-
το rav4 ειναι 2κινητο?
πραγματικα δεν εχω ιδεα απο αυτα τα αυτοκινητα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το rav4 ειναι 2κινητο?Έχει ΚΑΙ δικίνητη έκδοση...
πραγματικα δεν εχω ιδεα απο αυτοκινητα
Το έχουμε καταλάβει...
-
βάλτε ένα σuv 1600cc...= αλβανός τουρίστας...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
βάλτε ένα σuv 1600cc...= αλβανός τουρίστας...που σε λιγο θα αντικατασταθει απο το: 'Ελληνας τουρίστας'
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
που σε λιγο θα αντικατασταθει απο το: 'Ελληνας υπήκοος'
Ούτε καν 'πολίτης'!
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
που σε λιγο θα αντικατασταθει απο το: 'Ελληνας τουρίστας'
θα γίνει και αυτό...
έχουμε γεμίσει άχρηστους με αξιώματα... -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
πραγματικα δεν εχω ιδεα απο αυτοκινητα
Το έχουμε καταλάβει...
χα χα ... χα..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
... εχει το κασκαι 4κινηση?το rav4 ειναι 2κινητο?
Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά μέχρι και κάτι θηρία τυπου Escalade, Infinity, Tahoe, Suburban κλπ κυκλοφορούν και ως 2κίνητα!
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
Εγώ πάλι τους περισσότερους μαλάκες οδηγούς τους έχω δει με peugeot rallie. Μήπως φταίει το rallie?
Στο θέμα μας τώρα.
Υπάρχουν τζίπ καθαρόαιμα που πάνε στα βουνά πολύ καλύτερα από τα SUV.
Υπάρχουν αυτοκίνητα επιδόσεων που έχουν τελικές μεγαλύτερες από SUV.
Υπάρχουν station kai Van-άκια που έχουν καλύτερους χώρους από SUV.
Υπάρχουν μικρά πολής που παρκάρουν πιο εύκολα από SUV.
Υπάρχουν σπόρ χαμηλωμένα αυτοκίνητα που στρίβουν καλύτερα από SUV.Ο μέσος οδηγός όμως δεν πρόκειται ποτέ να ανέβει στα κατσάβραχα, να πιάσει τελική 250km/h, να μπεί στην στροφή με 180km/h, να κουβαλήσει 7 άτομα με τις αποσκευές τους. Ούτε αν τα ήθελε όλα αυτά θα μπορούσε να έχει 7 αυτοκίνητα για να παίρνει το κατάλληλο κάθε στιγμή.
Γι αυτόν που χρειάζεται ένα ασφαλές αυτοκίνητο με αξιοπρεπείς χώρους που να μπορεί να πάει σε μια δυσπρόσιτη παραλία το καλοκαίρι ή στο χιόνι το χειμώνα, να είναι άνετο τόσο εντός όσο και εκτός πόλης, να κινείται αξιοπρεπώς στην εθνική και γενικά να τα κάνει όλα χωρίς να φτάνει στα άκρα, το SUV είναι η ιδανική επιλογή. Είναι το αυτοκίνητο που μπορεί να συνδιασει τις περισσότερες δυνατές χρήσεις από οποιοδήποτε άλλο. Σε καμία κατηγορία δεν είναι κορυφαίο αλλά απο την άλλη κανένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να συνδιασει τόσο πολλές και διαφορετικές χρήσεις.ναι αλλα εφοσον το εσγιουβη κατα 95%(αφου μιλαμε για το μεσο οδηγο)θα το χρησιμοποιει μεσα στην πολη,τοτε ειναι πολυ ασυμφορο και μη πρακτικο να εχεις ενα αυτοκινητο μεγαλων διαστασεων που σε δυσκολευει να κινησαι στην πολη,να παρκαρεις ,να δινεις τα αντερα σου σε καταναλωση και να χρυσοπληρωσεις και την αγορα του κιολας.
+1000
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
ναι αλλα εφοσον το εσγιουβη κατα 95%(αφου μιλαμε για το μεσο οδηγο)θα το χρησιμοποιει μεσα στην πολη,τοτε ειναι πολυ ασυμφορο και μη πρακτικο να εχεις ενα αυτοκινητο μεγαλων διαστασεων που σε δυσκολευει να κινησαι στην πολη,να παρκαρεις ,να δινεις τα αντερα σου σε καταναλωση και να χρυσοπληρωσεις και την αγορα του κιολας.
+1000
Εγώ διαφωνώ εν μέρει. (Εξαιρώντας το θέμα τέλη και λοιπα κρατικά κόστη).
Πόσο πιο δύσκολο και ασύμφορο είναι ένα 2λιτρο 2κίνητο RAV4 από ένα αντίστοιχο Avensis. Μη πω για το Superb που αν και προσιτό σε τιμή ... είναι απρόσιτο σε διαστάσεις!
Από την στιγμή που κάποιος βλέπει κάτι μεγαλύτερο απο μικρομεσαίο ... η λειτουργικότητα (εντός πόλεως τουλάχιστον) είναι στα κατα του!
... εκτός απο τις περιπτώσεις που ... 'εχω GrandCherokee και εσύ με το Alto πρέπει να πας στην άκρη (ή και κάτω απο την γη) γιατί είμαι ... τεράστιος και πλούσιος και δες τι πήρα για να κυκλοφορώ μέσα στη πόλη!!!'
Αυτή τη στιγμή που ένα XTrail κοστίζει τα ίδια με ένα Mazda 6 ... καλύτερη επιλογή θα ήταν το πρώτο για τις έξτρα δυνατότητες (αν είναι έστω και μία φορά απαραίτητες) από το 6άρη που πιθανόν να το δω το καλοκαίρι να σακατευεται σε κατσάβραχα για την παραλία ή να σκαρφαλώνει σε χιονοδρομικά. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτή τη στιγμή που ένα XTrail κοστίζει τα ίδια με ένα Mazda 6 ... καλύτερη επιλογή θα ήταν το πρώτο για τις έξτρα δυνατότητες (αν είναι έστω και μία φορά απαραίτητες) από το 6άρη που πιθανόν να το δω το καλοκαίρι να σακατευεται σε κατσάβραχα για την παραλία ή να σκαρφαλώνει σε χιονοδρομικά.Για σένα ίσως... για πολλούς άλλους καλύτερη επιλογή είναι το 6άρι για να θυμάται ο μπαμπας τα νιάτα του όταν είναι μόνος του σε στροφοδιαδρομές...
-
Τα suv ειναι ομως πολλες φορες ( εστω τα λιγο πιο παλια) τραγικα στην οδηγηση...και δεν μιλω για αγωνιστηκη αισθηση και αλλα τετοια.
Το body roll που εχουν ειναι πολλες φορες εκτος απο τρομακτικο , κουραστικο σε μεγαλα ταξιδια.
Σε ζαλιζουν πολυ ευκολα.
Αν πεις δε να ευχαριστηθεις οδηγηση τοτε η διαφορα ειναι μεγαλη πιστευω.
Το mazda 6 στον δρομο ειναι ανωτερο απο ενα βαρυ και ''πλεουμενο'' x trail
Συν του οτι ολα αυτα τα suv εχουν ανθρωπινη συμπεριφορά παντα στηριζόμενα στα ηλεκτρονικα ( esp κτλ) κατι που δειχνει την αδυναμια της κατασκευης εκ φυσεως
Απο την αλλη η παθητικη ασφαλεια που προσφερουν τα suv ειναι ενα χαρακτηριστηκο τους που ισως εχει μεγαλο συντελεστη -
Στο θέμα επιλογής υπάρχουν πολλές παραμετροι που λαμβάνονται υπόψη. Αν έχω διαπιστώσει σωστά πάντως η οδηγική ευχαρίστηση δεν είναι στις πρώτες θέσεις των κριτηρίων. Αντίθετα προηγούνται άλλα όπως ... χώροι, θεση οδήγησης, 'νοοτροπία' κλπ.
Αν ηταν έτσι σίγουρα το 6άρη και άλλα όμοια θα πρώτευαν σε πωλήσεις και όχι ... πλεούμενα ογκώδη 4τροχα οχήματα.
Αλλά μη τα λέτε σε μένα που καταλαβαίνω, πείτε τα στους κατόχους 2κίνητων Spostage και Rav4 ... που οι εταιρίες τους έμειναν άφωνες απο την ανταπόκριση που είχαν όταν ήρθαν! -
Δεν μπορω να διαφωνισω.
πιθανοτατα αυτη ειναι η αληθεια. -
Πάντως από τα επιβατηγά τα σουβ έχουν πιό καλή θέση οδήγησης είναι ψηλά και ... είσαι άρχοντας του δρόμου!! Τα προτιμώ ... και το κασκάι που είναι σαν....... σουβ!!!!!!!!!!
-
grant vitara 1.6 suv στα 1.6 κ.εκ.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
grant vitara 1.6 suv στα 1.6 κ.εκ.Η μεγάλη μου αγάπη , θα τόπερνα , αλλά.......... είναι δίπορτο, καίει πολύ , δεν έχει πορτ μπαγκάζ, δεν έχει πίσω δισκόφρενα , είναι μικρό , πως θα πήγαινα με όλη την οικογένεια ταξίδι;;; στριμωγμένα!!! Και δε θα μπορούσα να βάλω πέμπτο άτομο !!!!!!!!!!!
-
Το ιδανικό θα ήταν να αρχίσουν και οι Ιάπωνες να χρησιμοποιούν μικρότερους κινητήρες τούρμπο ή επιτέλους να απελευθερωθεί η πετρελαιοκίνηση. Ένα 5θυρο Grand Vitara / Qasqhai / Rav ktl 1,6Τ ή πετρέλαιο θα ήταν ιδανικά. Ομοίως και ένα Kuga με τον πολυαναμενόμενο 1,6Τ.
-
Γιατί έτσι είναι ο Έλληνας...
Θέλει να πάρει suv να πουλάει τη μούρη του και να καβαλαει κανά πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι ,αλλά δεν έχει τα λεφτά να το πάρει...
Άρα... Αγοράζει το βενζινοβορο οχημα με μοτέρ φραπεδιερας... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γιατί έτσι είναι ο Έλληνας...
Θέλει να πάρει suv να πουλάει τη μούρη του και να καβαλαει κανά πεζοδρόμιο στο Κολωνάκι ,αλλά δεν έχει τα λεφτά να το πάρει...
Άρα... Αγοράζει το βενζινοβορο οχημα με μοτέρ φραπεδιερας...Δε ξέρω αν αυτό ήταν και για μένα , αν ήταν να σου θυμίσω ότι μένω σάμο, αθήνα έρχομαι μόνο με την μηχανή μου , και οι 115 ίπποι του κασκάι δε νομίζω ότι είναι ιπποδύναμη φραπεδιέρας......
ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΑ SUV 1600cc