-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Υ.Γ3: Μπορεί μετά από 30 χρόνια η παιδοφιλία να θεωρείται κάτι φυσιολογικό και να είναι τόσοι πολλοί οι παιδόφιλοι που να απαιτούνε τα δικαιώματά τους. Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει αμάσητα κάθε φορά να ακολουθούμε το διαφορετικό.
Υ.Γ4: Πλέον ότι έ**νσταση και να εκφράσεις θεωρείσαι αμέσως ομοφοβικός, φασίστας, Χ.Α, ρατσιστής, κρυφόgay **κτλπΑυτο φοβαμαι. Οπως και το ΥΓ4. Με το παραμικρο να πεφτει ταμπελα. Αυτο δεν ειναι δημοκρατικο. Το θεμα του συμφωνου συμβιωσης εχει δυο πλευρες. Την κοινωνικη και την θρησκευτικη. Σχετικα με την θρησκευτικη και γενικοτερα, ειμαι Χριστιανός Ορθόδοξος. Δεν ντρεπομαι για αυτο και δεν θα απολογηθω σε κανεναν στη γη για αυτο. Δεν θα κατσω ομως να συζητησω τα της πιστης μου απο αποσταση. Η πιστη ειναι βιωμα, που το συζητω απο κοντα. Δεν εχω προβλημα ουτε με Αθεους, ουτε με Μουσουλμανους, ουτε με Βουδιστες, ουτε με Εβραιους, ουτε με κανεναν, σεβομαι τα οποια πιστευω τους. Θα ηθελα να με σεβονται, αν δεν μπορουν, εκεινοι εχουν θεμα, οχι εγω. Ουτε θα κατσω να σχολιασω την σταση της Ορθοδοξης Εκκλησιας. Αυτα τα συζητω απο κοντα.
Τα προσφυγοπουλα που θελω να ερχονται στην Ελλαδα και να πηγαινουν στην Ευρωπη ή να μενουν στην Ελλαδα (οσο μπορει η χωρα να το αντεξει) ειναι Μουσουλμανοι. Και; Μουσουλμανοι ειναι και οι Παλαιστηνιοι που αναγνωρισαμε εχθες σαν κρατος, και πολλοι Ελληνες τους συμπαραστεκομαστε. Το ιδιο ισχυει και αν καποιος ειναι απο Αθεος μεχρι οποιασδποτε θρησκειας. Νετα σκετα, οταν ο αλλος εχει αναγκη, δεν μπορω να τον πω 'εισαι Χριστιανος ή όχι;' και μετα να τον βοηθησω. Βοηθαω. Και το εχω ξαναπει. Γελειογραφειες και αστεια με την οποιαδηποτε θρησκεια, δεν δικαιολογειται. Δεν μπορεις να αντιδρας επηδει κροιδευουν τους ομοφυλοφιλους και να μην κανεις το ιδιο οταν προσβαλουν του Μουσουλμανου, Βουδιστη, Χριστιανου, Εβραιου κλπ, τα ιερα και τα οσια. Οπως δεν μπορεις και να κηρυτεις πολεμο (οχι να αμυνεσαι, το να αμυνθεις, ειναι υποχρεωση σου) σε αλλη χωρα επηδει ειναι αλλοθρησκη. Εληξε. Το σταματω εδω λοιπον.
Κοινωνικα, ειχα παλια δει ενα ρεπορταζ τοτε που εκανε ο Κουλογλου στην ΕΤ1 'Ρεπορταζ χωρις συνορα'. Μιλουσαν σοβαροι επιστημονες, ξενοι και ελεγαν οτι σε απορρυπαντικα κλπ, μπαινουν χημικες ουσιες για αλλο σκοπο που ομως, αυξανουν τις θυληκες ορμονες στον ανθρωπο. Δεν ξερω αν ειναι και ποσο αληθεια. Ομως στην κοινωνια υπαρχουν πολλοι και πολλες ομοφυλοι (δεν ξερω, αν ειναι το ιδιο με το ομοφυλοφιλοι, το ιδιο εννοω). Δεν μπορω αυτους τους ανθρωπους να τους εχω εξω απο την κοινωνια και κατ επεκταση την νομοθεσια. Δλδ, αν θελουν ας παντρευτουν, ας αφησουν τα περιουσιακα τους στοιχεια στον/στην φιλη τους. Να μενουν μαζι στο σπιτι και να κανουν οτι θελουν.
Εμενα η ευαισθησια μου, ειναι μεχρι εδω.
Φιλακια δημοσια και παιδακια δεν επιθυμω. Δεν θα τους/τις παρω στο κυνηγι, δεν εχω αυτο το δικαιωμα και να το ειχα δεν μπορω να το κανω, εκτος αν μου κανουν κατι κακο (αυτο θα το εκανα στον οποιοδηποτε). Θα το δεχτω αν ψηφιστει η υιοθεσια διαμαρτυρομενος μεσα μου ή αν υπαρξει καποια οργανωση για τα δικαιωματα των παιδιων κλπ. Καποια σοβαρη οργανωση και οχι τπτ ακραιοι και ετσι. Αλλα κρινοντας απο την Αμερικη, θα ερθει και η ωρα της υιοθεσιας. Τωρα, τα φιλια στην βουλη και τα φιλια των δυο πιτσιρικαδων ντυμενων παπαδες μπροστα στην καμερα, δειχνει ενα απωθημενο που το εκφραζουν με λαθος τροπο. Αν συνεχισουν ετσι, θα χασουν τους υποστηρικτες τους γιατι σε ολα υπαρχουν ορια. Αυτα. -
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί τέτοιος σαματάς;
Τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτό δεν τον επέλεξαν οι πολίτες στις εκλογές. Για να υλοποιήσει τις ιδεολογικές θέσεις του.
Αν ήθελαν οι ελληναράδες άλλες θέσεις, ας επέλεγαν άλλα κόμματα.Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Ορίστε οι θέσεις του Συνασπισμού:
Άρση των διακρίσεων με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό
Αναγνώριση του δικαιώματος του πολιτικού γάμου για ομόφυλα ζευγάρια και φυσικά όλων των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτόν (π.χ. παροχές εγγάμων, γονικές άδειες, επιμέλειες τέκνων, δικαιώματα υιοθεσίας, συνταξιοδότησης, κληρονομιάς κλπ.).
Επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και σε ομόφυλα ζευγάρια.
Ποινικοποίηση και τιμωρία κάθε διάκρισης που γίνεται λόγω φύλου, γένους ή σεξουαλικού προσανατολισμού, και ρητές προβλέψεις στον αντιρατσιστικό νόμο για το «ομοφοβικό» έγκλημα.
Παροχή ασύλου στην Ελλάδα σε άτομα που κινδυνεύουν στη χώρα τους λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού.
Καμία διάκριση απέναντι σε ομοφυλόφιλους στο στρατό, για κληρωτούς και επαγγελματίες. Η κατάσταση με τα ψυχιατρικά χαρτιά Ι5 είναι απαράδεκτη και πρέπει να σταματήσει, καθώς αναπαράγει διακρίσεις και στερεότυπα σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών.
Εισαγωγή στα σχολεία μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης από ειδικευμένους δάσκαλους, με σύγχρονα βιβλία και με αναφορές σε όλες τις διαφορετικές σεξουαλικές εκφράσεις των ανθρώπων, ώστε οι έφηβοι να αποδέχονται τη διαφορετικότητα χωρίς να ενοχοποιούνται.
Διαβάζει κανείς τις θέσεις των κομμάτων σε αυτή τη χώρα πριν ψηφίσει ή πάει στα κουτουρού και ψηφίζει ότι του καπνίσει;
-
Αλλες πηγαν και ψηφισαν τον Τσιπρα γιατι ηταν ομορφος. Η ΝΔ τι λεει στο προγραμμα της; Να πω τι λεει; Καποιοι λενε οτι δεν συμφωνουν με το Συμφωνο Συμβιωσης, αλλα η ΕΕ. Εκεινη το επιβαλει. Τοτε τι μας λετε για συντηριτικο κομμα; Οπου τους συμφερει ειναι συντηρητικοι και οπου ψηφιζουν μετρα αντιθετα το λεει η ΕΕ. Storm η ΕΕ τελικα στο θεμα του Συμφωνου, ειναι Συριζα ή ο Συριζα ειναι ΕΕ;
Αυριο η ΕΕ θα πει να υιοθετουν παιδια. Ενταξει το ξερω το παραμυθι. Εμεις στην ΝΔ δεν το θελουμε, η ΕΕ το θελει. Λοιπον παλικαρια, κοφτετο λοιπον με το Πατριωτικο σας Καθηκον. Πειτε το καθαρα. Το Ευρωπαικο σας καθηκον κανετε. Οτι σας λενε τα κοινωνικα και οικονομικα Ευρωλαμογια. Ολα τα αλλα ειναι για αυτους που το γουσταρουν το χορτο (το κουτοχορτο μην νομιζει κανεις τπτ αλλο) και τα τρωνε και ας τους βγαινει πικρο. Εχει ομως και ελαφρυντικα ο κοσμος. Τα οικονομικα του εχουν κανει το μυαλο ζελε, στην νεολαια πεφτει χημεια σε σκονη και χαπι με το τσουβαλι, αλλοι ζελεδες εκει εγκεφαλικοι, βαλε το ποτο, τι να μεινει να σκεφτει; Α βαλε και ΜΜΕ, εθισμους σε Φατσοβιβλια, ταυτιση της πραγματικης ζωης με την εικονικη, ε ενταξει. Καμμενο το εχουμε. Βρισκουν και τα κανουν, αυτοι που τα δημιουργουν.
Γιατι να μαθει ο κοσμος γραμματα, οικονομικα (απλα οικονομικα), για να μαθει να σκεφτεται και να βλεπει τις λαμογιες τους;. Πετα τους εκει τα παραπανω και ενταξει. Πως θα μαμησουμε, θα την ακουσουμε, θα φαμε και η ζωη συνεχιζεται.
Οταν πηγα στην Αμερικη για να ξεφυγω (απο κατι βδελες που με γυρνουσαν πισω στις κακες συνηθειες), τα δειχνουν και τα εργα, τεσπα, δεν ηταν ολες οι μερες ιδιες. Υπηρχαν μερες που το τραβουσε το αιμα το προιον. Ειχε κατι εγκαταλελημενα κτιρια, αν δεν ειχες που να την ακουσεις, ή δεν κρατιοσουν, και ηθελες να βαρεσεις σαν τρελος, πηγαινες ποιο περα με αλλα δυστυχει ατομα που και εκεινοι ηταν στην παραμυθα τους. Σπααανια να στην πεφτανε. Σου λεει, αστους εκει πεταμενους, ξοφλυμενους, τα αρπαζανε και απο τον μαγκα της γειτονιας οι μπατσοι.
Να τωρα σε λιγο καιρο αν νομιμοποιηθει που σε καποιες πολιτειες εχει γινει στις ΗΠΑ η μαριχουανα, το εγκαταλελημενο κτιριο, θα ειναι οπως στην Ολλανδια, ενα κεντρο ετσι πολυτελειας, να πηγαινεις να 'φευγεις'. Θα ερθουν εδω και θα σου πουνε, εμεις δεν το θελουμε, αλλα η ΕΕ το λεει. Οταν πιασει πατο η κοινωνια, τοτε θα καταλαβει τα λαθη της. Εχουμε ακομα κατηφορο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί τέτοιος σαματάς;Τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτό δεν τον επέλεξαν οι πολίτες στις εκλογές. Για να υλοποιήσει τις ιδεολογικές θέσεις του.
Αν ήθελαν οι ελληναράδες άλλες θέσεις, ας επέλεγαν άλλα κόμματα.Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Ορίστε οι θέσεις του Συνασπισμού:
Άρση των διακρίσεων με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό
Αναγνώριση του δικαιώματος του πολιτικού γάμου για ομόφυλα ζευγάρια και φυσικά όλων των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτόν (π.χ. παροχές εγγάμων, γονικές άδειες, επιμέλειες τέκνων, δικαιώματα υιοθεσίας, συνταξιοδότησης, κληρονομιάς κλπ.).
Επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και σε ομόφυλα ζευγάρια.
Ποινικοποίηση και τιμωρία κάθε διάκρισης που γίνεται λόγω φύλου, γένους ή σεξουαλικού προσανατολισμού, και ρητές προβλέψεις στον αντιρατσιστικό νόμο για το «ομοφοβικό» έγκλημα.
Παροχή ασύλου στην Ελλάδα σε άτομα που κινδυνεύουν στη χώρα τους λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού.
Καμία διάκριση απέναντι σε ομοφυλόφιλους στο στρατό, για κληρωτούς και επαγγελματίες. Η κατάσταση με τα ψυχιατρικά χαρτιά Ι5 είναι απαράδεκτη και πρέπει να σταματήσει, καθώς αναπαράγει διακρίσεις και στερεότυπα σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών.
Εισαγωγή στα σχολεία μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης από ειδικευμένους δάσκαλους, με σύγχρονα βιβλία και με αναφορές σε όλες τις διαφορετικές σεξουαλικές εκφράσεις των ανθρώπων, ώστε οι έφηβοι να αποδέχονται τη διαφορετικότητα χωρίς να ενοχοποιούνται.
Διαβάζει κανείς τις θέσεις των κομμάτων σε αυτή τη χώρα πριν ψηφίσει ή πάει στα κουτουρού και ψηφίζει ότι του καπνίσει;
+10000000000
Συντομα ερχεται νομοσχεδιο για τα ελευθερα χασισια!!!! Μαστουρωστε αφοβα αδελφια. Επιτελους η δημοκρατια σε ολο της το μεγαλειο -
H «έγκυος με τους κοιλιακούς» ξαναχτυπά: Η νέα φωτογραφία που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων
Γίναμε έξαλλες όταν είδαμε τη φωτογραφία με τον γιο της στο...
Και ναι, όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, η Sarah άπλωσε μια πλεκτή μπλούζα στο χαλί του δοκιμαστηρίου και άφησε κάτω τον γιο της με σκοπό να δοκιμάσει το σέξι φόρεμά της.
http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/121832-h-egkyos-me-toys-koiliakoys-xanahtypa-i-nea-fotografia-poy-xesikose-thyella-antidraseon?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterΤι αξιζει περισσοτερο; Το παιδακι 8 μηνων ή η selfie στο δικιμαστηριο ρουχων με το σεξι φορεμα που δειχνει το σεξι σωμα και το παιδακι παρατημενο στο πατωμα λες και ειναι σακουλα απο ψωνια; Δυο καρπουζια λενε σε μια μασχαλη δεν γινεται. Αν αγαπας τοσο πολυ το σωμα σου, που φροντιζεις και οσο εισαι εγκυος να εχει κοιλιακους για να το δειχνεις στο internet! αστο ρε παιδι μου. Αστην την ψυχουλα αυτη την αθωα. Δες την δικια σου να στρωσεις πρωτα και μετα γινε μανα. Δεν απαγορευεται να γινεις μανα. Αλλα, αν ακομα εισαι κολημενη σε εσενα. Μανα = προσωπικη ζωη μηδεν. Το παιδι σου ειναι η ζωη σου. Δλδ να την εχεις γυναικα και να την δεις στο ιντερνετ με το παιδι σου στο πατωμα και την γυναικα σου να δειχνει το σεξι φορεμα της. 8 μηνων παιδι. Τι κανεις; Ξυλο. Σε γυναικα οχι. Αν εχεις λεφτα, στον καλυτερο για τετοιες υποθεσεις δικηγορο, να την κυνηγησει μεχρι εκει που σου αφηνει ο νομος και καθε παραθυρο και τρυπα του. Εχουν μπει στην ζωη μας αυτα τα ινσταγκραμ, φατσοβιβλια και ζουμε για αυτα. Για τα likes. Τα Likes ομως οταν τραβηξεις ζορι, δεν σε κανουν καλα. Η φυσικη επαφη μετραει.
Στην περιοδο διαβαζα της οικονομικης κρισης τα μποτοξ κρατουν καλα. Τα μαρκετινγκ βασταει καλα που αναδικνυει νεες αναγκες, προκειμενουν οι βιομηχανιες να πουλανε τα προιοντα τους. Ολα για το χρημα, για τις μετοχες, για τις πωλησεις. Αλλο να σε υπηρετει και αλλο να το υπηρετεις.
Θαναση ελα. Για εσενα φιλε. Εχει και πρικα το κοριτσι. 160.000 views Μην με παρεξηγησεις, επηδει σου αρεσουν οι πιτσιρικες. Καλο το μαγιο απο μπροστα; Που να βγει και απο το νερο. Κολαση Θαναση!!! Εγω κοιτω τις μιλφαρες Ειμαι ωριμος ξερεις καλο παιδι
http://www.athensmagazine.gr/sexndating/neo-xtyphma-apo-to-kayto-pitsiriki-ths-mykonoy-deite-thn-me-to-leyko-stringk-magio-ths-na-prokalei-egkefalika -
Πολύ οργή ρε παιδιά και εύκολη η κρίση για το τι κάνει ο άλλος. Live and let live. Εντάξει άφησε το μπέμπη κάτω δύο λεπτά, δε χάλασε ο κόσμος. Άμα τον είχε αφήσει κάτω να πιάσει μια κατσαρόλα στο πάνω ράφι θα ήταν οκ υποθέτω.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Πολύ οργή ρε παιδιά και εύκολη η κρίση για το τι κάνει ο άλλος. Live and live. Εντάξει άφησε το μπέμπη κάτω δύο λεπτά, δε χάλασε ο κόσμος. Άμα τον είχε αφήσει κάτω να πιάσει μια κατσαρόλα στο πάνω ράφι θα ήταν οκ υποθέτω.kilo την επιδιωκει την κριση. Οταν βγαινει photos, εχει απο κατω σχολια που γραφεις. Ε θα τα ακουσει τοτε.
-
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi ... el-%CE%BA/
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/οι-τραγουδιάρες-των-80-ευρώ-οι-μαϊμού-chanel-κ/Eλα τωρα. Υπαρχουν αδιστακτες γυναικες και τυπισσες που κανουν μοστρα με μαιμου τσαντες και ρολογια. No way O Νασος Γουμενιδης ειναι. Τον παω αυτον. Δεν τα μασαει. Τα λεει οπως ειναι και για αυτο φυσικα ειναι ο κακος, της Καλης παρεας. Ενταξει.
Για τους ζορικους αντρες, τους ομορφους με το βαρυ χερι στο κρεβατι, το ψυχογραφημα δεν ειναι καλο. Sorry. Δεν φταιω εγω. Μαζευτηκαν οι ειδικοι και βγαλανε το πορισμα. Πρεπει να το δωσω στον λαο του φορουμ
Ομως θα κανω τον συνηγορο τους, αν και δεν ανηκω στην κατηγορια αυτη. Εγω κανενα σκαμπιλακι στα ποπομαγουλακια
δινω, αν φυσικα το 'θυμα' συναινει. Υπαρχουν ρε παιδι μου, γυναικες που το θελουν το κοπανημα κατα τη διαρκεια του σεξ. Ηθελεστα και παθεστα. Αν γινεται συναινετικα, δεν μπορεις να πεις τπτ. Γουστα ειναι αυτα. Σαδομαζοχιστικα παιχνιδια. Η αφεντρα και ο υπηρετης, ο αφεντης και η υπηρετρια, ο δασκαλος και η κακη μαθητρια, ξερετε τωρα, σεναρια κλπ. Μαστιγια, μποτες δερματινες
Ο βίαιος άνδρας στον έρωτα: Σημάδι χαμηλής αυτοεκτίμησης
Η σεξουαλική δραστηριότητα αποτελεί προνομιοκό πεδίο συνάντησης και έκφρασης ενός μεγάλου αριθμού συναισθημάτων. πολλά από τα οποία είναι αντιφατικά μεταξύ τους (π.χ αγάπη και επιθετικότητα), ή προκαλούν μεγάλη αναστάτωση (π.χ. φόβος απόρριψης οπό τη σύντροφο). Τα περισσότερα οπό αυτά τα συναισθήματα αποτελούν ψυχικά γεγονότα, για τα οποία ο άντρας δεν είναι ενήμερος. Ένας άντρας που συμπεριφέρεται με βίαιο τρόπο στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μπορεί να έχει γενικότερο πρόβλημα με τη διαχείριση της επιθετικότητας του.
http://www.athensmagazine.gr/sexndating/o-biaios-andras-ston-erwta-shmadi-xamhlhs-aytoektimhshs -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ας χαλαρωσουμε λιγο.
Ας κανω εναν προλογο γιατι ειναι ενα θεμα. Ενταξει ολοι μπορει να φαμε κερατο. Να μας παει το αμορε με αλλον. Εδω υπαρχει μια υποσημειωση. Ειναι και το τι κανει. Κανει σεξ ok. Αλλα τι σοι κολπα κανει. Να το πω πποιο απλα. Αλλιως ποναει αν μαθεις πως εκανε απλο σεξ, αλλιως αν εκανε αγριο σεξ, αν ξεσκιστηκε ρε παιδι μου. Ποναει περισσοτερο αυτο. Λες καλα τοσο λυσαρα ηταν μαζι του; Ειδικα δε, αν εσενα οσο τα εχετε σου απαγορευει την πισω πορτα και παει στον εραστη και την δινει, ε, εκει ειναι που γινεσαι αλοιφη.
Γιάννενα: Έμαθε από τoν γυναικoλόγo ότι η έγκυoς γυναίκα τoυ τoν απατά…
Ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής πήγε με την εγκυμονούσα γυναίκα του για τον καθιερωμένο υπέρηχο αλλά του βγήκε ξινό, αφού έμαθε ότι τον απατά και μάλιστα παρά φύση.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιατρός εξέτασε την πορεία της εγκυμοσύνης της συζύγου του και απευθυνόμενος με έντονο ύφος προς τον σύζυγο, του έβαλε τις φωνές επειδή σε περίοδο προχωρημένης εγκυμοσύνης παρατήρησε συχνή πρωκτική σεxουαλική επαφή! Μάλιστα, τον προειδοποίησε ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο όχι μόνο για την υγεία της συζύγου του, αλλά εγκυμονεί κινδύνους και για το ίδιο το νεογέννητο.
http://www.stroumfaki.org/2015/12/iannena-o-oo-o-o-o.html
Πας χαρουμενος να δεις με την γυναικα σου το παιδι σου (που να ξερες) στην καμερα και μαθαινεις πως και στο εχει φορεσει το κερατο και δεν ξερεις και αν το παιδι ειναι σου ή του. Πικρα με το κιλο.Τωρα το ειδα....
Μου το ειχανε πει το σκηνικο αυτο, ετσι ακριβως οπως το γραφει στο αρθρο
Εχει καιρο που εγινε ομως, δεν εγινε προσφατα
Δεν ξερω αν ισχυει
Το ξερω το ζευγαρι αυτο....
Η γυναικα πουτ@νιτσ@ , και ψωνιο
Και ο αντρας της δεν παει πισω, ψωνιο κι αυτος
Αν δεν ταιριαζανε δεν θα συμπεθεριάζανε -
Μητρομανης θα ηταν αλλα εκατσε η φαση της εγκυμοσυνης.
Οπως η παπαδια εδω.... http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/09 ... hmera.html -
Έρευνα: Άντρες ή γυναίκες οι πρωταθλητές στην απιστία, στην Ελλάδα;
Παρότι ένας στους δύο γάμους καταλήγει πλέον στο διαζύγιο, οι Έλληνες επιμένουν να παντρεύονται, και μάλιστα πέρυσι, εν μέσω κρίσης, οι γάμοι αυξήθηκαν κατά 30%.
Ωστόσο, το ότι δεν κάνουν σεξ μέσα στον γάμο ή στη σχέση δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν γενικά, αφού 8 στους 10 άνδρες απιστούν μέσα στη μόνιμη σχέση και 6 στις 10 γυναίκες διατηρούν εξωσυζυγική σχέση!
http://www.athensmagazine.gr/sexndating/ereyna-antres-h-gynaikes-oi-prwtathlhtes-sthn-apistia-sthn-ellada
Παντρευονται για να χωρισουν; Για να κερατωσουν; Ή για να κερατωθουν; Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.Απώλεια στύσης λόγω προφυλακτικού: Μύθος ή αλήθεια;
Επομένως, φαίνεται πως κάποιοι άνδρες χάνουν τη στύση τους με τη χρήση του προφυλακτικού, με αποτέλεσμα να μην προστατεύονται διότι δεν το χρησιμοποιούν συστηματικά ή όταν το χρησιμοποιούν, το βγάζουν πρόωρα.
http://www.athensmagazine.gr/sexndating/apwleia-styshs-logw-profylaktikoy-mythos-h-alhtheia
Πως τα παμε με το σκουφακι; Το παμε ή δεν το παμε; Κακα τα ψεματα αλλη η αισθηση χωρις. Αισθανομαι οταν το φοραω σαν να βουταω στην θαλασσα με στολη καταδυσεως. Τι να κανεις ομως; Συνηθεια ειναι. Το σπαστικο δεν ειναι στις γυναικες αλλου ειναι. Σε ορισμενα θεματα κομπλαρω. Αισθανομαι αμηχανα. Εχω φαει πεσιματα απο ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ και οταν ψαχνουν το αμαξι, εχω στο ντουλαπακι του συνοδηγου ε και τα βλεπουν. Δεν λενε τπτ τα παιδια, αλλα εγω αισθανομαι αμηχανα. Εχω κολλημα με αυτο.
Αν το εψαχνε γυναικα το αμαξι και τα εβλεπε δεν θα με πειραζε. Ενταξει καλο ειναι να ξερει οτι ειμαι μαχημος. Θα μου πεις οπως γιναμε μπορει να τα δει και κανενας αστυνομικος και να χαρει και εκεινος το ιδιο. Αν το παρω χαμπαρι, θα κολησω με τον κλο στο αμαξι και δεν θα κουνηθω μεχρι να μπει στο περιπολικο και να φυγουν. Χαζος ειμαι; Αν ειναι και νυχτα. Εχουν και πιστολες αυτοι. Στα 37 μου να χασω την αγνοτητα μου στην πισω κινηση; Να μην μπορω να κατσω μετα στο καθισμα. -
Είσαι θεουλης ρε sbr με όσα γράφεις.
Παντως ρε φίλε πολυ κουβέντα για το sex .... Που δεν παύει να ειναι ότι πιο υπερτιμημένο στη ζωή... Εντάξει υπάρχουν και πολλές άλλες απολαύσεις που ειναι λιγότερο ακριβές, λιγότερο επικίνδυνες, λιγότερο βρώμικες και με λιγότερο ψυχοφθόρες παρενέργειες (έρωτες κλπ)
Δουλειά δεν είχε ο κόσμος, στα μαμησια ο νους του...... -
Γραφω οπως τα σκεφτομαι ice. Ξερεις δεν σκεφτομαι μην με πουν νουμερο κλπ. Σε αλλους θα αρεσω, σε αλλους δεν. Βασικα εχω συνηθισει απο το εξωτερικο που γραφω σε φορουμς, που εκει ειναι χυμα οι περισσοτεροι.
Στον γραπτο ομως λογο εξω. Στον προφορικο ειναι κουμπωμενοι. Τεσπα. Τωρα ειναι το θεμα τετοιο του φορουμ τετοιο. Ε γραφω επι του θεματος. Ενταξει δεν ειμαι με το μυαλο στο πουλι. Κοιτα, καποτε το κυνηγουσα. Πλεον αν ερθει. Ηρθαν 2 φιλοι απο Γερμανια και Γαλλια, αυτες τις μερες βγηκαμε γλεντησαμε κλπ. Αλλιως θα πηγαινα στο στεκι μου, καμια μπυριτσα, καμια βολτα με αμαξι, ποδια αναλογα και σπιτι. Και δουλεια μετα. Βασικα μου αρεσει να διαβαζω, οχι για το sex γενικα οτι εχει να κανει με διεθνη, οικονομια, να βλεπω ντοκυμαντερ, η φυση μου αρεσει, παιρνω τον μοτορα, τον αφηνω στο βουνο και περπατω, καθομαι φιλοσοφω την ζωη κλπ.
Να σου πω την αληθεια, δεν μου αρεσει αυτη η κατασταση. Δεν μου αρεσει αυτη η εμμονη στο σωμα. Οσο μεγαλωνεις αραζεις, θες κατι ποιο βαθυ, τον ερωτα, το συναισθημα, την αγαπη, την γυναικεια ζεστασια. Ομως, οταν στην ηλικια μου, 35 - 40 μου ειναι φρουφρου και αρωματα που να παω ξεβρακωτος στα αγγουρια; Δυστυχως η πλειοψηφια των γυναικων σημερα δεν ειναι οπως πολλων οι μητερες. Να κοιτανε το σπιτι τους, να κανουν οικογενεια, για να αφοσιωθουν σε αυτην και οχι για να αισθανονται πως κανανε ακομα ενα κατορθωμα.
Εκει που ζω, γιατι το λεω, ζω αλλου, εκει που ζω δεν βρισκω ευκολα ανθρωπους, συγκατοικους, οποτε προσαρμοζομαι στο εδω. Δεν υποκρινομαι. Ζω, πρατω, ομως μεσα μου, θα ηθελα να ειναι αλλιως τα πραματα.
Μπορω και να δωθω, αλλα και να ειμαι στρειδι. Δεν βρισκω ομως για να δοθω. Προβλημα μου (δεν φταινε οι αλλοι). Αλλος μπορει να δοθει και να μην εχει προβλημα το αν θα εισπραξει απο το ταιρι του τα αναμενομενα. Εγω εχω, γιατι πιστευω πως σε μια σοβαρη σχεση θες να δωσεις και να παρεις ευαισθητα πραματα. Διαφορετικα πραματα απο οτι σε μια απλη σχεση. Αυτα τα δικα μου ευαισθητα πραματα (αφοσιωση, ειλικρινεια, πιστη, αξιοπρεπεια) που θελω να εισπραξω, δεν τα βρισκω ευκολα. Οποτε παω στο μοναχος σου χορευε και οσο θελεις πηδα. Για να μην φανω πως την λεω στους/στις παντρεμενες. Ολοι μας εχουμε παθη και μας κανουν παιχνιδι. Και εγω εχω και τα παλευω, με παλευουν. Περιγραφω την κατασταση, ενταξει με δοση προσωπικης εκτιμησης, θεωρησης. Περιγραφω ομως και την δικη μου κατασταση.
Το κανα παλι το σεντονι ε; Πρεπει να αρχισω να τα πουλαω
Mod sorry αλλα τι να κανω; Προσπαθω ομως, να ξερεις. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Παντως ρε φίλε πολυ κουβέντα για το sex .... Που δεν παύει να ειναι ότι πιο υπερτιμημένο στη ζωή... Εντάξει υπάρχουν και πολλές άλλες απολαύσεις που ειναι λιγότερο ακριβές, λιγότερο επικίνδυνες, λιγότερο βρώμικες και με λιγότερο ψυχοφθόρες παρενέργειες (έρωτες κλπ)
Δουλειά δεν είχε ο κόσμος, στα μαμησια ο νους του......Καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα και παλι ειναι πολυ σημαντικο ζητημα στη ζωη και τεινω περισσοτερο να διαφωνισω παρα να συμφωνισω μαζι σου.
Στη τελικη γι αυτο γεννηθηκαμε... Ουτε για να δουλευουμε 10ωρα ,ουτε για να πρεπει να εχουμε ρολους και υποχρεωσεις σε μια κοινωνια που θες δε θες πρεπει ν ανταποκριθεις. Απολαυσεις υπαρχουν πολλες, οι περισσοτερες ομως φτιαχτες και οχι εμφυτες. Εξ ου και γιατι θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικο το σεξακι και για να το απλοποιησουμε και γενικευσουμε οι σχεσεις με το αλλο φυλο γενικως. Σιγουρα πρεπει να εισαι οκ με τον εαυτο σου,να τα εχεις βρει μ εσενα πρωτα πρωτα, να γνωριζεις ποιος εισαι και να μην περιμενεις να αποδιδεις στη ζωη σου γενικοτερα επειδη πηδας ή καλοπηδας αλλα η καλη ψυχολογια, ευεξια και διαθεση που σε βοηθουν με τα παντα στη ζωη σχετιζονται αμεσα με το σεξ. Οποτε γαματε γιατι χανομαστε...
Χρονια Πολλα. -
Χρονια Πολλα Νονε!
Φάκελος απιστία: Γιατί απατούν οι γυναίκες;
Τι οδηγεί όμως τις γυναίκες στην απιστία;
http://www.manslife.gr/women/sheseis/fakelos-apistia-giati-apatoyn-oi-gynaikes- Έλλειψη αυτοπεποίθησης. Αυτο πιστευω οτι υπαρχει εντονα σε γυναικες 40 ετων και μετα. Τα σημαδια του χρονου φαινονται στο σωμα, στο προσωπο και ακομα και αν ο αντρας τους, τις δειχνει ενδιαφερον, θελουν το κατι αλλο. Η γυναικα ειναι ανταγωνιστικη. Βλεπει τις αλλες ανταγωνιστικα. Θελει να ειναι καλυτερη. Ε οταν βλεπει τις πιτσιρικες, η 40αρα, τρωγεται να δει αν ακομα η μπογια της περναει. Και ορμαει και οχι μονο ορμαει στο να σε γνωρισει, δλδ κανει την κινηση πρωτη, στο κρεβατι δινει το 110% για να εισπραξει τον θαυμασμο του ανδρα.
- Έλλειψη εμπειριών. Αυτο μου θυμισε εναν φιλο μεγαλυτερο απο εμενα, τωρα αυτος ειναι 57 (τον ειχα γνωρισει απο τον θειο μου και κολησαμε σαν παρεα) και η γυναικα του εκει κοντα. Θα εχει καμια 20αρια χρονια, που με παιρνει τηλεφωνο, μεσημερι, ελα λεει σπιτι αν γινεται. Παω, μου βαζει να πιω μια μπυρα, βαζει και για αυτον, λεει μολις την εδιωξα. Δλδ; Την γυναικα μου. Πας καλα; Με πιτσιρικα ρε Στηβ πηγε. Εμεινα καγκελο. Πως εγινε αυτο; Πηγα να παρω το αμαξι της, βρηκα μεσα ενα πορτοφολι ανδρικο. Το ανοιγω να βρω ταυτοτητα και βλεπω φωτογραφια τους αγκαλιασμενοι ερωτικα. Στρατιωτης ειναι!! Οχι ρε του λεω. Ναι, της εδωσα και το πορτοφολι του να του το δωσει. Ειχε μεσα την στρατιωτικη ταυτοτητα. Καμια 20 ο φανταρος, καμια 37 η γυναικα του, το στρατοπεδο στην πολη, πηγαινε αυτη στο 'γυμναστηριο', 'καφε' με 'φιλες' κλπ, ο αντρας της μερα νυχτα στο εργοστασιο διευθυντης, που να ξερει. Τις βαλιτσες Στηβ τις ετοιμασα οσο ηταν αγορα (εκει σκεφτηκα, αλλα δεν του το ειπα, ηταν αγορα ή εκανε στρατιωτικες ασκησεις?) η γυναικα μου, οταν ηρθε τις της εδωσα και την εδιωξα χωρις φωνες γιατι αισθανομαι ηδη ντροπιασμενος φιλε.
Ο φιλος μου ηταν ο πρωτος της και ο φανταρος ο δευτερος της στα 37 της! Τι να του πω και εγω τοτε; 20 χρονων ημουν, αμαθευτος στα ερωτο-συναισθηματικα, με φολα απο καψουρα. Παρεα ηθελε ενταξει. Την παλεψε ο ανθρωπος, πηγε σε ειδικο, τον μαρκαρισε απο κοντα και ο θειος μου, τεσπα επανηλθε μετα απο κανενα χρονο. Τον εσωσε η δουλεια, που ξεχνιοταν εκει. Βρηκε μια αλλη κοπελα και ειναι μαζι απο τοτε. Και η γυναικα του ηταν μιλαμε δλδ ελεγες η τελευταια που θα σκεφτοσουν. Ο θειος μου δλδ που ηταν τοτε διαβασμενος μου λεει 'αυτο ειναι που λενε τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι μικρε, να το θυμασαι αυτο το συμβαν'. Το θυμαμαι σαν να ταν χτες. - Οικονομική εξάρτηση. Αψυχολογητες εντελως. Δεν δουλευει, την εχεις κυρια. Οχι γυφτισα να ερχεται να σε ζηταει χρηματα. Δεν την κανεις να αισθανεται ασχημα. Η γυναικα δεν θελει τον οικονομικα πιασμενο ανδρα, να ειναι σφιχτος στην τσεπη. Δεν λεω οτι θελει και τον σπαταλο. Θελει να σκεφτεσαι και τις δικες της αναγκες. Ειπαμε, καλυντικα, φρουφρουδια, αρωματα, παπουτσια, ρουχα, ακομα και τις κουρτινες ρε παιδι μου, ας ειναι περσυνες, αν θελει να τις αλλαξει, ειναι κολλημα της. Οπως εμεις εχουμε με το αμαξι. Ενταξει γινεσαι αρνητικος οταν πας κοντρα. Θελει κατανοηση. Ε τωρα αν της φερθεις σαν υπουργος οικονομικων αισθανεται ασχημα που εξαρταται απο εσενα. Βεβαια δειχνεις οτι δινεις, αλλα μεχρι ενος σημειου, γιατι υπαρχουν και ανθρωποι που πεινανε. Τωρα αν αυτη η γυναικα αισθανεται ασχημα, εχει εγωισμο μπολικο. Θα ηθελε να ηταν εσυ. Αλλα αν ηταν σαν εσενα, μπορει να μην ηταν με εσενα. Τι; Μπερδεμα; Δεν φταιω εγω. Μιληστε με μια γυναικα, καλη φιλη σας ομως. Οι καλες οι φιλες, λενε μυστικα γυναικεια. Και γελανε οταν τα λενε, γιατι καταλαβαινουν και οι ιδιες, ποσο παραξενες ειναι μερικες φορες.
Το αρθρο λεει και για ανασφαλεια. Ναι ειναι και αυτη. Σου λεει ρε παιδι μου, το ΑΤΜ (αυτο το μηχανημα που βγαζεις λεφτα εξω απο την τραπεζα) ο ανδρας μου δλδ, μπορει καμια φορα να μου κανει capital cotrol Τι κανω τοτε; Κατσε να εχω καβαντζα για καλο και για κακο και εναν δευτερο. Αν ειναι προχωρημενη στην πτνια, μπορει να εχει 3 ΑΤΜ. Αναλογα αν ειναι εμφανισιμη, κανει καλα κολπα στο κρεβατι, εχει βρει καλες μαλακωσιες (ευκολους ανδρες) κλπ.
-
Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους !!
Εγω θα συμφωνησω με τον Νοno. Χωρις ψυχικη ευεξια και σεξακι δεν προχωρα η ζωη μας. Το να το καταφερεις ομως απαιτει και ηρεμια υπομονη και πολλες φορες κουραση ψυχικη. Το αποτελεσμα σε ανταμοιβει . Αν οχι παιρνεις δυναμεις και εμπειριες για την συνεχεια ...... Τι να κανουμε....Ετσι ειναι οι γυναικες..... Ολες θελουν πιασιμο αλλα και κλ...μο!!!
Στηβ σωστα αυτα που λες αλλα για μενα δεν ισχυουν φιλε μου. Δηλ θεωρω οτι ειτε εχει ειτε δεν εχει αυτιπεποιθηση η γυναικα ειτε εχει λεφτα ειτε δεν εχει ειτε εχει σωστο αντρα ειτε δεν εχει αν βρει τον καταλληλο στην καταλληλη στιγμη θα σου την κανει.
Εγω πιστευω στην συμπεριφορα και ειδικοτερα στα λογια η αλλιως το φερσιμο στη γυναικα. Εκει για μενα κρυβεται το μυστικο. Φυσικα μιλαμε για ελαχιστοποιηση των πιθανοτητων της απιστιας ετσι? Σιγουρος δεν ειναι ουτε ο παππας της ενοριας.....
Λοιπον φιλε σου λεω μερικες λεξεις .....εγωισμος.....αχαριστια.....υπερηφανεια....χωριατια.... γιατι ανεκαθεν η χωριατια ηταν μεσα στα μεγαλα αστικα κεντρα και ας το παιζουν ολες πρωτευουσιανες... Λοιπον αλιμονο σε οποιον πεσει σε γυναικα με αυτες τις λεξεις σημαια στη ψυχη της...
Η απιστια θα ειναι το λιγοτερο...... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δουλειά δεν είχε ο κόσμος, στα μαμησια ο νους του......Καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα και παλι ειναι πολυ σημαντικο ζητημα στη ζωη και τεινω περισσοτερο να διαφωνισω παρα να συμφωνισω μαζι σου.
Στη τελικη γι αυτο γεννηθηκαμε... Ουτε για να δουλευουμε 10ωρα ,ουτε για να πρεπει να εχουμε ρολους και υποχρεωσεις σε μια κοινωνια που θες δε θες πρεπει ν ανταποκριθεις. Απολαυσεις υπαρχουν πολλες, οι περισσοτερες ομως φτιαχτες και οχι εμφυτες. Εξ ου και γιατι θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικο το σεξακι και για να το απλοποιησουμε και γενικευσουμε οι σχεσεις με το αλλο φυλο γενικως. Σιγουρα πρεπει να εισαι οκ με τον εαυτο σου,να τα εχεις βρει μ εσενα πρωτα πρωτα, να γνωριζεις ποιος εισαι και να μην περιμενεις να αποδιδεις στη ζωη σου γενικοτερα επειδη πηδας ή καλοπηδας αλλα η καλη ψυχολογια, ευεξια και διαθεση που σε βοηθουν με τα παντα στη ζωη σχετιζονται αμεσα με το σεξ. Οποτε γαματε γιατι χανομαστε...
Χρονια Πολλα.Χρονια πολλά και υγεία!
Χαίρομαι που καταλαβαίνεις τι λέω.
Απαραίτητο το σεξ αλλά η όλη δυσκολία και υποκρισία των κοινωνικών κανόνων κλπ γύρω απο αυτό το εχει καταντήσει απο κάτι απόλυτα φυσιολογικό σε κάτι ενίοτε κουραστικό και εκνευριστικό .... -
εγωισμος.....αχαριστια.....υπερηφανεια....χωριατια.
Και αυτα ισχυουν φιλε μου Θαναση. Ο εγωισμος ειναι το μεγαλυτερο αγκαθι για εμενα. Απο εκει απορουν πολλα κακα συναισθηματα. Στην υπερηφανεια μπορει να βοηθησει η οικονομικη ανεξαρτησια της γυναικας. Οπως και στης αχαριστια. Δλδ, οσο δεν δουλευε να ηταν θετικη στην σχεση και μολις βγηκε και εβαλε 5 φραγκα στην τσεπη να αρχισει να λεει αυτα ειναι τα δικα μου λεφτα. Ακου, ειχα μια κοπελα και αγορασε ενα απο αυτα τα σκουτερ. Μεχρι να το αγορασει, πηγαιναμε με το δικο μου. Για μπανιο, καφε, ποτο, βολτα, ψωνια μου, ψωνια της κλπ. Μια μερα το ειχα παει το δικο μου για σερβις και της λεω, να παρω το δικο της για να παω για μια δουλεια με εναν κοινο γνωστο μας. Μου λεει, οχι ρε Στηβ. Ειναι βαρυς αυτος, θα το ζορισει το μηχανακι. Μια χαρα ηταν το παιδι για να κατσουμε δικαβαλο στο μηχανακι της. Δεν ειπα τπτ, πηρα το αμαξι και εκανα καλοκαιριατικα με 40 βαθμους την δουλεια μου. Οταν μου ειπε να το παω για σερβις γιατι αυτην δεν ηξερε, της ειπα πως δεν εχω διαθεση να ασχοληθω με το μηχανακι της. Δεν με νοιαζει. Ουτε ανεβηκα φυσικα στο μηχανακι της απο τοτε. Οταν πηρε μηχανακι ειδα μια αγνωστη πλευρα του εαυτου της. Την χωριατια, ενταξει ας πουμε ρε παιδι την μικροτητα, το κομπλεξ κατωτεροτητας, το ζω και στα δυο φυλλα. Θες με ακριβα ρολογια, ρουχα, αμαξια, οτι θες για να δειξουν κατι.
Δεν ειναι κακο να θελεις να ντυθεις κομψα, να εχεις καλο αμαξι κλπ. Το αποκρουστικο ειναι οταν το παιρνει ο αλλος οχι για να το χαρει αλλα για να κανει επιδειξη. Βαλε απο το 2:20 και μετα. Δεν εχεις τυχει κατι παρμοιο ?? Ενταξει, ο Χαρυ τα θιγει στην εντελεια. Μετα απο αυτον, οποιος και να παει να κανει σατυρα....Το πλατιαζω. Μπερδεψανε τις εμμονες τους, με την σατυρα. Τεσπα, αλλο κεφαλαιο.
Youtube Video -
αυτά μονο στο Ελλάντα...στο εξωτερικό άλλα μυαλά..
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες