-
@ EDDIE
Αν με κάμποσες μανούβρες την παλέψω (ή πρέπει οπωσδήποτε) να στρίψω, οκ. Αλλιώς ευθεία... Αν καταλάθος τον χτυπήσω θα κοιτάξω μην χτύπησα το αμάξι μου γι αυτόν δεν με νοιάζει. Αν βρίσκεται κάτι βαρύ και άχρηστο στο αμάξι, θα κρατάει παρέα στο αμάξι του τυπά...
-
Επειδή είναι κάποιος ο οποίος (όχι σπίτι μου αλλά κάπου που πάω πολύ συχνά) το κάνει και συστηματικά και επιδεικτικά επειδή έχει ένα χιλιοχτυπημένο χρέπι και το παρατάει πάντα στη γωνία που ενοχλεί αυτόν που στρίβει, αποφάσισα να του αφήσω ένα βράδυ τα σκουπίδια στο καπώ. Αφού το έχει παρατημένο, παρατάω κι εγώ ότι βρω εκεί.
Επειδή θεωρώ ότι η φθορά είναι λίγο κάπως, νομίζω ότι η παραπλήσια φθορά (κανά σουβλάκι μισοφαγωμένο με τα ζουμιά να τρέχουν πάνω σε κανά καπώ) έχει πιο σαφές μήνυμα... -
Εγραψες eddie!!!ολα αυτα τα ζωα με τα χρεπια ειναι απιστευτοι!!!οντως το σουβλακι ειναι δυναμη..καλη σκεψη....
-
αν και τωρα που το καλοσκεφτομαι εγω με δυο κορες στο σπιτι ηλικιας 3 ετων η μια και 3 μηνων η αλλη ειναι κριμα τετοια βιομηχανια χρησιμοποιημενων pampers που παραγω να τα αφηνω να πηγαινουν χαμενα στον σκουπιδοντενεκε....μπορω να τα αφηνω πασαλειμενα στο παραθυρο των εν λογω οδηγων...αφου παρκαρουν σαν τα ζωα και δεν τους νοιαζει αν θα χτυπησουν οι αλλοι ταλάιπωροι το ηδη χιλιοχτυπημενο σαραβαλο τους....προφανως και δεν θα εχουν προβλημα...
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
αν και τωρα που το καλοσκεφτομαι εγω με δυο κορες στο σπιτι ηλικιας 3 ετων η μια και 3 μηνων η αλλη ειναι κριμα τετοια βιομηχανια χρησιμοποιημενων pampers που παραγω να τα αφηνω να πηγαινουν χαμενα στον σκουπιδοντενεκε....μπορω να τα αφηνω πασαλειμενα στο παραθυρο των εν λογω οδηγων...αφου παρκαρουν σαν τα ζωα και δεν τους νοιαζει αν θα χτυπησουν οι αλλοι ταλάιπωροι το ηδη χιλιοχτυπημενο σαραβαλο τους....προφανως και δεν θα εχουν προβλημα...ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA , ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ????????
ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΤ...ΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ!!!
-
Όχι πασαλειμένα στο παράθυρο μόνο αλλά και στα χερούλια της πόρτας!
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
Εγραψες eddie!!!ολα αυτα τα ζωα με τα χρεπια ειναι απιστευτοι!!!οντως το σουβλακι ειναι δυναμη..καλη σκεψη....ρε σεις το λυπαμαι..οχι το χρεπι
-
Ειμαι 3ο αυτοκινητο σε μια διασταυρωση οπου εμεις εχουμε στοπ....Μπροστα μου ενα ταξι....αφου περιμενουμε αρκετη ωρα μεχρι να μπορεσουμε να μπουμε στον καθετο αυτο δρομο (και οι δυο μονοδρομοι)και μολις το ταξι φτανει ακριβως στη γωνια και παιρνει μικρη φορα προς τα αριστερα για να στριψει σταματαει να κατεβασει τον επιβατη...Φυσικα ο δρομος ηταν αδειος και μπορουσαμε ολοι να στριψουμε....Ποιος ειναι το ζωω ρε παιδια εγω με την κορνα (την οποια απεχθανομαι) ή ο ταριφας που μου την ειπε και απο πανω????
-
Ο βλακας...(μην ρωτησεις ποιος απο τους δυο σας ειναι βλακας, ειναι προφανες).
-
Πέντε περιπολικά ακινητοποιησαν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλονιας στην Εθνικη
Οδό...Δεν πάμε καθόλου καλά σήμερα στη Κεφαλονιά.
Αυτή τη στιγμή πέντε
περιπολικά στο ύψος του Αιγίου ακινητοποίησαν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλονιας
γιατί είχε 10 όρθιους επιβάτες..
**Ολα τα διερχόμενα αυτοκίνητα σταμάτησαν
γιατί νόμισαν ότι πίασανε τον Παλαιοκώστα και χαζέυουνε το θέαμα.. **http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5568&Itemid=38 -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Επειδή είναι κάποιος ο οποίος (όχι σπίτι μου αλλά κάπου που πάω πολύ συχνά) το κάνει και συστηματικά και επιδεικτικά επειδή έχει ένα χιλιοχτυπημένο χρέπι και το παρατάει πάντα στη γωνία που ενοχλεί αυτόν που στρίβει, αποφάσισα να του αφήσω ένα βράδυ τα σκουπίδια στο καπώ. Αφού το έχει παρατημένο, παρατάω κι εγώ ότι βρω εκεί.
Επειδή θεωρώ ότι η φθορά είναι λίγο κάπως, νομίζω ότι η παραπλήσια φθορά (κανά σουβλάκι μισοφαγωμένο με τα ζουμιά να τρέχουν πάνω σε κανά καπώ) έχει πιο σαφές μήνυμα...+10 για το σουβλάκι! Καθώς υπάρχει η πιθανότητα να ανέβει και κανένα αδέσποτο επάνω στο αυτοκίνητο για να το φάει... να προτείνω κάτι καλύτερο; Ψαράκια...και άσε τα γατάκια της γειτωνιάς να κάνουν την δουλειά τους!!!
-
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Ερώτηση:
Την σήμερον ημέρα, που θέματα όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος, αλλά και η 'δυσκολία' παρκαρίσματος στις πόλεις είναι 'φλέγοντα' ...αυτοί που παρατάνε τέτοια οχήματα στους δρόμους, αλλά και αυτοί που ΔΕΝ τα μαζεύουν... τί είναι;;;Ωχ! Τώρα πρόσεξα καλύτερα την φωτογραφία! Έχει σηματάκι τελών κυκλοφορίας για το 2009!!! Δηλαδή αυτό το πράγμα τσουλάει;;; Εγώ νόμιζα πως ήταν παρατημένο! ΕΛΕΟΣ! τότε είναι ακόμα χειρότερο!!!
-
εαν αυτο το εκτρωμα περάσει ΚΤΕΟ , -ειναι υποχρεωτικό 1 φορά τον χρόνο-θα πρέπει ο οδηγος να είναι απο την ΜΥΤΗΛΙΝΗ .
ΕΚΕΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΔΙ !!!!!!!!!!!!! -
Ερώτηση:
Την σήμερον ημέρα, που θέματα όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος, αλλά και η 'δυσκολία' παρκαρίσματος στις πόλεις είναι 'φλέγοντα' ...αυτοί που παρατάνε τέτοια οχήματα στους δρόμους, αλλά και αυτοί που ΔΕΝ τα μαζεύουν... τί είναι;;;Γιατι εγω το κοβω να ειναι καποιο σπιτι αστεγου?
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Γιατι εγω το κοβω να ειναι καποιο σπιτι αστεγου?
Και θα είχε πληρώσει και τέλη κυκλοφορίας;
Λοιπόν...θα ρωτήσω στην πεθερά μου... γιατί το είδα κοντά στο σπίτι της ,αν ξέρει τί 'παίζει' τελικά και θα σας γράψω! -
τρομερη ιδεα να αφηνεις τα σκουπιδια πανω στο καπο του καθε μαλακα που παρκαρει οπως του καβλωσει και δε σε αφηνει να βγεις με την ησυχια σου
Ειναι ενας κλασσικος που παρκαρει απο κατω και δεν μπορεις να βγεις προς τα αριστερα....αναγκαζομαι και κανω κυκλο ενος τετραγωνουΤην επομενη φορα που θα δω το κωλαμαξο του θα μπει σε εφαρμογη το νεο μετρο
-
Λοιπόν...θα ρωτήσω στην πεθερά μου... γιατί το είδα κοντά στο σπίτι της ,αν ξέρει τί 'παίζει' τελικά και θα σας γράψω!Λοιπόν...ρώτησα... και όμως... κινείται!!!
-
Λοιπόν...θα ρωτήσω στην πεθερά μου... γιατί το είδα κοντά στο σπίτι της ,αν ξέρει τί 'παίζει' τελικά και θα σας γράψω!Λοιπόν...ρώτησα... και όμως... κινείται!!!
ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ είναι αυτό Σταμάτη?
-
Στον Πειραιά φίλε... στην Υπαπαντή κοντά αν ξέρεις!
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............