιός είναι ο συγκεκριμένος διανομές και σε ποιό υποκατάστημα πήγες;Αν επιτρεπεται; Το ρωτας; Στην Αutopoint το πηγα στη λεωφορο Αθηνων. Αυτοι μας εχουν αναγκη και οχι εμεις. Παιρνουν καλα-καλα τα ωραια μας λεφτα και μετα δεν εχουν ηλεκτρολογο και ο εκτυπωτης ειναι χαλασμενος και δεν εμφανιζει -μονο- το φ.π.α...
-
Αν επιτρεπεται; Το ρωτας; Στην Αutopoint το πηγα στη λεωφορο Αθηνων. Αυτοι μας εχουν αναγκη και οχι εμεις. Παιρνουν καλα-καλα τα ωραια μας λεφτα και μετα δεν εχουν ηλεκτρολογο και ο εκτυπωτης ειναι χαλασμενος και δεν εμφανιζει -μονο- το φ.π.α...Αλητεία!αυτό μόνο έχω να πω εγώ!Είναι αληταράδες! Μην αφήσεις το θέμα να περάσει έτσι! Ειλικρινά σου μιλάω αν μου είχε τύχει εμένα θα τους έκανα αγωγή στην ένωση καταναλωτών και στο υπουργείο εμπορίου! Κάνε κάτι, μη το αφήσεις να περάσει έτσι...Καθίκια του κερατά, ακου χάλασε ο εκτυπωτής και μαλακίες!
-
Ο χρήστης Jim_c30 έγραψε:
Αλητεία!αυτό μόνο έχω να πω εγώ!Είναι αληταράδες! Μην αφήσεις το θέμα να περάσει έτσι! Ειλικρινά σου μιλάω αν μου είχε τύχει εμένα θα τους έκανα αγωγή στην ένωση καταναλωτών και στο υπουργείο εμπορίου! Κάνε κάτι, μη το αφήσεις να περάσει έτσι...Καθίκια του κερατά, ακου χάλασε ο εκτυπωτής και μαλακίες!Eλικρινα τους εχω σιχαθει ολους τους εξουσιοδοτημενους και δε προκειται να κανω κατι, μονο θα αλλαζω μεχρι να πετυχω τον καταλληλο. Ουτοπια ισως αλλα ακομα το ψαχνω. Ειναι κριμα να εχουν ενα τοσο καλο προιον (τα αυτοκινητα volvo ειναι πλεον τα αγαπημενα μου αφου μετα το 60αρι ολα τα αλλα μου φαινονται καπως..) και να μην το στηριζουν και στο after sales!! Κοιτανε μονο να τα σπρωξουν και μετα το χαος! Οσο σκεφτομαι οτι μια βδομαδα πριν ειχα παει το 2ο μου αυτοκινητο στη citroen για σερβις και με καλει ο υπευθυνος του συνεργειου μεγαλης αντιπροσωπειας της Αθηνας και μου λεει ή φ.π.α. ή 100ευρω κατω, τρελαινομαι με τον επαγγελματισμο και τη διαφανεια τους!!
-
Καλό θα ήταν να μάθουμε ποιος είναι ο εν λόγω εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και να ανεβάσεις τα δήθεν τιμολόγια....
Γελοίοι.... -
Τον τοπικό αντιπρόσωπο στην Λαμία γιατί τον απέκλεισες;
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Καλό θα ήταν να μάθουμε ποιος είναι ο εν λόγω εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και να ανεβάσεις τα δήθεν τιμολόγια....
Γελοίοι....Ανεφερα πιο πανω ποια αντιπροσωπεια ειναι και δεν εχω κανενα προβλημα να το ξαναπω, αλλωστε τα στοιχεια μου ειναι στη διαθεση οποιουδηποτε. Αναφερομαι στην Αutopoint που βρισκεται στη λεωφορο Αθηνων (καβαλας) στην Αθηνα.
-
Γελοίοι....Ανεφερα πιο πανω ποια αντιπροσωπεια ειναι και δεν εχω κανενα προβλημα να το ξαναπω, αλλωστε τα στοιχεια μου ειναι στη διαθεση οποιουδηποτε. Αναφερομαι στην Αutopoint που βρισκεται στη λεωφορο Αθηνων (καβαλας) στην Αθηνα.
Kι εγώ από εκεί πήρα το αυτοκίνητό μου και το πήγα την πρώτη χρονιά για service...τις επόμενες το πήγα στην αντιπροσωπεία που είναι πιο κοντά, στη Νέα Ερυθραία...
Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα....Η αντιπροσωπεία στη Λαμία θα ήταν καλύτερη, πόσοι πια έχουν Volvo στη Λαμία...εκεί θα σε αντιμετώπιζαν διαφορετικά...εδώ.... -
Τον τοπικό αντιπρόσωπο στην Λαμία γιατί τον απέκλεισες;Γιατι προσφατα ανοιξε αντιπροσωπεια volvo στη Λαμια (παρολο που εχει και αλλες δυο μαρκες και δυναμικη σε 2 νομους) και δεν τον πολυεμπιστευομαι, ασε που δεν το αγορασα και απο Λαμια. Κακως ομως επραξα. Το κλιμα θα ηταν πιο καλο και πιο φιλικο.
VOLVO FORUM