-
Nozomi ότι και αν κάνω έχει πέραση. Για εσένα δε ξέρω (πρόσεχε τους πράΧτορες όμως, δεν είναι να παίζεις με αυτά)
manosk σε τι αναφέρεσαι? δεν κατάλαβα
-
alfisti.gr ?
Εξηγήσου Μάνο! -
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μα συμφωνω απολυτα, αν δεις τι γραφω
Πλεον εχω σχεδον συνειδητοποιησει οτι απλα πας παρακατω (λεω σχεδον γιατι ε, οσο να ναι τη σκεφτομαι )
Γι αυτο και προχωρησα κι εγω στη ζωη μου, πριν απο καποια χρονια θα ειχα κατσει να την σκεφτομαιΑντε μας πιασανε τα μελο χτες,βουρ
Αλλα επειδή δεν ξέρεις πως μπορεί να έρθουν τα πραγματα προετοιμάσου και λίγο για το μέλλον. Δεν έχει καμμιά σχολή κοπτικής ραπτικής εκει κοντά που μένεις; Το μέλλον ανήκει σ αυτούς που το προετοιμάζουν
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πέρα από τον μισογυνισμό του 'όλες είναι πουτάνες-εκτός από την μαμά' που δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική και δείχνει παν' απ' όλα βαθιά δυστυχία...
Πέρα από την αστεία πεποίθηση πως 'όλες θέλουν την περιουσία μου', λες και οι περισσότεροι έχουμε από δαύτη εδώ που φτάσαμε...
Ας πω δυο λογάκια στα περί Έρωτος και άλλων δαιμονίων του συμπαθούς πωλητή τριφασικής ξυλόσομπας:
ΓΕΝΙΚΑ, ο άνθρωπος ερωτεύεται όταν θέλει να ερωτευτεί (κάτι που λειτουργεί και αντίστροφα...). Η Ολλανδέζα σου είναι 'θεά' γιατί η τωρινή σου ΔΕΝ είναι τέτοια, δυστυχώς. Κι αυτό, όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί το νιώθεις εσύ.
Το ωραίο είναι πως το νιώθεις όμως, οπότε, πάει να πει πως δεν έχεις μεγαλώσει ακόμη, κάτι που είναι και καλό και κακό: καλό γιατί ερωτεύεσαι με τέτοιο τρόπο, κακό, γιατί ερωτεύεσαι με τέτοιο τρόπο.
Συνήθως, δεν θα σε βγάλει πουθενά το όλο σκηνικό, αλλά θα γίνει χρήσιμο μάθημα για την επόμενη φορά: όταν θα έχεις την ευκαιρία ξανά και τότε απλώσεις και τα δύο χέρια για να την αρπάξεις, έστω κι αν διακινδυνέψεις μια χυλόπιτα: μία πάνω, μία κάτω, δεν κάνει διαφορά, αλλά να ξέρεις, κάποιες πονάνε περισσότερο από κάποιες άλλες...Εγώ έχω τελειώσει εδώ και καιρό με τον...μονόδρομο έρωτα, κοινώς, όταν δεν βλέπω ενδιαφέρον από την άλλη, δεν μου σηκώνεται και πολύ παραπέρα το... εχμμμ... αίσθημα. Αλλά όταν δυο άνθρωποι, νιώσουν ταυτόχρονα το συναίσθημα, δεν περιγράφεται ούτε με λόγια, ούτε με μαθηματικά κάτι τέτοιο (μόνον η χημεία κάτι πάει να πει, αλλά ποτέ δεν την συμπάθησα! ).
Κι εντάξει, είναι κρίμα που κάποιοι άνθρωποι δεν το έχουν νιώσει ποτέ στην ζωή τους κάτι τέτοιο (είναι φανερό από τα γραπτά πολλών εδώ μέσα, τουλάχιστον όσων δεν τρολάρουν... ), αλλά η φυσική επιλογή -στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη- θα κάνει την δουλειά της στο τέλος: οι ευφυείς , θα καταλάβουν το συμφέρον τους και θα ψάξουν παραπέρα. Απλώς, οι συνθήκες, μπορεί να το αναβάλλουν για λίγο.Οι άγιες μέρες βλέπω σου έφεραν την επιφοίτηση! Αν συγκρίνω τα φετινά σου γραφόμενα με αυτά προ δύο ετών θα ορκιζόμουν ότι άλλος είναι ο γράφων. Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ απόλυτα με τον φετινό HF!
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Γιατί να παντρευτείς κάποια που θεωρείς μπάζο; Για να παντρευτείς πρέπει να σου κάνει το κλικ σε όλα τα επίπεδα. Αλλιώς κάτσε μόνος καλύτερα.
Αστειευεσαι? Ξερεις ποσοι παντρευονται μια χοντρη (κι αν δεν ειναι θα γινει μετα) για εχουν κατι να γ@@@νε?
Ξερεις ποσες γυναικεσ παντρευονται οτι να ναι για να μη μεινουν μονες?
Να σου θυμισω οτι πρθιν λιγεσ δεκαετειες ετσι γινονταν η πλειοψηφια μη σου πω, των γαμωνΖούμε στο 2012, αλλά ακόμα και οι γονείς μας από έρωτα παντρεύτηκαν στις περισσότερες των περιπτώσεων! Προσωπικά το ίδιο και οι παππούδες μου... οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος. Ότι υπάρχουν περιπτώσεις σαν αυτές που αναφέρεις ακόμα και σήμερα είναι γεγονός. Όμως αυτούς είναι να τους λυπάσαι, όχι να τους θεωρείς και την πλειοψηφία γιατί σε καμία περίπτωση δεν είναι!
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Εσύ ΙΚΕ επιδεικνύεις στις γκόμενες τα αεροπλανάκια σου ; Έχει πέραση αυτό ;
Να το ξεκινήσω και εγώ ; -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Πλεον εχω σχεδον συνειδητοποιησει οτι απλα πας παρακατω (λεω σχεδον γιατι ε, οσο να ναι τη σκεφτομαι )
Γι αυτο και προχωρησα κι εγω στη ζωη μου, πριν απο καποια χρονια θα ειχα κατσει να την σκεφτομαιΑντε μας πιασανε τα μελο χτες,βουρ
Αλλα επειδή δεν ξέρεις πως μπορεί να έρθουν τα πραγματα προετοιμάσου και λίγο για το μέλλον. Δεν έχει καμμιά σχολή κοπτικής ραπτικής εκει κοντά που μένεις; Το μέλλον ανήκει σ αυτούς που το προετοιμάζουν
Εχω ξεκινησει ΗΔΗ σταυροβελονια
-
Εχω ξεκινησει ΗΔΗ σταυροβελονια
Καλά, κοροιδευε εσύ και θα στη φάει ο γαβαλάς την γκόμενα
-
Ντριφτεράκο λύσε μου μια απορία. Με την τωρινή σου κοπέλα πώς είσαι? Περνάς καλά? Νιώθεις καλά? Σου κάνει ακόμα κλικ?
Επικινδυνες ερωτησεις
Λοιωθω οτι κατι λειπει, ξερω τι αλλα δεν ξερω πλεον αν μπορω να το βρω, νοιωθω οτι ζηταω πραγματα που δεν μπορουν να υπαρξουν ολα μαζι σε ενα ατομο.
Και μετα βλεπω τη b και λεω ισως κανω λαθος, αλλα και παλι ματαιοτις[spoiler=...:1jz74r6h]Μήπως η εν λόγω νεαρά είναι η αναφερόμενη στο Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε ονόματα κτλ. [Mod]
Έκανες το 'λάθος' να αναφέρεις το μικρό της όνομα [/spoiler:1jz74r6h]
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατί να παντρευτείς κάποια που θεωρείς μπάζο; Για να παντρευτείς πρέπει να σου κάνει το κλικ σε όλα τα επίπεδα. Αλλιώς κάτσε μόνος καλύτερα.
Αστειευεσαι? Ξερεις ποσοι παντρευονται μια χοντρη (κι αν δεν ειναι θα γινει μετα) για εχουν κατι να γ@@@νε?
Ξερεις ποσες γυναικεσ παντρευονται οτι να ναι για να μη μεινουν μονες?
Να σου θυμισω οτι πρθιν λιγεσ δεκαετειες ετσι γινονταν η πλειοψηφια μη σου πω, των γαμωνΖούμε στο 2012, αλλά ακόμα και οι γονείς μας από έρωτα παντρεύτηκαν στις περισσότερες των περιπτώσεων! Προσωπικά το ίδιο και οι παππούδες μου... οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος. Ότι υπάρχουν περιπτώσεις σαν αυτές που αναφέρεις ακόμα και σήμερα είναι γεγονός. Όμως αυτούς είναι να τους λυπάσαι, όχι να τους θεωρείς και την πλειοψηφία γιατί σε καμία περίπτωση δεν είναι!
Σε 2-3 χρονια που θα γινουμε Ταϋλανδη θα σου πω εγω
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Το οτι εγω προσπαθω να πληρωσω μερος των διδακτρων ''φιλης'', το αλλο μερος (και μεγαλυτερο) των οποιων θα το βαλει ατομο που τη γουσταρει και τις το εχει πει, εγω συνεννοουμαι μαζι του (!!) για να μπουν τα χρηματα, αυτος το λεει στη ''φιλη'', εγω τα ακουω γιατι ''κανονιζω πραγματα πισω απτη πλατη της'' με ''ατομο που δεν ειναι φιλος μου αλλα μονο δικος της'', ενω εχω πει στον αλλο οτι δεν θελω να φανω πουθενα για να μη παρεξηγηθω οτι ζηλευω η κατι τετοιο και μετα χωριζω λογω τετοιας συμπεριφορας ενω εξηγω τι εκανα και δεν υπαρχει κατανοηση, με κανει μαλακα?
Φοβερη μια προταση εκανα.Επανερχομαι με το αρχικο μου ποστ για να βλεπω κι εγω.
Εχουμε ενα και ελπιζω τελευταιο Update οτι χωρισα (4η φορα αλλα πιστευω δεν θαχω αλλη!) και ναι, το εκανα μεσω pc γιατι της αξιζε να γινει ετσι.
Ειχε κανει που ειχε κανει....
Αρχισα να παιζω παιχνιδια μεσω steam (τα μονα που παιρνω αυθεντικα για να παιζω online της προκοπης) τυπου call of duty & medal of honor.
Λογω αυτου ειχα σημαντικη εκπτωση σε διαφορα παιχνιδια με κουπονια προσφορων της steam.
Και επειδη οι σπουδες της ειναι πανω στο gaming, τι εκανα ο μαλακας χθες??
Ναιαιαι, της πηρα σαν gift το portal 2 (btw πολυ ωραιο παιχνιδι) και της ηρθε πεσω μειλ.
Η απαντηση που πηρα σαν ευχαριστω?
Μα εχω ηδη παιχνιδι (League of Legends).
Μα ξερεις οτι δεν εχω χρονο για αλλο.
Μα καλα, το αγορασες ενω δεν εισαι σιγουρος οτι θα το παιξω?
Κοιτα τωρα...εχουν βγει κατι καινουργια skins στο lol και δεν εχω μια να τα αγορασω κι εσυ μου παιρνεις παιχνιδι που δε ξερεις καν οτι θα το παιξω.
Την επομενη για να το σωσεις, δωσμου λεφτα για τα skins.
Εγω θα το σκεφτομουν διπλα για να ειμαι σιγουρη οτι θα το χρησιμοποιησεις εσυ, δε θα επαιρνα κατι επειδη μαρεσει εμενα, αλλα εσενα. Εγωιστης ακομα και σε αυτο εισαι. (αυτη η λογικη με εστειλε )
Το επαξα και παλι μαλακας, οτι ειναι ασχημο, οτι σε εναν που σου παιρνει δωρο δε χρειαζεται να φερεσαι ετσι κλπ, ολα τα αυτονοητα δηλαλη.
Δεν καταλαβαινε Χριστο, αντιθετα αρχισε να με λεει και μαλακα και διαφορα αλλα και να λεει οτι εγω φταιω, θυμηθηκα οτι για ολους τους καυγαδες μας εφταιγα εγω κατ'αυτην (εκτος απο εναν που παραδεχτηκε!!! το λαθος αλλα απολογουμαι ακομα γιατι αντεδρασα υπερβολικα!!!) και δεν υπηρχε κατανοηση,οποτε την εστειλα στο καλο.
Βεβαια ειπε οτι οοοοοολα ηταν πλακα (μονο ετσι βγαζουν νοημα οντως) αλλα οταν στραβωσα ουτε που το ανεφερε, μονο τωρα.
Εχω αδικο?Τωρα ειναι τα δυσκολα, η απεξαρτηση.
Και μετα οταν γυρισουμε απο διακοπες που μενει εναν οροφο κατω μου.Ουφ, ταπα.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Και επειδη οι σπουδες της ειναι πανω στο gaming, τι εκανα ο μαλακας χθες??
καλά εργασίες σε προγραμματισμό για gaming ψάχει να βρει βοήθεια?
πρέπει να είναι δύσκολες, κ έχουν και πολύ κώδικα, προβλέπω να σου έρχεται με συγνώμες πάλι -
Χαχαχα, οντως εχουν αλλα εγω βοηθουσα ετσι κι αλλιως στο να τη γραψουμε, το τι λεξεις θα χρησιμοποιησουμε, τη δομη κλπ.
Το περιεχομενο το ειχα ηδη.
Παντως ηταν η πρωτη αντιδραση φιλης μου οταν το ακουσε..μολις χρειαστει κατι θα ερθει πισω.
Nah...im done. -
τις βλέπω στη σχολή μου, κάθονται μαζι με το παιδί που του την πέφτουν να κάνουν μαζί την εργασία και με την απάντηση του κάθε ερωτήματος σμουάτς ένα μεγάλο φιλάκι
και μετά αν η εργασία είναι καλή, ένα μεγάλο υπερήφανο χαμόγελο και κούρντισμα με δουλειά άλλου
πωωω μας πουλάνε κ μας αγοράζουν -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Δεν καταλαβαινε Χριστο, αντιθετα αρχισε να με λεει και μαλακα και διαφορα αλλα και να λεει οτι εγω φταιω, θυμηθηκα οτι για ολους τους καυγαδες μας εφταιγα εγω κατ'αυτην (εκτος απο εναν που παραδεχτηκε!!! το λαθος αλλα απολογουμαι ακομα γιατι αντεδρασα υπερβολικα!!!) και δεν υπηρχε κατανοηση,οποτε την εστειλα στο καλο.
Βεβαια ειπε οτι οοοοοολα ηταν πλακα (μονο ετσι βγαζουν νοημα οντως) αλλα οταν στραβωσα ουτε που το ανεφερε, μονο τωρα.Ελπίζω να απηύδησες πλέον επαρκώς ώστε να μην ξανασχοληθείς καθόλου. Καθόλου.-
Αλλιώς θα πάρει κάποιος από εμάς εδώ το τρένο για Portsmouth να της ρίξει κανένα bitch slap...
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Και μετα οταν γυρισουμε απο διακοπες που μενει εναν οροφο κατω μου.Βρες άλλο σπίτι να μεινεις ΧΤΕΣ!
-
Ρε τι τραβάτε και εσείς οι ωραίοι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και μετα οταν γυρισουμε απο διακοπες που μενει εναν οροφο κατω μου.
Βρες άλλο σπίτι να μεινεις ΧΤΕΣ!
Ω ΝΑΙ......
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες