-
( δεν ξερω αγγλικα αλλά πρεπει να ειναι πολύ καλό )
-
Ηταν λοιπον ενας βασιλιας και ειχε μια πουτ@ν@ κορη η οποια πηδιοταν με τον στρατο του.Το ειχε μαθει ο βασιλιας και αναρωτιοταν τι να κανει ουτως ωστε να σταματησουν να την πηδανε.Σκεφτεται σκεφτεται το βρηκα λεει θα βαλω στο αιδιο της κορης μου κοπιδια επειδη οποιος παει να την πηδηξει και εχει κοπιδια θα του κοπει το πουλι.Ξερω γω παει ο πρωτος στρατιωτης να την πηδηξει μολις παει να αρχισει παπ του κοβεται το πουλι.Παει ο δευτερος παλι τα ιδια παει ο τριτος την ξαναπαθαινει.Ξερω γω μαζευει ο βασιλιας τον στρατο του και λεει σε ολους να κατεβασουν τα παντελονια τους.Λεει οποιος προσπαθησε να πηδηξει την κορη μου θα τον σκοτωσω.Βλεπει ξερω γω τον πρωτο χωρις πουλι του κοβει το κεφαλι.Βλεπει τον δευτερο, τον τριτο παλι τα ιδια.Βλεπει τον τεταρτο το ειχε το πουλι του κανονικα.Του λεει ξερω γω μπραβο που αντισταθηκες να σε αναβαθμισω απο την θεση που εισαι αλλα πες μου πως αντισταθηκες.Παει να μιλησει ο στρατιωτης και ελεγε μπουεμπουμπαμπιμποαλκσηαεταβιθεταιεταεταεταθεταταεοταπ0τα
Με λιγα λογια του ειχε κοπει η γλωσσα.Τα συμπερασματα δικα σας!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ηταν λοιπον ενας βασιλιας και ειχε μια πουτ@ν@ κορη η οποια πηδιοταν με τον στρατο του.Το ειχε μαθει ο βασιλιας και αναρωτιοταν τι να κανει ουτως ωστε να σταματησουν να την πηδανε.Σκεφτεται σκεφτεται το βρηκα λεει θα βαλω στο αιδιο της κορης μου κοπιδια επειδη οποιος παει να την πηδηξει και εχει κοπιδια θα του κοπει το πουλι.Ξερω γω παει ο πρωτος στρατιωτης να την πηδηξει μολις παει να αρχισει παπ του κοβεται το πουλι.Παει ο δευτερος παλι τα ιδια παει ο τριτος την ξαναπαθαινει.Ξερω γω μαζευει ο βασιλιας τον στρατο του και λεει σε ολους να κατεβασουν τα παντελονια τους.Λεει οποιος προσπαθησε να πηδηξει την κορη μου θα τον σκοτωσω.Βλεπει ξερω γω τον πρωτο χωρις πουλι του κοβει το κεφαλι.Βλεπει τον δευτερο, τον τριτο παλι τα ιδια.Βλεπει τον τεταρτο το ειχε το πουλι του κανονικα.Του λεει ξερω γω μπραβο που αντισταθηκες να σε αναβαθμισω απο την θεση που εισαι αλλα πες μου πως αντισταθηκες.Παει να μιλησει ο στρατιωτης και ελεγε μπουεμπουμπαμπιμποαλκσηαεταβιθεταιεταεταεταθεταταεοταπ0ταΜε λιγα λογια του ειχε κοπει η γλωσσα.Τα συμπερασματα δικα σας!
καλα οι αλλοι τρεις γιατι δεν εμπεναν σε αλλη εισοδο?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ηταν λοιπον ενας βασιλιας και ειχε μια πουτ@ν@ κορη η οποια πηδιοταν με τον στρατο του.Το ειχε μαθει ο βασιλιας και αναρωτιοταν τι να κανει ουτως ωστε να σταματησουν να την πηδανε.Σκεφτεται σκεφτεται το βρηκα λεει θα βαλω στο αιδιο της κορης μου κοπιδια επειδη οποιος παει να την πηδηξει και εχει κοπιδια θα του κοπει το πουλι.Ξερω γω παει ο πρωτος στρατιωτης να την πηδηξει μολις παει να αρχισει παπ του κοβεται το πουλι.Παει ο δευτερος παλι τα ιδια παει ο τριτος την ξαναπαθαινει.Ξερω γω μαζευει ο βασιλιας τον στρατο του και λεει σε ολους να κατεβασουν τα παντελονια τους.Λεει οποιος προσπαθησε να πηδηξει την κορη μου θα τον σκοτωσω.Βλεπει ξερω γω τον πρωτο χωρις πουλι του κοβει το κεφαλι.Βλεπει τον δευτερο, τον τριτο παλι τα ιδια.Βλεπει τον τεταρτο το ειχε το πουλι του κανονικα.Του λεει ξερω γω μπραβο που αντισταθηκες να σε αναβαθμισω απο την θεση που εισαι αλλα πες μου πως αντισταθηκες.Παει να μιλησει ο στρατιωτης και ελεγε μπουεμπουμπαμπιμποαλκσηαεταβιθεταιεταεταεταθεταταεοταπ0τα
Με λιγα λογια του ειχε κοπει η γλωσσα.Τα συμπερασματα δικα σας!
Το παλατι ηταν μονοθυρο..
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αφού παίζουν και αγγλικάSchool boy comes home from school late, dad says 'Do you know what time it is, where have you been?'
Boy replies 'I was at my friend Jessicas'
Dad 'What have you been doing all this time?'
Boy sheepishly replies 'We were doing homework and revising'
After picking up a snack off the table the son says 'These fishcakes are lovely dad'Dad says 'Wash your hand son, they're donuts!'
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
...
O Γιώργος να σου θυμίσω ότι είναι 16χρονος.
-
Τι κοινό έχουν το Νασιοναλ Τζιογράφικ με το Πλει μποι?
-
Είναι 3 μικρόβια. Το μικρόβιο του δοντιού, του αφτιού και του .....αιδοίου
και συζητάνε. Λέει το μικρόβιο του δοντιού:- Κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και προσπαθεί να με
αρπάξει. Εγώ κρυβομαι πίσω από ένα δόντι και δεν τα καταφέρνει!
Λέει το μικρόβιο του αφτιού: - Κάθε μέρα μπαίνει ένα περίεργο άσπρο πράγμα στο αφτί και προσπαθεί να με
αρπάξει. Εγώ μπαίνω λίγο πιο βαθιά και δεν μπορεί να τα καταφέρει!
Λέει το μικρόβιο του αιδοιου: - Αυτά δεν είναι τίποτα! Εμένα κάθε μέρα έρχεται ένας καραφλός τύπος ο
οποίος είναι αναποφάσιστος. Δεν ξέρει αν θέλει να μπεί ή αν θέλει να βγει.
Οπότε μπαινοβγαίνει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις φεύγει ξερνάει
τα πάντα!
Οπότε πετάγεται το μικρόβιο του δοντιού: - Αυτόν τον πούστη τον ξέρω κι εγώ!!!
- Κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και προσπαθεί να με
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τι κοινό έχουν το Νασιοναλ Τζιογράφικ με το Πλει μποι?Σε ταξιδεύουν σε μέρη που δεν πρόκειται ποτε να πας!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τι κοινό έχουν το Νασιοναλ Τζιογράφικ με το Πλει μποι?Kαι τα 2 δείχνουν μέρη που (εσύ) δεν θα πας ποτέ?
-
Σε ένα αεροπλάνο ταξιδευουν ένας ελληνας ,ενας γερμανος και ενας γαλλος.Πανω απο το πελαγος μπαινει ο χαρος μεσα και τους λεει.
Ηρθα να σας πάρω αλλά επειδη έχω κεφια σήμερα θα σας ζητήσω κατι μηπως την γλυτώσετε.
Θα ριξει ο καθένας κατι ,οτι θέλει ,στο πελαγος και αν δεν καταφερω να το βρώ θα γλυτώσει.
Πάει ο γάλλος και ριχνει μια καρφίτσα .Πεταγεται ο χαρος και σε δυο λεπτα την φερνει πίσω.
Παει ο γερμανός ριχνει μια τρίχα και σε 5 λεπτα ο χαρος την φερνει πίσω.
Παει και ο έλληνας ,σιγα σιγα ,βγάζει κατι απο την τσέπη και το ρίχνει στο πέλαγο.
Φευγει ο χάρος και περιμένει και περιμένει και περιμένει ο έλληνας αλλά τίποτα.
Γυρίζει καποια στιγμή ο χαρος και του λέει ,,,,,,,καλα τι έριξες βρε ανθρωπε στο πέλαγο?
ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ DEPON -
Λέει ο τύπος στον μπάρμαν:
'ΒΑΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΥΙΣΚΙ, ΜΗ ΣΟΥ Γ% $&#@ @ Τ%^% Π%^&&^@## !!!!'Και ο μπάρμαν:
'Να σου βάλω μια φασολάδα, να μου κλ@σεις τ'@ρχίδια?' -
Είναι παλιό, μπορεί να έχει ξαναμπεί:
Γιατί τα ιταλικά αυτοκίνητα έχουν θερμαινόμενο πίσω τζάμι;Για να μην παγώνουν τα χέρια σου όταν θα τα σπρώχνεις.
-
από coupeas » 14/11/09 0:38
Σε ένα αεροπλάνο ταξιδευουν ένας ελληνας ,ενας γερμανος και ενας γαλλος...
Αυτά τα ανέκδοτα έπαιζαν πριν από 30 χρόνια και μετά χάθηκαν.
Όλα είχαν το ίδιο σκηνικό, μια τριμελής ομάδα με πάντοτε έναν έλληνα μέσα, είτε σε ένα αεροπλάνο, είτε στη ζούγκλα, είτε στο διάστημα κ.α.
Όλοι ήξεραν τη δομή τους, ΠΑΝΤΑ εμφανιζόταν κάποια ανώτερη δύναμη, ένας φύλαρχος, ιθαγενείς της ζούγκλας, ο διάολος, ένας άγιος, γενικά κάτι το ανώτερο και τους έβαζε μια δοκιμασία ή ερώτηση από την οποία την γλίτωνε ΠΑΝΤΑ ο τελευταίος που ήταν ΠΑΝΤΑ ο έλληνας, αλλά παρόλα αυτά κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία στιγμή όπου το πατριωτάκι θα έλεγε την ξεκαρδιστική παπαριά του και θα την γλίτωνε, ενώ τους προηγούμενους θα τους είχε φάει το σκοτάδι.Ήξερα δεκάδες τέτοια ανέκδοτα και δεν θυμάμαι ΟΥΤΕ ένα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Όλα είχαν το ίδιο σκηνικό, μια τριμελής ομάδα με πάντοτε έναν έλληνα μέσα, είτε σε ένα αεροπλάνο, είτε στη ζούγκλα, είτε στο διάστημα κ.α.
Όλοι ήξεραν τη δομή τους, ΠΑΝΤΑ εμφανιζόταν κάποια ανώτερη δύναμη, ένας φύλαρχος, ιθαγενείς της ζούγκλας, ο διάολος, ένας άγιος, γενικά κάτι το ανώτερο και τους έβαζε μια δοκιμασία ή ερώτηση από την οποία την γλίτωνε ΠΑΝΤΑ ο τελευταίος που ήταν ΠΑΝΤΑ ο έλληνας, αλλά παρόλα αυτά κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία στιγμή όπου το πατριωτάκι θα έλεγε την ξεκαρδιστική παπαριά του και θα την γλίτωνε, ενώ τους προηγούμενους θα τους είχε φάει το σκοτάδι.Ήξερα δεκάδες τέτοια ανέκδοτα και δεν θυμάμαι ΟΥΤΕ ένα.
Σε ένα αεροπλάνο ταξιδευουν ένας ελληνας ,ενας γερμανος και ενας γαλλος... πεφτει το αεροπλάνο και τους πιανουν οι Ζουλου
Μολις τους βλέπει ο αρχηγός τοων Ζουλου τους λέει ...
'........... παλι εσεις ρε μ@λ@κες '
-
... υπαρχει και ενα φοβερο 'σκηνικό' με τα Ποντιακά ανεκδοτα .
Οταν στην παρεα λενε συνεχεια ανεκδοτα για ποντιους , παιρνεις υφος και λες 'ελεος πια ... τελος τα ανεκδοτα με τους ποντιους '
Μια φορά ήταν 2 εβραιοι ...
... ο Γιωρικας και ο Κωστικας ...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Σε ένα αεροπλάνο ταξιδευουν ένας ελληνας ,ενας γερμανος και ενας γαλλος... πεφτει το αεροπλάνο και τους πιανουν οι Ζουλου
Τι μου θύμισες...
Βράδυ σε ξενοδοχείο στο Νόβγκοροντ, έχουμε μαζευτεί τα αγόρια στο δωμάτιό μου για μπυρίτσες και καφροσχολιασμούς
Τελικά η βραδιά εξελίχτηκε σε σερί ανέκδοτα, οπότε μετά από καμιά 30αρια ανέκδοτα αυτού του τύπου (και αρκετές μπύρες) λέει ένας αυτό...
Έγινε της πόπης, σαν υστερικοί γελούσαμε και τα κορίτσια δίπλα να μην κατλαβαίνουν τι έγινε. -
Με τέτοια ανέκδοτα ξεραίνεσαι στο γέλιο αλλά προϋπόθεση είναι να έχεις καταναλώσει πριν ΠΟΛΥ αλκοόλ.
-
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Ανεκδοτα [#6]