-
-
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:omg: είναι να το έχεις φρεσκοπλυμένο και να έρθει να σου πετάξει επάνω εκείνο το αμφιβόλου προελεύσεως νεροζούμι
Ευτυχώς στην πόλη 99% κινούμαι σε μηχανάκι οπότε τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω το οποίο πλέον και σε εμάς εδώ αρχίζει και γίνεται έντονο.Προχτές στο φανάρι του Αγ. Παυλου στο Φοίνικα πρέπει να έγινε κάποιο επεισόδιο με 2 χοντρές μαυριδερές γύφτισες που έρειχναν απο απόσταση αυτό το νεροζούμι και μετά ... πλησίαζαν για να καθαρίσουν. Δύο αυτοκίνητα σταματημένα με αλαρμ και τους οδηγούς τους εκνευρισμένοι να κάνουν έντονες κινήσεις.
Σε 10 λεπτά που ξαναπέρασα, δεν υπήρχαν ούτε τα αυτοκίνητα ούτε οι γύφτισες.
Ιδίως σε αυτό το φανάρι πάντως έχω πετύχει πάρα πολλές φορές εξαγριωμένους οδηγούς με τους γύφτους 'καθαριστές'. -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
http://bannedcommercials.multiply.com/video/item/426/www.hondajoymachine.comΠόσο θα ήθελα να κάνω και εγώ το ίδιο!!!
Νομίζω... θα γεμίσω έναν κουβά σαπουνάδα και θα τον έχω στην θέση του συνοδηγού...
Όλα τα λεφτά είναι το σφουγγάρι στην μούρη του 'πακιστανίου' -
Είπα να το αφήσω αλλά έγινε δύο φορές παρόμοιο συμβάν και αυτή την φορά θα τον βγάλω στον τάκο.
Ζωό λοιπόν ο βλάκας χθές με το πράσινο accent πρώτης γενιάς, που δεν σταμάτησε στο καραβαθύ κόκκινο
μετά το Sακι στην παραλιακή, εκεί που έχει και ένα σχολείο στα αριστερά, και ενώ είχα ξεκινήσει με πράσινο να περνάω την διάβαση με τη γυναίκα και τον υιό τον βλέπω απο το πουθενά να έρχεται φορτσάτος και πέρασε το κόκκινο. Τον σιχτήρησα και άιντε στο αγύριστο με αυτούς τους @@@ που έχουμε μπλέξει. -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Είχα κάνει μια φορά ένα παρκάρισμα. Βγαίνω έξω μετά, κοιτάω πίσω. 2εκ. από τον προφυλακτήρα του πίσω. Τρόμαξα και μόνο που το είδα!Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο... στην βιτρίνα γράφει... Φωτοτυπίες άσπρες;;; Βλέπω καλά;;; Δηλαδή... τί σου δίνει; Λευκές κόλλες Α4;;;
Φυσικά! Με άσπρο μελάνι! Μόνο αυτός το έχει!
Απλα, παιρνει μια αδεια σελιδα, και την κανει φωτοτυπια
Μετα στην δινει, και πληρωνεις
easy money -
Zωο η κουκλα με το Golf IV η οποια πηγε να προσπερασει σταματημενο αυτοκινητο με αλαρμ στη Μαρτιου χωρις να δει τον παπικουλα που ερχοταν απο πισω της και παραλιγο να πεσει πανω της.
-
Ευτυχώς στην πόλη 99% κινούμαι σε μηχανάκι οπότε τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω το οποίο πλέον και σε εμάς εδώ αρχίζει και γίνεται έντονο.
κοιτα μη φας τα νερα στο κρανος καμια ωρα..
-
:omg: είναι να το έχεις φρεσκοπλυμένο και να έρθει να σου πετάξει επάνω εκείνο το αμφιβόλου προελεύσεως νεροζούμι
Ευτυχώς στην πόλη 99% κινούμαι σε μηχανάκι οπότε τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω το οποίο πλέον και σε εμάς εδώ αρχίζει και γίνεται έντονο.Πληροφορίες αναφέρουν πως θα αρχίσουν να καθαρίζουν τα visors στα κράνη.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Όντας πλέον η Βουλγαρία μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης υποθέτω ότι η κλήση θα (έπρεπε να) προωθείται αυτόματα εκεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε διαβάσει από συμφορουμίτες ότι τους ήρθε κλήση που έφαγαν σε Αγγλία, Γερμανία, κτλ.
Επίσης, την προηγούμενη φορά το αυτοκίνητο ήταν ελληνικότατο άρα τέτοιο θέμα δεν υπήρχε.H Αγγλια είναι εκτος συνθηκης Seghen (εκτος αν κατι αλλαξε και δεν το πηρα χαμπαρι) οποτε δεν υπαρχει ανταλλαγη στοιχειων...
Τελευταιες δυο μερες στην Αγγλια βαλθηκα να δοκιμαζω μετα απο τα ποσα κμ σε ''χτυπανε'' τα gatsos...
μονο σε 1 μερα ειδα 12 φλας...απο τοτε εχουν περασει 6 χρονια... -
Η Σενγκεν δεν έχει σχέση με τις κλίσεις, εκεί υπάρχει άλλο σύστημα (διακρατικές συμφωνίες μέχρις στιγμής, προσπάθεια δημιουργείας ενιαίου φορέα αργότερα)
Ενημερωτικά, αν φάτε κλίση στην Ολλανδία και δε σας βρουν επιτόπου, δεν έρχεται στην Ελλάδα, απ όσο έχω διαβάσει στις εφημερίδες
(υπάρχει διακρατική συμφωνία με Γερμανία, Βέλγιο, Λουξ πχ αλλά όχι με Ελλάδα, και μάλιστα γράφτηκε ότι στην ενδεχόμενη προσπάθεια δημιουργίας ενιαίου φορέα ΔΕΝ θα συμμετάσχει ) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ευτυχώς στην πόλη 99% κινούμαι σε μηχανάκι οπότε τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω το οποίο πλέον και σε εμάς εδώ αρχίζει και γίνεται έντονο.Πληροφορίες αναφέρουν πως θα αρχίσουν να καθαρίζουν τα visors στα κράνη.
Οπως στην F1
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πληροφορίες αναφέρουν πως θα αρχίσουν να καθαρίζουν τα visors στα κράνη.
Οπως στην F1
Έχουμε ζελατίνες peel-off!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πληροφορίες αναφέρουν πως θα αρχίσουν να καθαρίζουν τα visors στα κράνη.
Οπως στην F1
Έχουμε ζελατίνες peel-off!
Εχουν, αλλα οταν μπαινει το μονοθεσιο στα ΡΙΤ εχουν εναν μ ενα πανακι που καθαριζει τη ζελατινα του κρανους...
-
Δίαβασα πιο πάνω αυτά που γράφαται περί χτυπήματος του προφιλακτήρα στο παρκάρισμα και θυμήθηκα κάτι. Αυτό που συνέβη σε έναν φίλο μου πρόσφατα δεν θα το πιστέψετε. Του χτύπισε κάποιος τον προφυλακτήρα στο παρκάρισμα και εκτώς του ότι έγινε σημάδι ξεκούμπωσε από την θέση του. Σε 2 μέρες πριν προλάβει να τον φτιάξει κάποιος του τον ξαναχτύπισε και κούμπωσε τέλεια στην θέση του!!!
-
Αυτο ηταν καλυτερο και απο την αλοιφη της 3Μ....
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Δίαβασα πιο πάνω αυτά που γράφαται περί χτυπήματος του προφιλακτήρα στο παρκάρισμα και θυμήθηκα κάτι. Αυτό που συνέβη σε έναν φίλο μου πρόσφατα δεν θα το πιστέψετε. Του χτύπισε κάποιος τον προφυλακτήρα στο παρκάρισμα και εκτώς του ότι έγινε σημάδι ξεκούμπωσε από την θέση του. Σε 2 μέρες πριν προλάβει να τον φτιάξει κάποιος του τον ξαναχτύπισε και κούμπωσε τέλεια στην θέση του!!!Μήπως ήταν ο ίδιος και ήρθε και του τον κούμπωσε?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δίαβασα πιο πάνω αυτά που γράφαται περί χτυπήματος του προφιλακτήρα στο παρκάρισμα και θυμήθηκα κάτι. Αυτό που συνέβη σε έναν φίλο μου πρόσφατα δεν θα το πιστέψετε. Του χτύπισε κάποιος τον προφυλακτήρα στο παρκάρισμα και εκτώς του ότι έγινε σημάδι ξεκούμπωσε από την θέση του. Σε 2 μέρες πριν προλάβει να τον φτιάξει κάποιος του τον ξαναχτύπισε και κούμπωσε τέλεια στην θέση του!!!
Μήπως ήταν ο ίδιος και ήρθε και του τον κούμπωσε?
To θεικό θα ήταν να 'έφευγε' και το σημάδι!!!
-
Χθες το απόγευμα συνέβη το εξής περιστατικό γυρνώντας από τη δουλειά. Οδηγούσα σε στενό στα Σεπόλια ακολουθώντας σε απόσταση 20-30 μέτρων μια συνάδελφό μου. Κάποια στιγμή έφτασε σε διασταύρωση και μετά από μερικά δευτερόλεπτα το ίδιο κι εγώ. Είχαμε STOP και ερχόντουσαν αυτοκίνητα και από τις δύο πλευρές του κάθετου δρόμου οπότε η συνάδελφός μου δεν έκανε κίνηση να βγει. 4-5 δευτερόλεπτα αφού σταμάτησα με έφτασε μια μηχανή της οποίας ο οδηγός μετά από 10-15 δευτερόλεπτα αναμονής άρχισε να κορνάρει και να φωνάζει στην κοπέλα 'τι θα γίνει, εδώ θα την βγάλουμε;', κτλ ενώ δεν μπορούσαμε να ξεκινήσουμε Και σα να μην έφτανε αυτό, όταν μας προσπέρασε λίγο αργότερα πρόσεξα ότι στη μηχανή επέβαιναν τρία άτομα, ένα παιδί και δύο μαντράχαλοι
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χθες το απόγευμα συνέβη το εξής περιστατικό γυρνώντας από τη δουλειά. Οδηγούσα σε στενό στα Σεπόλια ακολουθώντας σε απόσταση 20-30 μέτρων μια συνάδελφό μου. Κάποια στιγμή έφτασε σε διασταύρωση και μετά από μερικά δευτερόλεπτα το ίδιο κι εγώ. Είχαμε STOP και ερχόντουσαν αυτοκίνητα και από τις δύο πλευρές του κάθετου δρόμου οπότε η συνάδελφός μου δεν έκανε κίνηση να βγει. 4-5 δευτερόλεπτα αφού σταμάτησα με έφτασε μια μηχανή της οποίας ο οδηγός μετά από 10-15 δευτερόλεπτα αναμονής άρχισε να κορνάρει και να φωνάζει στην κοπέλα 'τι θα γίνει, εδώ θα την βγάλουμε;', κτλ ενώ δεν μπορούσαμε να ξεκινήσουμε Και σα να μην έφτανε αυτό, όταν μας προσπέρασε λίγο αργότερα πρόσεξα ότι στη μηχανή επέβαιναν τρία άτομα, ένα παιδί και δύο μαντράχαλοιΕπρεπε να τον πείς αν βιάζεσαι τόσο πολύ μ@@@@α πάτα το τούρμπο boost και πήδα απο πάνω εάν μπορείς.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............