Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ζώα,Ζώα,Ζώα.............
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Ζώα,Ζώα,Ζώα.............
    • 1
    • 2
    • 25
    • 26
    • 27
    • 28
    • 29
    • 191
    • 192
    • 27 / 192
    Περί αυτοκίνησης
    248
    3832
    20394
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • N
      nidosan last edited by

Ο χρήστης zastava έγραψε:
      ενταξει τα χει κανει ολα αυτα,αλλα δε νομιζω να παει με αυτο να βγει εθνικη με 150χλμ.
      ο νομος λεει οτι αν το αντικειμενο εξεχει μεχρι το 1/3 του μηκος του αυτοκινητου ειναι νομιμο.
      αλλωστε το πιο πιθανο ειναι να το αγορασε απο καπου και να το πηγαινε σπιτι του.αν λοιπον απο εκει που το αγορασε δεν εχει σερβις για το σπιτι ή αν κοστιζει ακριβα τι να κανε?
      εσυ τι θα κανες δηλαδη αν ειχες τη δυνατοτητα να το κουβαλησεις **νομιμα **οπως αυτος?δεν θα το κουβαλαγες επειδη θα χαλαγε το αεροδυναμικο ζυγισμα και την ορατητα του μεσαιου καθρευτη?

Είπα να μην πιάσω το τι λέει ο νόμος, αλλά μια που το πήρες πιο ζεστά το θέμα κάνε έναν κόπο να ξαναδιαβάσεις το άρθρο 32 του ΚΟΚ περί φόρτωσης οχημάτων. Έχει κάνει τουλάχιστον 3 παραβάσεις του άρθρου (παρεμπόδιση ορατότητας οδηγού προς τα πίσω, μείωση σταθερότητας οχήματος, μη επισήμανση προεξέχοντος φορτίου με τον προβλεπόμενο τρόπο), για να μην πω 4 αφού η πίσω πινακίδα του δεν είναι μεν καλυμένη αλλά απευθύνεται πλέον στο Θεό (εσύ θα έβλεπες τον αριθμό κυκλοφορίας του αν χτύπαγε κάποιον πεζό μπροστά σου και την κοπανούσε??).

Από εκεί και πέρα το με πόσα έχει σκοπό να τρέχει στην Εθνική και το αν μόλις το αγόρασε το έπιπλο για να το πάει σπίτι του ή αν το πάει από την πόλη στο χωριό του που είναι 500 χλμ μακριά δεν το ξέρω. Απλά παραθέτω κάτι που μου έκανε εντύπωση επειδή δεν το βλέπω κάθε μέρα. Έλειπα και στη Γερμανία την περασμένη βδομάδα, βλέπεις, και έχω 'χαλάσει'....

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • W
        wagner669 last edited by

Ο χρήστης nidosan έγραψε:

ενταξει τα χει κανει ολα αυτα,αλλα δε νομιζω να παει με αυτο να βγει εθνικη με 150χλμ.
        ο νομος λεει οτι αν το αντικειμενο εξεχει μεχρι το 1/3 του μηκος του αυτοκινητου ειναι νομιμο.
        αλλωστε το πιο πιθανο ειναι να το αγορασε απο καπου και να το πηγαινε σπιτι του.αν λοιπον απο εκει που το αγορασε δεν εχει σερβις για το σπιτι ή αν κοστιζει ακριβα τι να κανε?
        εσυ τι θα κανες δηλαδη αν ειχες τη δυνατοτητα να το κουβαλησεις **νομιμα **οπως αυτος?δεν θα το κουβαλαγες επειδη θα χαλαγε το αεροδυναμικο ζυγισμα και την ορατητα του μεσαιου καθρευτη?

Είπα να μην πιάσω το τι λέει ο νόμος, αλλά μια που το πήρες πιο ζεστά το θέμα κάνε έναν κόπο να ξαναδιαβάσεις το άρθρο 32 του ΚΟΚ περί φόρτωσης οχημάτων. Έχει κάνει τουλάχιστον 3 παραβάσεις του άρθρου (παρεμπόδιση ορατότητας οδηγού προς τα πίσω, μείωση σταθερότητας οχήματος, μη επισήμανση προεξέχοντος φορτίου με τον προβλεπόμενο τρόπο), για να μην πω 4 αφού η πίσω πινακίδα του δεν είναι μεν καλυμένη αλλά απευθύνεται πλέον στο Θεό (εσύ θα έβλεπες τον αριθμό κυκλοφορίας του αν χτύπαγε κάποιον πεζό μπροστά σου και την κοπανούσε??).

Από εκεί και πέρα το με πόσα έχει σκοπό να τρέχει στην Εθνική και το αν μόλις το αγόρασε το έπιπλο για να το πάει σπίτι του ή αν το πάει από την πόλη στο χωριό του που είναι 500 χλμ μακριά δεν το ξέρω. Απλά παραθέτω κάτι που μου έκανε εντύπωση επειδή δεν το βλέπω κάθε μέρα. Έλειπα και στη Γερμανία την περασμένη βδομάδα, βλέπεις, και έχω 'χαλάσει'....

Αυτο το τελευταιο... Με την Γερμανια... Μη το ξανακανεις!
        Αυτοι οι Γερμαναραδες, ειναι εντελως 'γκαου' και ακολουθουν το γραμμα του νομου, κατα γραμμα και θα σε χαλασουν!
        Απα πα πα!!!

Εμενα καποτε μ ειχαν δωσει οι σκ..ο-φασιστες στην αστυνομια, επειδη στην οτομπαν, πηγαινα με καμια 140αρα κ για ~10 χιλιομετρα, ειχα το αριστερο χερι, α-λα-ταριφας στυλ, απ εξω...

• Z
          zastava last edited by

δικιο εχεις για τις παραβασεις που ειπες τις 2 απο τις 3 τις αγνοουσα για να πω την αληθεια.αλλα και παλι τις θεωρω λεπτομερειες.πχ. αν καθοταν ο σχορτσιανιτης για συνοδηγος η το αμαξι ειχε 5 ατομα παλι θα επυρεαζοταν η ασταθεια του αυτοκινητου και η ορατητα προς τα πισω θα ηταν μειωμενη αν καθοντουσαν στα πισω καθισματα τρεις τυποι με αφανα
          απλα θεωρησα υπερβολικο να τον καττατασουμε στα ζωα εφοσον δεν ειναι δα και κανα μεγαλο αντικειμενο αυτο που μεταφερει και το εχει δεσει

παντως καλυτερα στην ελλαδα οπου μπορεις να μεταφερεις κανα καναπεδικο με το αμαξι σου ή να ψησεις κανα μπιφτεκι στην αυλη χωρις να σου κανει μυνηση ο γειτονας για τη μυρωδια

• xenos
            xenos last edited by

Ο χρήστης sttpod έγραψε:

Δηλαδη, την εννοια της αποστασης ασφαλειας την εχουμε ξεχασει ή δε την μαθαμε ποτε. Και καλα εγω να αναγνωρισω οτι ισως απο την κουραση να εχασα για λιγο τον πεζο και να τον ξαναειδα οταν ηταν κοντα, ο αλλος που κοιτουσε;

Γενικα εχεις δικιο, αλλα να εχεις στο νου σου (και περισσοτεροι οι οδηγοι 2 κυκλων) οτι τα 'μικρα' μηχανακια δεν φρεναρουν σε καμμια περιπτωση οπως ενα αυτοκινητο ή μια μεγαλη μηχανη.

@Madox: πρωτα απ'ολα εκανες λαθος να περασεις διπλα του (δεδομενο). Ειναι και ο αλλος τρομπας που δε σταματησε να δει αν επαθες τπτ (αν καταλαβε κατι). Παντως γενικα υπαρχει μια κακη διαθεση προς τους οδηγους 2κυκλων που φτανει σε ακροτητες (καλα να παθεις, κριμα που δε σε πετυχε καλα κλπ.)

Και μια γενικοτερη ερωτηση. Αν καποιος δεν περναει (προσεκτικα παντα και χωρις να θετει αλλους σε κινδυνο) αναμεσα απο τα αυτοκινητα μεσα στην Αθηνα, τι να την κανει τη μηχανη? Να ψηνεται με το μπουφαν και το κρανος? Καλυτερα να παρει το αυτοκινητακι του

Φληναφήματα και πομφόλυγες...

• A
              archi last edited by

τελείωμα A.Ο, στο σημείο που ενώνεται με λεωφ. Αθηνών(?), αμέσως πριν τα διόδια ελευσίνας.
              Εκεί η Α.Ο. είναι ανηφορική έχει 2 λωρίδες και παρατηρώ τους μπροστινούς μου να κάνουν κάτι χαροντικούς ελιγμούς, για να διαπιστώσω ότι στο μέσον του δρόμου, πάνω στη διακεκομμένη γραμμή βρίσκεται μια αμπαλαρισμένη με ζελατίνες, τεράστια πολυθρόνα. Δεν προλαβαίνω να το καλοσκεφτώ και, καμια 50 μέτρα παρακάτω, Ι.Χ. με άδειο τρείλερ σταματημένο με αλάρμ στη ΛΕΑ και ο οδηγός του να περπατάει προς την πολυθρόνα του περιμένοντας ταυτόχρονα να βρει κενό στη ροή για να πάει να την μαζέψει. Πρέπει να είχε deathwish

• L
                lokatzis last edited by

Ο χρήστης xenos έγραψε:

@Madox: πρωτα απ'ολα εκανες λαθος να περασεις διπλα του (δεδομενο). Ειναι και ο αλλος τρομπας που δε σταματησε να δει αν επαθες τπτ (αν καταλαβε κατι). Παντως γενικα υπαρχει μια κακη διαθεση προς τους οδηγους 2κυκλων που φτανει σε ακροτητες (καλα να παθεις, κριμα που δε σε πετυχε καλα κλπ.)

Αν εξαιρέσουμε 1-2 άτομα, είμαι σίγουρος ότι κανείς άλλος δεν έχει κακή διάθεση συγκεκριμένα απέναντι στους οδηγούς 2κύκλων. Όποιος γράψει 'κρίμα που δε σε πέτυχε/καλά να πάθεις' για οδηγό 2κύκλου, κατά 95% έχει γράψει στο thread αυτό το ίδιο για ζώο-οδηγό αυτοκινήτου ευχόμενος (κυριολεκτικά ή τρόπω του λέγειν) να περάσει πάνω από το αυτοκίνητό του φορτηγό/νταλίκα/κτλ. Απλά στην τελευταία περίπτωση σπάνια υπάρχει αντίδραση, ίσως γιατί όλοι όσοι γράφουμε στο forum οδηγούμε αυτοκίνητο οπότε δεν το εκλαμβάνουμε ως επίθεση ενάντια στους οδηγούς αυτοκινήτων αλλά ενάντια στα ζώα.

Και μια γενικοτερη ερωτηση. Αν καποιος δεν περναει (προσεκτικα παντα και χωρις να θετει αλλους σε κινδυνο) αναμεσα απο τα αυτοκινητα μεσα στην Αθηνα, τι να την κανει τη μηχανη? Να ψηνεται με το μπουφαν και το κρανος? Καλυτερα να παρει το αυτοκινητακι του

Συμφωνώ ότι άνευ διήθησης μόνο η ευκολία (;) παρκαρίσματος απομένει ως πλεονέκτημα των μηχανών στο κέντρο της Αθήνας (και άλλων πόλεων). Και πάλι, όμως, εκτός ίσως από 1-2 άτομα, οι υπόλοιποι είμαστε υπέρ της διήθησης όταν γίνεται με ασφάλεια, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τον αναβάτη και χωρίς να ενοχλεί τους οδηγούς αυτοκινήτων.

• K
                  kouk last edited by

Ο χρήστης xenos έγραψε:
                  ......

Η μηχανή, θεωρητικά, δεν αγοράζεται για να περνάς ανάμεσα στα αυτοκίνητα, αλλά για την αίσθηση ελευθερίας, την ευκολία στάθμευσης, την μειωμένη κατανάλωση κλπ κλπ.

• O
                    odyssey last edited by

Ο χρήστης kouk έγραψε:

......

Η μηχανή, θεωρητικά, δεν αγοράζεται για να περνάς ανάμεσα στα αυτοκίνητα, αλλά για την αίσθηση ελευθερίας, την ευκολία στάθμευσης, την μειωμένη κατανάλωση κλπ κλπ.

Έτσι!! Αυτό διατείνοται οι purist αναβάτες, και κράζουν τους 'άλλους' οτι εχουν την μηχανη σαν ενα αντικειμενο που απλά εξυπηρετει ενα σκοπο παραπλησιο με του αυτοκινητου αλλα με μεγαλυτερες ευκολίες.
                    Οι ιδιοι βέβαια, όταν ειναι να κατέβουν για καμια δουλειά κέντρο, τα κάνουν γαργάρα

• K
                      kotetsi last edited by

Οδηγώ στη Νερατζιωτίσσης στο Μαρούσι (από την πάνω μεριά των γραμμών του ΗΣΑΠ). Μόλις έχω στρίψει από την Αθανασίου Διάκου οπότε επιταχύνω με δευτέρα. Από τη Μ. Αλεξάνδρου κατεβαίνει μπουλντόζα, η οποία δε σταματάει εγκαίρως στο STOΡ. Αφήνω γκάζι και κορνάρω για να με προσέξει. Ο τύπος την ΚΟΚΚΑΛΩΝΕΙ με αποτέλεσμα να εκτοξεύσει από τη φαγάνα της μπροστά μια... λεκάνη τουαλέτας! Η λεκάνη φεύγει μπροστά σπάζοντας σε κομμάτια και κλείνοντάς μου το δρόμο! Φρένα για να μην πέσω επάνω της και βλέπω τον έναν από τους δύο που βρίσκονταν στην μπουλντόζα να κατεβαίνει να πάρει τα κομμάτια για να ανοίξει ο δρόμος κοιτώντας με με βλέμμα «πού βρέθηκες εσύ τέτοια ώρα εδώ». Να σημειώσω ότι η ώρα ήταν 8 το πρωί.

• xenos
                        xenos last edited by

Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
                        εκτός ίσως από 1-2 άτομα, οι υπόλοιποι είμαστε υπέρ της διήθησης όταν γίνεται με ασφάλεια, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τον αναβάτη και χωρίς να ενοχλεί τους οδηγούς αυτοκινήτων.

Εγω απο πολλους εκλαμβανω το αντιθετο, δλδ λες αφου δεν περναω εγω γρηγορα να μην περασει ουτε αυτος. Ειναι η κωλονοοτροπια δυστυχως...

• xenos
                          xenos last edited by

Ο χρήστης kouk έγραψε:

Να σε παω μια βολτα στο κεντρο πισω απο λεωφορειο που ξεκιναει ή να δεις πως σταματαει ταριφας ακαριαια και μετα να μου πεις για αισθηση ελευθεριας!

Μιλαω καθαρα για μεσα στο κεντρο.

• Z
                            zorz last edited by

Ο χρήστης lokatzis έγραψε:

Συμφωνώ ότι άνευ διήθησης μόνο η ευκολία (;) παρκαρίσματος απομένει ως πλεονέκτημα των μηχανών στο κέντρο της Αθήνας (και άλλων πόλεων). Και πάλι, όμως, εκτός ίσως από 1-2 άτομα, οι υπόλοιποι είμαστε υπέρ της διήθησης όταν γίνεται με ασφάλεια, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τον αναβάτη και χωρίς να ενοχλεί τους οδηγούς αυτοκινήτων.

Κι εγώ αυτό νόμιζω, αλλά από την άλλη βλέπω απαντήσεις όπως αυτή του Odyssey ('ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ και ΒΛΑΚΩΔΗΣ παράβαση') και εισπράττω ότι έχει την εντύπωση ότι όταν μιλάμε για διήθηση εννούμε πχ. μόνο αυτό (μεγάλοι ) και όχι τις διηθήσεις που βλέπεις να κάνει στα βιντεάκια του ο dpap...

To πρώτο θα έπρεπε να τιμωρείται δια , για το δεύτερο είναι το ότι δεν έχει νομιμοποιηθεί και τυπικά ακόμα στην Ελλάδα.

• O
                              odyssey last edited by

Ο χρήστης zorz έγραψε:

Κι εγώ αυτό νόμιζω, αλλά από την άλλη βλέπω απαντήσεις όπως αυτή του Odyssey ('ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ και ΒΛΑΚΩΔΗΣ παράβαση') και εισπράττω ότι έχει την εντύπωση ότι όταν μιλάμε για διήθηση εννούμε πχ. μόνο αυτό (μεγάλοι ) και όχι τις διηθήσεις που βλέπεις να κάνει στα βιντεάκια του ο dpap...

To πρώτο θα έπρεπε να τιμωρείται δια , για το δεύτερο είναι το ότι δεν έχει νομιμοποιηθεί και τυπικά ακόμα στην Ελλάδα.

Κάθε είδους διήθηση είναι επικίνδυνη. Γιατί σου φαίνεται περίεργο? Το πολύ απλό: η μηχανή που πραγματοποιεί διήθηση, συχνά πάει γρηγορότερα απο την ροή αυτοκινήτων, και λόγω του μικρού όγκου και της περίεργης γωνίας που περνάει, μπορεί να μή φαίνεται στον καθρέφτη. Προφανώς δε μιλάω για μποτιλιάρισμα. (που ΚΑΙ ΕΚΕΙ ειναι επικίνδυνο - σε γνωστό μου έχει ανοίξει πισω πόρτα ενα πιτσιρίκι, και κατέληξε νοσοκομείο με πολλά πλευρα και κλείδα σπασμένα. - απο 30-40km/h)

Οι καουμπόυς στο βίντεο δεν αξίζουν κάν σχολιασμό.

• T
                                tazio last edited by

Ο χρήστης madox έγραψε:
                                ...συγχωροχαρτια για την-στα αρχιδια μου- συμπεριφορα του οδηγου του SUV(ναι εχει πολυ μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης στην μολυνση του πλανητη απο εμενα),που τινει να γινει κατεστημενο.

Μη το λες μπορεί με το όχημά του να εκπέμπει περισσότερες βλαβερές ουσίες από τη μοτοσυκλέτα σου αλλά να ανακυκλώνει ότι υλικό χρησιμοποιεί και μπορεί να ανακυκλωθεί, να έχει ηλιακούς συλλέκτες για ηλεκτροδότηση στο σπίτι του, κ.λ.π..

...Ως τοτε καλλιτερα θα ηταν οι μη εχοντες δικυκλα να εξεταζουν καλα την αποψη τους πριν την παραθεσουν γιατι δεν ξερουν τους κινδυνους που ελλοχευουν για καποιον 'μηχανοβιο' που βρισκεται εγλωβισμενος αναμεσα σε αγχωμενους,απαιδευτους και ανυπομονους Ελληνες οδηγους.

Δηλώνεις αλλοδαπός δηλαδή;
                                Αν αυτό δίνει άφεση αμαρτιών να το κάνουμε και οι υπόλοιποι.

• D
                                  d-jet last edited by

Καθεστε και αναλώνεστε ακόμα με σαχλαμάρες όταν σύμβαίνουν εκεί εξω σοβαρά πραγματα:

Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
                                  ... Ο τύπος την ΚΟΚΚΑΛΩΝΕΙ με αποτέλεσμα να εκτοξεύσει από τη φαγάνα της μπροστά μια... λεκάνη τουαλέτας!

Η λεκάνη χτύπησε πολύ;

• S
                                    sttpod last edited by

Τελικα πρεπει να εχει καποιος πολυ χιουμορ για να κυκλοφορει στους ελληνικους δρομους.
                                    Χτεσινοβραδυνο περιστατικο: Περιμενω στην εσοχη στο φαναρι για να στριψω αριστερα για γλυφαδα. Στη νησιδα περιμενει μεγαλοκοπελα κρατωντας σακουλα με ψωνια, και κοιταει το δρομο με εμφανη την προθεση να περασει απεναντι. Το φαναρι απεχει περι τα εικοσι μετρα. Εγω εχω σταματησει σε αποσταση περιπου δυο μετρων απο τον μπροστινο μου, να εχει χωρο η εν λογω κυρια να περασει. και ακολουθει διαλογος διαρκειας λιγων δευτερολεπτων:

Εγω: Συγνωμη, θελετε να περασετε απεναντι; (Λεοφωρος Ποσειδωνος, τρεις λωριδες, κανεις δεν παει κατω απο 100 σ' εκεινο το σημειο, αν κι εχει οριο 50)
                                    Αυτη: Προσπαθω...
                                    Ε: Το φαναρι ειναι εκει
                                    Α: Ναι, το ξερω το φαναρι, αλλα βαριεμαι να παω
                                    E:

Απλα, ενω υπαρχουν τοσα να της πεις, με μια τετοια απαντηση απλα νιωθεις οτι ο,τι κι αν πεις στο συγκεκριμενο διποδο παει χαμενο...

• M
                                      megane98hp last edited by

Πλησιάζω σε διασταύρωση με σκοπό να πάω ευθεια. Έχω προτεραιοτητα αφου οι άλλοι έχουν στοπ. Λίγα μέτρα πριν τη διασταύρωση πετάγεται τελευταια στιγμη ένας με ένα μεγκαν τελείως 'φουνταριστός' που μάλιστα είχε τη φαϊνη ιδέα να μην σταματήσει στο στοπ και να περάσει κοιτάζοντας μόνο αριστερά - δηλαδη όχι απο τη μεριά που ερχόμουνα εγω.
                                      Κοκκαλώνω τα φρένα εγω αλλά η απόσταση ήταν πάρα πολυ μικρη. Το ενστικτο μου με προειδοποιησε ότι το abs θα έμπαινε οπότε έκοψα το τιμόνι όλο δεξια. Πράγματι το abs μπήκε και μας έσωσε και τους δύο αφου θα τον χτυπούσα ακριβώς πάνω στη πόρτα του οδηγου. Το Fabia έστριψε ιδανικά και γλιτωσαμε και οι 2 αγρατζούνιστοι!!!

• G
                                        ginogsm last edited by

Ο χρήστης sttpod έγραψε:
                                        Τι γινεται οταν τρια ζωα βρεθουν στο ιδιο σημειο; Ευτυχως στην περιπτωση μας τιποτα.
                                        Ζωο πρωτο: Πεζος Αλβανος διασχιζει το δρομο, δεκαπεντε μετρα απο τη διαβαση (λεοφωρος με δυο λωριδες) αδιαφορωντας για το αν περνανε αυτοκινητα ή οχι.
                                        Ζωο δευτερο, εγω. Ενω τον εχω δει οτι ειναι στον κοσμο του, κρινω οτι αφηνοντας λιγο το γκαζι ολοι ειμαστε χαρουμενοι. Αμ δε! Το ζωο νο1 κανει στροφη 90 μοιρες και κατευθυνεται προς τα πανω μου,τη στιγμη που ειμαι κι εγω λιγο αλλου. Επαναφορα στην πραγματικοτητα, φρεναααα και το ζωο κατευθυνεται και παλι προς το πεζοδρομιο, με το πασο του. Πισω μου το τριτο ζωο, σκουτερακιας με το καρανος στο χερι προσπαθει να μεινει ορθιος απο το αποτομο του φρεναρισματος. Τα καταφερνει, ερχεται διπλα μου.

Αυτος: Καλα ρε φιλε, πως σταματας ετσι; Δε μπορεις να αναψεις αλαρμ τουλαχιστον;
                                        Εγω: Κατ' αρχας συγνωμη. Τον ειδες πως περασε;
                                        Α: Οχι, εσυ εισαι μπροστα, εσυ βλεπεις, εγω βλεπω εσενα . Πως σταματας ετσι;;;;
                                        Ε: Τελος παντων, χιλια συγνωμη, εισαι ενταξει;
                                        Α: Ναι.

Δηλαδη, την εννοια της αποστασης ασφαλειας την εχουμε ξεχασει ή δε την μαθαμε ποτε. Και καλα εγω να αναγνωρισω οτι ισως απο την κουραση να εχασα για λιγο τον πεζο και να τον ξαναειδα οταν ηταν κοντα, ο αλλος που κοιτουσε;

Ζήτησες συγγνώμη για κάποιον άλλον λόγο ή επειδή το πίστευες ;

Γενικα εχεις δικιο, αλλα να εχεις στο νου σου (και περισσοτεροι οι οδηγοι 2 κυκλων) οτι τα 'μικρα' μηχανακια δεν φρεναρουν σε καμμια περιπτωση οπως ενα αυτοκινητο ή μια μεγαλη μηχανη.

Αυτό δεν πρέπει να το σκέφτεται ο οδηγός του εκάστοτε οχήματος ; Μπορώ εγώ πχ με τα φθαρμένα λάστιχα να πω στον οδηγό μπροστά μην φρανάρεις απότομα ;

Η διήθηση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη ανάμεσα από κινούμενα αυτοκίνητα. Ειδικά όταν οι ταχύτητες είναι άνω των 40 χάω. Και είναι και αγχωτική για το οδηγό του αυτοκινήτου εκτός από επικίνδυνη για τον οδηγό του δικύκλου όπως πχ στην Εθνική Οδό. Κινούνται τα αυτοκίνητα με 60 και περνάν οι μηχανές με 100.

• W
                                          wagner669 last edited by

Ο χρήστης ginogsm έγραψε:

Η διήθηση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη ανάμεσα από κινούμενα αυτοκίνητα. Ειδικά όταν οι ταχύτητες είναι άνω των 40 χάω. Και είναι και αγχωτική για το οδηγό του αυτοκινήτου εκτός από επικίνδυνη για τον οδηγό του δικύκλου όπως πχ στην Εθνική Οδό. Κινούνται τα αυτοκίνητα με 60 και περνάν οι μηχανές με +100.

• S
                                            sttpod last edited by

Ζητησα συγγνωμη γιατι αθελα μου, θα γινομουνα αιτια να πεσει ο ανθρωπος στα καλα του καθουμενου, ενω εγω ηξερα οτι εχω μηχανακι πισω μου. Και στο κατω κατω ηταν ενα περιστατικο που θα ειχε αποφευχθει αν ειχα την απαιτουμενη προσοχη στο δρομο. Ο δευτερος λογος ειναι η ανθρωπια του θεματος, γιατι το παληκαρι πηρε τρομαρα για τα επομενα πεντε χρονια.
                                            Το αν αυτος γνωριζει η οχι ποσο καλα φρεναρει το οχημα που κυλοφορει, αν ξερει η οχι να οδηγαει, αν ειναι η οχι θεμα ορων, ημερων, μηνων κλπ να σκοτωθει δεν με αφορα. Να παει να σκοτωθει πανω σε αλλον. Οσο οδηγαει κοντα μου εγω πρεπει να τον 'προστατευσω' για να μην εχουμε ιστοριες.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 27
                                            • 28
                                            • 29
                                            • 191
                                            • 192