-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Θεωρει πραγματικα κανεις οτι θα εφταιγα αμα ανεβαινα πανω στο καπω του μαλακα, με μποτα Wermacht (κομπλε με τις μεταλλικες μυτες)?
Ρε παιδιά πραγματικά μήπως το μόνο που αξίζει τελικά γι αυτά τα ζώα είναι να καθιερώσουμε όλοι το στυλ του kacey;
Αν το ξύλο γίνει κανόνας ενάντια στα ζώα, πολύ σύντομα θα χαθεί το μέτρο και μετά θα πλακωνόμαστε για ψύλλου πήδημα είτε έχουμε δίκιο είτε άδικο. Καλύτερα τώρα που καταφεύγουμε σε αυτό μόνο ως λύση ανάγκης.
-
Υπάρχει ένας τύπος με Toyota IQ σε χρώμα επιτάφιου (μωβίζον) που έχει γραμμένο όλο τον ΚΟΚ εκεί που δεν πιάνει μελάνι:
Πρώτη φορά ενώ έπινα καφέ τον είδα να ανεβαίνει με το αμάξι στον πεζόδρομο όπου βρίσκεται το μετρό Πανεπιστήμιο και να το παρκάρει ΜΠΡΟΣΤΑ στην τράπεζα Πειραιώς που είναι εκεί, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ του πεζόδρομου, ακριβώς δίπλα στην έξοδο της σκάλας του μετρό. Στη συνέχεια βγήκε στην Σταδίου από την αριστερή λωρίδα με το έτσι θέλω κόβωντας την κίνηση.
Σήμερα εθεάθη ξανά ο ίδιος τύπος να πηγαίνει ανάποδα σε έναν παράδρομο της Βουλιαγμένης για να γλιτώσει την ουρά σε ένα φανάρι.
Μιλάμε για τον απόλυτο στ@@δισμό εδώ πέρα
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ο Δήμος γιατί άφησε τόσο χώρο ανάμεσα στα κολονάκια; Τι περίμενε, ότι θα περνούν από εκεί τριθέσια αναπηρικά καροτσάκια; Ας τα έβαζε σε απόσταση 1.5 μέτρου να μην ανεβαίνει κάθε ζώο πάνω στο πεζοδρόμιο.Καλά λες!
Θεωρει πραγματικα κανεις οτι θα εφταιγα αμα ανεβαινα πανω στο καπω του μαλακα, με μποτα Wermacht (κομπλε με τις μεταλλικες μυτες)?
Η ελληνική δικαιοσύνη (sic); Εκδικάστηκε τελικά η υπόθεση του πεζού που πέρασε πάνω από το καπώ του τζιπ; Εν τω μεταξύ, στο ίδιο σημείο:
το χτεσινό ζώο: και το σημερινό ζώο:
έτσι όπως είναι μάλιστα, όχι μόνο εμποδίζουν εντελώς τους πεζούς αλλά και ενοχλούν τα αυτοκίνητα που θέλουν να στρίψουν δεξιά.
-
Άσχετο αλλά δεν αντέχω θα ασχοληθώ…
Έχω παρατηρήσει ότι το απλό κόκκινο της MITO ( όπως στη φωτό) είναι πολύ χάλι…
Σαν ξέπλυμα ένα πράγμα…
Πόσο ακριβότερο είναι εκείνο το γαμάτο μπορδωροδοκοκκινο?
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
ο Δήμος που έβαλε αραια τα κολωνάκια φταίει τώρα;Ο αρμόδιος, που είναι ένας αρμόδιος? Την έχετε δει τη διαφήμιση με το ζώο που αντί να συμβάλει στην καταπολέμηση των προβλημάτων, ψάχνει τον αρμόδιο?
Θα είχε πολύ γέλιο εάν στη διάρκεια αναζήτησης του αρμόδιου εμφανίζονταν στο τελευταίο πλάνο ο Kacey και του ‘’εξηγούσε’’ την ''αρμόδια'' λύση στο πρόβλημά του.
Επιτέλους θα βλέπαμε ζωντανά όλες τις μαγικές κινήσεις και τακτικές αντιμετώπισης των ζώων …
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Υπάρχει ένας τύπος με Toyota IQ σε χρώμα επιτάφιου (μωβίζον) που έχει γραμμένο όλο τον ΚΟΚ εκεί που δεν πιάνει μελάνι:Πρώτη φορά ενώ έπινα καφέ τον είδα να ανεβαίνει με το αμάξι στον πεζόδρομο όπου βρίσκεται το μετρό Πανεπιστήμιο και να το παρκάρει ΜΠΡΟΣΤΑ στην τράπεζα Πειραιώς που είναι εκεί, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ του πεζόδρομου, ακριβώς δίπλα στην έξοδο της σκάλας του μετρό. Στη συνέχεια βγήκε στην Σταδίου από την αριστερή λωρίδα με το έτσι θέλω κόβωντας την κίνηση.
Σήμερα εθεάθη ξανά ο ίδιος τύπος να πηγαίνει ανάποδα σε έναν παράδρομο της Βουλιαγμένης για να γλιτώσει την ουρά σε ένα φανάρι.
Μιλάμε για τον απόλυτο στ@@δισμό εδώ πέρα
Άρχισε η κόντρα με τους κατόχους smart. Τόσα χρόνια σολάριζαν και τώρα πρέπει η κάτοχοι του νέου μικρού να ρεφάρουν.
-
-
Μόνιμη κατάσταση αυτή μπροστά στο Πλάισιο, μου έχει τύχει να αφήσουν και μία λωρίδα στην Εθν. Αντιστάσεως.
Εν τω μεταξύ, όσες φορές έχω επισκευθεί το συγκεκριμένο κατάστημα, το δωρεάν υπόγειο πάρκινγκ έχει πάντα θέσεις.
-
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μόνιμη κατάσταση αυτή μπροστά στο Πλάισιο, μου έχει τύχει να αφήσουν και μία λωρίδα στην Εθν. Αντιστάσεως.Εν τω μεταξύ, όσες φορές έχω επισκευθεί το συγκεκριμένο κατάστημα, το δωρεάν υπόγειο πάρκινγκ έχει πάντα θέσεις.
Οι άνθρωποι πρέπει να είναι εντελώς ηλίθιοι. Δεν εξηγείται αλλιώς το διπλοπαρκάρισμα με τόσο ρίσκο στο δρόμο αυτόν.
-
Επιστρεφω σπιτι χθες το απογευμα.
Ειμαι επι της Αχιλλεως ερχομενος απο Νεα Σμυρνη προς Παλαιο Φαληρο.
Θελω να στριψω αριστερα στη διασταυρωση της Αχιλλεως με τις οδους Αγιου Πετρου (ΣΤΟΠ) και Πικροδαφνης (ΣΤΟΠ)
Φλας, σταματαω και περιμενω να αδειασει το αντιθετο ρευμα της Αχιλλεως.
Και ξεκιναω.
Απο την Πικροδαφνης, ταυτοχρονα, ξεκιναει παπακουλας με ενα BMW GFS1200WTF και ερχεται κατα πανω μου.
Φρενα εγω, φρενα κα αυτος και αποφευγουμε το μακελειο.Ερχεται διπλα μου και σε απταιστα Γαλλικα μου λεει 'Γαμιεσαι Καριολι'
Στα ιδια Γαλλικα τον ρωταω αν ειδε το ΣΤΟΠ που ΕΣΦΑΞΕ και των ενημερωνω για την διαδικασια με την οποια ηρθε στο ματαιο τουτο κοσμο....Κατι ειπε παλι στα Γαλληκα, αλλα δεν το πιασα και απλα τον ενημερωσα οτι δεν χρειαζεται να βιαστει να παει σπιτι του, καθως το κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο που ετοιμαζε η δικια του, θα αργουσε αλλα 20λεπτα....
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Καλαμαριά, μπροστά στο plaisio. Διπλοπαρκαρισμένο χρέπι και πιο πίσω φορτηγό και οι υπόλοιποι χρήστες της οδού να πάνε να γονιμοποιηθούνε
http://www.imageshack.gr/view.php?file=i78enycj7x0d5hbmbh1o.jpgΤα ίδια στη Ρόδο προχθές (κλασσικό σημείο για διπλοπαρκινγκ αυτό). Επιδημία έπεσε;
(Ναι, το QQ είναι σταθμευμένο) -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
...
(Ναι, το QQ είναι σταθμευμένο)Πρέπει να βιαζόταν πάρα πολύ ... δεν πρόλαβε να επανέλθει ο υαλοκαθαριστήρας στη θέση του.
-
Καλά σίγουρα είχε κ άλλα παρκαρισμένα κανονικά τα οποία έφυγαν και άφησαν αυτό να φαίνεται ξεκάρφωτο.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κατι ειπε παλι στα Γαλληκα, αλλα δεν το πιασα και απλα τον ενημερωσα οτι δεν χρειαζεται να βιαστει να παει σπιτι του, καθως το κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο που ετοιμαζε η δικια του, θα αργουσε αλλα 20λεπτα....
-
Θελω να στριψω αριστερα στη διασταυρωση της Αχιλλεως με τις οδους Αγιου Πετρου (ΣΤΟΠ) και Πικροδαφνης (ΣΤΟΠ)
Και ξεκιναω.
Απο την Πικροδαφνης, ταυτοχρονα, ξεκιναει παπακουλας με ενα BMW GFS1200WTF και ερχεται κατα πανω μου.
Φρενα εγω, φρενα κα αυτος και αποφευγουμε το μακελειο.Ερχεται διπλα μου και σε απταιστα Γαλλικα μου λεει 'Γαμιεσαι Καριολι'
Στα ιδια Γαλλικα τον ρωταω αν ειδε το ΣΤΟΠ που ΕΣΦΑΞΕ και των ενημερωνω για την διαδικασια με την οποια ηρθε στο ματαιο τουτο κοσμο....Κατι ειπε παλι στα Γαλληκα, αλλα δεν το πιασα και απλα τον ενημερωσα οτι δεν χρειαζεται να βιαστει να παει σπιτι του, καθως το κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο που ετοιμαζε η δικια του, θα αργουσε αλλα 20λεπτα....
Θα εισηγηθώ να αποβάλουν από το φόρουμ, όποιον ξαναγράψει οτιδήποτε για μοτοσυκλέτες.
Ρε είπαμε, μοτοσυκλέτα = έχει πάντα δίκιο. -
Θελω να στριψω αριστερα στη διασταυρωση της Αχιλλεως με τις οδους Αγιου Πετρου (ΣΤΟΠ) και Πικροδαφνης (ΣΤΟΠ)Τηλεγραφικό ποστ (ΣΤΟΠ)
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τραγελαφικό ποστ (ΣΤΟΠ)
+`
-
Και ξεκιναω.
Πολυ αναλυτικα βριζεις εσυ
-
Χτες το βράδυ μπορώ να πω ότι είχαν βγει ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΕΞΩ!!!!!!!
Μιλάμε όλα τα 20something είχαν καβαλήσει το οικογενειακό Mitsubishi, Astra, Corolla κλπ και είχαν ξαμολυθεί σε ένα ιδιότυπο cannonball κυνηγώντας ο ένας τον άλλο. Χαλαρά οι περισσότεροι από αυτούς μεθυσμένοι. Σφήνες Θανάτου, προσπεράσματα από δεξιά, αριστερά, πάνω, οπουδήποτε χωρίς απαραίτητα να κέρδιζαν χρόνο. Απλά δεν μπορούσαν να καθίσουν σε ευθεία.
Ήταν μια καλή ευκαιρία να δω πόσο μλκας φαίνομαι αντίστοιχα όταν τρέχω στο δρόμο...
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............