Αυτοι οι ανδρες σημερα... καθολου τακτ και διπλωματια. Σχεδον ξενερωσα.
Μπραβο τετοια να κανετε στις κοπελιτσες και μετα να ερχεστε εδω και να κλαιγεστε που μεινατε με το στο χερι
Γ@ματε γιατι χανομαστε ρε φλωροφλωρια. Τι'ν'αυτα τα γκομενιστικα; Μην ειστε ξενερωτοι, οι γκομενες γουσταρουν λιμουζινα με σωφερ και οχι βολτες πανω σε διχρονο παπι.. δηλαδη να θες να το αποδειξεις ειναι απλα stating the obvious over and over. Εσεις δηλαδη δεν γουσταρετε η γκομενα που θα βγειτε να ειναι σε εμφανισιμη κατασταση αντι να τρωει big mac και να σκαλιζει τη μυτη της;
Εγω οχι απλως τις παω και τις φερνω τις γκομενες μου... τις ανεβαζω και πανω 'για να μην τους επιτεθει κανας ανωμαλος'. Bad luck oμως: εγω ΕΙΜΑΙ ο ανωμαλος και χτυπαω υπουλα οπου δω ευκαιρο κ%λαρακι. I'm tellin ya, I'm a THUG, I aint got no motherfuckin heart man. I'm a fuckin sex machine, livin la vida loca, comprende PENDEJO?? LOCO PUTO CIGANO UP YOURS MAN, wit da hits from da bonggg. A lo waco puto latino. 99 problems but a bitch ain't one. And if I get caught for sexual assaults, abuse and women bashing I make bail man. fook that shit, coz I'm a fookin playa till the day I fookin die. I'ma make parents proud for I be wit more women than fookin Genghis Han you know what im sayin??. My rep gets bigger all the time, and I got a GUN too for those who wanna fook me up.