-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει πίσω κίνηση; Όχι.Έχει διπλά ψαλίδια; Όχι.
Έχει double clutch gearbox; Όχι.
Άρα είναι μπουρδέλο.
+1000000000
-
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
αλλά και κάτι SUV-wannabes όπως το Sedici και κάτι τέτοια.
To έχεις οδηγήσει? Για τα χρήματά του είναι πολύ καλό.
Δηλαδή ανεβαίνει όλα τα πεζοδρόμια;
-
Μην σου πω το παρκάρεις και στην ταράτσα.
(ημέρα των κόμπλεξ είναι σήμερα;)
-
Εγώ πάλι τους περισσότερους μαλάκες οδηγούς τους έχω δει με peugeot rallie. Μήπως φταίει το rallie?
Στο θέμα μας τώρα.
Υπάρχουν τζίπ καθαρόαιμα που πάνε στα βουνά πολύ καλύτερα από τα SUV.
Υπάρχουν αυτοκίνητα επιδόσεων που έχουν τελικές μεγαλύτερες από SUV.
Υπάρχουν station kai Van-άκια που έχουν καλύτερους χώρους από SUV.
Υπάρχουν μικρά πολής που παρκάρουν πιο εύκολα από SUV.
Υπάρχουν σπόρ χαμηλωμένα αυτοκίνητα που στρίβουν καλύτερα από SUV.Ο μέσος οδηγός όμως δεν πρόκειται ποτέ να ανέβει στα κατσάβραχα, να πιάσει τελική 250km/h, να μπεί στην στροφή με 180km/h, να κουβαλήσει 7 άτομα με τις αποσκευές τους. Ούτε αν τα ήθελε όλα αυτά θα μπορούσε να έχει 7 αυτοκίνητα για να παίρνει το κατάλληλο κάθε στιγμή.
Γι αυτόν που χρειάζεται ένα ασφαλές αυτοκίνητο με αξιοπρεπείς χώρους που να μπορεί να πάει σε μια δυσπρόσιτη παραλία το καλοκαίρι ή στο χιόνι το χειμώνα, να είναι άνετο τόσο εντός όσο και εκτός πόλης, να κινείται αξιοπρεπώς στην εθνική και γενικά να τα κάνει όλα χωρίς να φτάνει στα άκρα, το SUV είναι η ιδανική επιλογή. Είναι το αυτοκίνητο που μπορεί να συνδιασει τις περισσότερες δυνατές χρήσεις από οποιοδήποτε άλλο. Σε καμία κατηγορία δεν είναι κορυφαίο αλλά απο την άλλη κανένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να συνδιασει τόσο πολλές και διαφορετικές χρήσεις. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
(ημέρα των κόμπλεξ είναι σήμερα;)
κάθε μέρα, σαν τη γιορτή των ερωτευμένων
-
Πω πώ απαντήσεις.....
Κοιτάχτε έχω το τέριος και θέλω κάτι ανάλογο , διότι πάω βουνό , έχω σκάφος κ.λ.π.!
Δεν θέλω θηριώδες αμάξι που θα καίει ..τα αντερά του και θα πληρώνω ένα κάρο λεφτά για τέλη , ασφάλειες ,βενζίνες!
Εαν σας πω ότι δεν έχω δει το Tiguan θα με πιστέψετε;
ποιό είναι;
Επίσης όλοιμας θέλουμε να συνδυάσουμε ενα αμάξι σε όλα , το 1600 σουζούκι είναι δίπορτο , δεν χωράει οικογένεια , το ίδιο το τζίμνι , εχω το sx4 και το σεντισι δεν έχει καλές δυνατότητες , επίσης το νιβα δεν το συζητώ!
Για πείτε.... -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πω πώ απαντήσεις.....
Κοιτάχτε έχω το τέριος και θέλω κάτι ανάλογο , διότι πάω βουνό , έχω σκάφος κ.λ.π.!
Δεν θέλω θηριώδες αμάξι που θα καίει ..τα αντερά του και θα πληρώνω ένα κάρο λεφτά για τέλη , ασφάλειες ,βενζίνες!
Εαν σας πω ότι δεν έχω δει το Tiguan θα με πιστέψετε;
ποιό είναι;
Επίσης όλοιμας θέλουμε να συνδυάσουμε ενα αμάξι σε όλα , το 1600 σουζούκι είναι δίπορτο , δεν χωράει οικογένεια , το ίδιο το τζίμνι , εχω το sx4 και το σεντισι δεν έχει καλές δυνατότητες , επίσης το νιβα δεν το συζητώ!
Για πείτε....Αν διαθέτεις 27-28.000 το tiguan είναι το ιδανικό γι'αυτά που ζητάς.
Αν δεν ξέρεις πιο είναι κοιτα εδώ
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=8082 -
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Γι αυτόν που χρειάζεται ένα ασφαλές αυτοκίνητο με αξιοπρεπείς χώρους που να μπορεί να πάει σε μια δυσπρόσιτη παραλία το καλοκαίρι ή στο χιόνι το χειμώνα, να είναι άνετο τόσο εντός όσο και εκτός πόλης, να κινείται αξιοπρεπώς στην εθνική και γενικά να τα κάνει όλα χωρίς να φτάνει στα άκρα, το SUV είναι η ιδανική επιλογή.Απ'όλα αυτά αν αφήσεις την δυσπρόσιτη παραλία (λες και αν περπατήσεις 50μ θα σου πέσει τίποτα) και τα χιόνια 1 φορά την πενταετία (μιλώντας για την Αττική και τα υπόλοιπα μεγάλα αστικά κέντρα) ένα SUV είναι χειρότερο από ένα κανονικό αυτοκίνητο.
-
Πανάκριβο και αυτό! Γύρω στα 20.000 ένα SUV 1600άρι ρε παιδιά!
Μόνο το τέριος υπάρχει! -
Κοίτα...υπάρχουν οδηγοί και οδηγοί. Μη τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Όπως και SUV και SUV.
Για παράδειγμα το Hummer H1 είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ SUV όπως και το TIGR αλλά και το Massif.
Τώρα κάτι κουβαδάκια...είναι για κλάμματα...αλλά και κάτι SUV-wannabes όπως το Range Rover και κάτι τέτοια.
-
1.4 είναι το tiguan.
Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
1.4 είναι το tiguan.
Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα1400 αλλά πανάκριβο!
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
Εγώ πάλι τους περισσότερους μαλάκες οδηγούς τους έχω δει με peugeot rallie. Μήπως φταίει το rallie?Στο θέμα μας τώρα.
Υπάρχουν σπόρ χαμηλωμένα αυτοκίνητα που στρίβουν καλύτερα από SUV.Ο μέσος οδηγός όμως δεν πρόκειται ποτέ να ανέβει στα κατσάβραχα, να πιάσει τελική 250km/h, να μπεί στην στροφή με 180km/h, να κουβαλήσει 7 άτομα με τις αποσκευές τους. Ούτε αν τα ήθελε όλα αυτά θα μπορούσε να έχει 7 αυτοκίνητα για να παίρνει το κατάλληλο κάθε στιγμή.
Γι αυτόν που χρειάζεται ένα ασφαλές αυτοκίνητο με αξιοπρεπείς χώρους που να μπορεί να πάει σε μια δυσπρόσιτη παραλία το καλοκαίρι ή στο χιόνι το χειμώνα, να είναι άνετο τόσο εντός όσο και εκτός πόλης, να κινείται αξιοπρεπώς στην εθνική και γενικά να τα κάνει όλα χωρίς να φτάνει στα άκρα, το SUV είναι η ιδανική επιλογή. Είναι το αυτοκίνητο που μπορεί να συνδιασει τις περισσότερες δυνατές χρήσεις από οποιοδήποτε άλλο. Σε καμία κατηγορία δεν είναι κορυφαίο αλλά απο την άλλη κανένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να συνδιασει τόσο πολλές και διαφορετικές χρήσεις.ναι αλλα εφοσον το εσγιουβη κατα 95%(αφου μιλαμε για το μεσο οδηγο)θα το χρησιμοποιει μεσα στην πολη,τοτε ειναι πολυ ασυμφορο και μη πρακτικο να εχεις ενα αυτοκινητο μεγαλων διαστασεων που σε δυσκολευει να κινησαι στην πολη,να παρκαρεις ,να δινεις τα αντερα σου σε καταναλωση και να χρυσοπληρωσεις και την αγορα του κιολας.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
1.4 είναι το tiguan.
Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα1400 αλλά πανάκριβο!
Με αυτά που προσφέρει? Για δες και τον ανταγωνισμό.
-
Ο χρήστης sotiris28 έγραψε:
Γι αυτόν που χρειάζεται ένα ασφαλές αυτοκίνητο με αξιοπρεπείς χώρους που να μπορεί να πάει σε μια δυσπρόσιτη παραλία το καλοκαίρι ή στο χιόνι το χειμώνα, να είναι άνετο τόσο εντός όσο και εκτός πόλης, να κινείται αξιοπρεπώς στην εθνική και γενικά να τα κάνει όλα χωρίς να φτάνει στα άκρα, το SUV είναι η ιδανική επιλογή.
Απ'όλα αυτά αν αφήσεις την δυσπρόσιτη παραλία (λες και αν περπατήσεις 50μ θα σου πέσει τίποτα) και τα χιόνια 1 φορά την πενταετία (μιλώντας για την Αττική και τα υπόλοιπα μεγάλα αστικά κέντρα) ένα SUV είναι χειρότερο από ένα κανονικό αυτοκίνητο.
Καταρχήν δεν εννοώ τα χιόνια μέσα στην αττική. Εννοώ αυτούς που πάνε συχνά εκδρομές το χειμώνα σε ορεινά μέρη. Επίσης υπάρχουν παραλίες που πάς αρκετά χιλιόμετρα χωματόδρομο. Το ίδιο αν σου αρέσουν εκδρομές σε λίμνες-δάση κλπ. Αυτά είναι τα 'συνηθισμένα' χομπι. Να μην σου μιλήσω για πιο περίεργα όπως κάμπινγκ-κυνηγι κλπ. που μπορεί να κάνει κάποιος. Επίσης δεν ξέρω τι εννοείς 'κανονικό αυτοκίνητο' αλλά αν υποθέσω ότι μιλάς για ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας golf-astra κλπ μπορώ να σου πω ότι εκτός του off-road π.χ υστερει σε χώρους και πολύμορφικότητα, πιθανόν σε επιδόσεις (αν μιλάμε π.χ για ένα ψόφιο 1400-1600άρι), σε άνεση (ανωμαλίες οδοστρώματος) και πιθανόν σε ασφάλεια.
Δεν λέω ότι το Suv είναι το τέλειο αυτοκίνητο. Λέω απλά ότι είναι το πιο κατάλληλο για κάποιον που θέλει να συνδιασει πολλές και διαφορετικές χρήσεις. Αν τώρα οι χρήσεις σου είναι περιορισμένες π.χ θέλεις να κινείσαι αποκλειστικά εντός πόλης τότε προφανώς και παίρνεις άλλη κατηγορία. -
Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι που τα εχουν, δεν ειναι ικανοι να κοντρολαρουν ολο αυτον τον ογκο, και βασικα δεν προκειται ποτε να κινηθουν εκτος της διαδρομης κηφησιας ή αλεξανδρας ή καποια αλλη τυπικη διαδρομη
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
Εγώ πάλι τους περισσότερους μαλάκες οδηγούς τους έχω δει με peugeot rallie. Μήπως φταίει το rallie?
Στο θέμα μας τώρα.
Γι αυτόν που χρειάζεται ένα ασφαλές αυτοκίνητο με αξιοπρεπείς χώρους που να μπορεί να πάει σε μια δυσπρόσιτη παραλία το καλοκαίρι ή στο χιόνι το χειμώνα, να είναι άνετο τόσο εντός όσο και εκτός πόλης, να κινείται αξιοπρεπώς στην εθνική και γενικά να τα κάνει όλα χωρίς να φτάνει στα άκρα, το SUV είναι η ιδανική επιλογή. Είναι το αυτοκίνητο που μπορεί να συνδιασει τις περισσότερες δυνατές χρήσεις από οποιοδήποτε άλλο. Σε καμία κατηγορία δεν είναι κορυφαίο αλλά απο την άλλη κανένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να συνδιασει τόσο πολλές και διαφορετικές χρήσεις.ναι αλλα εφοσον το εσγιουβη κατα 95%(αφου μιλαμε για το μεσο οδηγο)θα το χρησιμοποιει μεσα στην πολη,τοτε ειναι πολυ ασυμφορο και μη πρακτικο να εχεις ενα αυτοκινητο μεγαλων διαστασεων που σε δυσκολευει να κινησαι στην πολη,να παρκαρεις ,να δινεις τα αντερα σου σε καταναλωση και να χρυσοπληρωσεις και την αγορα του κιολας.
Συμφωνώ. Αν κινείσαι κυρίως εντός πόλης και δεν έχεις καμιά τρέλα για εκδρομες σε χιόνια και χωματόδρομους ούτε ανάγκη για χώρους, είναι βλακεία να πάρεις SUV.
-
OT
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
...το SUV είναι η ιδανική επιλογή.Η δική σου επιλογή.
Εγώ δεν θέλω να είναι ψηλό και βαρύ για να μη καίει βενζίνη. Δεν μου αρέσουν οι αναρτήσεις με τεράστιες διαδρομές ούτε μου προσφέρει κάτι η τετρακίνηση (σε χιονισμένους δρόμους κινούμαι όλο το χειμώνα).
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι που τα εχουν, δεν ειναι ικανοι να κοντρολαρουν ολο αυτον τον ογκο, και βασικα δεν προκειται ποτε να κινηθουν εκτος της διαδρομης κηφησιας ή αλεξανδρας ή καποια αλλη τυπικη διαδρομηΚαταρχήν λέγοντας SUV πρεπει να προσδιορίσω ότι εννοώ τα μεσαία suv κατηγορίας π.χ RAV-tiguan και όχι τίποτα θηριώδη grang cherokee και land cruiser. Αυτά έχουν μήκος 4.4m μόλις 10cm μεγαλύτερο από ένα ford focus που είναι 4.3m.
Επίσης τα συγκεκριμένα δεν είναι και τόσο πιο ακριβά στην ευρώπη σε σχεση με τα μεσαία hatchback. Απλά στην ελλάδα φουσκώνουν οι τιμές λόγω φόρων επειδή είναι δίλιτρα. Δεστε π.χ το Tiguan που είναι 1.4. Είναι μόλις 2000€ πιο ακριβό είναι από ενα γκολφ gt εχοντας τον ίδιο κινητήρα και ενώ διαθέτει επιπλέον τετρακίνηση και πολύ μεγαλύτερους χώρους. Τελη κυκλοφορίας και ασφάλειες ίδια και κατανάλωση ελάχιστα uψηλότερη.
ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΑ SUV 1600cc