-
Η κατάσταση είναι τραγική. Ο καθένας κάνει ό,τι του κατέβει χωρίς συνέπειες. Κατεβαίνω με το scooter την Εθν. Αντίστασης έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης, που είναι μονόδρομος. Είμαι στο άκρο αριστερό ρεύμα και βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου με ταχύτητα ένας παπάκουλας. Του αναβοσβήνω φώτα τπτ αυτός ακάθεκτος. Αν δεν έκανα δεξιά θα χτυπούσαμε. Λες και ήταν μαστουρωμένος ή έβλεπε οράματα..πήγαινε ευθεία ανάποδα στην κίνηση
Τί να κάνεις? Να κατέβεις και να τον αρχίσεις στα βρισίδια? Κλωτσίδια? Όχι δεν λέει δεν σου πάει βρε παιδί μου λες 'θα γίνω ένα με αυτόν?' . Έλα όμως που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή σου. Αστυνομία ανύπαρκτη. Θα έπρεπε να του κόβουν τον πάτο επιτόπου. Είμαστε ένα μπουρδέλο γεμάτο ανυπάκοους, απείθαρχους ξερόλες και σταρχιδιστές -
Ήταν μια καλή ευκαιρία να δω πόσο μλκας φαίνομαι αντίστοιχα όταν τρέχω στο δρόμο...
καμια φορα και εγω το σκεφτομαι...
-
Χθες αντιλήφθηκα πόσο πολύ μπορεί να έχει πιει κανείς ώστε να μην μπορεί να αντιληφθεί την απόσταση ενός αυτοκινήτου που έρχεται τη νύχτα, άρα με αναμμένη τη μεσαία σκάλα: πάνω από δέκα φορές χρειάστηκε να παίξω με τη μεγάλη σκάλα για να καταλάβουν τα ζώα ότι είμαι τόσο κοντά τους όσο για να μη βγουν από τον κάθετο δρόμο και τρακάρουμε. Το σκατό στην κάλτσα και το πόδι πάνω από το φρένο: έτσι οδηγούσα! Αυτό σε μία διαδρομή Ν. Φιλαδέλφεια, Πεύκη, Χαλάνδρι, Κηφισιά και πίσω Μαρούσι.
Ζώο επίσης ο βλακάκος που με φίλους στην άσπρη Ε36 στο Κεφαλάρι αφού κοιτούσαν σαν αποχαυνωμένα τις δύο κοπέλες που συνόδευα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου και κάτι μουρμούριζαν γελώντας, φεύγουν σπινιαριστοί στο πράσινο από την αριστερή λωρίδα και μπαίνουν μπροστά μου στρίβοντας δεξιά πετώντας κώλο. Ακόμα πιο ζώο ο ΜΠΑΤΣΟΣ με το Xsara πίσω μου, ο οποίος θα μπορούσε να τους γράψει για επικίνδυνους ελιγμούς ή επικίνδυνη οδήγηση χάριν εντυπωσιασμού (ή όπως λέγονται τελοσπάντων αυτές οι παραβάσεις), ή έστω να ανάψει το φάρο και να παίξει τη σειρήνα αν δεν ήταν της Τροχαίας, αλλά κάθησε απαθής.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Χτες το βράδυ μπορώ να πω ότι είχαν βγει ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΕΞΩ!!!!!!!
Μιλάμε όλα τα 20something είχαν καβαλήσει το οικογενειακό Mitsubishi, Astra, Corolla κλπ και είχαν ξαμολυθεί σε ένα ιδιότυπο cannonball κυνηγώντας ο ένας τον άλλο. Χαλαρά οι περισσότεροι από αυτούς μεθυσμένοι. Σφήνες Θανάτου, προσπεράσματα από δεξιά, αριστερά, πάνω, οπουδήποτε χωρίς απαραίτητα να κέρδιζαν χρόνο. Απλά δεν μπορούσαν να καθίσουν σε ευθεία.
Ήταν μια καλή ευκαιρία να δω πόσο μλκας φαίνομαι αντίστοιχα όταν τρέχω στο δρόμο...Μόλις περιέγραψες ένα συνηθισμένο βράδυ στην παραλιακή.
-
χτες στη διαδρομη πυργο-αθηνα και ενω ειχε νυχτωσει μετρησα οχι εναν,οχι δυο,αλλα 3(ΤΡΕΙΣ!!!) με αναμμενο πισω φως ομιχλης..κυριως απο κορινθο προς αθηνα!!!ελεος,συγνωμη αλλα οταν μπαινουμε να οδηγησουμε ενα αυτοκινητο,θαρρω πως ολοι βρισκουμε πρωτα τα σωστα κουμπια και μετα ξεκιναμε!!!!!(σημειωτεον δεν υπηρχε ουτε ιχνος ομιχλης στην ατμοσφαιρα!!!!)
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Επιστρεφω σπιτι χθες το απογευμα.
Ειμαι επι της Αχιλλεως ερχομενος απο Νεα Σμυρνη προς Παλαιο Φαληρο.
Θελω να στριψω αριστερα στη διασταυρωση της Αχιλλεως με τις οδους Αγιου Πετρου (ΣΤΟΠ) και Πικροδαφνης (ΣΤΟΠ)
Φλας, σταματαω και περιμενω να αδειασει το αντιθετο ρευμα της Αχιλλεως.
Και ξεκιναω.
Απο την Πικροδαφνης, ταυτοχρονα, ξεκιναει παπακουλας με ενα BMW GFS1200WTF και ερχεται κατα πανω μου.
Φρενα εγω, φρενα κα αυτος και αποφευγουμε το μακελειο.Ερχεται διπλα μου και σε απταιστα Γαλλικα μου λεει 'Γαμιεσαι Καριολι'
Στα ιδια Γαλλικα τον ρωταω αν ειδε το ΣΤΟΠ που ΕΣΦΑΞΕ και των ενημερωνω για την διαδικασια με την οποια ηρθε στο ματαιο τουτο κοσμο....Κατι ειπε παλι στα Γαλληκα, αλλα δεν το πιασα και απλα τον ενημερωσα οτι δεν χρειαζεται να βιαστει να παει σπιτι του, καθως το κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο που ετοιμαζε η δικια του, θα αργουσε αλλα 20λεπτα....
Πολυ αναλυτικα βριζεις εσυ
Οχι... 'Δεν χρειαζεται να τρεχεις.... Το κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο θ αργησει κανα 20 λεπτο'
-
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
(σημειωτεον δεν υπηρχε ουτε ιχνος ομιχλης στην ατμοσφαιρα!!!!)Αν κοιτούσες μέσα στο μυαλό τους θα έβλεπες την ομίχλη!
Οχι... 'Δεν χρειαζεται να τρεχεις.... Το κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο θ αργησει κανα 20 λεπτο'
εγώ νόμιζα ότι είπες 'Το κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο θ αργησει κανα 20 λεπτο γιατί θα ρίξω πρώτα στη δικιά σου ένα λούτσο' (χωρίς πατάτες!)
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
(σημειωτεον δεν υπηρχε ουτε ιχνος ομιχλης στην ατμοσφαιρα!!!!)
Αν κοιτούσες μέσα στο μυαλό τους θα έβλεπες την ομίχλη!
εγώ νόμιζα ότι είπες 'Το κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο θ αργησει κανα 20 λεπτο γιατί θα ρίξω πρώτα στη δικιά σου ένα λούτσο' (χωρίς πατάτες!)
Τον είχε ρίξει ήδη, εξού και η πληροφορία!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ε δεν έχει και διαφορά Γι' αυτό θα αργήσει το κοτόπουλο παραπάνω
-
χτες στη διαδρομη πυργο-αθηνα και ενω ειχε νυχτωσει μετρησα οχι εναν,οχι δυο,αλλα 3(ΤΡΕΙΣ!!!) με αναμμενο πισω φως ομιχλης..κυριως απο κορινθο προς αθηνα!!!ελεος,συγνωμη αλλα οταν μπαινουμε να οδηγησουμε ενα αυτοκινητο,θαρρω πως ολοι βρισκουμε πρωτα τα σωστα κουμπια και μετα ξεκιναμε!!!!!(σημειωτεον δεν υπηρχε ουτε ιχνος ομιχλης στην ατμοσφαιρα!!!!)Μηπως εχεις aftermarket 'xenon' ;
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
χτες στη διαδρομη πυργο-αθηνα και ενω ειχε νυχτωσει μετρησα οχι εναν,οχι δυο,αλλα 3(ΤΡΕΙΣ!!!) με αναμμενο πισω φως ομιχλης..κυριως απο κορινθο προς αθηνα!!!ελεος,συγνωμη αλλα οταν μπαινουμε να οδηγησουμε ενα αυτοκινητο,θαρρω πως ολοι βρισκουμε πρωτα τα σωστα κουμπια και μετα ξεκιναμε!!!!!(σημειωτεον δεν υπηρχε ουτε ιχνος ομιχλης στην ατμοσφαιρα!!!!)
Μηπως εχεις aftermarket 'xenon' ;
οχι,φιλε μου!!ηταν αναμμενο το ενα το αριστερο ομιχλης!!(οπως ειναι σχεδον σε ολα τα αυτοκινητα!)μιλαμε εχουμε λαλησει πλεον οι Ελληνες!!!
-
Μηπως εχεις aftermarket 'xenon' ;
οχι,φιλε μου!!ηταν αναμμενο το ενα το αριστερο ομιχλης!!(οπως ειναι σχεδον σε ολα τα αυτοκινητα!)μιλαμε εχουμε λαλησει πλεον οι Ελληνες!!!
Στο ρωτησα γιατι οταν ειναι πισω μου after market xenon αναβω το πισω φως ομιχλης για να δειξω οτι ενοχλουν (αν ενοχλουν).
-
+1
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ε δεν έχει και διαφορά Γι' αυτό θα αργήσει το κοτόπουλο παραπάνω
Οπως και να'χει πουλερικο εφαγε μονο η γΕναικα, αυτος ας φαει κανα σουβλακι
Τazio μην στεναχωριεσαι, ετσι οπως οδηγανε πλεον πολλοι Γιαπιδες με μοτοσυκλετα μες την πολη, σε λιγο θα πρεπει να αυτοκινητα να φοβουνται τις μοτοσυκλετες
Εγω πλεον τα εχω παιξει με αυτα που βλεπω
Μοτοσυκλετες πεταγονται με κοκκινο, παπια με κλεινουν γιατι εχω μονο 900cc περισσοτερα, κτλ κτλΟι αγραφοι κανονες που υπαρχαν αναμεσα στους μοτοσυκλετιστες, πλεον φαινονται ''νεανικες απερισκεψιες'' και γραφικοτητες
Εγω πλεον παντως δεν θα τσακωνομαι
Οπως θα περναω θα βγαζω τα κλειδια τους και θα τα πεταω σε κανα υπονομο, διαφημιση μιλκο για οσους θυμουνται... -
Ο χρήστης After έγραψε:
Τazio μην στεναχωριεσαι, ετσι οπως οδηγανε πλεον πολλοι Γιαπιδες με μοτοσυκλετα μες την πολη, σε λιγο θα πρεπει να αυτοκινητα να φοβουνται τις μοτοσυκλετες
Εγω πλεον τα εχω παιξει με αυτα που βλεπω
Μοτοσυκλετες πεταγονται με κοκκινο, παπια με κλεινουν γιατι εχω μονο 900cc περισσοτερα, κτλ κτλΟι αγραφοι κανονες που υπαρχαν αναμεσα στους μοτοσυκλετιστες, πλεον φαινονται ''νεανικες απερισκεψιες'' και γραφικοτητες
Εγω πλεον παντως δεν θα τσακωνομαι
Οπως θα περναω θα βγαζω τα κλειδια τους και θα τα πεταω σε κανα υπονομο, διαφημιση μιλκο για οσους θυμουνται...Δε ξέρω αν θυμώνω ή αν λυπάμαι με αυτά που βλέπω στους δρόμους.
Ρε γμτ κι εσύ οδηγείς μοτοσυκλέτα αλλά καταλαβαίνεις το τι γίνεται γύρω σου.
Αυτά τα χαμένα τυρόπιτα έχουν στο κεφάλι τους;
Θα καταντήσουν (αν δεν έχει γίνει ήδη) αυτοί που οδηγούν μοτοσυκλέτα γιατί την αγαπούν, να είναι δακτυλοδεικτούμενη μειοψηφία και μάλιστα λοιδορούμενη από τους υπόλοιπους της 'φουρνιάς των σκούτερ' (δε λέω γενιάς γιατί συμπεριλαμβάνονται πολλές στο 'πακέτο σκούτερ' καθώς και πολλοί τύποι μοτοσυκλετών).Τα ίδια κει χειρότερα κάνουν και οδηγοί αυτοκινήτων, αλλά, στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον, μια επαφή αυτοκινήτου με αυτοκίνητο μένει εκεί και οι πιθανότητες να σε κάνει δολοφόνο και να σε στείλει φυλακή είναι μικρές. Γι αυτό ενοχλούμε περισσότερο με τέτοιες συμπεριφορές δικυκλιστών, ειδικά όταν προσπαθούν να πείσουν ότι έχουν δίκιο.
-
Τρισμεγιστο ζωον τυπος με αγροτικο izusu d-max αποψε στην κορινθου-πατρων. Προσπαθουσε να προσπερασει και μολις ελεγες οτι παει περασε, παταγε φρενο και εμπαινε στο ρευμα μας. Γενικα παταγε διαχωριστικη χωρις λογο συνεχως ενω αφηνε ξεκρεμαστους και αλλα λιγοτερο ζωα που τον ακολουθουσαν απο πισω οταν αποφασιζε να προσπερασει και μετα το μετανιωνε. Μεχρι που στα διοδια του ριου που ειναι ελευθερα φρεναρει νομιζοντας οτι πρεπει να πληρωσει και αφου εισεπραξε κορνες πλακωνεται στα γκαζια του πεταει κωλο και πολυ μαλιστα το izusu παει να πεσει πανω σε κατι κορινες, κατι αλλα πλαστικα και πινακιδες βαζει αναποδο το μαζευει τελευταια στιγμη και συνεχιζει αμεριμνος να οδηγα επειικως επικινδυνα. Παω στοιχημα οτι ηταν πιωμενος και πολυ μαλιστα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτά τα χαμένα τυρόπιτα έχουν στο κεφάλι τους;
Πολλες φορες θελω να σταματησω διπλα τους σε κανενα φαναρι και να τους ρωτησω π.χ.
''Για πηγαινες στην αδεια Κηφισιας με 60χλμ/ω πανω στην διαχωριστικη γραμμη, αναμεσα απο την αριστερη και την μεσαια λωριδα?Δεν καταλαβαινεις οτι ειναι επικινδυνο για σενα?''
Δεν το κανω ομως γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα εισπραξω απαντηση που μπορει να μου προκαλεσει εγκεφαλικο
Προτιμω να νομιζω οτι ειναι οντα απο αλλο πλανητη, ή μεταμφιεσμενοι Νεφελιμ και δεν φαινονται τα 6 ματια τους μεσα απο το κρανος...ΑΝ φορανεΔυστυχως πραγματικοι αυτοκινητιστες και μοτοσυκλετιστες, ειμαστε πλεον πολυ λιγοι
Γαιδουρινη υπομονη χρειαζεται, γιατι μερικοι ειναι για φονο -
Ταριφας σημερα στην παραλιακη κινειται με ταχυτητα ~40 χιλιομετρων μεταξυ δεξιας και μεσσαιας. Με το που βαζω φλας για να ανοιχτω να περασω, αρχιζει να με κλεινει, μπαινοντας στη λωριδα μου (μεσσαια) εννοειται χωρις φλας. Φωτα, με αγνοει, ξανα φωτα, με ξανααγνοει, κορνα, στα @@ του, μπαινει μπροστα και τωρα κινειται με 30, ενω η κορνα μου και του πισω ακουγονται συνεχομενα πλεον. Ανοιγομαι, περναω, και την ωρα του σχετικου νοηματος βλεπω εναν εντελως αποχαυνομενο μπαρμπα να με κοιταει σα να εχω κατεβει απο τον Αρη.
Πραγματικα, εχουν αναρρωτηθει ποτε μηπως δουλευουν πολλες ωρες; ΟΚ, δυσκολο το μεροκαματο, αλλα οι υπολοιποι τι φταιμε; -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ειναι λαθος η σειρα που τα χεις.
Πρωτα της εριξα εναν και μετα εμαθα τι φαγητο θα του φτιαξει....
Αυτο ειναι το σκεπτικο... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ειναι λαθος η σειρα που τα χεις.
Πρωτα της εριξα εναν και μετα εμαθα τι φαγητο θα του φτιαξει....
Αυτο ειναι το σκεπτικο...Αααα καλά αν περιμένεις να το πιάσει εκείνη την ώρα σώθηκες!
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............