-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Στηβ το σοβαρευεις το θεμα οπως βλεπω και βγαζεις προσωπικες σου αδυναμιες και εμπειριες στη φορα. Κοιτα εγω συμφωνω γενικα στις διαπιστωσεις σου και στα συμπερσσματα σου αλλα εδω μεσα κινδυνευεις να παρεξηγηθεις ισως. Καλυτερα να τα λεγαμε οι δυο μας να σου πω κι εγω τα δικα μου διδαγματα απο τη ζωη.
Δεν μπορει να σε καταλαβει ο οποιοσδηποτε που δεν περασε τα ιδια τουλαχιστον.Οι επαγγελματιες αξιζουν μετα το ξενυχτι και με παρεα καλη να γινει χαβαλες. Αλλιως αν εχεις τη δουλεια σου απο δω κι απο κει ισως και τοτε....
Ο πατερας ειναι σημαντικος παραγοντας για το μεγαλωμα ενος παιδιου. Ο σωστος πατερας. Υπαρχουν ομως και αυτοι που δεν ειναι σωστοι αλλα τους αγαπουν και τους συγχωρουν μονο και μονο γιατι....ειναι πατεραδες. Μονο αυτο. Δε μιλαω για ακραιες καταστασεις. Αν και υπαρχουν και σε αυτες τετοια φαινομενα. Το θεμα του ρολου των γονεων στο μεγαλωμα ενος παιδιου ειναι τεραστιο και αφορα πολυ ευαισθητες πτυχες του ανθρωπου.
Οι δυο μαμαδες και οι πενηντα μαμαδες για μενα δεν αναπληρωνουν τον πατερα.
Δικη μου διαπιστωση....Ενταξει Θαναση, τωρα αν καποιος κατι καπου εχει διαφορετικη αποψη, μπορει να την πει, να διευκρυνησω τι εννοω. Ξερεις, δεν μπορω ευκολα να ειμαι στο ζικ ζακ. Δλδ τα λεω πολλες φορες χυμα. Γινομαι κακος, οπως ειπες με παρεξηγουν. Εχεις δικιο, το βαρυνα. Καλος ειναι και ο πατερας, το εχω πλεον καταλαβει. Καποτε παλια δεν το καταλαβαινα. Δεν ηθελα να σε προσβαλω γιατι και εσυ και αλλοι φιλοι εδω ειναι πατερες. Συγνωμη αν εδωσα αυτην την εντυπωση. Εχει λιγη ωρα που ηρθα σπιτι. Ημουν με ενα παλικαρι, νεος, 30αρης κοντα, εχει μια 20αρα που τον γουσταρει και τα λεγαμε σε ενα καφε μπαρ. Τι να κανει δεν ξερει. Εχει φαει καψουρα και φοβαται. Μεχρι τα 25 χωρις να ειναι κανονας, η γυναικα θελει εμπειρες. Μετα αρχιζει να θελει να εχει κατι σταθερο. Μιλουσαμε και για περιπτωσεις με διαφορα ηλικιας στα ζευγαρια. Πιστευω πως πρεπει να ειναι κοντα ηλικιακα τα ζευγαρια. Συν - πλην πεντε χρονια διαφορα. Και αυτο δεν ειναι κανονας, γιατι μπορει να ειναι μια κοπελα μικρη αλλα να εχει περασει καταστασεις και να εχει ωριμασει και το αντιθετο να ειναι μεγαλυτερη και να μην εχει δοκιμαστει στη ζωη και να μην εχει ωριμασει. Δλδ εγω δεν μπορω να κανω σχεση με 25αρα. Δεν μπορω να την ακολουθησω. Βασικα αισθανομαι σαν να ξαναζω τα 25 μου. Αυτο ειναι το ευκολο. Το δυσκολο ειναι η κοπελα να μπορεσει να ακολουθησει εμενα. Θα το χασει το μυαλο της.
Σε ευχαριστω φιλε μου για ολα -
Ξερω πατεραδες χαλια σε ολα στις συνηθειες τους αλλα με τελεια παιδια. Επισης γυναικες που δεν ηταν οι καλυτερες αλλα τα παιδια τους προκοψαν.
Αγαπη θελουν τα παιδια . Αν την δειχνεις και εισαι ειλικρινεις σε οτι του λες εχεις πιθανοτητες να βγαλεις καλα παιδια. Οσο χαλιας κι αν εισαι. Γενικα αυτα Στηβ αλλα προσωπικα πιστευω στην αγαπη . Τα γ....ια ειναι αλλη ιστορια. Μπορει και να τα παρεις μαζι σου σρον ταφο σου μακρια απο δω..... Και να μην ξερει κανεις τιποτα..... Αλλο θεμα αυτο....
Επισης αυτο που συμβαινει στα νεα ζευγαρια ειναι οτι βρισκουν τροπους και συμφωνουν και βαζουν τριτους στη ζωη τους ως στενους στενους φιλους ακομα και ερωτικους συντροφους. Οι απιστιες αντιμετωπιζονται με απιστιες. Δεχονται να απιστουν και να ζουν και μαζι . Αυτο μετα απο καποια χρονια συμβιωσης. Φυσικα ειναι πολυ extreme για μενα αυτα.
Αλλωστε Στηβ οσο μεγαλωνουμε γινομαστε παραξενοι. Γεροπαραξενοι. Ποια θα μας αντεξει?...... Μη μασας ομως.... Καποια υπαρχει και για σενα εκει εξω φιλε μου.... -
Ξερω πατεραδες χαλια σε ολα στις συνηθειες τους αλλα με τελεια παιδια. Επισης γυναικες που δεν ηταν οι καλυτερες αλλα τα παιδια τους προκοψαν.
Αγαπη θελουν τα παιδια . Αν την δειχνεις και εισαι ειλικρινεις σε οτι του λες εχεις πιθανοτητες να βγαλεις καλα παιδια. Οσο χαλιας κι αν εισαι. Γενικα αυτα Στηβ αλλα προσωπικα πιστευω στην αγαπη . Τα γ....ια ειναι αλλη ιστορια. Μπορει και να τα παρεις μαζι σου σρον ταφο σου μακρια απο δω..... Και να μην ξερει κανεις τιποτα..... Αλλο θεμα αυτο....
Επισης αυτο που συμβαινει στα νεα ζευγαρια ειναι οτι βρισκουν τροπους και συμφωνουν και βαζουν τριτους στη ζωη τους ως στενους στενους φιλους ακομα και ερωτικους συντροφους. Οι απιστιες αντιμετωπιζονται με απιστιες. Δεχονται να απιστουν και να ζουν και μαζι . Αυτο μετα απο καποια χρονια συμβιωσης. Φυσικα ειναι πολυ extreme για μενα αυτα.
Αλλωστε Στηβ οσο μεγαλωνουμε γινομαστε παραξενοι. Γεροπαραξενοι. Ποια θα μας αντεξει?...... Μη μασας ομως.... Καποια υπαρχει και για σενα εκει εξω φιλε μου....Υπαρχει, αλλα δεν βιαζομαι φιλε μου Θαναση. Εχω βολευτει με εμενα και την παρεα και την δουλεια. Το παλευω να μην παραξενεψω, μαλλον να μην γεροπαραξενεψω (γιατι ειμαι παραξενος). Αγαπη και διαθεση να ακουσεις. Το προβλημα γενικα στις σχεσεις μας σημερα, ειτε ειναι φιλικες, ειτε επαγγελματικες, ερωτικες, συζηγικες κλπ, ειναι η ελλειψη κατανοησης. Αυτη για εμενα οφειλεται στην ελειψη διαθεσης για να ακουσεις τον αλλον. Να ερθεις στην θεση του. Αυτο ομως γιατι συμβαινει; Γιατι σημερα υπαρχει μεγαλος εγωισμος. Αυτο που ξερω ειναι το σωστο. Οτι και να μου λες, δεν με νοιαζει. Το δικο μου ειναι το σωστο. Ετσι με αυτο το σκεπτικο δεν υπαρχει συνενοηση, κατανοηση.
Οι σημερινοι καιροι για τα ζευγαρια, ειναι δυσκολοι. Κακα τα ψεματα το οικονομικο ειναι καταλυτικος παραγοντας στην σχεση. Μπορει να υπαρχει αγαπη, αλλα το χρημα μπορει να αλλαξει τα δεδομενα. Αν μεινει ανεργος ο αντρας μπορει η γυναικα να του κουνησει το μαντηλι. Μετα ειναι και το οτι υπαρχουν πολλες προκλησεις. Πολλα ζευγαρια χωριζουν γιατι μπαινει στη μεση τριτος. Ομως δεν ειμαι απαισιοδοξος. Ολα για εμενα ειναι κυκλος. Αυτη η στραβη κατασταση στην οποια, αξιες, αρχες, ιδανικα ειναι ανυπαρκτα και υπαρχει η αρπαχτη, το γρηγορο, το προχειρο, θα σταματησει. Γιατι θα την συχαθει ο κοσμος και θα θελησει να βελτιωθει. Να αλλαξει.
Η οικονομικη κριση ας πουμε, εκανε πολλους ανθρωπους να φυγουν απο την Αθηνα και να πανε στην επαρχια, σε χωρια και να βρουνε τον εαυτο τους. Τωρα παω σε αλλο θεμα τεσπα. Πρεπει να ξαναπαμε στο χωριο, να σταματησει αυτη η εδω και χρονια ταση να γεμιζουν οι πολεις και να ερημωνει η υπαιθρος. Μας στοιχησε αυτο και οικονομικα και ψυχολογικα. -
Ας χαλαρωσουμε λιγο.
Ας κανω εναν προλογο γιατι ειναι ενα θεμα. Ενταξει ολοι μπορει να φαμε κερατο. Να μας παει το αμορε με αλλον. Εδω υπαρχει μια υποσημειωση. Ειναι και το τι κανει. Κανει σεξ ok. Αλλα τι σοι κολπα κανει. Να το πω πποιο απλα. Αλλιως ποναει αν μαθεις πως εκανε απλο σεξ, αλλιως αν εκανε αγριο σεξ, αν ξεσκιστηκε ρε παιδι μου. Ποναει περισσοτερο αυτο. Λες καλα τοσο λυσαρα ηταν μαζι του; Ειδικα δε, αν εσενα οσο τα εχετε σου απαγορευει την πισω πορτα και παει στον εραστη και την δινει, ε, εκει ειναι που γινεσαι αλοιφη.
Γιάννενα: Έμαθε από τoν γυναικoλόγo ότι η έγκυoς γυναίκα τoυ τoν απατά…
Ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής πήγε με την εγκυμονούσα γυναίκα του για τον καθιερωμένο υπέρηχο αλλά του βγήκε ξινό, αφού έμαθε ότι τον απατά και μάλιστα παρά φύση.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιατρός εξέτασε την πορεία της εγκυμοσύνης της συζύγου του και απευθυνόμενος με έντονο ύφος προς τον σύζυγο, του έβαλε τις φωνές επειδή σε περίοδο προχωρημένης εγκυμοσύνης παρατήρησε συχνή πρωκτική σεxουαλική επαφή! Μάλιστα, τον προειδοποίησε ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο όχι μόνο για την υγεία της συζύγου του, αλλά εγκυμονεί κινδύνους και για το ίδιο το νεογέννητο.
http://www.stroumfaki.org/2015/12/iannena-o-oo-o-o-o.html
Πας χαρουμενος να δεις με την γυναικα σου το παιδι σου (που να ξερες) στην καμερα και μαθαινεις πως και στο εχει φορεσει το κερατο και δεν ξερεις και αν το παιδι ειναι σου ή του. Πικρα με το κιλο.
Και επηδει εμεις οι νεοτεροι ακουμε κατι ενταξει καλα για την εποχη μας, αλλα νεροβραστα σε σχεση με τα παλια τραγουδια. Να ειναι καλα οι παλιοι που τα ακουγανε οταν ειμασταν πιτσιρικαδες και πειραμε το μικροβιο οσοι το πειραμε.
Ο ανθρωπος δεν ηταν δηθεν. Ηταν αυθεντικος βαρυς, οχι ομως ασηκωτος. Κιμπαρης. Αλανι (οχι με την κακη εννοια), με φωνη χαρακτηριστικη και τραγουδια μαθηματα. Τον ακους και μαθαινεις, ηρεμεις, παρηγοριεσαι, ταξιδευεις, μεθας με την φωνη του. Και χωρις να μιλησει εξεπεμπε ρε παιδι μου σεβασμο. Αρχοντας. Το τραγουδι του, ταιριαζει στο παραπανω σκηνικο:
Youtube Video -
Η ιστορία μπάζει απο παντού. Πρώτον σημαδια στον πρωκτό μπορούν να υπάρξουν μόνο απο τραυματισμό και όχι απο απλη επαφή. Δεύτερον πρώτη φορά ακούω ότι αυτό είναι επικίνδυνο στην εγκυμοσύνη. Για μουφα μου κάνει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η ιστορία μπάζει απο παντού. Πρώτον σημαδια στον πρωκτό μπορούν να υπάρξουν μόνο απο τραυματισμό και όχι απο απλη επαφή. Δεύτερον πρώτη φορά ακούω ότι αυτό είναι επικίνδυνο στην εγκυμοσύνη. Για μουφα μου κάνει.Εβαλα και μερικα ακομη Αλεξανδρε. Να σου πω μια αλλη ιστορια που εγινε και εργο. Η λεγαμενη απατουσε τον συζηγο δινοντας του υπνωτικα και εμπαινε ο εραστης στο σπιτι, κουτουπωνε την γυναικα και μετα τον αντρα της. Ο αντρας της δεν το καταλαβαινε γιατι κοιμοταν βαθια. Ομως το πρωι πονουσε. Ε, παει ο αντρας γιατι αισθανοταν πονο στον γιατρο και του λεει ο γιατρος, πως πρεπει να περιορισει την σεξουαλικη δραστηριοτητα απο πισω. Εμεινε καγκελο ο αλλος. Μα γιατρε εγω δεν εχω δραστηριοτητα απο πισω! Μα αγαπητε εχετε αφου το εδειξαν οι εξετασεις. Και απο εκει μυριστηκε τι παιζει, εκανε μια μερα τον κοιμησμενο, μπηκε ο εραστης, κουτουπωσε την γυναικα του και πανω που παει να τον κουτουπωσει, παιρνει το κουμπουρι και κανει το φονικο.
Το εδειξε στον κοκκινο κυκλο πως λεγεται η ταινια που εδειχνε πραγματικα περιστατικα. -
.....Ξερεις Στηβ εκανα κι εγω τετοια γκαφα με τον γειτονα. Ουρλιαχτα απο αγριο σεξ δε μας αφηναν να κοιμηθουμε . Καθε ΣΚ τα ιδια. Νταξει λεω να ναι καλα ο ανθρωπος να χαιρεται τη γυναικα του αλλα εγω και το παιδι δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να ακουμε τα ξεσκισματα. Τελος παντων του το ειπα μαζι με αναν αλλον γειτονα που ειχε κι αυτος προβλημα.
Ποτε ρε παιδια λεει.....Το Σαββατο βραδυ του λεμε.....Ποτε? Μα εγω ειχα βαρδια στο νοσοκομειο μας λεει.....
Εεεεεεε......πως??????
Και μετα εγινε το ελα να δεις διπλα......
Χωρισαν επεισοδιακα........ 4 ,5 φορες ηρθε η αστυνομια..... κριμα . Ειχαν και δυο παιδια. Μετα εμαθα οτι υπηρχε και δευτερη γκομενα. Τριο δηλ.....
Αστα Στηβ...... -
:lol: .....Ξερεις Στηβ εκανα κι εγω τετοια γκαφα με τον γειτονα. Ουρλιαχτα απο αγριο σεξ δε μας αφηναν να κοιμηθουμε . Καθε ΣΚ τα ιδια. Νταξει λεω να ναι καλα ο ανθρωπος να χαιρεται τη γυναικα του αλλα εγω και το παιδι δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να ακουμε τα ξεσκισματα. Τελος παντων του το ειπα μαζι με αναν αλλον γειτονα που ειχε κι αυτος προβλημα.
Ποτε ρε παιδια λεει.....Το Σαββατο βραδυ του λεμε.....Ποτε? Μα εγω ειχα βαρδια στο νοσοκομειο μας λεει.....
Εεεεεεε......πως??????
Και μετα εγινε το ελα να δεις διπλα......
Χωρισαν επεισοδιακα........ 4 ,5 φορες ηρθε η αστυνομια..... κριμα . Ειχαν και δυο παιδια. Μετα εμαθα οτι υπηρχε και δευτερη γκομενα. Τριο δηλ.....
Αστα Στηβ......Ζημιαρη Θαναση. Μετα εκλεισες ξανα τα αυτια του παιδιου για να μην ακουει τα μπινελικια του απατημενου
-
Μπα. Ηρεμησε η κυρια μετα. Εναν ελαιοχρωματιστη βρηκε που εχασε τη γυναικα του ο καημενος για να της πληρωνει τη δοση του σπιτιου και τιποτε αλλο.....
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Όλα τα κουλά στην Πάτρα γίνονται...Παρτούζες με φοιτήτριες, παντρεμένες, φλόκια στο κεφάλι, κερδίζει ο άλλος το τζόκερ 15.500.000 με 2,5 ευρώ...
Κατι γινεται εκει. Δεν εχει κανενας τπτ καμια ακρη να μας πει τι παιζει;
Νταξ επειδη την ξερω κατι παραπανω απο καλα την πολη, κουλα συμβαινουν μεν και απο προσωπικη πειρα αλλα τα τοπικα μεσα ειναι κατι παραπανω απο κιτρινα....
-
Ενταξει οι δημοσιογραφοι βγαζουν ιστοριες απο εκει που δεν υπαρχουν. Αλλα ρε παιδι μου απο την αλλη, υπαρχουν πονηρα βιντεακια με Πατρινες. Τελος παντων, δεν μου αρεσει να στοχοποιειται μια πολη και να μαυριζεται. Αλλα απο την αλλη αν οι Πατρινες ειναι θερμες, καλα κανουν. Να γινουν το ιδιο και οι αλλες Ελληνιδες στην υπολοιπη Ελλαδα που το παιζουν ψηλομυτες.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
:lol: Ενταξει οι δημοσιογραφοι βγαζουν ιστοριες απο εκει που δεν υπαρχουν. Αλλα ρε παιδι μου απο την αλλη, υπαρχουν πονηρα βιντεακια με Πατρινες. Τελος παντων, δεν μου αρεσει να στοχοποιειται μια πολη και να μαυριζεται. Αλλα απο την αλλη αν οι Πατρινες ειναι θερμες, καλα κανουν. Να γινουν το ιδιο και οι αλλες Ελληνιδες στην υπολοιπη Ελλαδα που το παιζουν ψηλομυτες.έχουν κάποιο χαρακτηριστικό γνώρισμα;;;;κάτι σαν σημάδι στο κούτελο;;;μυτερά αυτιά;;;οπλές στα πόδια;;;
πιστεύω είναι ο ορισμός ''καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα''........στην Αυστραλία να γίνει καμιά στραβή,θα πούνε οτι ήταν Πατρινή -
Τωρα που ειπες ψηλομυτες Στηβ θυμηθηκα κατι νησια οπου το χειμωνα οι ντοπιες δε πλησιαζονταν και καλα ...ηταν σοβαρες και απασχολημενες οταν τις μιλουσες και οταν επιανε καλοκαιρι τα πεταγαν ολα εξω και σου ζητουσαν τον λογο που δεν τις μιλησες..... Ωωωωρε ουστ.....
Οσο για την Πατρα νταξει..... με τοσες φοιτητειες ε κατι και θα γινεται.... Τι διαολο....παρθενες ολες ειναι? Παντως και η μουφα παιζει τρελα κι εκει. Τα ΜΜΕ βοηθουν σε αυτο...
-
Τωρα που ειπες ψηλομυτες Στηβ θυμηθηκα κατι νησια οπου το χειμωνα οι ντοπιες δε πλησιαζονταν και καλα ...ηταν σοβαρες και απασχολημενες οταν τις μιλουσες και οταν επιανε καλοκαιρι τα πεταγαν ολα εξω και σου ζητουσαν τον λογο που δεν τις μιλησες..... Ωωωωρε ουστ.....Οσο για την Πατρα νταξει..... με τοσες φοιτητειες ε κατι και θα γινεται.... Τι διαολο....παρθενες ολες ειναι? Παντως και η μουφα παιζει τρελα κι εκει. Τα ΜΜΕ βοηθουν σε αυτο...
Δεν ξερω τι παιζει με τα ηλεκτρονικα ΜΜΕ γιατι αυτα κυκλοφορουν τετοιες ιστοριες. Αυτοι θα απολογηθουν στην τελικη. Το διαβαζω και το μεταφερω εδω. Δεν εχω τπτ να χωρισω με τους Πατρινους. Να ειναι καλα και αν το γλεντανε καλα κανουν οι ανθρωποι. Εδω και χρονια δεν κανω βημα αν δεν ειμαι σιγουρος, δλδ αν παιξουν ματιες, θα πω το παιδι να κερασει την παρεα της κοπελας και αν δω ανταποκριση θα παω. Υπαρχουν φορες που το κορυτσι που παιζω μετα το κερασμα ερχεται να με ευχαριστησει, δλδ βρισκει αφορμη και μετα ξεκιναει το παιχνιδι. Μου εχουν γυρισει κερασματα πισω. Ok. Εγω ομως δεν πηγα για να φαω ταπα. Αλλοτε ερχεται το προσωπο και με ευχαριστει, μιλαμε και μπορει να μεινουμε και εκει. Το κερασμα ειναι το τεστ. Αντι να παω εγω, στελνω το δωρακι. Αν δεν εστελνα δωρακι και πηγαινα εγω, θα ετρωγα μαυρο καταμουτρα Ενταξει και αυτο στο προγραμμα ειναι. Το εχω περασει και αυτο το σταδιο. Για αυτο τωρα στελνω το κερασμα, το δωρακι. Βασικα απο την καρδια μου το κανω. Και οταν γυρναει πισω το δωρακι λεω το παιδι του μαγαζιου να το δωσει σε δικους του φιλους/ες στο μπαρ. Να μην πει βεβαια οτι το κερναω εγω! Μην το παει σε 4 - 5 μαντραχαλους και πει κερασμενο απο το παλικαρι εκει. Θα με περασουν για λαθος φυλο
Αλλοτε ερχεται απο μονη της η κοπελα και συστηνεται, και αρχιζει η κουβεντα. Αλλοτε μεσω παρεας γινεται το παιχνιδι, μεσω κοινων γνωστων. Με τις φοιτητριες δεν θελω πολλα. Δλδ να κανουμε το κεφι μας το βραδι και μεχρι εκει. Ή και να τηλεφωνηθουμε να πιουμε κανενα ποτο κανεναν καφε. Οχι ομως να το παμε για τα μεταξυ μας. Γενικα με κατω των 30 δεν θελω να μπλεκω πολυ. Πιστευω πως ειναι ακομη στο ψαξιμο και θα με μπερδεψουν και εμενα περισσοτερο απο οσο ειμαι. Μονον δλδ για κοκο και αυτο αφου δω οτι η αλλη δεν ειναι συναισθηματικη. Δεν μπορω τα γυρισματα και απο το τυπικο μου ζητησει παραπανω, δεσμευσεις, σχεση κλπ. Δεν ειμαι για τετοια τωρα. Ειμαι σε φαση θελω με εμενα, με την παρεα και με οποια θελει να κανουμε κεφι περιορισμενου χρονου. Δεν με εμπνεει και η εποχη. Ειπαμε, αν βρεθει καποια στα μετρα μου τοτε ενταξει.:lol: Ενταξει οι δημοσιογραφοι βγαζουν ιστοριες απο εκει που δεν υπαρχουν. Αλλα ρε παιδι μου απο την αλλη, υπαρχουν πονηρα βιντεακια με Πατρινες. Τελος παντων, δεν μου αρεσει να στοχοποιειται μια πολη και να μαυριζεται. Αλλα απο την αλλη αν οι Πατρινες ειναι θερμες, καλα κανουν. Να γινουν το ιδιο και οι αλλες Ελληνιδες στην υπολοιπη Ελλαδα που το παιζουν ψηλομυτες.
έχουν κάποιο χαρακτηριστικό γνώρισμα;;;;κάτι σαν σημάδι στο κούτελο;;;μυτερά αυτιά;;;οπλές στα πόδια;;;
πιστεύω είναι ο ορισμός ''καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα''........στην Αυστραλία να γίνει καμιά στραβή,θα πούνε οτι ήταν ΠατρινήΦατσα - καρτα George στην ψυχρα.
http://www.athensmagazine.gr/sexndating/h-patrinia-poy-ta-deixnei-ola-sto-facebook-photo
http://www.athensmagazine.gr/sexndating/patra-neo-roz-binteo-poy-kanei-thraysh-sto-diadiktyo-sklhro-seks-kayths-melaxrinhs
Και χωρις φατσα - καρτα
http://www.makeleio.gr/?p=485689
http://www.patrasevents.gr/article/90403-patra-ton-xorise-stelnontas-sti-gynaika-tou-roz-vinteo
Εγω τωρα τι να πω; Παραθετω τα στοιχεια προς αξιολογηση. Ολες θα βγουνε Πατρινες στο τελος; Οτι γινεται θα το φορτωνουν στην Πατρα -
Μοντέλο extra large τα… χώνει στη βιομηχανία της μόδας: «Διαιωνίζουν το λάθος»
Η Tess Holliday, ένα από τα πρώτα μοντέλα «μεγάλου μεγέθους» που υπέγραψε συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία και μία από τις γυναίκες που εκφράζονται για τα πρότυπα που επιβάλλει η μόδα, επιτέθηκε σε μία από τις πιο γνωστές εταιρείες εσωρούχων τονίζοντας ότι «διαιωνίζουν το λάθος και καθιερώνουν ένα πρότυπο από το οποίο δεν μπορείς να ξεφύγεις. Πρέπει να είσαι σαν τους αγγέλους της Victoria's Secret για να νοιώθεις όμορφη και σέξι».
http://www.topontiki.gr/article/153435/montelo-extra-large-ta-honei-sti-viomihania-tis-modas-diaionizoyn-lathos
Εχει δει κανεις τα μοντελα της VS;
Οπως την βρισκει ο καθενας. Εγω την βρισκω με την κατω photo. Την πανω κοπελια την παω για τα τατου της, αλλα και για το προσωπο της. Ειναι ομορφο και καταλληλο για στοματικα κολπα. -
Ειτε ειναι χοντρες ετε αδυνατες οι γυναικες Στηβ ολες ειναι για τον π....... Το θεμα ειναι ποσο τον εκτιμουν..... Δεν μπορω να σου πω δημοσια να καταλαβεις ποσο τον αγαπουν.... Κανουν τα παντα γι αυτον...
Οπως κι εμεις καψουρευομαστε ετσι κι αυτες καψουρευονται τον π...... Αν εχεις και λιιιιγο απο τα αλλα πακετα δε σε αφηνουν ησυχο. Στο κοβουν και το παιρνουν σπιτι.....
Εισαι και καλη ψυχη?.....Αααααααμαν κολιτσιδα πανω του.....
Υπαρχει περιπτωση που μια γυναικα εκανε σεξ ετσι .....μετα απο γλεντι με καποιον....και ερωτευτηκε.... Ουτε η ιδια δε το περιμενε... Ατελειωτοι οργασμοι....
Υπαρχει περιπτωση γυναικας που επειδη δεν την προσεχε καποιος φιλος της εβαλε την κολλητη της να δωσει ραντεβου σε ξενοδοχειο μαζι του και να πανε μαζι στο ραντεβου για να γ..... κι αυτη μαζι του...
Δεν μπορεις να φανταστεις τι μπορει να κανει μια γυναικα.
Οι παχουλες χοντρες η πες τες οπως θες συνηθως δεν πιανονται στη διαπλοκη... -
Να βρεθουμε καποια στιγμη να σου κανω σεμιναριο διαπλοκης...... Η πως να καταφερεις μια επαγγελματια βυζιτα μοντελο να την φερεις σπιτι σου χωρις λεφτα......
-
Ειτε ειναι χοντρες ετε αδυνατες οι γυναικες Στηβ ολες ειναι για τον π....... Το θεμα ειναι ποσο τον εκτιμουν..... Δεν μπορω να σου πω δημοσια να καταλαβεις ποσο τον αγαπουν.... Κανουν τα παντα γι αυτον...
Οπως κι εμεις καψουρευομαστε ετσι κι αυτες καψουρευονται τον π...... Αν εχεις και λιιιιγο απο τα αλλα πακετα δε σε αφηνουν ησυχο. Στο κοβουν και το παιρνουν σπιτι.....
Εισαι και καλη ψυχη?.....Αααααααμαν κολιτσιδα πανω του.....
Υπαρχει περιπτωση που μια γυναικα εκανε σεξ ετσι .....μετα απο γλεντι με καποιον....και ερωτευτηκε.... Ουτε η ιδια δε το περιμενε... Ατελειωτοι οργασμοι....
Υπαρχει περιπτωση γυναικας που επειδη δεν την προσεχε καποιος φιλος της εβαλε την κολλητη της να δωσει ραντεβου σε ξενοδοχειο μαζι του και να πανε μαζι στο ραντεβου για να γ..... κι αυτη μαζι του...
Δεν μπορεις να φανταστεις τι μπορει να κανει μια γυναικα.
Οι παχουλες χοντρες η πες τες οπως θες συνηθως δεν πιανονται στη διαπλοκη...Hello my good friend thanos. Εχω ρε συ εναν φιλο Θαναση τον λενε και μου τον θυμιζεις. Ειναι στο εξωτερικο. Ενταξει ολες ειναι αφου ολες εχουν νινι. Το θεμα ειναι αν το εργαλειο κανει σουζα για ολες. Γιατι ρε Θαναση κακα τα ψεματα. Εμεις αν δεν θελουμε φαινεται αμεσως. Μα προδιδει το κονταρι. Δεν σηκωνεται. Ενω η γυναικα λογω της ανατομιας στην μεση, δεν φαινεται αν σε θελει ή οχι. Εχει λυσαρες, ομως οι γυναικες εχουν δυνατοτερες αμυνες. Καλυτερα φρενα. Αεριζομενοι δισκοι, μπρος, πισω, 5πιστονες δαγκανες και αλεξιπτωτο στο πισω μερος για αν δεν πιασουν τα φρενα Εμεις με αγκυρα φρεναρουμε. Αν ποθησουμε δυσκολα να σταματησουμε. Ορμαμε. Να αυτα δεν θελω. Να σε καψουρευεται οταν ερχεται μονον για μια ξεπετα. Να μεινει εκει. Τι φταιει ο αλλος; Και αρχιζει τα τηλεφωνα, τα μηνυματα και σου βγαινει ξυνο.
Τουρλουμπουκι η δουλεια, τριο στουντζες. Καλο ειναι αυτο Η γυναικα ειναι ενα αινιγμα. Ουτε η ιδια δεν μπορει να σου αναλυσει γιατι σκεφτεται οπως σκεφτεται ωρες ωρες. Θαναση φιλε μου, αν και με την αρχαια ιστορια ημουν μαλωμενος στο σχολειο, δεν θα βρεις σημερα ευκολα την Πηνελοπη (ετσι δεν λεγοταν;) του Οδυσσεα που ενα τσουρμο την ηθελε στο κρεβατι και εκεινη αντιστεκοταν. Την πατησαμε φιλε.
Ομως my friend που σου αρεσει λιγο να εισαι σκληρος προς την γυναικα, σε θυμηθηκα οταν εβλεπα κατι στο youtube. Σου βρηκα οχι μια αλλα πολλες γυναικες, που γουσταρουν το ξυλο. Ναι. Το γουσταρουν. Μπορεις δλδ στην κυριολεξια αν θες να παιξεις μπουνιες. Και ειναι και μανουλια. Το αν θα το κανεις, εσυ ξερεις. -
Πιστεψε ρε σε αυτο που εχεις και θα δεις πως σου σηκωνεται.... Το μυριζονται ολες μετα. Η καψουρα αφορα και τις γυναικες. Κι αυτες τρελαινονται. Τι νομιζες!!
Οσο γισ το ξυλο δε μου αρεσει. Απλα μια φαπα μπορει να ξεθολωσει καποιες που το μυαλο τους θολωνει...... ..... και δεν ξερουν τι κανουν .... -
τωρα δεν μπορω να μιλησω ανοιχτα γιατι θα κατηγορηθω για ρατσισμο. Σε καποια σωματοτυπα δεν μπορω. Να το παμε χαλαρα. Δεν μπορω την πολυ κοιταριτυδα. Με κοβει. Αλλον τον φτιαχνει. Ενταξει γουστα ειναι. Θαναση ειχα ρε φιλε πιτσιρικας καμια 18 χρονων μια ασχημη εμπειρια για εμενα. Η κοπελα ηταν με πολυ κοιταριτιδα και ενω στο φιλι κλπ ημουν ντουρος (δεν ηξερα οτι εχει τοσο πολυ, αλλα επρεπε να το φανταστων, ομως ημουν αναμενος και ειπα να πεσω στην φωτια), με το που βγαζει το παντελονι και γυρναει μαγκα μου, απιστευτο. Για ποτε εγινε υποστολη της σημαιας χαμπαρι δεν το πηρα Και περιμενει χωρις να εχει γυρισει να κοιταξει. Ηταν με την εικονα του ντουρου, αλλα εγω ημουν με το λιλι στο χερι Τι να την πω Θαναση; Πες μου τι να εκανα; Δεν ειναι σκυλακι να του λες σηκω στα δυο και να σκωνεται. Ιδρωσα φιλε για την ξεφτυλα που θα ακολουθουσε γιατι η κοπελα θα καταλαβαινε. Πηγα κοντα, εκλεισα τα ματια μου, σκεφτηκα το πριν, με το χερι βοηθησα στην αναταση και οταν επιασα ροπη μπηκα και με κλειστα ματια τελειωσα την δουλεια και βγηκα. Απο τοτε, εγω θα πω εναν στιχο:
'Δεν ξαναβοσκω αλλες βουβαλες, δεν θελω μητε να τις δω, με μπιζνες εμπλεξα μεγαλες' και ο νοων, νοειτω.
Ποια φαπα; Εδω η κοπελα μπορει να σε στειλει στο νοσοκομειο και για φαπα. Μην σου πω για στραβη ματια Αυτωνων το μυαλο να παρακαλας να μην θολωσει Χωρια απο την πλακα, τετοιες γυναικες παω. Δυναμικες. Σε αυτα ομως τα κυβικα. Οχι πολυ παραπανω.Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Να βρεθουμε καποια στιγμη να σου κανω σεμιναριο διαπλοκης...... Η πως να καταφερεις μια επαγγελματια βυζιτα μοντελο να την φερεις σπιτι σου χωρις λεφτα......Ενταξει ετσι δεχομαι. Χωρις λεφτα γιατι θα της αρεσουν τα οσα θα πουμε, θα κανει κεφι το ειναι μου, οχι την φορολογικη μου δηλωση κλπ. Να μου κανεις και σεμιναριο. Μου αρεσει να ακουω και να μαθαινω. Ειδικα για γυναικες. Με τρελαινει φιλε το τατου στην γυναικα. Δεν με νοιαζει που θα το χτυπησει. Φτανει που το χτυπαει.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες