-
Συχαμα οι παλιοκεραταδες που χρεωνουν περασμα 2.90 e απο ΕΟ κορινθου τριπολης και vice versa ενω κανουν εργα σε τουλαχιστον 20 km μηκος (σπαστα), της δημοσιας.
Συχαμα το κτηματολογιο που σε τρεις θερινους μηνες (ο ενας ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ) θελουν να απαλλοτριωσουν χχχ millions euro απο εμας τους κολωελληνες
Συχαμα και εμετος γιατι ζητανε για κληρονομιες (χωρις διαθηκη) ΤΑ ΠΑΝΤΑ,τα παντα απο την αρχη, αποδοχη, κληρονομητηριο πιστοποιητικο εγγυτερων συγγενων, ληξιαρχικη θανατου, και ισως και αντιγραφο μεταβιβασης απο υποθηκοφυλάκειο, και ολα αυτα με καταθεση φυσικου προσωπου στα κατα τοπους κτηνοβατικα γραφεια . Πεστε μου ποιος ελληνας στα συγκαλα του κρατα αρχειο, απο κληρονομιες του παππου του, jesus christ, κουφοντινα για πες μου που το κρυψες το s\w 45 calliber?? -
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
Συχαμα οι παλιοκεραταδες που χρεωνουν περασμα 2.90 e απο ΕΟ κορινθου τριπολης και vice versa ενω κανουν εργα σε τουλαχιστον 20 km μηκος (σπαστα), της δημοσιας.Πλεον ειναι ιδιωτικης εκμεταλλευσης ο δρομος κι αυξηθηκε η τιμη απο 2,5 νομιζω που ηταν σε 2,90 εξαιτιας αυτων των εργων που γινονται απο πριν το πασχα..κι ολη η μοντα γινεται για να φευγουν τα νερα απ την ακρη του δρομου ευκολοτερα μιας και γυρω υπαρχουν καμενα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μ αρεσει μια τυπισσα στα starbucks η οποια ειναι ΤΡΕΛΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και ΒΡΩΜΙΤΣΑ. Οταν τη βλεπω γινομαι giannispolo ετοιμος να ορμηξω στο ψητο.
Δε μ αρεσει που δεν ειμαι ο giannispolo.Στη παρεα μου αυτη θα τη λεγαμε 'πουτανί' πχ 'Ωπ, κοιτα ενα πουτανί που περναει'..
Μ'αρεσει το καινουργιο επιπλο τηλεορασης που πηρα απο το ικεα.
Δε μ'αρεσει που ειμαι ηλιθιος και δε σκεφτηκα να μετρησω τον ενισχυτη για να δω αμα χωραει στο ραφι του
Προφανως δε χωραει..
Δε μ'αρεσει που τελευταια δε χρησιμοποιω καθολου το κεφαλι μου, πηγα πρακτικερ να παρω πεντε πραγματα, πηρα τα 2 και εφυγα και ξαναγυρισα για να παρω τα αλλα 3 (ευτυχως το πηρα χαμπαρι νωρις)..
Χαζευω ρπμ. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μ αρεσει μια τυπισσα στα starbucks η οποια ειναι ΤΡΕΛΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και ΒΡΩΜΙΤΣΑ. Οταν τη βλεπω γινομαι giannispolo ετοιμος να ορμηξω στο ψητο.
Δε μ αρεσει που δεν ειμαι ο giannispolo.Μ΄αρέσει ο pasxos και ο giannispolo!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μ αρεσει μια τυπισσα στα starbucks η οποια ειναι ΤΡΕΛΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ και ΒΡΩΜΙΤΣΑ.Μ'αρεσε ο χαρακτηρισμος...
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Δε μ αρεσει που δεν ειμαι ο giannispolo.Στη παρεα μου αυτη θα τη λεγαμε 'πουτανί' πχ 'Ωπ, κοιτα ενα πουτανί που περναει'..
Κοιτα υπαρχουν πολλες ονομασιες με πρωτο το πουτανί.Μετα ανεβαινουμε στην βρωμιτσα υστερα στην τσοντα,μετα στο μπουρδελο και τελος στο ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ οπου καταλαβαινεις οτι εχουμε φτασει στο limit up.
-
Μου αρέσει που επιτέλους κάποιος εκδήλωσε τα ''πράσινα'' αισθήματά του και κότσαρε και ένα τριφύλι στην υπογραφή του.
Δεν μου αρέσει που κάνει τρελή ζέστη και τα βράδια και σε συνδυασμό με την υγρασία δεν παλεύεται.
-
Ψαρωτικο ειναι το τριφυλλι αγαπητε...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Η τριτη η χειροτερη βοηθουσε το μουλ...., εεε το παιδι της (αγορι ~14 χρ.) να αλλαξει μαγιω μεσα στον κοσμο! Πιο συγκεκριμενα του εβγαλε η ιδια το μαγιω, του σκουπισε το πουλακι του καλα (αφου το εδειξε σε ολους) και του φορεσε το αλλο μαγιω. Ενταξει και μετα βγαινουν οι γυναικες και λενε που πηγαν ολοι οι αντρες? Εσεις τους εχετε κανει ετσι!
Oπως έχει προσφάτως πει και η 'Μαντάνα' ..The road to hell is paved with good intentions
Aυτό πάντως το είχε πει ο Bruce Dickinson πολύ πριν τη 'Μαντάνα', στο Accident Of Birth το 1997!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ψαρωτικο ειναι το τριφυλλι αγαπητε...Τι alfista είσαι ρε που δεν ξέρεις οτι είναι τετράφυλλο;
quadrifoglio verde -
Δε μ'αρέσει που χτες το βράδυ έφαγα λάχανο μια γάτα. Η παρηγοριά είναι οτι πρέπει να ήταν η πιο ηλίθια γάτα των Βαλκανίων οπότε μάλλον από αυτοκίνητο θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς.
Πήγε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο από τα δεξιά προς τα αριστερά, όταν έφτασε σχεδόν στην αριστερή ακρη του δρόμου με είδε, τρόμαξε και γύρισε πίσω!!!!! -
π....ες γάτες
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δε μ'αρέσει που χτες το βράδυ έφαγα λάχανο μια γάτα. Η παρηγοριά είναι οτι πρέπει να ήταν η πιο ηλίθια γάτα των Βαλκανίων οπότε μάλλον από αυτοκίνητο θα πήγαινε έτσι κι αλλιώς.
Πήγε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο από τα δεξιά προς τα αριστερά, όταν έφτασε σχεδόν στην αριστερή ακρη του δρόμου με είδε, τρόμαξε και γύρισε πίσω!!!!!Πριν (πολλά)χρόνια, διάβαζα στους 4Τ ένα άρθρο του Καββαθά που έκραζε τους οδηγούς που πατάνε ζώα, και έλεγε πως ο ίδιος δεν έχει χτυπήσει ποτέ ζώο με τροχοφόρο.
Μετά απο λίγες μέρες πάτησα μια γάτα. Πετάχτηκε στις ρόδες μου. Ετσι απλά. Πιστεύω και ο Σουμάχερ να ήμουν θα την πάταγα. Σκεφτόμουν μετά να γράψω ένα γράμμα στους 4Τ να κράξω τον Καββαθά αλλα βαρέθηκα. -
Αυτή ήταν η δεύτερη γάτα που φεύγει απ'το τιμόνι μου. Την πρώτη την πάτησα με την αστρονομική ταχύτητα των 20χαω. Σε ένα στενό δρομο που χωράει ίσα ίσα ένα Ι.Χ. και ένα ποδήλατο πήγαινα με τόσα και αισθάνομαι τον πίσω δεξιό τροχό να καβαλάει κάτι...
Αφού παρκάρισα λίγο πιο κάτω γύρισα και είδα ένα γατάκι (μηνών). Απ'οτι μου είπε μια γειτόνισα που είδε το σκηνικό είχε βγεί απ'το πλάι και πήγε να περάσει κάτω από το αυτοκίνητο το οποίο ήταν εν κινήσει.
Αισθάνθηκα σαν να είχα σκοτώσει άνθρωπο. Ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι... -
Eγώ έχω πατήσει λαγό στο χωριό, δλδ δεν τον πάτησα ακριβώς μπήκε από κάτω και μάλλον κουτούλησε στα σίδερα.
Αν σου πεταχτεί τελευταία στιγμή, ειδικά βράδυ που μπερδεύονται απ' τα φωτα, δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
Περιττό να πω βέβαια πως έγινε στιφάδο... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Eγώ έχω πατήσει λαγό στο χωριό, δλδ δεν τον πάτησα ακριβώς μπήκε από κάτω και μάλλον κουτούλησε στα σίδερα.
Αν σου πεταχτεί τελευταία στιγμή, ειδικά βράδυ που μπερδεύονται απ' τα φωτα, δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
Περιττό να πω βέβαια πως έγινε στιφάδο...Μ'αρέσει το στιφάδο!!!
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Πήγε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο από τα δεξιά προς τα αριστερά, όταν έφτασε σχεδόν στην αριστερή ακρη του δρόμου με είδε, τρόμαξε και γύρισε πίσω!!!!!Πριν (πολλά)χρόνια, διάβαζα στους 4Τ ένα άρθρο του Καββαθά που έκραζε τους οδηγούς που πατάνε ζώα, και έλεγε πως ο ίδιος δεν έχει χτυπήσει ποτέ ζώο με τροχοφόρο.
Μετά απο λίγες μέρες πάτησα μια γάτα. Πετάχτηκε στις ρόδες μου. Ετσι απλά. Πιστεύω και ο Σουμάχερ να ήμουν θα την πάταγα. Σκεφτόμουν μετά να γράψω ένα γράμμα στους 4Τ να κράξω τον Καββαθά αλλα βαρέθηκα.Κ εγω χτυπησα μια φορα γατα... Αλλα ηταν τυχερη και απλα εσκασε με το κεφαλι στο καρτερ και συνεχησε τρεχοντας....
Επισης, επιστρεφοντας απο Θεσσαλονικη -αν δεν κανω λαθος- πετυχα ενα σπουργιτι, το οποιο δεν καταλαβα καν οτι το χτυπησα. Εκανε χαμηλη πτιση και εσκασα πανω του. Το ειδα οταν εχα φτασει κ ειχα παρκαρει, μεσα στο χορο για τα προβολακια ομιχλης -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ψαρωτικο ειναι το τριφυλλι αγαπητε...
Τι alfista είσαι ρε που δεν ξέρεις οτι είναι τετράφυλλο;
quadrifoglio verdeΔεν ειμαι αλφιστα ρε γιατι δεν εχω ακομα αλφα..
-
Ρε συ Βάγκνερ λες και την πρώην μου να την είχε χτυπήσει κανένα κάρτερ στο κεφάλι γιάυτό να ήταν τόσο αλλόκοτη. Μάλλον έτσι εξηγούνται όλα. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό
-
Κων5, αυτή η πρώην σου έχει αφήσει βαθιά τραύματα, ε;
Αύριο θα έρθεις;
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#6]