-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι παθαν σημερα ολοι οι παπικουλες και παν αναποδα στους μονοδρομους?????Νταξει συνηθισμενο φαινομενο αλλα ο ενας πισω απο τον αλλο παραπαει.Άντε πάλιιιι.
Είπαμε τα μηχανάκια ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΚΙΟ **. _ **
Σταματήστε επιτέλους τα εμπαθή σχόλια. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Είπαμε τα μηχανάκια ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΚΙΟ **. _ **Φυσικά.
Αν δεν είχαν δίκιο, θα τους έγραφαν όταν πήγαιναν ανάποδα σε μονόδρομους ή έτρεχαν σε πεζόδρομους.
-
Ανέβαινα τη Θησέως (Καλλιθέα) χθες, πηγαίνοντας σπίτι μου με το μηχανάκι. Ένα RAV4 μπροστά στρίβει δεξιά σ' έναν παράδρομο, το ίδιο και 'γω. Αίφνης, ο 'οδηγός' σταματάει ...και δεν ξεκινούσε. Μικρό κορνάρισμα, τίποτε. Και τότε τι βλέπω; Ο θείος που οδηγούσε, έβγαλε ψύχραιμος τα γυαλιά του, άνοιξε ένα κομμάτι χαρτί που κρατούσε (κάποιον φωτοτυπημένο χάρτη μάλλον ) και άρχισε να μελετάει !!
Ευτυχώς που ήμουν με το μηχανάκι και απλά ξέμπλεξα γρήγορα και από αυτόν (από πίσω είχαν μαζευτεί 3-4 αυτοκίνητα ήδη και έφταναν μέχρι τη λεωφόρο) .
Πάντα νομίζεις πως τα 'χεις δει όλα, αλλά μάταια ... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε συ είμαι πολύ χαμένος με τόσα φάρμακα και ουσίες που διαβάζω για τη δουλειά... Τώρα το πήρα χαμπάρι κι εγώ...
Καλά, μην νομίζεις, κι εμένα μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβω ποιός είναι αυτός ο Κυράτσας
Χτες και σήμερα κατέβηκα με το αυτοκίνητο στο κέντρο (Θεσσαλονίκη) και ήδη νιώθω ότι χρειάζομαι ψυχοφάρμακα. ΖΩΑ, ΖΩΑ, ΖΩΑ, παντού ΖΩΑ! Αυτοκίνητα, μηχανές, πεζοί, πετάγονται από παντού, παρκάρουν παντού, σφάζουν το κόκκινο, αγνοούν τα στοπ, τριδιπλοπαρκάρουν... Δεν αντέχω!
-
-
Ρε Skye έλεος πια... !!!
Περπάτα κ λίγο...ακριβώς δίπλα να παρκάρεις πια ; -
Ο Δήμος γιατί άφησε τόσο χώρο ανάμεσα στα κολονάκια; Τι περίμενε, ότι θα περνούν από εκεί τριθέσια αναπηρικά καροτσάκια; Ας τα έβαζε σε απόσταση 1.5 μέτρου να μην ανεβαίνει κάθε ζώο πάνω στο πεζοδρόμιο.
-
ο Δήμος που έβαλε αραια τα κολωνάκια φταίει τώρα;
-
Θεωρει πραγματικα κανεις οτι θα εφταιγα αμα ανεβαινα πανω στο καπω του μαλακα, με μποτα Wermacht (κομπλε με τις μεταλλικες μυτες)?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Θεωρει πραγματικα κανεις οτι θα εφταιγα αμα ανεβαινα πανω στο καπω του μαλακα, με μποτα Wermacht (κομπλε με τις μεταλλικες μυτες)?Αρκεί να ήταν ενώ έκανες τη βόλτα σου στο πεζοδρόμιο, σαν άνθρωπος...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Θεωρει πραγματικα κανεις οτι θα εφταιγα αμα ανεβαινα πανω στο καπω του μαλακα, με μποτα Wermacht (κομπλε με τις μεταλλικες μυτες)?Ρε παιδιά πραγματικά μήπως το μόνο που αξίζει τελικά γι αυτά τα ζώα είναι να καθιερώσουμε όλοι το στυλ του kacey;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Θεωρει πραγματικα κανεις οτι θα εφταιγα αμα ανεβαινα πανω στο καπω του μαλακα, με μποτα Wermacht (κομπλε με τις μεταλλικες μυτες)?
Ρε παιδιά πραγματικά μήπως το μόνο που αξίζει τελικά γι αυτά τα ζώα είναι να καθιερώσουμε όλοι το στυλ του kacey;
Αν το ξύλο γίνει κανόνας ενάντια στα ζώα, πολύ σύντομα θα χαθεί το μέτρο και μετά θα πλακωνόμαστε για ψύλλου πήδημα είτε έχουμε δίκιο είτε άδικο. Καλύτερα τώρα που καταφεύγουμε σε αυτό μόνο ως λύση ανάγκης.
-
Υπάρχει ένας τύπος με Toyota IQ σε χρώμα επιτάφιου (μωβίζον) που έχει γραμμένο όλο τον ΚΟΚ εκεί που δεν πιάνει μελάνι:
Πρώτη φορά ενώ έπινα καφέ τον είδα να ανεβαίνει με το αμάξι στον πεζόδρομο όπου βρίσκεται το μετρό Πανεπιστήμιο και να το παρκάρει ΜΠΡΟΣΤΑ στην τράπεζα Πειραιώς που είναι εκεί, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ του πεζόδρομου, ακριβώς δίπλα στην έξοδο της σκάλας του μετρό. Στη συνέχεια βγήκε στην Σταδίου από την αριστερή λωρίδα με το έτσι θέλω κόβωντας την κίνηση.
Σήμερα εθεάθη ξανά ο ίδιος τύπος να πηγαίνει ανάποδα σε έναν παράδρομο της Βουλιαγμένης για να γλιτώσει την ουρά σε ένα φανάρι.
Μιλάμε για τον απόλυτο στ@@δισμό εδώ πέρα
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ο Δήμος γιατί άφησε τόσο χώρο ανάμεσα στα κολονάκια; Τι περίμενε, ότι θα περνούν από εκεί τριθέσια αναπηρικά καροτσάκια; Ας τα έβαζε σε απόσταση 1.5 μέτρου να μην ανεβαίνει κάθε ζώο πάνω στο πεζοδρόμιο.Καλά λες!
Η ελληνική δικαιοσύνη (sic); Εκδικάστηκε τελικά η υπόθεση του πεζού που πέρασε πάνω από το καπώ του τζιπ; Εν τω μεταξύ, στο ίδιο σημείο:
το χτεσινό ζώο:
και το σημερινό ζώο:
έτσι όπως είναι μάλιστα, όχι μόνο εμποδίζουν εντελώς τους πεζούς αλλά και ενοχλούν τα αυτοκίνητα που θέλουν να στρίψουν δεξιά.
-
Άσχετο αλλά δεν αντέχω θα ασχοληθώ…
Έχω παρατηρήσει ότι το απλό κόκκινο της MITO ( όπως στη φωτό) είναι πολύ χάλι…
Σαν ξέπλυμα ένα πράγμα…
Πόσο ακριβότερο είναι εκείνο το γαμάτο μπορδωροδοκοκκινο?
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
ο Δήμος που έβαλε αραια τα κολωνάκια φταίει τώρα;Ο αρμόδιος, που είναι ένας αρμόδιος? Την έχετε δει τη διαφήμιση με το ζώο που αντί να συμβάλει στην καταπολέμηση των προβλημάτων, ψάχνει τον αρμόδιο?
Θα είχε πολύ γέλιο εάν στη διάρκεια αναζήτησης του αρμόδιου εμφανίζονταν στο τελευταίο πλάνο ο Kacey και του ‘’εξηγούσε’’ την ''αρμόδια'' λύση στο πρόβλημά του.
Επιτέλους θα βλέπαμε ζωντανά όλες τις μαγικές κινήσεις και τακτικές αντιμετώπισης των ζώων …
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Υπάρχει ένας τύπος με Toyota IQ σε χρώμα επιτάφιου (μωβίζον) που έχει γραμμένο όλο τον ΚΟΚ εκεί που δεν πιάνει μελάνι:Πρώτη φορά ενώ έπινα καφέ τον είδα να ανεβαίνει με το αμάξι στον πεζόδρομο όπου βρίσκεται το μετρό Πανεπιστήμιο και να το παρκάρει ΜΠΡΟΣΤΑ στην τράπεζα Πειραιώς που είναι εκεί, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ του πεζόδρομου, ακριβώς δίπλα στην έξοδο της σκάλας του μετρό. Στη συνέχεια βγήκε στην Σταδίου από την αριστερή λωρίδα με το έτσι θέλω κόβωντας την κίνηση.
Σήμερα εθεάθη ξανά ο ίδιος τύπος να πηγαίνει ανάποδα σε έναν παράδρομο της Βουλιαγμένης για να γλιτώσει την ουρά σε ένα φανάρι.
Μιλάμε για τον απόλυτο στ@@δισμό εδώ πέρα
Άρχισε η κόντρα με τους κατόχους smart. Τόσα χρόνια σολάριζαν και τώρα πρέπει η κάτοχοι του νέου μικρού να ρεφάρουν.
-
-
Μόνιμη κατάσταση αυτή μπροστά στο Πλάισιο, μου έχει τύχει να αφήσουν και μία λωρίδα στην Εθν. Αντιστάσεως.
Εν τω μεταξύ, όσες φορές έχω επισκευθεί το συγκεκριμένο κατάστημα, το δωρεάν υπόγειο πάρκινγκ έχει πάντα θέσεις.
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............