-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οχι λουκουμι γιατι χαλαει τα δοντια,καλυτερα ενα clubClub στο 2 παρακαλω! Κερασμενο!
Αν θες Πασχο να τριξει ο σουμιες ασε τα αλατια και τα φανατισμενα και τοτε θα γινεις wrc + gti σε επιδοσεις !
Βρε για τι λεμε τοση ωρα! -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
απλώς έχει μπερδέψει τους ρόλους ο drifter και κάνει τη δύσκολη
Αντί να είστε με το μέρος της κακομοίρας της κοπελίτσας που της σπάει τ@@, κάθεστε και το συζητάτε
Τον στείλαμε για να σπουδάσει κι αυτός τρολλάρει γκομενάκια
επιστήμονες σου λέει μετά
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
απλώς έχει μπερδέψει τους ρόλους ο drifter και κάνει τη δύσκολη
Αντί να είστε με το μέρος της κακομοίρας της κοπελίτσας που της σπάει τ@@, κάθεστε και το συζητάτε
Τον στείλαμε για να σπουδάσει κι αυτός τρολλάρει γκομενάκια
επιστήμονες σου λέει μετά
Μετραει να trollαρεις γκομενακια αρκει να μη σε παιρνουν γραμμη γιατι τοτε παιρνεις τα @@ σου
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε Ντινο,εσυ παιρνεις χαμπαρι τιποτα ή παει το χασα;Γενικότερα το τοπικ περίεχει άγνωστες έννοιες για σένα
Όσο σκέφτομαι πως ακόμα και η κουτσαυλα έγιανε και όλο αυτό το διάστημα ούτε καν της μίλησες...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ρε Ντινο,εσυ παιρνεις χαμπαρι τιποτα ή παει το χασα;
Γενικότερα το τοπικ περίεχει άγνωστες έννοιες για σένα
Όσο σκέφτομαι πως ακόμα και η κουτσαυλα έγιανε και όλο αυτό το διάστημα ούτε καν της μίλησες...
Γινονται και τετοια θαυματα; Ουρτ ρε καληνυχτακια,εισαι οφφ τοπικ απο μονος σου.
-
Ρέι, εδώ δεν είναι πάμπ! Εδώ μπαίνουν εγκυκλοπαιδικές γνώσεις!!!
Edit:
Το'ξερα οτι κάποιο λάθος έχω κάνει!! -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ρέι, εδώ δεν είναι πάμπ! Εδώ μπαίνουν εγκυκλωπαιδικές γνώσεις!!!Δίνω tips μέσω πμ, αλλά παίρνω μεγάλο tip!
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ρέι, εδώ δεν είναι πάμπ! Εδώ μπαίνουν εγκυκλωπαιδικές γνώσεις!!!Δλδ γνώσεις για μονόφθαλμους;
Μισές δουλειές θυμίζει και χυλόπιτα μυρίζει... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ρέι, εδώ δεν είναι πάμπ! Εδώ μπαίνουν εγκυκλωπαιδικές γνώσεις!!!
Δλδ γνώσεις για μονόφθαλμους;
Μισές δουλειές θυμίζει και χυλόπιτα μυρίζει...Εσεις εκει χαμου τι ξερετε απο χυλοπιτες;
-
Πολλά, αφού σας παρατηρούμε ψύχραιμοι να τις τρώτε, τη μια μετά την άλλη...
-
Απο μπανιστηρι δλδ, οχι απο εμπειρια
Στο χωριο μου, παντως, λενε οτι αμα δεν εισαι στο κρεβάτι του αλλου, δεν εχεις ιδεα -
Στο κάτω-κάτω... he who hesitates, musterbates!
-
-
Ρε νιώστε λίγο
Πριν κάμποσο καιρό έβγαινα με μια κορασίδα που είχε καλομάθει πολύ και ήθελε πάντα να την παίρνω με το αμάξι από το σπίτι της και φυσικά να την επιστρέφω, άσχετα που ήταν μισή ώρα δρόμος και βάλε το σπίτι μου από το δικό της. Όποτε δεν μπορούσα να περάσω να την pick up-άρω πάντα ήταν 'κουρασμένη τελικά, πολλή δουλειά, ας το αφήσουμε σήμερα μωρέ'.
Κάποια μέρα αποφάσισα να της την σπάσω για να δω αντίδραση Οπότε παίρνω το 20ετίας Sunny που το έχουμε στην άκρη μιας και μάλλον θα αντέξει περισσότερο από τον ανθρώπινο πολιτισμό και πάω να την πάρω Κι εκεί που ήταν έτοιμη και καλοντυμένη μένει άφωνη όταν με βλέπει ακολουθεί ο διάλογος-'Τι έγινε το αμάξι σου;;;'
-'Ε μωρέ το άφησα για σέρβις και δεν το πρόλαβαν σήμερα'
-'Και τώρα θα πάμε με αυτό;;;'
-'Ναι αφού ήρθα να σε πάρω!'
-'Φοβάμαι για την ασφάλειά μου, δεν μπαίνω. Καληνύχτα'Το διαλύσαμε εκεί
-
Στην επόμενη να δείξεις αποτλέσματα από crash test πριν τη βάλεις μέσα.
-
Αυτοι οι ανδρες σημερα... καθολου τακτ και διπλωματια. Σχεδον ξενερωσα.
Μπραβο τετοια να κανετε στις κοπελιτσες και μετα να ερχεστε εδω και να κλαιγεστε που μεινατε με το στο χερι
Γ@ματε γιατι χανομαστε ρε φλωροφλωρια. Τι'ν'αυτα τα γκομενιστικα; Μην ειστε ξενερωτοι, οι γκομενες γουσταρουν λιμουζινα με σωφερ και οχι βολτες πανω σε διχρονο παπι.. δηλαδη να θες να το αποδειξεις ειναι απλα stating the obvious over and over. Εσεις δηλαδη δεν γουσταρετε η γκομενα που θα βγειτε να ειναι σε εμφανισιμη κατασταση αντι να τρωει big mac και να σκαλιζει τη μυτη της;
Εγω οχι απλως τις παω και τις φερνω τις γκομενες μου... τις ανεβαζω και πανω 'για να μην τους επιτεθει κανας ανωμαλος'. Bad luck oμως: εγω ΕΙΜΑΙ ο ανωμαλος και χτυπαω υπουλα οπου δω ευκαιρο κ%λαρακι. I'm tellin ya, I'm a THUG, I aint got no motherfuckin heart man. I'm a fuckin sex machine, livin la vida loca, comprende PENDEJO?? LOCO PUTO CIGANO UP YOURS MAN, wit da hits from da bonggg. A lo waco puto latino. 99 problems but a bitch ain't one. And if I get caught for sexual assaults, abuse and women bashing I make bail man. fook that shit, coz I'm a fookin playa till the day I fookin die. I'ma make parents proud for I be wit more women than fookin Genghis Han you know what im sayin??. My rep gets bigger all the time, and I got a GUN too for those who wanna fook me up. -
west side, yo
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αυτοι οι ανδρες σημερα... καθολου τακτ και διπλωματια. Σχεδον ξενερωσα.Μπραβο τετοια να κανετε στις κοπελιτσες και μετα να ερχεστε εδω και να κλαιγεστε που μεινατε με το στο χερι
Γ@ματε γιατι χανομαστε ρε φλωροφλωρια. Τι'ν'αυτα τα γκομενιστικα; Μην ειστε ξενερωτοι, οι γκομενες γουσταρουν λιμουζινα με σωφερ και οχι βολτες πανω σε διχρονο παπι.. δηλαδη να θες να το αποδειξεις ειναι απλα stating the obvious over and over. Εσεις δηλαδη δεν γουσταρετε η γκομενα που θα βγειτε να ειναι σε εμφανισιμη κατασταση αντι να τρωει big mac και να σκαλιζει τη μυτη της;
Εγω οχι απλως τις παω και τις φερνω τις γκομενες μου... τις ανεβαζω και πανω 'για να μην τους επιτεθει κανας ανωμαλος'. Bad luck oμως: εγω ΕΙΜΑΙ ο ανωμαλος και χτυπαω υπουλα οπου δω ευκαιρο κ%λαρακι. I'm tellin ya, I'm a THUG, I aint got no motherfuckin heart man. I'm a fuckin sex machine, livin la vida loca, comprende PENDEJO?? LOCO PUTO CIGANO UP YOURS MAN, wit da hits from da bonggg. A lo waco puto latino. 99 problems but a bitch ain't one. And if I get caught for sexual assaults, abuse and women bashing I make bail man. fook that shit, coz I'm a fookin playa till the day I fookin die. I'ma make parents proud for I be wit more women than fookin Genghis Han you know what im sayin??. My rep gets bigger all the time, and I got a GUN too for those who wanna fook me up.de verdad? .... o techo blanco?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
de verdad? .... o techo blanco?
estaba pensando sobreviviendo con mi sister en patras.. ella me dijo que es una vida buena alla
bien rica bien chevere, y voy! puneta los grandes exitos en ciganol, a lo arjentino, elegante. yo quiero fumar, loco en el coco, no pierdo nada, siempre peligroso. marijuano locos -
Ο χρήστης skye έγραψε:
de verdad? .... o techo blanco?
estaba pensando sobreviviendo con mi hermana **en patras.. ella me dijo que es una vida buena alla
bien rica bien chevere, y voy! puneta los grandes exitos en ciganol** (o espanol) , a lo arjentino, elegante. yo quiero fumar, loco en el coco, no pierdo nada, siempre peligroso. marijuano locos
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες