-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
οι νομοι αυτοι ειναι παρανομοι,τι θα πει των κατοικων ,οι δρομοι ειναι για ολους.
Οι δρομοι ή οι πεζοδρομοι;
και οι πεζόδρομοι, δρόμοι δεν είναι?
Αν θυμαμαι καλα αυτος ηταν και ο λογος που πολλοι Ελληνες φοιτητες δηλωναν κλοπη/απωλεια διπλωματος εδω, βγαζανε δευτερο Ελληνικο, και ανεβαιναν πανω δινανε το Ελληνικο διπλωμα και βγαζανε Αγγλικο εωντας 2 διπλωματα
Μάλλον εννοείς συνολικά 3...
(Το αγγλικό, το 'χαμένο' ελληνικό και το νόμιμο ελληνικό δίπλωμα )
Τρελή τσατσιά πάντως...Μήπως να μετακομήσουμε Αγγλια?ΥΓ:Κι εγώ νομίζω ότι είναι παράνομες αυτές οι πινακίδες που λένε ότι απαγορεύεται η στάθμευση και ότι εξαιρούνται οι κάτοικοι...
ΥΓ2:Αν ίσχυε σε όλους τους δήμους αυτό, για να έβλεπα μετά για πότε θα το καταργούσαν...Τρελή μ@λ@κί@ αυτή η θέσπιση του νόμου.Συν του ότι είναι ΚΑΙ αντισυνταγματικό...Δηλαδή αυτός που μένει στο δρόμο εκείνο έχει περισσότερα δικαιώματα από μένα που δε μένω εκεί? Ή είναι δημόσιος ο δρόμος (και άρα ανήκει σε όλους) ή όχι. -
Το χαμενο/κλεμενο Ελληνικο, το παραδιδανε στην Αγγλια για να παρουην το Αγγλικο, ολα αυτα τα μεταφερω με επιφυλαξη μιας και μου τα εχουν πει δεν το εχω κανει ο ίδιος
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:Κι εγώ νομίζω ότι είναι παράνομες αυτές οι πινακίδες που λένε ότι απαγορεύεται η στάθμευση και ότι εξαιρούνται οι κάτοικοι...
Γιατί, πως μπορούν να το καταλάβουν?
Έχω παρκάρει σε τέτοια ταμπέλα. Ψαρωτικό είναι, δε σου κάνουν τίποτα. -
Σε ένα δρόμο που περνάω συχνά και τον ξέρω καλά, έχει χαντάκι που διασχίζει κάθετα το δρόμο και πάντα κόβω και το περνάω με ταχύτητα 5-10χλμ για να μην πονέσει το αυτοκίνητό μου (όσοι ξέρουν το σημείο πάντα κόβουν εκεί). Χθες, είχα πίσω μου ταρίφα που μόλις άρχισα να κόβω χωρίς να έχει κίνηση μπροστά μου τσαρούχωσε την κόρνα και την κρατούσε πατημένη ενώ τον έβλεπα παράλληλα από τον καθρέφτη να χώνει καντήλια και να κάνει νευρικές κινήσεις με τα χέρια. Τη στιγμή που ακόμα περνούσα το χαντάκι, αλλάζει γκαζώνοντας λωρίδα και έρχεται δίπλα μου (η κόρνα πάντα πατημένη ε) πέφτωντας στο χαντάκι με δύναμη (πρέπει να το κοπάνησε γερά αλλά στα τέτοια του) και μου αραδιάζει καντήλια φωνάζοντας εσύ μαλ...ζεσαι κι εγώ χάνω μεροκάματο.
Δηλαδή επειδή ο ταρίφας δεν θέλει να χάσει 10 sec πρέπει εγώ να σπάσω τον τσίγκο μου;
-
Γράφτον μωρέ. Άστον να 'κερδίσει' το μεροκάματο τον Σουμάχερ και να τα πληρώσει πολλαπλάσια στη ζημιά που θα του κάνει το χαντάκι.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
ΥΓ:Κι εγώ νομίζω ότι είναι παράνομες αυτές οι πινακίδες που λένε ότι απαγορεύεται η στάθμευση και ότι εξαιρούνται οι κάτοικοι...
Γιατί, πως μπορούν να το καταλάβουν?
Έχω παρκάρει σε τέτοια ταμπέλα. Ψαρωτικό είναι, δε σου κάνουν τίποτα.Εγώ απ' όσο θυμάμαι, όταν μάθαινα σήματα δεν είδα καμία τέτοια ταμπέλα...
-
Πάντως έχω δει δημοτική αστυνομία να κόβει κλήσεις σε τέτοιο δρόμο στο Κολωνάκι σε όσους δεν είχαν μια κάρτα στο παρμπριζ τους που έδειχνε ότι είναι κάτοικοι της περιοχής
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σε ένα δρόμο που περνάω συχνά και τον ξέρω καλά, έχει χαντάκι που διασχίζει κάθετα το δρόμο και πάντα κόβω και το περνάω με ταχύτητα 5-10χλμ για να μην πονέσει το αυτοκίνητό μου (όσοι ξέρουν το σημείο πάντα κόβουν εκεί). Χθες, είχα πίσω μου ταρίφα που μόλις άρχισα να κόβω χωρίς να έχει κίνηση μπροστά μου τσαρούχωσε την κόρνα και την κρατούσε πατημένη ενώ τον έβλεπα παράλληλα από τον καθρέφτη να χώνει καντήλια και να κάνει νευρικές κινήσεις με τα χέρια. Τη στιγμή που ακόμα περνούσα το χαντάκι, αλλάζει γκαζώνοντας λωρίδα και έρχεται δίπλα μου (η κόρνα πάντα πατημένη ε) πέφτωντας στο χαντάκι με δύναμη (πρέπει να το κοπάνησε γερά αλλά στα τέτοια του) και μου αραδιάζει καντήλια φωνάζοντας εσύ μαλ...ζεσαι κι εγώ χάνω μεροκάματο.Δηλαδή επειδή ο ταρίφας δεν θέλει να χάσει 10 sec πρέπει εγώ να σπάσω τον τσίγκο μου;
Όταν αυτοί σταματάνε όπου να 'ναι για να πάρουν πελάτη ή πάνε σαν κότες - ενώ έχουν ήδη πελάτη - για να ψαρέψουν κι άλλον δεν κοιτάνε αν βιάζεται κανείς από πίσω...
Το 95% είναι ζώα και η μοναδική φορά που πλακώθηκα στο δρόμο ήταν με ταρίφα.
Ουστ. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πάντως έχω δει δημοτική αστυνομία να κόβει κλήσεις σε τέτοιο δρόμο στο Κολωνάκι σε όσους δεν είχαν μια κάρτα στο παρμπριζ τους που έδειχνε ότι είναι κάτοικοι της περιοχήςΣωστά και εγώ έχω δει αλλά οι πινακίδες τι λένε; Με κάρτα; Δεν θυμάμαι.
Στο Λιμάνι της Αίγινας υπάρχουν πινακίδες που λένε με κάρτα (που προμηθεύεσαι κάπου εκεί κοντά) 0,50€ ανά μισή ώρα και ότι λειτουργεί μέχρι τις 9 το βράδυ. Τώρα δεν μπορώ να πω αν ο δήμος έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό (αφού έχει απαγορευτεί η κάρτα σε «νορμάλ» δρόμους) γιατί είναι χώρος λιμένα και υπάρχουν διαφορετικές νομοθεσίες.
-
Ρε παιδια, 'ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ'...
Τωρα την ανακαλυψατε?
Αλλο αυτο βεβαια κ αλλο το 'απαγορευεται η διελευση απο τον δρομο, πλην των κατοικων' το οποιο φυσικα ειναι αστειο κ δεν προβλεπεται απο πουθενα...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Πάντως έχω δει δημοτική αστυνομία να κόβει κλήσεις σε τέτοιο δρόμο στο Κολωνάκι σε όσους δεν είχαν μια κάρτα στο παρμπριζ τους που έδειχνε ότι είναι κάτοικοι της περιοχής
Σωστά και εγώ έχω δει αλλά οι πινακίδες τι λένε; Με κάρτα; Δεν θυμάμαι.
Στον συγκεκριμένο δρόμο που λέω εγώ, οι θέσεις ήταν διαχωρισμένες με κίτρινη γραμμή και η πινακίδα έγραφε 'Θέσεις στάθμευσης για κατοίκους της οδού' ... ή κάπως έτσι, πάντως αυτό ήταν το νόημα.
Όσο για τους ταρίφες ας μη μιλήσω γιατί μόνο που σκέφτομαι τι έχω περάσει με δαύτους θα τρελαθώ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδια, 'ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ'...Τωρα την ανακαλυψατε?
Αλλο αυτο βεβαια κ αλλο το 'απαγορευεται η διελευση απο τον δρομο, πλην των κατοικων' το οποιο φυσικα ειναι αστειο κ δεν προβλεπεται απο πουθενα...
Υπαρχουν τετοιες πινακιδες. Ειναι απαγορευτικο, και γραφει πλην μονιμων κατοικων, αναφερεται σε ατομα που μενουν αναμεσα σε αυτους τους πεζοδρομους και αναγκαστηκα για να βαλουν το αμαξι στο γκαραζ τους πρεπει να περασουν απο τον πεζοδρομο. Το κατα ποσο ειναι λογικο (το νομιμο το αφηνω απ'εξω) δεν το σχολιαζω!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδια, 'ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ'...
Τωρα την ανακαλυψατε?
Υπαρχουν τετοιες πινακιδες. Ειναι απαγορευτικο, και γραφει πλην μονιμων κατοικων, αναφερεται σε ατομα που μενουν αναμεσα σε αυτους τους πεζοδρομους και αναγκαστηκα για να βαλουν το αμαξι στο γκαραζ τους πρεπει να περασουν απο τον πεζοδρομο. Το κατα ποσο ειναι λογικο (το νομιμο το αφηνω απ'εξω) δεν το σχολιαζω!
Νόμιμο είναι. Θα μπορούσε κανείς να το δει ως μία ιδιότυπη μορφή της 'δουλίας εισόδου'
-
Σωστά. Απλώς αντί για εμπράγματο δικαίωμα (που θα βάρυνε τον δρόμο υπέρ του εκάστοτε κυρίου του κάθε ακινήτου), έχει μορφή -ας πούμε- ενοχική, παρέχοντας σχετικό δικαίωμα βάσει διάταξης του δημάρχου, που πάντως δεν συνδέεται (το δικαίωμα) με το ακίνητο, αλλά με τον κάτοικο/δημότη -πάλι ας πούμε-.
-
Παιδιά, στον δρόμο που τράβηξα τις φωτογραφίες δεν υπάρχει ΟΥΤΕ μία πολυκατοικία με πάρκινγκ. Είναι όλες 20ετίας και βάλε! Δεν υπάρχει ταμπέλα που να λέει πάρκινγκ για κατοίκους! Δεν υπάρχει διαγράμιση που να δείχνει θέσεις στάθμευσης. Δεν υπάρχει τίποτα! Το μόνο που υπήρχε ήταν οι μεταλλικές μπαριέρες τις οποίες ξύλωσαν μόνοι τους! Εγώ όποτε περπατατάω σε αυτό το δρόμο και έρθει κανένα 'ζώο' πίσω μου... και θέλει να κάνω και άκρη για να περάσει να πάει στηντράπεζα...κάνω την πάπια και τον κινέζο ταυτόχρονα... και τον αφήνω να τσουλάει με τον ρυθμό μου ...μην σου πώ βγάζω και το κινητό και πιάνω και κουβέντα... έτσι για μεγαλυτερο σπάσιμο... περιμένω να βρώ έναν που να έχει το θράσος να κορνάρει! ...μετά θα έχουμε ...και μόνο να μην είναι και η γυναίκα μου μαζί...γιατί έχει μαύρη ζώνη και 2 DAN στο TawKwonDo (έχει πάρει και ασημένιο μετάλλιο σε πανελλήνιους...και αν δεν τραυματιζόταν άσχημα και σταματούσε μέχρι Ολυμπιακούς έφτανε!)...
-
Aυτα ειναι.....να πει η γυναικα σου:
'Τι ειπες/εκανες ρε στον αντρα μου?' Αυτος να γελασει, και μετα να τον ξαπλωσει στο πεζοδρομιο
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
...και μόνο να μην είναι και η γυναίκα μου μαζί...γιατί έχει μαύρη ζώνη και 2 DAN στο TawKwonDo (έχει πάρει και ασημένιο μετάλλιο σε πανελλήνιους...και αν δεν τραυματιζόταν άσχημα και σταματούσε μέχρι Ολυμπιακούς έφτανε!)...Wow, αυτό δίνει νέα έννοια στην έκφραση 'θα φάω παντόφλα'
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
...και μόνο να μην είναι και η γυναίκα μου μαζί...γιατί έχει μαύρη ζώνη και 2 DAN στο TawKwonDo (έχει πάρει και ασημένιο μετάλλιο σε πανελλήνιους...και αν δεν τραυματιζόταν άσχημα και σταματούσε μέχρι Ολυμπιακούς έφτανε!)...
Wow, αυτό δίνει νέα έννοια στην έκφραση 'θα φάω παντόφλα'
...ή στο 'μου δανείζεις τη γυναίκα σου;'.
-
Χμμ χμμ χμμ... σας βλέπω ε; Προσέχτε τί λέτε!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Χμμ χμμ χμμ... σας βλέπω ε; Προσέχτε τί λέτε!Θα βαλεις την γυναικα σου να μας δείρει;
Πλακα κανω .
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............