-
Fiat bravo 120 T-JET καλυπτει ολες τις αναγκες σου φιλε μου
οικονομικο επιδοσεις κτλ -
+1 gia AURIS,toyota= poiothta
-
Σημερα πηγα στην peugeot
Oμολογω οτι το 308 μου αρεσε
Σε ασπρο χρωματακι πλεον με την εκπτωση 1000euro που κανουν ΗΔΗ το αυτοκινητο κοστιζει 14800
Το παιρνω με 480 euro + ασφαλεια ΑΜΕΣΑ κ μετα απο ενα χρονο δινω 8000-10000 (τοσα υπoλογιζω να εχω μαζεψει) + τα υπολοιπα πλεον με δοσεις
Αυριο σειρα εχει η toyota
-
Ο χρήστης Rivers έγραψε:
Aλλωστε το Ceed βγηκε και **ελληνικο ** αυτοκινητο της χρονιας και εχει και 7 χρονια εγγυηση.
Δες πανευρωπαικα ποσες φορες εχει κατακτησει η Fiat , τον τιτλο...
Kαι ας εχει ΜΟΝΟ 5 χρονια εγγυηση... -
Ο χρήστης Rivers έγραψε:
Το φιατ ειναι φιατ με ο,τι σημαινει αυτο και το ΚΙΑ ειναι ΚΙΑ με ο,τι σημαινει αυτο φιλε.
Εγω παντως εχω πολυ μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στην KIA απο την FIAT.
Aλλωστε το Ceed βγηκε και αυτοκινητο της χρονιας και εχει και 7 χρονια εγγυηση.
Το FIAT Bravo βγηκε στα πρωτοσελιδα για τα φρενα του που δεν δουλευαν.
Φιλε η ημιμαθεια ΠΑΝΤΑ ειναι χειροτερη της αμαθειας.
-
makr, σε βλεπω αποφασισμενο αλλα αυτος ο συνδυασμος 1400αρι-μικρομεσαιο ειναι απαγορευτικος πλεον. τα βαρη εχουν ξεφυγει και θα βλαστημας στα ταξιδια και ειδικα με αιρ-κοντισιον και μερικες βαλιτσες..
οποτε διαλεγεις ή 1400αρι σουπερμινι ή 1600αρι και πανω μικρομεσαιο. -
bravo T-jet, και μην σε τρομάζει η κατανάλωση, ούτως η άλλως στην πόλη έχουν όλα την αυξημένη τους κατανάλωση, και συνήθως τα χιλιόμετρα στην πόλη είναι μικρά σε νούμερο, όποτε 12 με 10 δεν είναι αισ8ήτη η διαφορά, στο ταξίδι θα έχεις ενα 8 και 8α είσαι Οκ
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Aλλωστε το Ceed βγηκε και **ελληνικο ** αυτοκινητο της χρονιας και εχει και 7 χρονια εγγυηση.
Δες πανευρωπαικα ποσες φορες εχει κατακτησει η Fiat , τον τιτλο...
Kαι ας εχει ΜΟΝΟ 5 χρονια εγγυηση...την κόψαν
λένε ότι μελλοντικά θα μπορείς να την πάρεις με γύρω στα 350 ευρώ
το πεζώ έχει τον καινούργιο κινητήρα της bmw σωστά;
Πάντως ΟΔΗΓΑ όλα τα αυτοκίνητα πριν ψηφίσεις-αγοράσεις. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φιλε η ημιμαθεια ΠΑΝΤΑ ειναι χειροτερη της αμαθειας.Ως ημιμαθης η ως αμαθης το λες αυτο?
+1 gia AURIS,toyota= poiothta
Οι Τουρκοι δηλαδη ξερουν να κατασκευαζουν πολυ ποιοτικα αυτοκινητα?
-
Ψήφισα το Auris διότι:
α. Παρόλο Τούρκικο δεν παύει να είναι Toyota. Για την Toyota το εργοστάσιο της ΤΜΜΤ έχει ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο σκορ στη ποιότητα βάσει της δικιάς τους αξιολόγησης.
β. Έχει τον πιο ζωντανό κινητήρα με ονομαστικά 97 άλογα.
γ. Είναι ευπώλητο.
δ. Θα ικανοποιήσει απόλυτα τον οδηγό του.
-
Ο χρήστης Rivers έγραψε:
Οι Τουρκοι δηλαδη ξερουν να κατασκευαζουν πολυ ποιοτικα αυτοκινητα?Ακολουθούν κατα γράμμα φαίνεται τους Κορεάτες,δεν εξηγείται αλλιώς...
Anyway,ψήφισα το Auris γιατί μου αρέσει σαν αυτοκίνητο,ιδιαίτερα το εσωτερικό του.
-
Απο αυτά τα 3, Auris.
Κατα τα αλλα σε 1,4 ατμοσφαρικό χαλαρά Ceed.
-
Hyundai ι30/Kia Ceed και χωρίς πολύ πολύ σκέψη. Ένα test drive πιστεύω θα σε πείσει
-
Αφού σου αρέσει και εμφανισιακά το μάλλον αμφιλεγόμενο σε αυτό τον τομέα Auris, πάρτο, δε νομίζω ότι θα το μετανιώσεις.
-
Ο χρήστης Rivers έγραψε:
Φιλε η ημιμαθεια ΠΑΝΤΑ ειναι χειροτερη της αμαθειας.
Ως ημιμαθης η ως αμαθης το λες αυτο?
Γνωριζω οτι η Φιατ (εδω και 100 χρονια αλλα τεσπα) φτιαχνει σαφως καλυτερα αυτοκινητα απο την ΚΙΑ αυτη τη στιγμη.- Αρα με κρινεις εσυ ως αμαθη η ημιμαθη.Εγω παντως σε 'εκρινα' (οσο ειχα το δικαιωμα..) και σε ειπα ημιμαθη με βαση το οτι εμπιστευεσαι τα κια παρα τα φιατ.
Βλεπω πολλοι προτεινουν το ceed..αραγε το εχουν οδηγησει; Η ροπη του πως τους φανηκε; Ξερω ειναι πολλα τα αλογα για 1400 κι επρεπε να κοψουν στην καμπυλη...
-
Ο χρήστης makr έγραψε:
Σημερα πηγα στην peugeotOμολογω οτι το 308 μου αρεσε
Σε ασπρο χρωματακι πλεον με την εκπτωση 1000euro που κανουν ΗΔΗ το αυτοκινητο κοστιζει 14800
Το παιρνω με 480 euro + ασφαλεια ΑΜΕΣΑ κ μετα απο ενα χρονο δινω 8000-10000 (τοσα υπoλογιζω να εχω μαζεψει) + τα υπολοιπα πλεον με δοσεις
Αυριο σειρα εχει η toyota
Εγώ αυτό ψήφισα. Υποθέτω ότι υπάρχουν ενδεχομένως καλλίτερα αυτοκίνητα σε κάποιους τομείς αλλά το 308 είναι όμορφο ( της μάσκας εξαιρουμένης ) και μου αρέσει πολύ.
Θεωρώ ότι θα είναι και καλλίτερο από το απερχόμενο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βλεπω πολλοι προτεινουν το ceed..αραγε το εχουν οδηγησει; Η ροπη του πως τους φανηκε; Ξερω ειναι πολλα τα αλογα για 1400 κι επρεπε να κοψουν στην καμπυλη...Πασχάλη οι περισσότεροι για να το λένε αυτό, το έχουν οδηγήσει στο δρόμο υπό κανονικές συνθήκες και όχι στην ευθεία του αεροδρομίου του Eλληνικού σε test drive ελάχιστων μέτρων στα πλαίσια μιας έκθεσης αυτοκινήτου.
-
Δηλάδή πήγαν και πήραν το cee'd και i30 για δοκιμή χωρίς να πρόκειται να το αγοράσουν ; Δεν αμφισβητώ κανέναν και σίγουρα και το 308 που προτείνω δεν το έχω οδηγήσει αλλά μου φαίνεται κάπως.
Στις διαφημήσεις φαίνονται όμορφα για την κατηγορία του αυτοκίνητα πάντως.
-
ginogsm γιατί σου φαίνεται περίεργο; Το να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το αγοράσεις. Εξάλλου για αυτό το σκοπό είναι τα test drive αυτοκίνητα. Για να διαμορφώνει άποψη για το προϊόν ο καταναλωτής. Αν εσύ, ακόμα και χωρίς να σε ενδιαφέρει άμεσα να προβείς σε αγορά, το κάνεις test drive και σου αφήσει θετικές εντυπώσεις, τότε όταν θα φτάσει η στιγμή να αγοράσεις αυτοκίνητο θα επικαλεστείς αυτές τις θετικές σου εντυπώσεις, ενώ όποιον ακούσεις ότι ενδιαφέρεται για αυτοκίνητο θα του προτείνεις αυτό που σου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ginogsm γιατί σου φαίνεται περίεργο; Το να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το αγοράσεις. Εξάλλου για αυτό το σκοπό είναι τα test drive αυτοκίνητα. Για να διαμορφώνει άποψη για το προϊόν ο καταναλωτής. Αν εσύ, ακόμα και χωρίς να σε ενδιαφέρει άμεσα να προβείς σε αγορά, το κάνεις test drive και σου αφήσει θετικές εντυπώσεις, τότε όταν θα φτάσει η στιγμή να αγοράσεις αυτοκίνητο θα επικαλεστείς αυτές τις θετικές σου εντυπώσεις, ενώ όποιον ακούσεις ότι ενδιαφέρεται για αυτοκίνητο θα του προτείνεις αυτό που σου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις.Μου φαίνεται περίεργο απλώς , όχι και αδύνατο όμως.
Σε κάθε περίπτωση δεν θα πήγαινα να κάνω test drive 1 χρόνο πριν την αγορά του αυτοκινήτου γιατί μέχρι τότε ακόμη και ο εξοπλισμός θα άλλαζε αν όχι όλο το μοντέλο.
Μικρομεσαιο στα 1.4 . Help