-
Ναι ρε φιλε. Είναι που την βλέπω κάθε μέρα στη δουλειά ρε συ και μου σπάει τα νεύρα. Ναι θα έρθω, έχουμε προσκύνημα στο ναό
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ψαρωτικο ειναι το τριφυλλι αγαπητε...
Τι alfista είσαι ρε που δεν ξέρεις οτι είναι τετράφυλλο;
quadrifoglio verdeΔεν ειμαι αλφιστα ρε γιατι δεν εχω ακομα αλφα..
Ουτε εγω εχω Αλφα.... Ασε που τις κραζω και ρωταω τους ιδιοκτητες τους αν τις δηλωνουν στο Ε9....
Αλλα μ αρεσουν... Πολυ....100 ε;;;; ....
-
Εγω εχω χτυπησει/σκοτωσει 2 γατες (ταυτοχρονα) και εχω χτυπησει εναν σκυλο ο οποιος ζει και βασιλευει.
Τις γατες τις εφαγα νυχτα στη μεσογειων απεναντι απο την Εθν. Αμυνα, ημουν αριστερη λωριδα, δεξια σε αποσταση 1μ μπροστα μου ηταν ταξι. Τα 2 γατια τα οποια μαλλον κυνηγιωντουσαν περασαν απο δεξια στα αριστερα (γλιτωνοντας δηλαδη απο το ταξι) και τα χτυπησα και τα 2 στο αριστερο μερος του αυτοκινητου..
Γυρισα σπιτι και βρωμαγε το αμαξι καμμενη γουνα και ειχε αιματα στο προφυλακτηρα, στον αριστερο θολο και στο αριστερο φτερο.
Απωλειες: 2 γατια, σπασμενος προφυλακτηρας στη θεση για τον αριστερο προβολεα ομιχλης και κανενα μισαωρο την αλλη μερα για πλυσιμο του αυτοκινητου.Ο σκυλος πρεπει να ειχε γονιδια γατας (μιας και οσες πετυχαινω εχουν την ιδια συμπεριφορα):
Διπλης κατευθυνσης δρομος ο σκυλος ηταν αριστερα και στραμμενος αριστερα. Εγω ημουν 50 μετρα μακρια με 70χλμ/ωρα περιπου.
Στα 30 μετρα ο σκυλος κανει μεταβολη αλλα μενει στο ιδιο σημειο. Αρχιζω να φρεναρω.
Στα 10 μετρα ο σκυλος αρχιζει να διασχιζει το δρομο τρεχοντας και τον πετυχαινω bull's eye στο κεντρο του αυτοκινητου, παιρνονας τον λιγο απο κατω αφου φρεναρα απο πριν και ετσι ακινητοποιηθηκα αμεσως.
Μεχρι να κατεβω απο το αμαξι ο σκυλος ειχε βγει απο μπροστα και την ειχε κοπανησει τρεχοντας και κλαιγοντας..
Τον κυνηγησα λιγο για να σιγουρευτω αν ειναι καλα αλλα δε καθοταν ο αλητης οποτε εφυγα..Δε μ'αρεσει που θελω να παω για μπανιο αλλα γραφω ωκεανογραφια σημερα.
Λετε να παω να κανω μετρησεις αλατοτητας;; -
Δεν μου αρέσει που ορισμένες φορές κοτεύω αγρίως.
-
Καλά κάνεις είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης λολ
-
Μα δεν υπάρχει κίνδυνος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα δεν υπάρχει κίνδυνος.Ποτέ δεν ξέρεις, ιδίως αν εμπλέκεται το άλλο φύλο στο θέμα στο οποίο κοτεύεις
-
Famous last words: έλα μωρέ, το πολύ πολύ να φάμε φλαπ.
-
Όχι απλά μ' αρέσει, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ που πήρα ημερομηνία παρουσίασης της διπλωματικής μου
Ναι, ναι, ναι, το τέλος ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Όχι απλά μ' αρέσει, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ που πήρα ημερομηνία παρουσίασης της διπλωματικής μουΝαι, ναι, ναι, το τέλος ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Well done mate!
To έλυσες το πρόβλημα τελικά με τα components που δεν ήθελαν να ...συνεργαστούν; -
Ναι, αφού πήγε πρώτα η ψυχή μου στην κούλουρη βρήκα ότι πρόκειται για bug του προγράμματος το οποίο λυνόταν με την εγκατάσταση ενός service pack!
Με τα Σήματα δε ξέρω τι θα γίνει, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όμως...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ναι, αφού πήγε πρώτα η ψυχή μου στην κούλουρη βρήκα ότι πρόκειται για bug του προγράμματος το οποίο λυνόταν με την εγκατάσταση ενός service pack!Με τα Σήματα δε ξέρω τι θα γίνει, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όμως...
Καταρχήν μην αγχώνεσαι! Δεύτερον, αν κάνει κάνα φροντιστήριο λίγο πριν δοθεί το μάθημα, πάνε μια βόλτα, πολλές φορές έχει δείξει άσκηση που έβαλε παρόμοια μετά. Επίσης, στα χρόνια μου (και σιγά μην έχει αλλάξει ο Μπιτσιώρης...), έβαζε διαρκώς θέματα που δεν...λύνονταν κι εσύ έπρεπε να του αποδείξεις πως ΔΕΝ λύνονται (βλ. χρονικά μεταβαλλόμενα συστήματα κλπ κλπ). Εχε αυτά υπόψη σου και μετά απλώς διάβασε ξανά ό,τι είχες διαβάσει. Με τον τρόπο που εξετάζει, δεν μπορείς να κάνεις παραπάνω...
Καλή τύχη και μην σκας! Έχεις φάει και την ουρά πλέον και έχουν μείνει μόνον κάτι...τρίχες!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Famous last words: έλα μωρέ, το πολύ πολύ να φάμε φλαπ.γαμάτα words...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η τριτη η χειροτερη βοηθουσε το μουλ...., εεε το παιδι της (αγορι ~14 χρ.) να αλλαξει μαγιω μεσα στον κοσμο! Πιο συγκεκριμενα του εβγαλε η ιδια το μαγιω, του σκουπισε το πουλακι του καλα (αφου το εδειξε σε ολους) και του φορεσε το αλλο μαγιω.
Eίσαι σίγουρος οτι ήταν η μαμά του?
μπα! λες?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα....η αλλη πασπατευε το φοφικο του 14χρονου γιου της?ελα ντε..............
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλά ρε xenos ...πώς ξέρεις με ακρίβεια την ηλικία του;Η μια ταιζε το ~12 χρονο παιδι της
Το '~' ειναι περιπου. Δεν ζητησα και ταυτοτητες...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ψαρωτικο ειναι το τριφυλλι αγαπητε...
Τι alfista είσαι ρε που δεν ξέρεις οτι είναι τετράφυλλο;
quadrifoglio verdeΔεν ειμαι αλφιστα ρε γιατι δεν εχω ακομα αλφα..
Αντε, πούλα το βήτα να πάρεις άλφα.
-
Τη διαφορα θα μου τη δωσεις εσυ;
-
-δε μαρέσει που έχει 32 βαθμούς τώρα
-δε μαρέσει που έχουμε ερκοντίσιον κ δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την παραπάνω πρόταση σαν δικαιολογία για να μην διαβάσω.
-δε μαρέσει που δεν θα πάρω ποτέ πτυχίο γιατί δεν μπορώ να διαβάσω
-μαρέσουν οι άδειες απο τη δουλειά για να διαβάσω-μαρέσει το αμαξάκι μου
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
-μαρέσει το αμαξάκι μου
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#6]