Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Qsis vts , couldnt agree more σε οτι αφορα την σειρα 1 κ 3. Η Ζ4 και οι Μ κρατανε πιο ψηλα ακομα την bmw
για τις Μ δε νομιζω οτι μπορει κανεις να κανει πολλες επικρισεις,αλλα πιστευεις οτι η Ζ4 ειναι καλυτερη απο το καινουριο ΤΤ??ειδικα στο τι πληρωνεις και τι παιρνεις..
Θα στο πω λίγο διαφορετικά γιατί μαζί με τα επιχειρήματά σου, έχεις βάλει μπόλικη Ελληνική κουλτούρα. Βγάλε λίγο το μυαλό σου από την Ελλάδα και τις τιμές της...και ρίξε μια ματιά τι γίνεται στο εξωτερικό όπου οι περισσότερες BMW είναι περί 10.000 ευρώ φθηνότερες. Τι θέλω να πω? Ότι οι εκδόσεις με τα 1600 κυβικά έχουν πεθάνει προ πολλού στην Ευρώπη!! Μπες σε μια 118d (δηλαδή 143άλογα και 30 κιλά ροπή) και μετά πες μου τι κατάλαβες. Η 118d στο εξωτερικό κάνει όσο κάνει μια 116i εδώ για να καταλάβεις.
Η Ζ4 έχει συνολικά καλύτερη αίσθηση από το ΤΤ...που με το πανάλαφρο τιμόνι του νομίζεις ότι οδηγάς playstation. Εντάξει, αν αρέσει σε κάποιον αυτό...καλώς. Διαφορετικά από τεχνολογικής σκοπιάς και fun-to-driveness είναι αρκετά πιο μπροστά η Ζ4, όπως και η 1 σε σχέση με το Α3...αλλά σίγουρα όχι η 116i. Πάρε μια 130i βόλτα σε στροφές και θα καταλάβεις...πάρε μια 120i βόλτα και θα καταλάβεις. Είναι πιο ρυθμίσημα, πιο ουσιαστικά και νιώθεις ότι πραγματικά τα πας...και δε σε πάνε. Ζυγίζεις με το γκάζι τον πίσω άξονα και με το τιμόνι τον μπροστά. Πιο Audi το κάνει αυτό? Σε πιο Audi 'μπαίνεις' στην οδήγηση?
Βέβαια οι αδύναμες BMW είναι πραγματικά για πέταμα...και 1000 φορές να πάρεις ένα Skoda Octavia RS που έχει και καλύτερους χώρους και φοράει το μοτέρ της Audi/VW/Seat κλπ. Αυτό κι αν έχει εξαιρετικό value for money!!
Γενικά το παράπονό μου από την Audi είναι αυτά τα τιμόνια που βάζει ρε γμτ και χαλάει όλο το αυτοκίνητο.
Υ.Γ. Για να το κλείνουμε...ο 1.6Τ της BMW/PSA δεν είναι ο ίδιος με τον 1600 που έχει βάλει τώρα στην 116i με τα Efficient Dynamics γιατί ο τελευταίος είναι φτιαχμένος για να μπαίνει κατά τον διαμήκη άξονα, ενώ ο άλλος εγκάρσια. Είναι εντελώς διαφορετικά μπλοκ νομίζω κιόλας.