-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Όλα αυτά θα τα δοκιμάσω όπου να 'ναι κι εγώ, μιας και εδώ και μερικές μέρες, είμαι πάλι εργένης.
Τι, παει η πιτσιρικα;
Εχω την εντυπωση οτι κατι συμβαινει με τις πιτσιρικες τελευταιαΩ, ναι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει τελευταία, κι αν αφορά όλες τις πιτσιρίκες, πάντως εγώ το...μερίδιό μου το έλαβα!
Το πρόβλημα δεν είναι η ηλικία πάντως, είναι που 'εγώ είμαι εργατόπαιδο, κι εσύ της Νομικής' φάση όπως λέει το τραγούδι, αλλά δεν θα το συνεχίσω γιατί θα με μαλώσει ο koutsan, που διαφωνεί σφόδρα με κάτι τέτοια!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το πρόβλημα δεν είναι η ηλικία πάντως, είναι που 'εγώ είμαι εργατόπαιδο, κι εσύ της Νομικής' φάση όπως λέει το τραγούδι, αλλά δεν θα το συνεχίσω γιατί θα με μαλώσει ο koutsan, που διαφωνεί σφόδρα με κάτι τέτοια!Μην ανησυχεις, εμενα με μαλωνει συνεχεια
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Μη μας τα κάνεις αυτά πρωί πρωί με τις μαθήτριες
Αν δεν κάνεις την αρχή, δε θα το πετύχεις ποτέ όμως Και σίγουρα η αρχή δεν θα είναι πετυχημένη μιας και θα σε πιασει λίγο σύγκρυο, αλλά μόνο έτσι θα αποκτήσεις εμπειρία.
Χαλαρά θα μπορούσες να της πιάσεις την κουβέντα είσαι φίλη του τάδε, α εγώ ήρθα με την παρέα μου, τί κάνεις εδω, α απ τη Λαμία είσαι, βγάζετε ωραίο σέρτικοΕιδικά αν ειναι και πάρτυ που δεν ειναι @ρχιδοκαμπος, που χτυπάς κάρτα για να μιλήσεις με κάποια, δοκίμασε. Έτσι για την προπόνηση ρε, και όταν θα κάτσει η καλή περίπτωση θα είσαι έτοιμος
Γααααα..σε τα, όχι @ρχιδόκαμπος, μ**νοκαμπος ήτανε
Βασικά φοβόμουν μη μου ξεφύγει τίποτα του στυλ 'Είσαι πανεμορφοτάτη, θες να προσπαθήσουμε να κάνουμε παιδάκια (και να μη καταφέρουμε κατά προτίμηση);
**Σε μέτριες δεν έχω πρόβλημα να ανοίξω κουβέντα, άνοιξα μάλιστα στο άσχετο κατά τη διάρκεια του πάρτυ με 2 (ταυτόχρονα). Είναι άλλες όμως που μου προκαλούν τέτοια αναστάτωση που δε μπορώ να σταυρώσω φωνήεν.. **:slap:Μαλλον δεν εχεις 'φαει' απορριψη ακομα.
Χαλαρωσε και πλησιασε την.** Μη ψαχνεις να βρεις τι θα της πεις **
Στη χειροτερη περιπτωση (απορριψη) θα εχεις εμπλουτισει τις εμπειριες σου. Ουδεν κακον αμιγες καλου -
Βρίστε με κάποιος! Όχι;
Είμαι και αριστερός! Και δε μ'αρέσουν οι γάτες!
Ο Παναθηναϊκός δε θα πάρει προτάθλημα ποτέ!
Τώρα;Τιιιιι;;; Δε σου αρέσουν οι γάτες;; Γιατί, τι έχουν τα καημένα τα ζωντανά;;;
Χμ, καλή opening line για τη 'μαθήτρια' θα μπορούσε να ήταν: 'τι κάνεις εσύ εδώ; γιατί δε διαβάζεις τα μαθήματά σου;'
(Γιατί όμως δε μού έρχονται ποτέ οι ατάκες όταν τις χρειάζομαι... )
Εγώ είχα σκεφτεί το άλλο 'δε μου φαίνεσαι αρκετά μεγάλη για να είσαι εδώ και να πίνεις και να καπνίζεις..'
Αλλά το κράτησα για τον εαυτό μου. slap:Και (ΙΜΟ) εκανες πολυ καλα.
-
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Οι γυναίκες θέλουν δύο πράγματα. Να ασχολείσαι μαζί τους και να το δείχνεις έντονα, και να τις ψήσεις πως εσύ είσαι το κυρίαρχο αρσενικό που αξίζει να διαιωνίσει το είδοςΔιαφωνω. Χρειαζεται εναλλαγη ενδιαφεροντος και αδιαφοριας. ΠΟΤΕ εντονο και συνεχες ενδιαφερον
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
να ξερετε οτι οι γυναικες απεχθανονται τις ατακες και ας γελανε οταν τις ακουν.
απο μεσα τους λενε[τι μαλακας ειναι αυτος].
προτιμηστε να ειστε σοβαροι,χωρις πολλα λογια .
οι χαζοζαρουμενοι ποτε δεν εριξαν σοβαρη γυναικα.Ισως και να μη μιλαμε καθολου , ε ?
-
οι χαζοζαρουμενοι ποτε δεν εριξαν σοβαρη γυναικα.Είναι εμφανές ότι δεν έχεις καμία πρόθεση να κάνεις καμάκι στο πλαίσιο της συμμετοχής σου στο παρόν forum...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Φυσικα και οι ατακες ριχνουν γκομενες αρκει να ειναι original.. αν δεν ειναι θα φαινεσαι πιο βλακας απ'οτι ηδη εισαι.
Αλλα αν εισαι υπερ-μπαζο (no disrespect 4 ma homiez in da forum) δε σε σωζει καμια ατακα. Μονο τα λεφτα (και οι πλαστικες). Για τον μ.ο. παντως δεν μαμαει ο ωραιος μαμαει ο θαρραλεοςΣωστος , με μια μικρη διαφωνια. Οι ατακες δεν ριχνουν τις γκομενες , αλλα διευκολυνουν πολυ την κατασταση.
Πραγματι , πολυ σημαντικο το να ειναι (οι ατακες) original. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
οι χαζοζαρουμενοι ποτε δεν εριξαν σοβαρη γυναικα.Είναι εμφανές ότι δεν έχεις καμία πρόθεση να κάνεις καμάκι στο πλαίσιο της συμμετοχής σου στο παρόν forum...
μα τι κακός
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Κάποιος θεωρεί τις γυναίκες του παρόντος forum ασόβαρες.
-
Μη μας τα κάνεις αυτά πρωί πρωί με τις μαθήτριες
Αν δεν κάνεις την αρχή, δε θα το πετύχεις ποτέ όμως Και σίγουρα η αρχή δεν θα είναι πετυχημένη μιας και θα σε πιασει λίγο σύγκρυο, αλλά μόνο έτσι θα αποκτήσεις εμπειρία.
Χαλαρά θα μπορούσες να της πιάσεις την κουβέντα είσαι φίλη του τάδε, α εγώ ήρθα με την παρέα μου, τί κάνεις εδω, α απ τη Λαμία είσαι, βγάζετε ωραίο σέρτικοΕιδικά αν ειναι και πάρτυ που δεν ειναι @ρχιδοκαμπος, που χτυπάς κάρτα για να μιλήσεις με κάποια, δοκίμασε. Έτσι για την προπόνηση ρε, και όταν θα κάτσει η καλή περίπτωση θα είσαι έτοιμος
Γααααα..σε τα, όχι @ρχιδόκαμπος, μ**νοκαμπος ήτανε
Βασικά φοβόμουν μη μου ξεφύγει τίποτα του στυλ 'Είσαι πανεμορφοτάτη, θες να προσπαθήσουμε να κάνουμε παιδάκια (και να μη καταφέρουμε κατά προτίμηση);
**Σε μέτριες δεν έχω πρόβλημα να ανοίξω κουβέντα, άνοιξα μάλιστα στο άσχετο κατά τη διάρκεια του πάρτυ με 2 (ταυτόχρονα). Είναι άλλες όμως που μου προκαλούν τέτοια αναστάτωση που δε μπορώ να σταυρώσω φωνήεν.. **:slap:Σύμφωνο μπορείς να σταυρώσεις; Αν ναι σταύρωσε όσα περισσότερα μπορείς, και βάλε κάποιον να της πει πως είσαι Ολλανδός
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Σύμφωνο μπορείς να σταυρώσεις; Αν ναι σταύρωσε όσα περισσότερα μπορείς, και βάλε κάποιον να της πει πως είσαι Ολλανδός -
-
-
Μα τί εγκάθετος
Taso, jij bent het nummer één agent provocateur
(γμτ, δεν εχει πολλά σύμφωνα αυτή η πρόταση )
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μα τι κακός
δεν το πιασα.
-
μα τι κακός
δεν το πιασα.
Ούτε και γω αλλά κάνω οτι το'πιασα
-
Απαράδεκτοι.
Απ την άλλη ο koutsan την έχει πέσει στο μισό φόρουμ με μία εκ πρωιμίου κλίση στα δεξιά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Απαράδεκτοι.Απ την άλλη ο koutsan την έχει πέσει στο μισό φόρουμ με μία εκ πρωιμίου κλίση στα δεξιά
Είμαι εκ προοιμίου πρωινός τύπος τι να κάνουμε ?
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες