-
Χτες βράδυ κατά τις 2 γυρνούσα στο σπίτι και στην Β. Όλγας ήμουν μόνος χωρίς κάποιο άλλο αμάξι τριγύρω. Ξαφνικά πετάγεται από το πεζοδρόμιο ένας τύπος, σταματάει στη μέση του δρόμου και μου κάνει κ@λοδάχτυλο.
Τον απέφυγα με ελιγμό.Και μερικές ώρες πριν, όταν ξεκίνησα από το σπίτι, πέτυχα στην παραλιακή (Μ. Αλεξάνδρου) έναν με ασημί Polo να πηγαίνει ανάποδα στην τέρμα αριστερή λωρίδα. Αφού του κορνάραμε όλοι τον είδα από τον καθρέφτη πως μάλλον άρχισε να τα καίει και σταμάτησε με αλάρμ.
-
-
Περιεκτικός διάλογος με άτομο-ορισμό του συγκεκριμένου θέματος που έχει αράξει με αλάρμ σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης μονών λωρίδων.
- Το καταλαβαίνετε ότι εμποδίζετε;
- Στ' @@ μου...
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Περιεκτικός διάλογος με άτομο-ορισμό του συγκεκριμένου θέματος που έχει αράξει με αλάρμ σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης μονών λωρίδων.- Το καταλαβαίνετε ότι εμποδίζετε;
- Στ' @@ μου...
Κατεβαίνεις κάτω μετά να τον σαπίσεις στο ξύλο τον φουστη!;
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
...- Στ' @@ μου...Ελεφαντίαση μάλλον έχει για να γράψει εκεί μια Αθήνα ολόκληρη, διότι προφανώς το δίποδο παντού έτσι λειτουργεί ...
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Χτες βράδυ κατά τις 2 γυρνούσα στο σπίτι και στην Β. Όλγας ήμουν μόνος χωρίς κάποιο άλλο αμάξι τριγύρω. Ξαφνικά πετάγεται από το πεζοδρόμιο ένας τύπος, σταματάει στη μέση του δρόμου και μου κάνει κ@λοδάχτυλο.
Τον απέφυγα με ελιγμό.Για κανε οτι πηγαινεις κατα πανω του τσιμπωντας κ το γκαζι (με συμπλεκτη, ε ενταξει μην τον πατησουμε κιολας) να δεις για ποτε εξαφανιζεται. Τσεκαρισμενο...
Περιεκτικός διάλογος με άτομο-ορισμό του συγκεκριμένου θέματος που έχει αράξει με αλάρμ σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης μονών λωρίδων.
- Το καταλαβαίνετε ότι εμποδίζετε;
- Στ' @@ μου...
Μπουνια στο σαγωνι χαμηλα στην γωνια, χωρις δευτερη κουβεντα, ειδικα αν εισαι πεζος κ δεν μπορουν να σε βρουνε. Απλα πραγματα. Το ξαναλεει μετα?
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Δίαβασα πιο πάνω αυτά που γράφαται περί χτυπήματος του προφιλακτήρα στο παρκάρισμα και θυμήθηκα κάτι. Αυτό που συνέβη σε έναν φίλο μου πρόσφατα δεν θα το πιστέψετε. Του χτύπισε κάποιος τον προφυλακτήρα στο παρκάρισμα και εκτώς του ότι έγινε σημάδι ξεκούμπωσε από την θέση του. Σε 2 μέρες πριν προλάβει να τον φτιάξει κάποιος του τον ξαναχτύπισε και κούμπωσε τέλεια στην θέση του!!!
Μήπως ήταν ο ίδιος και ήρθε και του τον κούμπωσε?
To θεικό θα ήταν να 'έφευγε' και το σημάδι!!!
Ναι αυτό του είπα κι εγώ, του λέω φαντάζεσαι να σε χτυπούσε και ένα αυτοκίνητο ίδιου χρώματος και να βαφόταν και το σημάδι.
-
Σκουπιδιάρα του Δημου πριν λίγο στον περιφεριακο (θεσνι/κης) με πλήρες χαλασμένα φώτα πίσω!!! Ενα μπράβο στο δήμο!!!!!
-
Πάρα πολλά ογκώδη οχήματα (σκουπιδιάρικα, φορτηγά, μπετονιέρες) κυκλοφορούν δυστυχώς με σπασμένα/χαλασμένα φώτα...
-
''Θα το ξανασπασω που θα το ξανασπασω μην το φτιαχνω συνεχεια''
-
Έχετε δει ποτέ μηχανή να μπαίνει από κεντρικό δρόμο ανάποδα σε μονόδρομο με διπλό απαγορευτικό με καμια 30ριά χλμ/ώρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ?! Είδα σήμερα. Παραλίγο να τον μαζέψω στο καπώ μου. Ευτυχώς η κόρνα τον έκανε να γυρίσει το κεφάλι του και πρόλαβε να με αποφύγει (εγώ είχα σχεδόν σταματήσει)...
Video game νομίζουν ότι παίζουν μερικοί, δεν εξηγείται αλλιώς.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Έχετε δει ποτέ μηχανή να μπαίνει από κεντρικό δρόμο ανάποδα σε μονόδρομο με διπλό απαγορευτικό με καμια 30ριά χλμ/ώρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ?!Θα αστειευεσαι φανταζομαι!
Πρωτη φορα το ειδες αυτο;
'Και τι θες ρε μ@λακα κι εσυ τωρα; Να σε κοιταζω κιολας; Γιατι ρε μεγαλε, ομορφος εισαι για να σε κοιταξω; Κατι ψαχνω ρε παλουκαρι, δεν ειναι προφανες;' -
Ο χρήστης skye έγραψε:
'Και τι θες ρε μ@λακα κι εσυ τωρα; Να σε κοιταζω κιολας; Γιατι ρε μεγαλε, ομορφος εισαι για να σε κοιταξω; Κατι ψαχνω ρε παλουκαρι, δεν ειναι προφανες;'ή, το πιο συνήθες,
'γιατί δεν έκανες άκρη ρε $%@##$% ?? δε με βλέπεις μπροστά σου ρε %^#@%# #@^&() ???? '
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάρα πολλά ογκώδη οχήματα (σκουπιδιάρικα, φορτηγά, μπετονιέρες) κυκλοφορούν δυστυχώς με σπασμένα/χαλασμένα φώτα...Από τα παρκαρισμένα ΙΧ που χτυπάνε όταν κάνουν μανούβρες...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
'Και τι θες ρε μ@λακα κι εσυ τωρα; Να σε κοιταζω κιολας; Γιατι ρε μεγαλε, ομορφος εισαι για να σε κοιταξω; Κατι ψαχνω ρε παλουκαρι, δεν ειναι προφανες;'
ή, το πιο συνήθες,
'γιατί δεν έκανες άκρη ρε $%@##$% ?? δε με βλέπεις μπροστά σου ρε %^#@%# #@^&() ???? '
Δεν πάμε ποτέ στην άκρη μόνο σε έκτακτη περίπτωση βιασύνης όπως, το σουβλατζίδικο κλείνει σε λίγα λεπτά, ο κολλητός μας πήρε καινούριο multiplaying παιχνίδι στο playstasion 3 και τέτοια...
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Σκουπιδιάρα του Δημου πριν λίγο στον περιφεριακο (θεσνι/κης) με πλήρες χαλασμένα φώτα πίσω!!! Ενα μπράβο στο δήμο!!!!!Καλά, κι εσύ δεν έχεις φώτα στο δικό σου αμάξι για να τον δεις; Ο Δήμος κάνει προστατεύει το περιβάλλον, Earth hour...
-
εεεε τοτε επρεπε να του πω να κλεισει κ τα μπροστά τότε άσχετα αν λειτουργούσαν , τη έχουμε φωτισμένη περιφεριακη!! τσάμπα σπατάλες!!
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Περιεκτικός διάλογος με άτομο-ορισμό του συγκεκριμένου θέματος που έχει αράξει με αλάρμ σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης μονών λωρίδων.- Το καταλαβαίνετε ότι εμποδίζετε;
- Στ' @@ μου...
Εγώ νομίζω σου υπαγόρευε το σημείο που πρέπει να τον χτυπήσεις...
-
Ζωάρα ο οδηγός του ασημί Γλάστρα που επειδή ήτανε βιαστικός μέσα στην χαοτική κίνηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρήκε αφορμή να ξεσπάσει σε αλλοδαπό με χαρακτηρισμούς του στυλ 'κωλόμαυρε' 'αράπη' κτλ κτλ
Πόσο πιο ωραία θα περνούσε ο χρόνος εάν κατέβαινε και του έκοβε τη γλώσσα του παλιόπστα -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
http://bannedcommercials.multiply.com/video/item/426/www.hondajoymachine.com
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............