-
εννοεις να κανεις clone την οθονη του ppc στο φορητο, η να τρεξεις καποιο προγραμμα navigation απευθειας απο το φορητο,χρησι/ντας το gps του ppc?
-
Eννοώ εχοντας το dest να τρέχει στο λαπτόπι, να παιρνει δεδομένα gps από τον δέκτη του κινητού. Λογικά θα θέλει ένα προγραμματάκι που να τα παίρνει και να τα στέλνει στην com port για bt του κινητού και μετά serial σύνδεση σε com μεταξύ κινητού και λαπτοπ.
-
αυτη τη στιγμη δε μου ρχεται καποιο γι'αυτο που ζητας.Ψαξε στο xda,κι αν δεν υπαρχει ζητα να σου γραψουν ενα.Λογικα δε θα ναι πολυ περιπλοκο
edit: οταν λες να παιρνει δεδομενα ο φορητος,να λαμβανει απλα τα gps data που λεμε,ή να τα χρησιμοποιει σε καποιο προγραμμα?
-
Υποψιάζομαι το GpsGate να το κάνει αυτό, αλλά με μια σύντομη ενασχόληση δεν τα κατάφερα. Τέσπα, βλέπουμε.
-
πήρα αυτό:
T39m, καινούριο μέσω eBay από Χονκόνγκ, με 2 μπαταρίες, 17 λίρες μεταφορικά και insurance included
-
ρακοσυλέκτης?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πήρα αυτό:T39m, καινούριο μέσω eBay από Χονκόνγκ, με 2 μπαταρίες, 17 λίρες μεταφορικά και insurance included
σκυλι (μαυρο μαλιστα ) δεν κατλαβαινει τιποτα, το εχει η μανα μου 8-9 χρονια και φτου να μην το ματιασω δεν εχει βγαλει ποτε τιποτα. Πολυ μπροστα, οταν βγηκε.
-
πήρα αυτό:T39m, καινούριο μέσω eBay από Χονκόνγκ, με 2 μπαταρίες, 17 λίρες μεταφορικά και insurance included
Mercedes του 40΄ , ερικσον του 90 μηπως καπνιζεις ασσο αφιλτρο και φορας παπουτσακι strike;
-
το παράκανες
είπαμε όχι τεχνολογίας, αλλά όχι και τη μοτορόλα χωρίς συγχρονισμό με υπολογιστή, κτλ. γιατί αν γίνεθι η στραβή, πάειεγώ θεωρώ πως αυτό είναι ένα καλό κινητό αν δεν θέλεις ίντερνετ.
με bluetooth, συγχρονισμό, sar .35 (αν θυμάμαι καλά), κεραία εκεί που είναι το μικρόφωνο, και συμπαγές.
τιμή πριν από 4 μήνες ήταν στα 110 ευρώ.
-
-
το λατρευα αυτο το κινητο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mercedes του 40΄ , ερικσον του 90 μηπως καπνιζεις ασσο αφιλτρο και φορας παπουτσακι strike;
Παλλάς 100άρι και Boxer παρακαλώ.
Εύγε Krus! Λες να ξεθάψω κι εγώ τα 337/338/368 μου?
A και κάτι ακόμα... My 6310i lives!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
πήρα αυτό:
T39m, καινούριο μέσω eBay από Χονκόνγκ, με 2 μπαταρίες, 17 λίρες μεταφορικά και insurance included
Όχι. Καπνίζω Old Navy, το παλιό 20άρι πακέτο με το καραβάκι (κανείς δεν τα φέρνει πια ρε πστ μου ), και φοράω Onitsuka Mexico του '66
Και η Mercedes είναι του 89'
Επειδή πρηστήκατε με το κανούριο μου καμάρι ( ), να πω ότι αγοράστηκε για εταιρική χρήση. Δηλαδή, θέλω να μη το φορτίζω ΠΟΤΕ όσο ταξιδεύω (βγάζει βδομάδα με τη χοντρή μπαταρία), να απαντάω/τερματίζω κλήσεις ανοιγοκλείνοντας το πορτάκι και να συνδέομαι στα BT των αυτοκινήτων. Ε, το Τ39m τα κάνει όλα αυτά άριστα. Και κουδουνίζει ντριν ντριν
-
ε, πες το...!
καλό είναι για χαμαλοδουλειά! -
Μη γελατε καθολου.
Ηταν μοικανι στην εποχη του το Τ39m...
-
Παραλίγο να το πάρω στην εποχή του, μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά τελικά προτίμησα το Nokia 8850.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ρακοσυλέκτης?σίγουρα μετά το 6310 ...που από ότι θυμάμαι το πούλησε αμέσως μετά.
-
μηπως εχει και δευτερο τετοιο? αν ναι στειλε λινκ σε παρακαλω.Το θελω και εγω
-
έρε Krus τι μας έκανες τώρα...
θυμάμαι εποχές που ήμουν έτοιμος να το τσιμπήσω, αλλά πήγα σε Τ68
(ψήνομαι άγρια αν βρεθεί κ άλλο Τ39m)
-
από τα τελευταία Ερικσον....γιατί μετά το γυρίσαμε στα Σοννιιιι και το μαμήσαμε κ ψόφησε
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]