-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Θα σου πω...Μισο να τα βρω, την επομενη φορα θελω να ειμαι παρον σε τετοια σκηνικα,
κανονισε.Βρες και για τη δικιά μου την αρκούδα...έτσι από περιέργεια, γιατί μεθαύριο θα πάω να πάρω ξύλα για το εξοχικό και θα το ζυγίσω στην πλάστιγγα!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω εχω ξερο 14' για το 400αριΚαλά εσυ είσαι και γρήγορος....τώρα μιλάμε για ταπεινές κατασκευές!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
εγω εχω ξερο 14' για το 400αρι
Καλά εσυ είσαι και γρήγορος....τώρα μιλάμε για ταπεινές κατασκευές!
επειδη ρωτησε του ειπα
βεβαια αυτο ηταν συμφωνα με το drive , οι 4Τ που μετρησαν χειροτερο 0-100 μπορει να του δινουν 14.2
-
Θα σου πω...Μισο να τα βρω, την επομενη φορα θελω να ειμαι παρον σε τετοια σκηνικα,
κανονισε.Ειναι πολυ 'οικογενειακο' το κλιμα, και ολα κανονιζοντε στον αερα....Το συγκεκριμενο ανοιγμα οπως ειπα εγινε για να υπαρχει ενα μετρο συγκρισης απο την στιγμη που το αυτοκινητο θα φτιαχτει...Οταν ξανανοιξουμε ειναι δεδομενο οτι η διαφορα θα εχει αντιστραφει...Ετσι εγινε και με το Octavia και με το Golf.
-
Golf GTI V
15,4/150 το 400αρι
Δεν εχει για χλμSkoda Octavia 5 RS 200
15,2/152 το 400αρι
Δεν εχει για χλμ...Αudi S3 3dr
14,2/162
25,7/209Το Q5 (αν καταλαβα καλα, που ζητας stefan το βαρος του)
με full extra 20αρες ηλιοροφη δερματινα το ζυγισαν
1950κιλα -
@volvozeus
γιατι δε το παει σε δυναμομετρο? ειναι η πιο ασφαλης λυση πιστευωΟ χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αudi S3 3dr
14,2/162
25,7/209καλα οχι οργανο απλα , laser ειμαι
-
Golf GTI V
15,4/150 το 400αρι
15,2/152 το 400αρι
14,2/162
1950κιλαΑπόλα έχω εκτός από 20αρες! Άντε με τις 18αρες να ναι 1920κιλά το δικό μου!!!
-
@DIKASTIS
Ηλια ανεβασε αν σου ειναι ευκολο εκεινη την δυναμομετρηση που ειχες κανει. -
Golf GTI V
15,4/150 το 400αρι
15,2/152 το 400αρι
14,2/162
1950κιλαΕμπειρικα, το Octavia ηταν οριακα πιο γρηγορο απο το GTi (και μαλιστα αν ηταν μανουαλ θα ηταν πιο πισω), το δικο μου παιζει λοιπον αναμεσα σε αυτα και στο S3....νορμαλ μου κανει
-
ναι αλλα γιατι το octavia να ειναι πιο γρηγορο απο το gti?
αυτο ομολογω οτι δεν το περιμενα
εσυ βολβοδια σε ποσα κανεις 400αρι/ χλμ?
-
Golf GTI V
15,4/150 το 400αρι
15,2/152 το 400αρι
14,2/162
1950κιλαΑπόλα έχω εκτός από 20αρες! Άντε με τις 18αρες να ναι 1920κιλά το δικό μου!!!
Στο δρομο σε σταματανε για τσιχλες/τσιγαρα?
-
ναι αλλα γιατι το octavia να ειναι πιο γρηγορο απο το gti?αυτο ομολογω οτι δεν το περιμενα
Ειχαμε καταληξει (δεν ξερω κατα ποσο αυτο ισχυει τελικα) οτι ειναι ισως λογω μακρυτερης κλιμακωσης κιβωτιου η οποια γενικα ευννοει τα τουρμπο
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Καλό...
-
ναι αυτο οντως μπορει να ευνοει τα 0-100 αλλα πρεπει να δουμε και ρεπριζ, εκει ισως ειναι πιο γρηγορο το gti
εσυ δε μου ειπες 400αρι χλμ..?
-
Καλό...
παρολα αυτα παει σφαιρα vag power
-
Καλό...
παρολα αυτα παει σφαιρα vag power
Σιγά μην κόψουμε κάνα ημιαξόνιο απτην πολύ δύναμη...
-
Ο χρήστης kkkostas έγραψε:
Καλημερα μετα απο καιρο στην ωραια παρεα.
stavros1926 δεν σε ξεχασα, θα σου απαντησω.
Μου ηρθαν και οι αισθητηρες πίεσης (βλ. προηγούμενό μου Post). Το ευκολο ειναι να τους τοποθετησω. Το δυσκολο ειναι να ξερω απο τωρα εάν πρόκειται να λειτουργησουν.
Επειδη ειναι πολυ πολύπλοκο ζητημα (εχω ψαξει σε forum διεθνη και κανενας δεν ξερει με σιγουρια) τους έχει κανένας στο αυτοκίνητο του? Η θεωρια λέει ότι τους βαζεις και ΑΥΤΟΜΑΤΑ καλιμπράρονται (συγχρονίζονται) και στελνουν το σημα στην κεντρικη οθονη του αυτοκινητου.
Αλλοι ομως λενε οτι χρειάζεται λογισμικο, αλλοι οτι χρειάζονται κωδικο μοναδικο (unique id) και μπλα μπλα.
Οποιος ξερει θα του ήμουν ευγνώμων. Βεβαια θα παρω και την αντιπροσωπεια τηλεφωνο.
Οσο για την συναντηση, εγω ειμαι μεσα. Αλλα οχι με βροχερο καιρο, μην πάει τσαμπα και το πλύσιμο!
Μολις πήρα και την αντιπροσωπεία τηλ. Δεν ηξεραν τιποτα, ουτε ειδαν και τιποτα στο σύστημά τους (εννοω καποιο software για τους αισθητηρες).
Καλημερα.
Κλεινοντας με το σύστημα TPMS (Tire Pressure Monitor System), μαλλον εκανα βλακεια με την αγορα των αισθητηρων. Σε συνομιλια που ειχα με μηχανικο της volvo στο εξωτερικο, μου ανέφερε οτι πρεπει το συστημα αυτο να ειναι προεγκατεστημενο, δηλ. έτσι 'βγαίνει' το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο. Εκ των υστέρων τοποθετηση δεν γινεται.
Αλλα..
Επειδη ειμαι ανησυχο πνευμα, ειμαι σίγουρος οτι θα υπάρχει κάποιο software στον εγκέφαλο του αυτοκινητου το οποίο θα 'ξεκλειδώνει' αυτην την δυνατότητα στα αυτοκίνητα που δεν είχαν από το εργοστάσιο TPMS. Ή σε σύνδεση με τον Η/Υ (VADIS) ολο και καποια δυνατοτητα θα υπάρχει (φαντάζομαι).
Εδω Θεσσαλονικη που ρωτησα, δεν ηξεραν τιποτα.
Απο Αθηνα, επειδη δεν γνωριζω τιποτα, ποιες αντιπροσωπειες θα μου συστείνατε?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα άλογα του 1.6 κινητήρα δεν είναι 100 αλλά 110
Από που και ως που; 100 ψοφίμια έχει και πολλά λέω... (Το ξέρω γιατί κι εγώ τον ίδιο κινητήρα έχω... ).
Μια χαρά είναι το μοτέρ με το 100 επίσημα άλογα για απλούς ανθρώπους που δεν θέλουν να κάνουν υπερβολές στον δρόμο. Με το συγκεκριμένο μοτέρ έχω διανύσει 49.000 χλμ με το Focus που είχα και κινούμουν αξιοπρεπέστατα και με ασφάλεια. Βαλε και το γεγονός των πιο κοντών σχέσεων στο Volvo και θα δεις ότι τα πράγματα είναι μια χαρά. Το μοτέρ στο Focus το έπνιγαν οι αραιές σχέσεις.
-
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Τα άλογα του 1.6 κινητήρα δεν είναι 100 αλλά 110
Από που και ως που; 100 ψοφίμια έχει και πολλά λέω... (Το ξέρω γιατί κι εγώ τον ίδιο κινητήρα έχω... ).
Μια χαρά είναι το μοτέρ με το 100 επίσημα άλογα για απλούς ανθρώπους που δεν θέλουν να κάνουν υπερβολές στον δρόμο. Με το συγκεκριμένο μοτέρ έχω διανύσει 49.000 χλμ με το Focus που είχα και κινούμουν αξιοπρεπέστατα και με ασφάλεια. Βαλε και το γεγονός των πιο κοντών σχέσεων στο Volvo και θα δεις ότι τα πράγματα είναι μια χαρά. Το μοτέρ στο Focus το έπνιγαν οι αραιές σχέσεις.
ενώ του Volvo, το extra βάρος
@Zeus, πως και δεν σε έχουν ψήσει, για software upgrade, οι κοντράκιδες φιλοι σου ?
-
Ο χρήστης kkkostas έγραψε:
Καλημερα.
Κλεινοντας με το σύστημα TPMS (Tire Pressure Monitor System), μαλλον εκανα βλακεια με την αγορα των αισθητηρων. Σε συνομιλια που ειχα με μηχανικο της volvo στο εξωτερικο, μου ανέφερε οτι πρεπει το συστημα αυτο να ειναι προεγκατεστημενο, δηλ. έτσι 'βγαίνει' το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο. Εκ των υστέρων τοποθετηση δεν γινεται.
Αλλα..
Επειδη ειμαι ανησυχο πνευμα, ειμαι σίγουρος οτι θα υπάρχει κάποιο software στον εγκέφαλο του αυτοκινητου το οποίο θα 'ξεκλειδώνει' αυτην την δυνατότητα στα αυτοκίνητα που δεν είχαν από το εργοστάσιο TPMS. Ή σε σύνδεση με τον Η/Υ (VADIS) ολο και καποια δυνατοτητα θα υπάρχει (φαντάζομαι).
Εδω Θεσσαλονικη που ρωτησα, δεν ηξεραν τιποτα.
Απο Αθηνα, επειδη δεν γνωριζω τιποτα, ποιες αντιπροσωπειες θα μου συστείνατε?
Εγω ειχα διαβασει καπου οτι θελει αλλαγη η CEM για να δουλεψουν....
Απο Αθηνα δεν μπορω να σου πω με σιγουρια καποιον. Εκει που το παω, στην Autopoint στην Αθηνων, τους εχω πιασει αρκετες φορες αδιαβαστους...αλλα τουλαχιστον δεν μου το παιζουν εξυπνοι.Οσο για το προγραμμα της Volvo αυτο που αντιστοιχει στα δικα μας μοντελα ειναι το VIDA...το VADIS καταργηθηκε.
VOLVO FORUM