Jan 9, 2010, 12:42 AM

Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παιδια αναμφισβητιτα υπαρχουν κι αλλες ομορφες προτασεις στην κατηγορια..Απλα το 6αρι με τα μοτερ του δε συγκρινεται αυτη τη στιγμη με τη c5 ή μαλλον συγκρινεται με την 1.8 127.., η 159 ειναι αλλου τιμολογιακα..Αμεσοι ανταγωνιστες της c5 thp βαση κατηγοριας-τιμης-εξοπλισμου ειναι το insignia, passat tsi κατα κυριο λογο..Απο εκει και επειτα ο υποψηφιος αγοραστης ενος αντιστοιχου premium γερμανικου εχει τη c5 ως πολυ καλο deal στην ακρη του μυαλου του αφου εχει πολυ καλη τιμη. Προσωπικα δε περιμενω τιποτα καλυτερο σε πωλησεις..Κοντευει μηνας με τα καινουργια μοτερ και δεν εχει υπαρξει ουτε μισο συγκριτικο..ουτε μια αναφορα..Ειτε η citroen hellas εκοψε το ταισμα και ο ειδικος τυπος δε κανει χάρες..., ειτε η ιδια citroen hellas δεν εχει κανει ακομη τις απαραιτητες κινησεις..Ωστοσο ακομα και η διαφημιση που προβαλεται αντι να εχει ως επικεντρο το νεο μοτερ-σασμαν παιζει με τα γραφικα... Βαλτο εκει ρε παιδι μου με μεγαλα γραμματα, πες το και 2 φορες να γινει η πλυση εγκεφαλου.....ΝΕΑ C5 THP 155 ΑΛΟΓΑ ΜΕ 6ΑΡΙ ΚΙΒΩΤΙΟ και να δεις μετα πωλησεις..

Πάντως νονούλη το 6άρι συγκρίνεται σε επιδόσεις... απλά πρέπει να πάρεις το δίλιτρο και να το πληρώσεις και ένα τριχίλιαρο παραπάνω από το Ψιτροέν (συν τα αυξημένα τέλη, ασφάλιστρα κλπ). Επειδή όμως εγώ είμαι ζμπορ, αυτο θα διάλεγα. Ή την 159 Tbi ( ). Αλλά και η C5 Turbo κούκλα είναι (με την έννοια που δίνει στον όρο ο Στρατισίνο).