-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Πάντως έχω δει δημοτική αστυνομία να κόβει κλήσεις σε τέτοιο δρόμο στο Κολωνάκι σε όσους δεν είχαν μια κάρτα στο παρμπριζ τους που έδειχνε ότι είναι κάτοικοι της περιοχής
Σωστά και εγώ έχω δει αλλά οι πινακίδες τι λένε; Με κάρτα; Δεν θυμάμαι.
Στον συγκεκριμένο δρόμο που λέω εγώ, οι θέσεις ήταν διαχωρισμένες με κίτρινη γραμμή και η πινακίδα έγραφε 'Θέσεις στάθμευσης για κατοίκους της οδού' ... ή κάπως έτσι, πάντως αυτό ήταν το νόημα.
Όσο για τους ταρίφες ας μη μιλήσω γιατί μόνο που σκέφτομαι τι έχω περάσει με δαύτους θα τρελαθώ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδια, 'ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ'...Τωρα την ανακαλυψατε?
Αλλο αυτο βεβαια κ αλλο το 'απαγορευεται η διελευση απο τον δρομο, πλην των κατοικων' το οποιο φυσικα ειναι αστειο κ δεν προβλεπεται απο πουθενα...
Υπαρχουν τετοιες πινακιδες. Ειναι απαγορευτικο, και γραφει πλην μονιμων κατοικων, αναφερεται σε ατομα που μενουν αναμεσα σε αυτους τους πεζοδρομους και αναγκαστηκα για να βαλουν το αμαξι στο γκαραζ τους πρεπει να περασουν απο τον πεζοδρομο. Το κατα ποσο ειναι λογικο (το νομιμο το αφηνω απ'εξω) δεν το σχολιαζω!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδια, 'ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ'...
Τωρα την ανακαλυψατε?
Αλλο αυτο βεβαια κ αλλο το 'απαγορευεται η διελευση απο τον δρομο, πλην των κατοικων' το οποιο φυσικα ειναι αστειο κ δεν προβλεπεται απο πουθενα...
Υπαρχουν τετοιες πινακιδες. Ειναι απαγορευτικο, και γραφει πλην μονιμων κατοικων, αναφερεται σε ατομα που μενουν αναμεσα σε αυτους τους πεζοδρομους και αναγκαστηκα για να βαλουν το αμαξι στο γκαραζ τους πρεπει να περασουν απο τον πεζοδρομο. Το κατα ποσο ειναι λογικο (το νομιμο το αφηνω απ'εξω) δεν το σχολιαζω!
Νόμιμο είναι. Θα μπορούσε κανείς να το δει ως μία ιδιότυπη μορφή της 'δουλίας εισόδου'
-
Σωστά. Απλώς αντί για εμπράγματο δικαίωμα (που θα βάρυνε τον δρόμο υπέρ του εκάστοτε κυρίου του κάθε ακινήτου), έχει μορφή -ας πούμε- ενοχική, παρέχοντας σχετικό δικαίωμα βάσει διάταξης του δημάρχου, που πάντως δεν συνδέεται (το δικαίωμα) με το ακίνητο, αλλά με τον κάτοικο/δημότη -πάλι ας πούμε-.
-
Παιδιά, στον δρόμο που τράβηξα τις φωτογραφίες δεν υπάρχει ΟΥΤΕ μία πολυκατοικία με πάρκινγκ. Είναι όλες 20ετίας και βάλε! Δεν υπάρχει ταμπέλα που να λέει πάρκινγκ για κατοίκους! Δεν υπάρχει διαγράμιση που να δείχνει θέσεις στάθμευσης. Δεν υπάρχει τίποτα! Το μόνο που υπήρχε ήταν οι μεταλλικές μπαριέρες τις οποίες ξύλωσαν μόνοι τους! Εγώ όποτε περπατατάω σε αυτό το δρόμο και έρθει κανένα 'ζώο' πίσω μου... και θέλει να κάνω και άκρη για να περάσει να πάει στηντράπεζα...κάνω την πάπια και τον κινέζο ταυτόχρονα... και τον αφήνω να τσουλάει με τον ρυθμό μου ...μην σου πώ βγάζω και το κινητό και πιάνω και κουβέντα... έτσι για μεγαλυτερο σπάσιμο... περιμένω να βρώ έναν που να έχει το θράσος να κορνάρει! ...μετά θα έχουμε ...και μόνο να μην είναι και η γυναίκα μου μαζί...γιατί έχει μαύρη ζώνη και 2 DAN στο TawKwonDo (έχει πάρει και ασημένιο μετάλλιο σε πανελλήνιους...και αν δεν τραυματιζόταν άσχημα και σταματούσε μέχρι Ολυμπιακούς έφτανε!)...
-
Aυτα ειναι.....να πει η γυναικα σου:
'Τι ειπες/εκανες ρε στον αντρα μου?' Αυτος να γελασει, και μετα να τον ξαπλωσει στο πεζοδρομιο
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
...και μόνο να μην είναι και η γυναίκα μου μαζί...γιατί έχει μαύρη ζώνη και 2 DAN στο TawKwonDo (έχει πάρει και ασημένιο μετάλλιο σε πανελλήνιους...και αν δεν τραυματιζόταν άσχημα και σταματούσε μέχρι Ολυμπιακούς έφτανε!)...Wow, αυτό δίνει νέα έννοια στην έκφραση 'θα φάω παντόφλα'
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
...και μόνο να μην είναι και η γυναίκα μου μαζί...γιατί έχει μαύρη ζώνη και 2 DAN στο TawKwonDo (έχει πάρει και ασημένιο μετάλλιο σε πανελλήνιους...και αν δεν τραυματιζόταν άσχημα και σταματούσε μέχρι Ολυμπιακούς έφτανε!)...
Wow, αυτό δίνει νέα έννοια στην έκφραση 'θα φάω παντόφλα'
...ή στο 'μου δανείζεις τη γυναίκα σου;'.
-
Χμμ χμμ χμμ... σας βλέπω ε; Προσέχτε τί λέτε!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Χμμ χμμ χμμ... σας βλέπω ε; Προσέχτε τί λέτε!Θα βαλεις την γυναικα σου να μας δείρει;
Πλακα κανω .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χμμ χμμ χμμ... σας βλέπω ε; Προσέχτε τί λέτε!
Θα βαλεις την γυναικα σου να μας δείρει;
Πλακα κανω .
Χμμμ...θα το σκεφτώ!...
Ρε γαμώτο...με ξενερώνει αυτό το πράγμα! Δεν μπορώ να πλακωθώ σαν άνθρωπος!
Πριν 2 χρόνια όταν ήμουν διαχειρηστής της πολυκατοικίας, τσακώθηκα άγρια σε μία συνέλευση με έναν μ@λ@κ@ που μένει εδώ... και εκεί που πάω να τον πλακώσω... πετάγεται μπροστά η γυναίκα μου, παίρνει στάση επίθεσης και του λέει 'σε προειδοποιώ, έχω μαύρη ζώνη'... Και βλέπεις εμένα από πισω της να φωνάζω 'όχι ρε Μαρία... αφού τον έχω τον μ@λ@κ@...άσε με να τον πλακώσω να ξεθυμάνω...' τίποτα αυτή...
Και στην ίδια κατηγορία είναι και τα 2 αδέρφια της -
911 4s το πρωϊ προς Χαλκιδική να κάνει επικίνδυνες προσπεράσεις. Μετά από ένα τέταρτο λίγο πριν τις Φώκιες ήταν σταματημένος στα πλάγια και αστυνομία έραβε κοστουμάκι. Ο δε τύπος είχε υφάκι 1000 καρδιναλίων. Ζει και αυτός τον μύθο του
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
911 4s το πρωϊ προς Χαλκιδική να κάνει επικίνδυνες προσπεράσεις. Μετά από ένα τέταρτο λίγο πριν τις Φώκιες ήταν σταματημένος στα πλάγια και αστυνομία έραβε κοστουμάκι. Ο δε τύπος είχε υφάκι 1000 καρδιναλίων. Ζει και αυτός τον μύθο τουΤην περιοχη την λενε φωκιες γιατι εκει πανε οι ασχημες κοπελες της περιοχης για μπανιο?
-
Ιδού η προέλευση του ονόματος http://www.neafokea.gr/history/afiksi.php
Το χωριό λέγεται Νέα Φώκαια αλλά έχει επικρατήσει να λέγεται Φώκιες
Προσφυγικό χωριό, σόρρυ για το off topic -
Παλιό, αλλά δεν χάνει την αξία του. Στην πλατεία Αγ.Παρασκευής, βράδυ, πεζοί θέλουμε να περάσουμε την Μεσογείων προς την πλευρά της εκκλησίας. Ανάβει πράσινο για τους πεζούς, ξεκινάμε και φτάνοντας στην μεσαία λωρίδα μια κυρία (όχι πεζή) με το βλέμμα καρφωμένο στο άπειρο τραβάει μπρός αγέρωχη. Α. Πέρασε δίπλα από τους πεζούς χωρίς να πάρει γραμμή Β. Ευτυχώς τα αυτοκίνητα που είχαν πράσινο δεν είχαν μπει στην διασταύρωση. Γ. Το καλλίτερο, η κυρία έκανε τον σταυρό της προφανώς παρακαλώντας να μας φυλάει ο θεός από την ίδια. Ευτυχώς έπιασε η προσευχή της.
-
2 bmw στριβουν απο τη Γεωργικης Σχολης αριστερα προς το κλειστο γηπεδο του μΠΑΟΚ, φυσικα σαν γνησιες bmw πανε με τις πορτες, με αποτελεσμα συνεχη τετακε και φυσικα ολοι οι υπολοιποι να τους κοιταμε σαν μαλ...ηταν τοσο γρηγοροι που τελικα φτασαμε μαζι στο φαναρι της Μ. Αντυπα προς Χαλκιδικη Πραγματικα μερικες φορες η βλακεια ειναι τοσο ανικητη
-
Σταματημενος με το ποδηλατο σε φαναρι. Αυτοκινητο σταματαει ηρεμοτατα (χωρις δηλαδη να συμβει κατι περιεργο, ετρεχε βιαζοταν κλπ) ακριβως διπλα μου αλλα στην ιδια λωριδα καθοτι εγω ειμαι στην ακρη της (νομιζε οτι θα τον καθυστερησω κ για αυτο δεν εκατσε πισω μου?).
Σταματαει με την ροδα ΠΑΝΩ στο τεντωμενο ποδι μου με το οποιο παταω κατω ωντας πανω στο ποδηλατο.
τι του λες?
ΥΓ ειναι η δευτερη φορα που αυτοκινητο σταματαει ακριβως διπλα μου ηρεμα, κ μου παταει το ποδι. Τι διαολο? Την πρωτη ηταν ο Dont_Panic...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σταματημενος με το ποδηλατο σε φαναρι. Αυτοκινητο σταματαει ηρεμοτατα (χωρις δηλαδη να συμβει κατι περιεργο, ετρεχε βιαζοταν κλπ) ακριβως διπλα μου αλλα στην ιδια λωριδα καθοτι εγω ειμαι στην ακρη της (νομιζε οτι θα τον καθυστερησω κ για αυτο δεν εκατσε πισω μου?).Σταματαει με την ροδα ΠΑΝΩ στο τεντωμενο ποδι μου με το οποιο παταω κατω ωντας πανω στο ποδηλατο.
τι του λες?
ΥΓ ειναι η δευτερη φορα που αυτοκινητο σταματαει ακριβως διπλα μου ηρεμα, κ μου παταει το ποδι. Τι διαολο? Την πρωτη ηταν ο Dont_Panic...
Μήπως έχεις μεγάλα πόδια;;;
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
2 bmw στριβουν απο τη Γεωργικης Σχολης αριστερα προς το κλειστο γηπεδο του μΠΑΟΚ, φυσικα σαν γνησιες bmw πανε με τις πορτες, με αποτελεσμα συνεχη τετακε και φυσικα ολοι οι υπολοιποι να τους κοιταμε σαν μαλ...ηταν τοσο γρηγοροι που τελικα φτασαμε μαζι στο φαναρι της Μ. Αντυπα προς Χαλκιδικη Πραγματικα μερικες φορες η βλακεια ειναι τοσο ανικητηΜα δεν το κάνουν για να φτάσουν πιο γρήγορα. Το κάνουν για τη χαρά της μπάντας.
Δεν το βρίσκω κακό ( εκτός αν κινδυνεύει κάποιος εξαιτίας τους)υ.γ.1 γλιστράει ωραία εκεί... και ο δρόμος είναι πλατύς...
υ.γ.2 με τα κρητήριά σου είμαι ζώο -
Ουτε εγω το βρισκω κακο, οταν ομως τα αυτοκινητα μας εκαναν Τ μαλλον ηταν κακο Σε αδειο δρομο κανε οτι θες (αν και παλι ποτε δε ξερεις τι θα πεταχτει μπροστα σου), αλλα σε δρομο με αλλους
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............