-
Μονοδιαστατες γενικευσεις?
Τι λε βρε παιδι! -
Ρε δεν πηδάτε τπτ άλλο, ν' αφήσετε το θέμα στην ησυχία του;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ε, κλασσικό fail από ώρα, δεν μάζεψα τα @@ μου για να πάω να της μιλήσω.
[...]
Ρε γαμώτο το κάνω πολύ συχνά αυτό το πράγμα, δεν μπορώ να βρω τα κότσια να πάω να ανοίξω συζήτηση..
Έχω καταντήσει αηδία.
Δε παίζει, θα γίνω ΠΑΟΚ να μη γ..σω ποτέ.Είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ που να μην νιώθει άγχος και σφίξιμο πριν την προσέγγιση. Κι αν σου πει ότι δε φοβάται, έστω και λίγο στην αρχή, απλά λέει ψέματα. Όσο μουνάκιας και να 'ναι. Όλοι φοβούνται.-
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αντιμετωπίσεις αυτό (φόβος απόρριψης) και να διαχειριστείς αυτόν το φόβο σε σημείο τουλάχιστον που να μη σε κυριεύει ώστε να μην μπορείς να αρθρώσεις λέξη.
Ένας από αυτούς είναι να μην το σκέφτεσαι καθόλου και να πηγαίνεις βουρ κατευθείαν στο γκομενάκι που σου αρέσει και να αρχίζεις ψιλοκουβεντούλα με το που το εντοπίζεις.
Μπραφ και αμούμ'τος που λέγαμε με κάτι φιλαράκια όταν πηδούσαμε από κάτι βράχια σε ύψος καμια 10αρια μέτρα στη θάλασσα!
Ο σκοπός ήταν να πηδήξεις αμέσως, χωρίς πολλή σκέψη, για να μην προλάβεις να φοβηθείς. Όσο κάθεσαι στην άκρη του βράχου και κοιτάς κάτω χωρίς να βουτάς, το ένστικτο της αυτοσυντηρησης σε αποθαρρύνει και σε γεμίζει φόβο. Ακριβώς το ίδιο είναι και με τις γυναικες. Μπραφ και με τη μία, χωρίς να το πολυσκέφτεσαι τι θα πεις, τι θα σου απαντήσει κλπ κλπ. Απλα προβάλλεις τον εαυτό σου με ενδιαφέρον τρόπο, βρίσκεις σημεία για συζητηση και ΑΝ σου προκαλέσει και αυτη το ενδιαφέρον με τη σειρά της, το κυνηγάς. Μη θεωρείς δεδομένο το ότι θα σου αρέσει, να την αφήσεις να σε κερδίσει όπως ακριβώς πρέπει να την κερδίσεις και συ.
Προσωπικά, παθαινω αυτό που είπε πιο πριν ο skye. Τις περισσότερες τις βρίσκω βαρετές και καταλήγω να τις δουλεύω ή απλά να χάνω το ενδιαφέρον μου. Δεν το κυνηγάω, ούτε πάω με τα νερά τους απλά για να γ@μήσω. Άσε το τρολάρισμα που λέει κι ο skye (εμείς το λέμε 'φαλάγγωμα' απ' το φαλάγγι - μην ρωτήσετε πως βγήκε ) έχουμε κάνει τρελες καφρίλες .Eνας φίλος μου εφάρμοζε έναν άλλο τρόπο για να ξεπεράσει το φόβο που λέγαμε, πήγαινε και την έπεφτε με ΣΚΟΠΟ να φάει χυλόπιτα.
Το τι γέλιο έχουμε ρίξει από τις μαλακίες που τους έλεγε, δεν υπάρχει!
Μέχρι και σφαλιάρα είχε φάει αν και τις περισσότερες φορές τον αντιμετώπιζαν με γέλιο και είχε πάρει και μερικά τηλέφωνα.
Αν το σκεφτείς, είναι αποτελεσματικότατη μέθοδος και στατιστικά λογική. Δοκιμάζεις, ξαναδοκιμάζεις, κάποια στιγμή θα πετύχεις, εκτός κι αν είσαι τελείως κουμπούρας. -
Άλλη λύση φυσικά είναι και το αλκοολ το 'κεφάλι' βοηθάει πολύ
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ που να μην νιώθει άγχος και σφίξιμο πριν την προσέγγιση.
Έτσι ακριβώς είναι.
Την τελευταία φορά που επιχείρησα, πριν κάνω την τελική κίνηση, ένιωθα σαν να το έχω χάσει με 140+ σε βρεγμένο πέταλο 2ας με δέντρα δεξιά και γκρέμι αριστερά. Δυστυχώς, όσο περισσότερο σ'αρέσει το θήραμα, τόσο μεγαλύτερο το άγχος. Η ικανοποίηση όμως που νιώθεις, μετά το πέρας της προσέγγισης, αξίζει τον κόπο, ανεξαρτήτως της έκβασης της ιστορίας. Ως προς αυτήν παίζει ρόλο και η στρατηγική που θα ακολουθήσεις, και το κατά πόσο θα μπορέσεις να μείνεις ψύχραιμος, συνδυασμός όχι πάντα εύκολος.
-
Λάθος τακτική να την πέφτεις κατευθείαν σε αυτήν που σου αρέσει, αν είναι σε παρέα.
-
+1 στο ντίνο.
Όπως επίσης αν απλά γουστάρεις να πηδήξεις ποτέ δε χώνεσαι στην ωραία της παρέαςΕτοιμάζομαι για εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εντός της βδομάδας.
-
Σωστά...Πρέπει πρώτα να την πέφτεις σε κάνα δυο ψαροκασέλες για ζέσταμα, αναλαμβάνοντας βέβαια το ρίσκο να σου κάτσουν
-
Αν πας να την πέσεις σε γκομενάρα που έχει ψαροκασέλα/κιουσπα/παντζουρι δίπλα της, εννοείται ότι θα κάτσει η ψαροκασέλα. Γιαυτό βγαίνουν οι 2 τους.
-
To οτι θα κατσει ειναι σιγουρο παντως
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μπραφ και αμούμ'τος που λέγαμε με κάτι φιλαράκια όταν πηδούσαμε από κάτι βράχια σε ύψος καμια 10αρια μέτρα στη θάλασσα!
Ο σκοπός ήταν να πηδήξεις αμέσως, χωρίς πολλή σκέψη, για να μην προλάβεις να φοβηθείς. Όσο κάθεσαι στην άκρη του βράχου και κοιτάς κάτω χωρίς να βουτάς, το ένστικτο της αυτοσυντηρησης σε αποθαρρύνει και σε γεμίζει φόβο.Το είχα πάθει μετά από μερικές φορές αυτοαποτρίχωσης στη μέση για να αραιώσουν λίγο (όταν έχεις αρκετή τρίχα. Ναι. Πονάει )
@FestoNero
Υπάρχει μία γνώση στους πωλητές. Έλξη, ενδιαφέρον, επιθυμία. Κάπως έτσι είναι και οι γυναίκες.Άμα βλέπεις κάποια να σε κοιτάει μια φορά, σκύβεις. Ξανακοιτάς, σε ξανακοιτάει. Τρίτη φορά. Εκεί υπάρχει έλξη. Πάρε ένα κομμάτι χαρτί γράψε το τηλ σου με το ονομά σου. Αν δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι αστείο, για να μην γίνεις άλλος ένας χαζός μλκς σκέψου μία ατάκα απλή του στυλ 'Ίσως τύχει και σε ξαναδώ κάπου' (μην πεις κάτι του στυλ '... να σε ξαναδώ κάπου ήρεμα', θα φανεί πρόστυχο, ή να σε ξαναδώ εκτός λεωφορείου, άσε μία μαγεία, ένα μυστήριο στα λόγια σου που θα την τραβήξει) και της δίνεις το χαρτάκι. Εκεί σημαίνει ότι δεν την έγραψες αλλά ενδιαφέρθηκες και εσύ και πολύ πιθανό να ενδιαφερθεί και αυτή.
Τώρα άμα δεν μπορείς να πεις ούτε αυτή την πρόταση. Δοκίμασε. Μου είχε τύχει να πάω να μιλήσω και να μου κλείνει ο λαιμός, να μην μπορώ να αρθρώσω λέξη (στο σχολείο τότε ) μετά που την ξαναείδα δεν το βαλα κάτω. Και πλάκα έκανα και όλα. Χυλόπιτα έφαγα γιατί τα είχε με άλλον αλλά είχε την φάση του. Την μαγεία του φλερτ.
Τέλος να ξέρεις ότι ο ευκολότερος τρόπος για να μην φας χυλόπιτα είναι να μην σκέφτεσαι το ενδεχόμενο που υπάρχει να φας χιλόπιτα. Να σκέφτεσαι ένα απλό πράγμα συνέχεια χωρίς να μπαίνει καμία άλλη ιδέα ανάμεσα: 'Θα πάω να της δώσω το τηλέφωνο μου για να πάμε για κανα καφέ.' Αυτό, συνέχεια.
-
Κάποιοι αρέσκονται στο vivere pericolosamente
Δεν είπαμε να πας για τις μπετονιέρες ρε παιδί μου.Αν και οι ψαροκασέλες θα κολακευτούν και θα είναι πρόθυμες για όλα
-
Ψαροκασέλα ας είναι!! Πλοκάμια να μην έχει!!
-
Βασικα δεν πρεπει να ειναι μονο ... ψαροκασελες και γκομεναρες .
Υπαρχουν αρκετες ενδιαμεσες κατηγοριες . -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Oι πολυτεχνίτες έρχονταν και 'παρακολουθούσαν' μαθήματα στα αμφιθέατρα της Νομικής μπας και σταυρώσουν κανένα γκομενάκι. Πολλή πείνα είχε πέσει. Από τη μία βέβαια δεν είχαν άδικο , από την άλλη οι νομικάριες ήταν κατά κανόνα εντελώς ξενέρωτες.Οι καλές γκόμενες της Νομικής (μην πω και κάθε σχολής) ΔΕΝ πατάνε σε αμφιθέατρα...
-
Π-Ο-Τ-Ε δεν την πεφτουμε σε μια κοπελα οταν εχει παρεα μαζι της και συγκεκριμενα φιλες της. Με το που θα φυγετε οι φιλες της θα αρχισουν να σας θαβουν κανονικοτατα ,γιατι προφανως ζηλεψαν που δεν κανατε καμακι σε εκεινες. Ακομα και αν η κοπελα ενιωσε μια ελξη για εσας , με αυτα που θα τις ειπαν οι αλλες ,θα αναγκαστει να σας ριξει χυλοπιτα
-
Πλέον έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι πρέπει να τους συμπεριφέρομαι σαν κάγκουρας και troll, αλλά δε μπορώ ρε γμτ, είμαι άνθρωπος!
Κάποιοι θα σπεύσουν να απαντήσουν οτι οι γυναίκες ΔΕΝ είναι άνθρωποι, αλλά και πάλι, θα συμπεριφερόταν κάποιος άσχημα σε ένα ζώο; -
Άραξε και συ, πολύ φόρουμ διαβάζεις.
Πραγματικά, πιστεύεις πως υπάρχει συγκεκριμένη 'μέθοδος' που πιάνει σε όλες; -
Μα έχουν γεννηθεί για να διαψεύδουν όλες τις μεθόδους. Πάντως όπως και να έχει κάποιος στη σχέση παίζει το ρόλο της γκόμενας αποφασίζουμε και ο Θεός βοηθός.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Πλέον έχω καταλήξει στο συμπέρασμα οτι πρέπει να τους συμπεριφέρομαι σαν κάγκουρας και troll, αλλά δε μπορώ ρε γμτ, είμαι άνθρωπος!
Κάποιοι θα σπεύσουν να απαντήσουν οτι οι γυναίκες ΔΕΝ είναι άνθρωποι, αλλά και πάλι, θα συμπεριφερόταν κάποιος άσχημα σε ένα ζώο;Φυσικά, εγώ προσέβαλλα σε μόνιμη βάση το σκύλο μου λέγοντάς του ότι είναι ηλίθιος...Νομίζω ότι δεν καταλάβαινε τι του έλεγα, ε το ίδιο να κάνεις και με τις γκόμενες, αυτές σίγουρα δεν το καταλαβαίνουν.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες