-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Πανάκριβο και αυτό! Γύρω στα 20.000 ένα SUV 1600άρι ρε παιδιά!
Μόνο το τέριος υπάρχει!Πάρε ένα Lada Niva. Έχει όμως 1700 κυβικά...
-
Πάντως ένα SX4 είναι ένας πολύ τίμιος συμβιβασμός στοιχειώδους τετρακίνησης μικρών διαστάσεων και τιμής - όσο για τις off road δυνατότητες ενός γνήσιου jeep ή θηριώδους suv δεν θα διαφωνήσω αλλά μου φαίνεται γελοίο άνθρωποι που έχουν δώσει 60 και 70 και 100 χιλιάδες ευρώ για ένα X5 ή Range Rover να κυκλοφορούν μέσα στην Αθήνα για να πάνε στην δουλειά τους με αυτό αντί να δώσουν και άλλα 20 να πάρουν ένα μικρό ασφαλές και ποιοτικό μικρό για τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη.
-
Ναι, αλλά ο έξτρα όγκος του τρακτέρ τους κάνει να δείχνουν πιο 'μάγκες' και πιο 'ισχυροί'...
-
Ο χρήστης tks έγραψε:
Πάντως ένα SX4 είναι ένας πολύ τίμιος συμβιβασμός στοιχειώδους τετρακίνησης μικρών διαστάσεων και τιμής - όσο για τις off road δυνατότητες ενός γνήσιου jeep ή θηριώδους suv δεν θα διαφωνήσω (...)Εγώ γιατί έχω την αίσθηση οτι τα μεγάλα & πολυτελή SUV δεν έχουν ιδιαίτερες εκτός δρόμου δυνατότητες;
-
Δε συμφωνώ...θεωρώ το Range Rover εξαιρετικό SUV...και γενικότερα τα Land Rover. Όλα τ'άλλα είναι κουβαδάκια μπροστά σε αυτό αν θέλουμε να μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ SUV με δυνατότητες off-road.
Υπάρχουν βέβαια και οι πιο 'φθηνές' λύσεις...περί ορέξεως ουδείς λόγος...και από αυτές, θεωρώ το Tiguan καλή επιλογή, χωρίς βεβαίως να το έχω οδηγήσει.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εγώ γιατί έχω την αίσθηση οτι τα μεγάλα & πολυτελή SUV δεν έχουν ιδιαίτερες εκτός δρόμου δυνατότητες;
Κάλα την έχεις. Ειναι γιατί αυτή η πουτ@να η βαρύτητα δεν κάνει καλό σε τίποτα...
-
Ορίστε δύο βίντεο για τις δυνατότητες του Land Rover Discovery που ο Clarkson το ανεβάζει πραγματικά στο βουνό...και του Range Rover απέναντι σε...τανκ.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ γιατί έχω την αίσθηση οτι τα μεγάλα & πολυτελή SUV δεν έχουν ιδιαίτερες εκτός δρόμου δυνατότητες;
Κάλα την έχεις. Ειναι γιατί αυτή η πουτ@να η βαρύτητα δεν κάνει καλό σε τίποτα...
To Land Cruiser ελαφρύ είναι? ή το Hummer H3 ?
Βάζεις στοίχημα ότι αν ήταν κάνα τόνο ελαφρύτερα, θα ήταν ακόμη καλύτερα?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
To Land Cruiser ελαφρύ είναι? ή το Hummer H3 ?
Βάζεις στοίχημα ότι αν ήταν κάνα τόνο ελαφρύτερα, θα ήταν ακόμη καλύτερα?
Δεν τα βρίσκω βαριά.Πόσο βαρύτερα από μία Brera είναι? 200-300 κιλά...?
Αυτό ήταν ...χτύπημα κάτω από την ζώνη!
Πάντως είναι αρκετά βαρύτερα από μια Brera, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί και το...μίσος που έχουμε εναντίον τους! -
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Δε λέω για το βάρος, αλλά για το στήσιμο από τον κατασκευαστή.
Όταν γνωρίζει ας πούμε οτι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των X5 (για παράδειγμα) που θα πουληθούν το μόνο εκτός ασφάλτου κομμάτι που θα πατήσουν θα είναι το ...πατημένο χαλίκι ενός πάρκινγκ ή έστω μια διαδρομή που οποιοδήποτε αυτοκίνητο μπορεί να περάσει με επιτυχία ένα σαμαράκι στο δρόμο θα την βγάλει, δε θα ρίξει το βάρος του στο πως θα συμπεριφέρεται αυτό το όχημα σε άσφαλτο εις βάρος των εκτός αυτής δυνατοτήτων του; -
Δε νομίζω πάντως ότι η Χ5 ή η Χ3 έχουν κάποιες ιδιαίτερες off-road δυνατότητες.
-
Kάπου πρέπει να συμβιβαστείς στις απαιτήσεις σου βουνό, σκάφος, χώρους, τετρακίνηση και 20Κ. Όλα μαζί λίγο δύσκολο. Εγώ θα πρότεινα την Οκταβια 4Χ4 με τον 1.8Τ που τα κάνει όλα εκτός τις extreme καταστάσεις και είναι σε λογική τιμή (δεν ξέρω πόσο ακριβώς αλλά γύρω στα 22Κ νομίζω).
-
σκόντα , νίβα , κία , χιουντάι ούτε τα συζητώ.....
μεταχειρισμένα επίσης.... -
Άντε niva πάει κι'έρχεται αλλά skoda, kia, hyundai για ποιό λόγο?
-
Εχουν αλλάξει , έχουν γίνει καλύτερα αλλά όταν σου βγει το όνομα δύσκολα ξαναποκτάς κύρος!
-
Εχουν αλλάξει , έχουν γίνει καλύτερα αλλά όταν σου βγει το όνομα δύσκολα ξαναποκτάς κύρος!Κοιτάς δηλαδή κάτι με κύρος?
-
Εχουν αλλάξει , έχουν γίνει καλύτερα αλλά όταν σου βγει το όνομα δύσκολα ξαναποκτάς κύρος!η Skoda εάν δεν το γνωρίζεις ξεκίνησε ως κατσκευαστής κυριλέ οχημάτων.
ας είναι καλά οι 'σύντροφοι' που την κατάντησαν σε αυτά χάλια.από την στιγμή που την ανέλαβε η VW έχει από τα πιο αξιόπιστα και καλοσυναρμολογούμενα αυτοκίνητα του γκρουπ και όχι μόνο.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το **Tiguan **είναι πολύ καινούργιο μοντέλο, ακόμα δεν τα πολυβλέπεις. Σίγουρα όμως πουλάνε και θα πουλάνε εξαιρετικά καλά μέχρι να βγούνε αξιόλογοι αντίπαλοι (ίσως το Ford Kuga αργότερα φέτος). Και όπως και να το κάνουμε το ότι είναι VW και μόνο μετράει θετικά για πολλούς....
Από την άλλη μοιάζει να έχεις απορρίψει το νέο **Terios **που θα είναι πιο ευέλικτο στην πόλη λόγω μεγέθους ενώ ταυτόχρονα έχει και πολύ καλούς χώρους, πολύ καλή τετρακίνηση, μάλλον θα πλεονεκτεί σε αξιοπιστία ενώ θα υστερεί μόνο σε επιδόσεις (σαφώς). Βασικά θα είναι καλύτερο σε όλα από αυτό που έχεις τώρα και ίσως δεν χρειάζεται να δώσεις τα παραπάνω λεφτά για το Tiguan (που μάλλον δεν διαθέτεις έτσι κι αλλιώς- αυτό το λέω για να σε διευκολύνω). Βέβαια στα ίδια λεφτά του Terios ή πολύ λίγο παραπάνω πλέον παίζει και το δίλιτρο κορεάτικο.... Που είναι μεγαλύτερο και πιο καλοτάξιδο από το Terios.... αξίζει αυτό τα παραπάνω λεφτά βενζίνης, φόρου και ασφάλειας? Εσύ ξέρεις.Έτσι πίστευα και εγώ, αλλά οι ιδιοκτήτες του καινούριου Terios έχουν διαφορετική άποψη. Επιπλέον διαμαρτύρονται έντονα για τις τιμές των ανταλλακτικών (70
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εχουν αλλάξει , έχουν γίνει καλύτερα αλλά όταν σου βγει το όνομα δύσκολα ξαναποκτάς κύρος!
Κοιτάς δηλαδή κάτι με κύρος?
Mε κύρος ... όχι αλλά δίνω μεγάλη σημασία στο προφίλ της εταιρείας!
Μερικά ονόματα έχουν χαραχτει ανεξίτηλα στα μαύρα κατάστιχα και μόνο το όνομα... ξυπνάει συνειρμούς !!!
Επίσης δεν γουστάρω μερικές εταιρείες όπως η νταιχάτσου η οποία βγάζει καλά αυτοκίνητα ΄΄χτυπάει΄΄ όμως τα ανταλλακτικά , είναι πιο ακριβή από bmv kai mercedes! -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Κοιτάς δηλαδή κάτι με κύρος?
Mε κύρος ... όχι αλλά δίνω μεγάλη σημασία στο προφίλ της εταιρείας!
Μερικά ονόματα έχουν χαραχτει ανεξίτηλα στα μαύρα κατάστιχα και μόνο το όνομα... ξυπνάει συνειρμούς !!!
Επίσης δεν γουστάρω μερικές εταιρείες όπως η νταιχάτσου η οποία βγάζει καλά αυτοκίνητα ΄΄χτυπάει΄΄ όμως τα ανταλλακτικά , είναι πιο ακριβή από bmv kai mercedes!
ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΑ SUV 1600cc