-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Περιεκτικός διάλογος με άτομο-ορισμό του συγκεκριμένου θέματος που έχει αράξει με αλάρμ σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης μονών λωρίδων.
- Το καταλαβαίνετε ότι εμποδίζετε;
- Στ' @@ μου...
Εγώ νομίζω σου υπαγόρευε το σημείο που πρέπει να τον χτυπήσεις...
-
Εγώ ήθελα να πιστεύω πως... όταν ένας δρόμος λέγεται 'πεζόδρομος'...τότε αυτός είναι μόνο για τους πεζούς!!! Κοιτάξτε έναν... 'πεζόδρομο' του Πειραιά... ο οποίος έχει καταντήσει ένα τεράστιο υπαίθριο τζάμπα πάρκινγκ!
Εκεί παίζουν παιδάκια με τις μπάλες και τα ποδηλατάκια τους... κάθε τρείς και λίγο περνάει αυτοκίνητο και κορνάρει για να κάνουν άκρη για να περάσει! ή για να παρκάρει!!!
Έλεος πιά...και όλα αυτά... 200μέτρα από το σπίτι μου...
-
Τηλέφωνο στο 1-0-0 και ανώνυμη καταγγελία. Ρίχνε ένα τηλεφωνάκι την ημέρα...
-
Σε πολλούς πεζόδρομους επιτρέπεται το παρκάρισμα, καμιά φορά μόνο των κατοίκων του δρόμου.
-
οι νομοι αυτοι ειναι παρανομοι,τι θα πει των κατοικων ,οι δρομοι ειναι για ολους.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
οι νομοι αυτοι ειναι παρανομοι,τι θα πει των κατοικων ,οι δρομοι ειναι για ολους.Γνωρίζεις κάποιο νόμο που να αντιτίθεται σε αυτό? Με ενδιαφέρει....
-
οι νομοι αυτοι ειναι παρανομοι,τι θα πει των κατοικων ,οι δρομοι ειναι για ολους.Σωστός! Εκεί παίζουν παιδάκια...
Επίσης... όπου επιτρέπεται πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη σήμανση!
Σε αυτό το δρόμο είχε μεταλικά προστατευτικά για να ΜΗΝ μπαίνουν αυτοκίνητα και κάποιοι έξυπνοι τα ξήλωσαν! Επίσης αν δείτε την 2η φωτό, εκεί φαίνεται καθαρά πως εκεί βρίσκεται μία γνωστή τράπεζα! Για ποιούς κατοίκους μιλάμε; Οι περισσότεροι είναι υπάλληλοι ή πελάτες της τράπεζας ή πελάτες των γύρω καταστημάτων! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
οι νομοι αυτοι ειναι παρανομοι,τι θα πει των κατοικων ,οι δρομοι ειναι για ολους.
Γνωρίζεις κάποιο νόμο που να αντιτίθεται σε αυτό? Με ενδιαφέρει....
Νόμος είναι ο λόγος του Ιταλάκια! Έχει γραφτεί και σε άλλο thread αυτό!
-
οι νομοι αυτοι ειναι παρανομοι,τι θα πει των κατοικων ,οι δρομοι ειναι για ολους.Οι δρομοι ή οι πεζοδρομοι;
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Όντας πλέον η Βουλγαρία μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποθέτω ότι η κλήση θα (έπρεπε να) προωθείται αυτόματα εκεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε διαβάσει από συμφορουμίτες ότι τους ήρθε κλήση που έφαγαν σε Αγγλία, Γερμανία, κτλ.
Επίσης, την προηγούμενη φορά το αυτοκίνητο ήταν ελληνικότατο άρα τέτοιο θέμα δεν υπήρχε.H Αγγλια είναι εκτος συνθηκης Seghen (εκτος αν κατι αλλαξε και δεν το πηρα χαμπαρι) οποτε δεν υπαρχει ανταλλαγη στοιχειων...
Τελευταιες δυο μερες στην Αγγλια βαλθηκα να δοκιμαζω μετα απο τα ποσα κμ σε ''χτυπανε'' τα gatsos...
μονο σε 1 μερα ειδα 12 φλας...απο τοτε εχουν περασει 6 χρονια...Αν θυμαμαι καλα αυτος ηταν και ο λογος που πολλοι Ελληνες φοιτητες δηλωναν κλοπη/απωλεια διπλωματος εδω, βγαζανε δευτερο Ελληνικο, και ανεβαιναν πανω δινανε το Ελληνικο διπλωμα και βγαζανε Αγγλικο εωντας 2 διπλωματα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οι δρομοι ή οι πεζοδρομοι;
και οι πεζόδρομοι, δρόμοι δεν είναι?
Αν θυμαμαι καλα αυτος ηταν και ο λογος που πολλοι Ελληνες φοιτητες δηλωναν κλοπη/απωλεια διπλωματος εδω, βγαζανε δευτερο Ελληνικο, και ανεβαιναν πανω δινανε το Ελληνικο διπλωμα και βγαζανε Αγγλικο εωντας 2 διπλωματα
Μάλλον εννοείς συνολικά 3...
(Το αγγλικό, το 'χαμένο' ελληνικό και το νόμιμο ελληνικό δίπλωμα )
Τρελή τσατσιά πάντως...Μήπως να μετακομήσουμε Αγγλια?ΥΓ:Κι εγώ νομίζω ότι είναι παράνομες αυτές οι πινακίδες που λένε ότι απαγορεύεται η στάθμευση και ότι εξαιρούνται οι κάτοικοι...
ΥΓ2:Αν ίσχυε σε όλους τους δήμους αυτό, για να έβλεπα μετά για πότε θα το καταργούσαν...Τρελή μ@λ@κί@ αυτή η θέσπιση του νόμου.Συν του ότι είναι ΚΑΙ αντισυνταγματικό...Δηλαδή αυτός που μένει στο δρόμο εκείνο έχει περισσότερα δικαιώματα από μένα που δε μένω εκεί? Ή είναι δημόσιος ο δρόμος (και άρα ανήκει σε όλους) ή όχι. -
Το χαμενο/κλεμενο Ελληνικο, το παραδιδανε στην Αγγλια για να παρουην το Αγγλικο, ολα αυτα τα μεταφερω με επιφυλαξη μιας και μου τα εχουν πει δεν το εχω κανει ο ίδιος
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:Κι εγώ νομίζω ότι είναι παράνομες αυτές οι πινακίδες που λένε ότι απαγορεύεται η στάθμευση και ότι εξαιρούνται οι κάτοικοι...
Γιατί, πως μπορούν να το καταλάβουν?
Έχω παρκάρει σε τέτοια ταμπέλα. Ψαρωτικό είναι, δε σου κάνουν τίποτα. -
Σε ένα δρόμο που περνάω συχνά και τον ξέρω καλά, έχει χαντάκι που διασχίζει κάθετα το δρόμο και πάντα κόβω και το περνάω με ταχύτητα 5-10χλμ για να μην πονέσει το αυτοκίνητό μου (όσοι ξέρουν το σημείο πάντα κόβουν εκεί). Χθες, είχα πίσω μου ταρίφα που μόλις άρχισα να κόβω χωρίς να έχει κίνηση μπροστά μου τσαρούχωσε την κόρνα και την κρατούσε πατημένη ενώ τον έβλεπα παράλληλα από τον καθρέφτη να χώνει καντήλια και να κάνει νευρικές κινήσεις με τα χέρια. Τη στιγμή που ακόμα περνούσα το χαντάκι, αλλάζει γκαζώνοντας λωρίδα και έρχεται δίπλα μου (η κόρνα πάντα πατημένη ε) πέφτωντας στο χαντάκι με δύναμη (πρέπει να το κοπάνησε γερά αλλά στα τέτοια του) και μου αραδιάζει καντήλια φωνάζοντας εσύ μαλ...ζεσαι κι εγώ χάνω μεροκάματο.
Δηλαδή επειδή ο ταρίφας δεν θέλει να χάσει 10 sec πρέπει εγώ να σπάσω τον τσίγκο μου;
-
Γράφτον μωρέ. Άστον να 'κερδίσει' το μεροκάματο τον Σουμάχερ και να τα πληρώσει πολλαπλάσια στη ζημιά που θα του κάνει το χαντάκι.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
ΥΓ:Κι εγώ νομίζω ότι είναι παράνομες αυτές οι πινακίδες που λένε ότι απαγορεύεται η στάθμευση και ότι εξαιρούνται οι κάτοικοι...
Γιατί, πως μπορούν να το καταλάβουν?
Έχω παρκάρει σε τέτοια ταμπέλα. Ψαρωτικό είναι, δε σου κάνουν τίποτα.Εγώ απ' όσο θυμάμαι, όταν μάθαινα σήματα δεν είδα καμία τέτοια ταμπέλα...
-
Πάντως έχω δει δημοτική αστυνομία να κόβει κλήσεις σε τέτοιο δρόμο στο Κολωνάκι σε όσους δεν είχαν μια κάρτα στο παρμπριζ τους που έδειχνε ότι είναι κάτοικοι της περιοχής
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σε ένα δρόμο που περνάω συχνά και τον ξέρω καλά, έχει χαντάκι που διασχίζει κάθετα το δρόμο και πάντα κόβω και το περνάω με ταχύτητα 5-10χλμ για να μην πονέσει το αυτοκίνητό μου (όσοι ξέρουν το σημείο πάντα κόβουν εκεί). Χθες, είχα πίσω μου ταρίφα που μόλις άρχισα να κόβω χωρίς να έχει κίνηση μπροστά μου τσαρούχωσε την κόρνα και την κρατούσε πατημένη ενώ τον έβλεπα παράλληλα από τον καθρέφτη να χώνει καντήλια και να κάνει νευρικές κινήσεις με τα χέρια. Τη στιγμή που ακόμα περνούσα το χαντάκι, αλλάζει γκαζώνοντας λωρίδα και έρχεται δίπλα μου (η κόρνα πάντα πατημένη ε) πέφτωντας στο χαντάκι με δύναμη (πρέπει να το κοπάνησε γερά αλλά στα τέτοια του) και μου αραδιάζει καντήλια φωνάζοντας εσύ μαλ...ζεσαι κι εγώ χάνω μεροκάματο.Δηλαδή επειδή ο ταρίφας δεν θέλει να χάσει 10 sec πρέπει εγώ να σπάσω τον τσίγκο μου;
Όταν αυτοί σταματάνε όπου να 'ναι για να πάρουν πελάτη ή πάνε σαν κότες - ενώ έχουν ήδη πελάτη - για να ψαρέψουν κι άλλον δεν κοιτάνε αν βιάζεται κανείς από πίσω...
Το 95% είναι ζώα και η μοναδική φορά που πλακώθηκα στο δρόμο ήταν με ταρίφα.
Ουστ. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πάντως έχω δει δημοτική αστυνομία να κόβει κλήσεις σε τέτοιο δρόμο στο Κολωνάκι σε όσους δεν είχαν μια κάρτα στο παρμπριζ τους που έδειχνε ότι είναι κάτοικοι της περιοχήςΣωστά και εγώ έχω δει αλλά οι πινακίδες τι λένε; Με κάρτα; Δεν θυμάμαι.
Στο Λιμάνι της Αίγινας υπάρχουν πινακίδες που λένε με κάρτα (που προμηθεύεσαι κάπου εκεί κοντά) 0,50€ ανά μισή ώρα και ότι λειτουργεί μέχρι τις 9 το βράδυ. Τώρα δεν μπορώ να πω αν ο δήμος έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό (αφού έχει απαγορευτεί η κάρτα σε «νορμάλ» δρόμους) γιατί είναι χώρος λιμένα και υπάρχουν διαφορετικές νομοθεσίες.
-
Ρε παιδια, 'ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ'...
Τωρα την ανακαλυψατε?
Αλλο αυτο βεβαια κ αλλο το 'απαγορευεται η διελευση απο τον δρομο, πλην των κατοικων' το οποιο φυσικα ειναι αστειο κ δεν προβλεπεται απο πουθενα...
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............