-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ρε αγωνία που έχει ο κόσμος να βρει pedigreeΕδώ το ψάχνουμε στους ......σκύλους!
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Ρε αγωνία που έχει ο κόσμος να βρει pedigree
Εδώ το ψάχνουμε στους ......σκύλους!
Mα, ακριβώς, το pedigree είναι για τα ΖΩΑ.
-
τι εμπειρικος μπηκε στο φορουμ ρε φιλε, εγο εβρασα την γυναικα του μεγα κων/νου ? μετα απο 1700 τοσα χρονια? οχι βεβαια , αυτος την εβρασε , να μη την εβραζε στην κατσαρολα να μην υπηρχε προβλημα , βεβαια προβλημα δεν υπαρχει αφου λιγο πριν τα τιναξει ................πιστεψε
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Όχι και τόσο αδιαμφισβήτητο...Γράφει στο tvxs ο Καρατζαφέρης..;;;;;
Πάει, χάλασε κι αυτό...Ενα indymedia μας έμεινε....
-
Ο χρήστης dkit42001 έγραψε:
τι εμπειρικος μπηκε στο φορουμ ρε φιλε, εγο εβρασα την γυναικα του μεγα κων/νου ? μετα απο 1700 τοσα χρονια? οχι βεβαια , αυτος την εβρασε , να μη την εβραζε στην κατσαρολα να μην υπηρχε προβλημα , βεβαια προβλημα δεν υπαρχει αφου λιγο πριν τα τιναξει ................πιστεψεΜαζί σου με χίλια
σπάρταν, ρίχνουμε και κανα τέτοιο που και που για να θολώσουμε τα νερά
-
Σκέψου τι θα του είχε κάνει η Κωνσταντίναινα που άγιασε μαγειρεύοντάς την.
-
ρε φιλε δεν αγιασε ι ναντιν (ναντιν το γαλικο της κωστακαινας ) ο...................... σεφ αγιασε, θα μας τρελανουν εντελως,
-
ΕΓΩ ειμαι ρε παιδια μην το ψάχνεται
-
αφου μαθαμε τους 100 μεγαλυτερους, ας ψηφισουμε και τους 100 πιο μαλακες
-
AFTIAS GIORGOS 2% (4132 votes)ALAVANOS ALEKOS 1% (1904 votes)ALEFANTOS NIKOS 1% (1090 votes)ANAGNWSTAKHS MANWLHS
-
Γμτ greeklish τους
Θα μου βγουν τα ματια να διαβασω την λιστα.
-
θα επρεπε να ειχε ενα κουμπι check all
-
Η Θώδη και ο Τριανταφυλλόπουλος μέχρι τώρα είναι αυτοδύναμοι...
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
θα επρεπε να ειχε ενα κουμπι check allΜλκς λέει όχι χαζός (κάποιοι εξαιρούνται λόγω βλακείας / χαζομάρας)
_
-
Δε ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ γουστάρω Φικιώρη.
-
Κατά πόσο θεωρείτε ότι το αποτέλεσμα του Μεγαλύτερου Έλληνα επηρεάστηκε καθώς συνέπεσε χρονικά με την αναθέρμανση του Σκοπιανού από τα ΜΜΕ.
Νομίζω ότι δεν είμαστε τόσο πολεμοχαρείς όσο πάμε να καταταγούμε στα τηλεοπτικά χρονικά.
Βεβαια και οι Άγγλοι στρατηλάτη έβγαλαν, δεν είναι απαραίτητα κακό. -
Kαλά αυτοί που ψηφίζουν είναι μεγαλύτεροι μαλάκες...
Ακους εκεί να έχουν ψηφίσει πρώτο τον Αλέξη.... -
εμενα η δασκαλα στο σχολειο μου ειπε οταν ηρθαν οι περσες στην ελλαδα και φθασαν στην αθηνα δεν ισοπεδωσαν την θηβα στο διαβα τους οταν ηρθε ο σφαγεας των λαων την ισοπεδωσε την εκαψε. γιατι κυριε αλεξανδρε εκαψες μια ελληνικη πολη? πια ηταν οι καταγωγη σου? απο που καταγωταν οι μητερα σου? απο το γενοσς των μολοσσων?συμετειχε σε ολυμπιαδα μολοσσος στην καταγωγη? σοθπερ βαρβαρικο αξουγετε το ονομα? γιατι ο μπαμπασ του φωναχε φιλισοφο απ την αθηνα? εκει στη χωρα τους δεν ειχαν φιλοσοφια? μονο φιδια στο μ...ι τους ηξεραν να χωνουν σαν την μαγισα την μανα του?
-
Σωστός πατριώτη!
-
Ο χρήστης dkit42001 έγραψε:
εμενα η δασκαλα στο σχολειο μου ειπε οταν ηρθαν οι περσες στην ελλαδα και φθασαν στην αθηνα δεν ισοπεδωσαν την θηβα στο διαβα τους οταν ηρθε ο σφαγεας των λαων την ισοπεδωσε την εκαψε. γιατι κυριε αλεξανδρε εκαψες μια ελληνικη πολη? πια ηταν οι καταγωγη σου? απο που καταγωταν οι μητερα σου? απο το γενοσς των μολοσσων?συμετειχε σε ολυμπιαδα μολοσσος στην καταγωγη? σοθπερ βαρβαρικο αξουγετε το ονομα? γιατι ο μπαμπασ του φωναχε φιλισοφο απ την αθηνα? εκει στη χωρα τους δεν ειχαν φιλοσοφια? μονο φιδια στο μ...ι τους ηξεραν να χωνουν σαν την μαγισα την μανα του?Σωστός πατριώτη!
Τα πάντα όλα...
Ο Μεγαλύτερος Ελληνας Ολων των Εποχών - ΣΚΑΙ