-
Ο χρήστης dkit42001 έγραψε:
εμενα η δασκαλα στο σχολειο μου ειπε οταν ηρθαν οι περσες στην ελλαδα και φθασαν στην αθηνα δεν ισοπεδωσαν την θηβα στο διαβα τους οταν ηρθε ο σφαγεας των λαων την ισοπεδωσε την εκαψε. γιατι κυριε αλεξανδρε εκαψες μια ελληνικη πολη? πια ηταν οι καταγωγη σου? απο που καταγωταν οι μητερα σου? απο το γενοσς των μολοσσων?συμετειχε σε ολυμπιαδα μολοσσος στην καταγωγη? σοθπερ βαρβαρικο αξουγετε το ονομα? γιατι ο μπαμπασ του φωναχε φιλισοφο απ την αθηνα? εκει στη χωρα τους δεν ειχαν φιλοσοφια? μονο φιδια στο μ...ι τους ηξεραν να χωνουν σαν την μαγισα την μανα του?Στην ιστορία πρόσεχες,στην ορθογραφία την έκανες κοπάνα;
-
-
Για προσέχετε γιατί σε μας τους Κεφαλλονίτες μην τυχόν και μπεί ο διάολος μέσα μας γιατί αλίμονο σας...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εμενα η δασκαλα στο σχολειο μου ειπε οταν ηρθαν οι περσες στην ελλαδα και φθασαν στην αθηνα δεν ισοπεδωσαν την θηβα στο διαβα τους οταν ηρθε ο σφαγεας των λαων την ισοπεδωσε την εκαψε. γιατι κυριε αλεξανδρε εκαψες μια ελληνικη πολη? πια ηταν οι καταγωγη σου? απο που καταγωταν οι μητερα σου? απο το γενοσς των μολοσσων?συμετειχε σε ολυμπιαδα μολοσσος στην καταγωγη? σοθπερ βαρβαρικο αξουγετε το ονομα? γιατι ο μπαμπασ του φωναχε φιλισοφο απ την αθηνα? εκει στη χωρα τους δεν ειχαν φιλοσοφια? μονο φιδια στο μ...ι τους ηξεραν να χωνουν σαν την μαγισα την μανα του?
Στην ιστορία πρόσεχες,στην ορθογραφία την έκανες κοπάνα;
ρε και σε εμενα το ιδιο ισχυει!!!! ενω ξερω πως γραφονται οταν τα γραφω ειμαι αθλιος
-
Δεν εχει καποια σημασια .
-
εμενα η δασκαλα στο σχολειο μου ειπε οταν ηρθαν οι περσες στην ελλαδα και φθασαν στην αθηνα δεν ισοπεδωσαν την θηβα στο διαβα τους οταν ηρθε ο σφαγεας των λαων την ισοπεδωσε την εκαψε. γιατι κυριε αλεξανδρε εκαψες μια ελληνικη πολη? πια ηταν οι καταγωγη σου? απο που καταγωταν οι μητερα σου? απο το γενοσς των μολοσσων?συμετειχε σε ολυμπιαδα μολοσσος στην καταγωγη? σοθπερ βαρβαρικο αξουγετε το ονομα? γιατι ο μπαμπασ του φωναχε φιλισοφο απ την αθηνα? εκει στη χωρα τους δεν ειχαν φιλοσοφια? μονο φιδια στο μ...ι τους ηξεραν να χωνουν σαν την μαγισα την μανα του?1ον: δεν πρέπει να εχεις παει σχολειο. μην το κρυβεις, δεν ειναι ντροπη.
2ον: δυστυχως δεν περασε απο κεφαλλονια μερια. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
3ον: η βλακεια είναι ανικητη. Νικησες.
4ον: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ! -
Ε balo λίγα για τον πατριώτη μου....
-
εμενα η δασκαλα στο σχολειο μου ειπε οταν ηρθαν οι περσες στην ελλαδα και φθασαν στην αθηνα δεν ισοπεδωσαν την θηβα στο διαβα τους οταν ηρθε ο σφαγεας των λαων την ισοπεδωσε την εκαψε. γιατι κυριε αλεξανδρε εκαψες μια ελληνικη πολη? πια ηταν οι καταγωγη σου? απο που καταγωταν οι μητερα σου? απο το γενοσς των μολοσσων?συμετειχε σε ολυμπιαδα μολοσσος στην καταγωγη? σοθπερ βαρβαρικο αξουγετε το ονομα? γιατι ο μπαμπασ του φωναχε φιλισοφο απ την αθηνα? εκει στη χωρα τους δεν ειχαν φιλοσοφια? μονο φιδια στο μ...ι τους ηξεραν να χωνουν σαν την μαγισα την μανα του?Φίλε, ΕΙΣΑΙ ο μεγαλύτερος Έλληνας όλων των εποχών ή μου φαίνεται?
-
@ dkit42001: Σίγουρα κάνεις πλάκα - και μάλιστα χρησιμοποιώντας Ελληνικά της πλάκας.
-
εμενα η δασκαλα στο σχολειο μου ειπε οταν ηρθαν οι περσες στην ελλαδα και φθασαν στην αθηνα δεν ισοπεδωσαν την θηβα στο διαβα τους οταν ηρθε ο σφαγεας των λαων την ισοπεδωσε την εκαψε. γιατι κυριε αλεξανδρε εκαψες μια ελληνικη πολη? πια ηταν οι καταγωγη σου? απο που καταγωταν οι μητερα σου? απο το γενοσς των μολοσσων?συμετειχε σε ολυμπιαδα μολοσσος στην καταγωγη? σοθπερ βαρβαρικο αξουγετε το ονομα? γιατι ο μπαμπασ του φωναχε φιλισοφο απ την αθηνα? εκει στη χωρα τους δεν ειχαν φιλοσοφια? μονο φιδια στο μ...ι τους ηξεραν να χωνουν σαν την μαγισα την μανα του?Η δασκάλα σου δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία εβραιόδουλη, δυστυχώς....
Για την κατάντια του έλληνα που διαμορφώνετε εν μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος δεν εκπλήσομαι καθόλου.
Ο Μεγαλύτερος Ελληνας Ολων των Εποχών - ΣΚΑΙ