-
πως , πως, πριν 30 χρονια περίπου έμενα ΖΑΙΜΗ και υπαπαντης στην κοπή κοντά...
-
Φαναρι Βουλιαγμενης απο Βουλα περιμενω να στριψω αριστερα στην αλιμου....πρωτο αυτοκινητο στην αριστερη λωριδα...Ερχεται και καθεται μπροστα μου καθετα μια Μερσεντε CLxxx....στο καπακι αναμεσα απο την Μερσεντε και εμενα ερχεται και καθεται ενα τεραστιο τζιποειδες καθαρη αμερικανια.....εχουν κατσει και οι δυο τοσο μπροστα που παρεμποδιζουν την κυκλοφορια σε αυτους που διασχιζουν την Βουλιαγμενης απο ΑΛιμου....αφου του κορναρο ανοιγει το παραθυρο ενα θρεφταρακι και ειχε και το θρασος να με ρωτησει πιο ειναι το προβλημα μου...!! Περνοντας τους επι της αλιμου στην Μερσεντε ηταν ο κυριος (που λεει ο λογος) Μελισανιδης (πρωην προεδρος της ΑΕΚ) και προφανως στο αλλο ηταν οι μπραβοι του......Αυτα τα ζωα ειναι πανω απο ολους και ολα.......ελλαδαρα
-
KOITΑΞΕ, Ο Μελισσανίδης , ξέρει απο αυτά αφού πριν 25 χρόνια είχε την σχολή οδηγων 'το μινι ' στην πλατεία ελευθερίας στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ !
το ίδιο θα μάθαιναν και οι.......μαθητές του!!!!!
ρε δεν γγγγγγγγγγγγ......................μαστε λέω εγώ, με τον κάθε .......και δεν σε παίρνει και να μιλήσεις, γιατι έχουν κάτι μωρά, τοόόόόόόόσα μμε το συμπάθιο μαζί τους !
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Και θα είχε πληρώσει και τέλη κυκλοφορίας;
Βγαίνει πιο φτηνά από το ΕΤΑΚ...
.αφου του κορναρο ανοιγει το παραθυρο ενα θρεφταρακι και ειχε και το θρασος να με ρωτησει πιο ειναι το προβλημα μου...!! Περνοντας τους επι της αλιμου στην Μερσεντε ηταν ο κυριος (που λεει ο λογος) Μελισανιδης (πρωην προεδρος της ΑΕΚ) και προφανως στο αλλο ηταν οι μπραβοι του...
Βγάζεις το κινητό επιτόπου και του λές να χαμογελάσει...
-
Το μεσημέρι είμαι σε μια σχετικά ήσυχη γειτονιά του Ηρακλείου και ψάχνω για πάρκινγκ.
Βρίσκω μια 'τρύπα' σε μια πλευρά του δρόμου και παρκάρω κανονικά. Όλος ο δρόμος είχε παρκαρισμένα αμάξια εκτός απο το χώρο έξω απο το μαγαζί του. Δεν προλαβαίνω να σβήσω τη μηχανη του αμαξιού και βγαίνει ένας τύπος 55-60 χρονών απο το διπλανο ΧΑΣΑΠΙΚΟ και μου λέει να μην αργήσω να βγάλω το αμάξι γιατι ενοχλώ.
Εδώ να πώ ότι μπορει να ήταν αρκετά μεγάλος σε ηλικία, αλλά ήταν επίσης κλασικός χασάπης, μουστακαλής και αρκετά βαρέων βαρών περίπου στα δικά μου κυβικά.'Συγνώμη κύριε αλλά βλέπω και μεσολαβεί πεζοδρόμιο έξω απο το μαγαζί εξ άλλου ξέρω ότι ο οποιοσδήποτε μπορει να παρκάρει εδώ όση ώρα θέλει'
Τα παίρνει ο τύπος και μου λέει:
'Να πάρεις το αμάξι γιατι μου κλείνεις το μαγαζί. Να το πάς αλλού'Εκείνη τη στιγμή κάπου κι εμένα τα λαμπάκια μου στο καντράν άναψαν όλα μαζί. Ούτε στο Μεγκάν δεν ανάβουν τόσα πολλά.
'Ο δρόμος είναι δημόσιος και θα παρκάρω εδώ όση ώρα θέλω και δεν είμαι υποχρεωμένος να σου δώσω αναφορά πόση ώρα θα κάτσω και πού θα πάω.
Αρχίζει ο άλλος τις φωνές με πολύ 'τσαμπουκαλέ' ύφος και κάποια Γαλλικά.
'Κοιτάξτε εδω τη σημερινη νεολαία πόσο σεβασμό δείχνουν στους μεγαλύτερους''Το σεβασμό τον κερδίζεις με το χαρακτήρα σου όχι με τα χρόνια σου, άσπρισαν τα μαλλιά σου κι ακόμα δεν το κατάλαβες?'
'ΡΕ άντε πήγαινε μέσα ΡΕ. Φύγε ΡΕ' μου λέει
'Εσύ πήγαινε μέσα τώρα ΡΕ εγώ θα κάτσω εδώ' απαντάω εγώ εκτός εαυτου.
'Μιχάλη έλα μέσα' του φωνάζει η γυναίκα απο το μαγαζι'
Κάνει αυτός μια κίνηση και γυρίζει προς τα μέσα κάνω κι εγώ μια και προχωράω να μπώ στο παραδίπλα μαγαζί αλλά τον άκουγα να μου τα χώνει. Κάνω μια να ξαναβγώ έξω και με αρπάζει ο μαγαζάτορας και με παρακάλεσε να μην κάνω σκηνή αφου στο δικό του μαγαζί ήθελα να πάω.
Δε ξέρω τί με έπιασε εκείνη τη στιγμη. ίσως αν μου μιλούσε με όμορφο τρόπο να μην καθυστερήσω, να μην τα 'έπερνα' τόσο άσχημα. ήταν όμως ο τρόπος τοσο επιθετικός, τόσο 'Είμαι ο καπετάν Μιχάλης και ότι λέω θα γίνει', που δεν άντεξα.
-
Κ λεω εγω τωρα, ο 'τραμπουκος', αμα αυτος αυριο το πρωι βρει ολη την τζαμαρια του κατω με ενα τουβλο τυλιγμενο με ενα Α4 χαρτι που να εξηγει γιατι βρεθηκε το τουβλο εκει μεσα, θα το ξανακανει?
'Η βια δεν ειναι λυση'...
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
Πέντε περιπολικά ακινητοποιησαν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλονιας στην Εθνικη
Οδό...Δεν πάμε καθόλου καλά σήμερα στη Κεφαλονιά.
Αυτή τη στιγμή πέντε
περιπολικά στο ύψος του Αιγίου ακινητοποίησαν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλονιας
γιατί είχε 10 όρθιους επιβάτες..
**Ολα τα διερχόμενα αυτοκίνητα σταμάτησαν
γιατί νόμισαν ότι πίασανε τον Παλαιοκώστα και χαζέυουνε το θέαμα.. **http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5568&Itemid=38Δεν ξέρω αν μπήκαν από την αρχή ή στην μέση αλλά υπάρχουν άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να κάτσουν όρθιοι για 260χλμ?
-
Αυτό μου θύμισε την εκδρομή του συλλόγου φέτος στο εξωτερικό. Στην Γενεύη συνειδητοποιούμε ότι το πούλμαν που ήρθε να μας πάρει από το αεροδρόμιο χωράει μεν 52 άτομα, και τις βαλίτσες τους, αλλά όχι τα σκι, μπότες και σακίδια που είχαμε μαζί. Όταν προτείναμε στον οδηγό να τα βάλουμε μέσα στον διάδρομο μας κοίταξε σαν εξωγήινους. 'Δεν γίνεται αυτό' μας είπε, 'αν μας σταματήσει η αστυνομία, θα πάω φυλακή'. Τελικά ήρθε και ένα βανάκι και πήρε ότι δεν χωρούσε στο πούλμαν.
Στην Ελληνική περίπτωση τώρα, αν είχε γίνει κάποιο ατύχημα με τους όρθιους επιβάτες, θα είχαμε αναλωθεί σε σελίδες συζητήσεων γιατί η αστυνομία δεν ασχολείται ή -ακόμα χειρότερα- κάνει τα στραβά μάτια σε τέτοιες τριτοκοσμικές πράκτικές.
Δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε όταν η αστυνομία κάνει την δουλειά της, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για νόμους που σε κάθε άλλη πολιτισμένη χώρα εφαρμόζονται δια ροπάλου εδώ και χρόνια.
-
καλα κανανε και σταματησανε το λεοφορειο με τους ορθιους
Ειπαμε ειμαστε ουγκαντα , μπανανια , μη πεσουμε στην εξαθλιωση της ινδιας -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Ειπαμε ειμαστε ουγκαντα , μπανανια , μη πεσουμε στην εξαθλιωση της ινδιαςΦταίει που τα καινούρια λεωφορεία δεν έχουν σχάρες στις οροφές όπως τα προπολεμικά ... θα έβαζαν και εκεί ωραιότατα καθίσματα έτσι για την διαφορά με την Ινδία ...
Πριν χρόνια και ο ΟΣΕ έτσι έκαμνε αλλά μετά ήρθε ο πολιτισμός και καταργήθηκε. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ειπαμε ειμαστε ουγκαντα , μπανανια , μη πεσουμε στην εξαθλιωση της ινδιαςΦταίει που τα καινούρια λεωφορεία δεν έχουν σχάρες στις οροφές όπως τα προπολεμικά ... θα έβαζαν και εκεί ωραιότατα καθίσματα έτσι για την διαφορά με την Ινδία ...
Πριν χρόνια και ο ΟΣΕ έτσι έκαμνε αλλά μετά ήρθε ο πολιτισμός και καταργήθηκε.ΓΙΑ τη κεφαλλονιά και το λεωφορείο , το μετέφερα απο άλλού.
ναι σωστά κάνανε και σταματήσανε το λεωφορείο, ΑΛΛΑ δεν σας έκανε εντύπωση πως ασχολήθηκαν με αυτό ?δηλαδή υπάρχουν ακόμη άνθρωποι-στην αστυνμία- που έχουν μάτια και βλέπουν?
γιατί εγώ προσωπικά, ΄νόμιζα πως έβλεπαν μόνο τα ΠΑΠΑΚΙΑ και το κράνος που δεν φοράνε κάποιοι θερμόαιμοι νεολαίοι.......για την ουγκάντα και την μπανανία τώρα :
Εχετε ακούσει πόσοι χωρούν σε λεωφορείο στην ΙΝΔΙΑ ?
δύο με τρείς φορές περισσότεροι! -
Ζωα οι περισσοτεροι θεατες σημερα στην αναβαση πιτιτσας... Εκτος απο το οτι δεν ξερουν να καθονται σε σωστα σημεια, γεμισαν οι παπαρες ολο το βουνο σκουπιδια..
-
Ποιος από εμας έχει Jeep Wrangler, με πινακίδα που τελειώνει σε 77 και κινείτο σήμερα (πριν 10 λεπτά) από Γέρακα μέχρι και Μαρούσι;
Μεγάλος παπάρας. Αφενός έκανε προσπέραση 4 αυτοκίνητα συνεχόμενα, αφετέρου άρχισε τις σφήνες.
Τουλάχιστον να μην είχε το αυτοκόλλητο του φόρουμ. Μέγας καραγκιόζης. Λυπάμαι που το λέω. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ζωα οι περισσοτεροι θεατες σημερα στην αναβαση πιτιτσας... Εκτος απο το οτι δεν ξερουν να καθονται σε σωστα σημεια, γεμισαν οι παπαρες ολο το βουνο σκουπιδια.. -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Ερώτηση:
Την σήμερον ημέρα, που θέματα όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος, αλλά και η 'δυσκολία' παρκαρίσματος στις πόλεις είναι 'φλέγοντα' ...αυτοί που παρατάνε τέτοια οχήματα στους δρόμους, αλλά και αυτοί που ΔΕΝ τα μαζεύουν... τί είναι;;;Το συγκεκριμενο οχημα κινειται και παρκαρει καθε μερα σε δρομους οπου γινεται λαϊκη αγορα.Χρησημοποιειται σαν κινητο καταστημα και πουλαει νομιζω χαρτικα και καθαριστικα.Οταν το πρωτοειδα ειχα δυο αποριες:πως συντηρειται και πως στο καλο περναει Κτεο. Βεβαια το χρησημοποιει μονο βραδυνες ωρες και δεν πρεπει να κανει παραπανω απο 10 χλμ ημερησιως.
-
off topic, αλλά περι λεωφορείων...... Στην Ουγκάντα, το λεωφορείο δεν ξεκινάει αν δεν έχει γεμίσει ολόκληρο . Πήγε ξαδέρφη μου για εθελοντική εργασία, και διάβασε άπειρα βιβλία περιμένωντας το λεωφορείο να ξεκινήσει
-
Φαντάζομαι θα είναι τίγκα και στους όρθιους. Με τόσους μαύρους μέσα δεν έμπαινα με την καμία
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
Πριν χρόνια και ο ΟΣΕ έτσι έκαμνε αλλά μετά ήρθε ο πολιτισμός και καταργήθηκε.ΓΙΑ τη κεφαλλονιά και το λεωφορείο , το μετέφερα απο άλλού.
ναι σωστά κάνανε και σταματήσανε το λεωφορείο, ΑΛΛΑ δεν σας έκανε εντύπωση πως ασχολήθηκαν με αυτό ?Θα είχε χαλάσει το λειζερ!
-
Σε τρεις λεωφορειολωρίδες της Αθήνας θα μπορούν να κυκλοφορούν πιλοτικά τα ταξί από 1η Μαΐου έως 15 Ιουλίου, μετά από απόφαση του ΟΑΣΑ, ο οποίος μελετά με τη βοήθεια του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου τη ροή των λεωφορειολωρίδων και επιδιώκει να βοηθήσει την κυκλοφορία στην πρωτεύουσα.
Οι τρεις λωρίδες λεωφορείων στις οποίες θα επιτρέπεται για 2,5 μήνες να κινούνται και τα ταξί και από τις οποίες διέρχονται 6 έως 15 λεωφορεία την ώρα είναι:
-Λένορμαν, στην κατεύθυνση προς περιφέρεια, στο τμήμα μεταξύ των οδών Τριπόλεως και Κρέοντος.
-Λένορμαν στην κατεύθυνση προς κέντρο, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κρέοντος και Παλαμηδίου.
-Στην ειδική λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής της οδού Μεταμορφώσεως στο Χαλάνδρι, στο τμήμα μεταξύ των οδών Δουκίσσης Πλακεντίας και Ολύμπου.
Τις τρεις αυτές ειδικές λωρίδες μπορούν να χρησιμοποιούν τα ταξί καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή μόνο κατά τις ώρες 10.00-13.00 και 18.00-21.00 και το Σάββατο από τις 10.00 ως τις 13.00.
Διευκρινίζεται ότι η κίνησή τους στις εν λόγω λεωφορειολωρίδες επιτρέπεται μόνον εφόσον μεταφέρουν επιβάτες και σε καμιά περίπτωση για επιβίβαση ή αποβίβαση επιβατών ή για άλλους λόγους.
Newsroom ΔΟΛ
-
Κανά ποδηλατόδρομο θέλουμε !!!!
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............