-
-
-
-
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο γνωρίζω ότι πουλιώτανε ένα αυθεντικό Commodore ίδιας εποχής.
-
Fiat 128.
Παιδια γεια χαρα κι απο εμενα.
Το Fiat 128 σε ποια περιοχη ειναι? Γνωριζεται κατι παραπανω για το συγκεκριμενο οχημα? -
Aυτη η φωτογραφια ειναι του 2010,το συγκεκριμενο εχω την εντυπωση οτι παιζει στο car gr βαμενο σε κοκκινο μεταλικο.
-
Σ ευχαριστω φιλε μου θα το κοιταξω.
Ειχα ενα παρομοιο πριν απο καμμια 20ετια και θα ηθελα να βρω ενα ρημαδακι μηπως και το ξαναζωντανεψω.
Μηπως υπαρχει και κανενα αλλο καπου να του ριξω μια ματια?
Δεν ειδα αλλες φωτος για το συγκεκριμενο μοντελο οσο εψαχνα στο φορουμ -
-
-
Αυτό πόνεσε...
-
Ο χρήστης greg67 έγραψε:
Σ ευχαριστω φιλε μου θα το κοιταξω.
Ειχα ενα παρομοιο πριν απο καμμια 20ετια και θα ηθελα να βρω ενα ρημαδακι μηπως και το ξαναζωντανεψω.
Μηπως υπαρχει και κανενα αλλο καπου να του ριξω μια ματια?
Δεν ειδα αλλες φωτος για το συγκεκριμενο μοντελο οσο εψαχνα στο φορουμεχει τετοιο ενας γειτονας μου κοκκινο.Μεχρι περυσι το ειχε καθημερινο, τωρα το εχει παρκαρισμενο εξω απο το σπιτι του γιατι πηρε ενα γκολφ
Εχει σαπια αλλά φαινεται απειραχτο τελειως και ισως πρωτο χερι.
Αν σε ενδιαφερει πραγματικα και εχεις χρημα χωρο χρονο να ασχοληθεις και οχι απλα να παρκαρει σε αλλο δρομο και να το δουμε στις αγγελιες σε 2-3 χρονια πες μου να τον ρωτησω μηπως στο δινει.
Συγνωμη που στα λεω λιγο ωμά αλλα δεν τον ξερω τον ανθρωπο και δεν θελω να τον ενοχλησω χωρις πραγματικο λογο.ΥΓ για Αττικη λεω
-
εχει τετοιο ενας γειτονας μου κοκκινο.Μεχρι περυσι το ειχε καθημερινο, τωρα το εχει παρκαρισμενο εξω απο το σπιτι του γιατι πηρε ενα γκολφ
Εχει σαπια αλλά φαινεται απειραχτο τελειως και ισως πρωτο χερι.
Αν σε ενδιαφερει πραγματικα και εχεις χρημα χωρο χρονο να ασχοληθεις και οχι απλα να παρκαρει σε αλλο δρομο και να το δουμε στις αγγελιες 2-3 χρονια πες μου να τον ρωτησω μηπως στο δινει.
Συγνωμη που στα λεω λιγο ωμά αλλα δεν τον ξερω τον ανθρωπο και δεν θελω να τον ενοχλησω χωρις πραγματικο λογο.ΥΓ για Αττικη λεω[/quote]
Φιλε μου σου στελνω πμ
-
Πατρα, Triumph
-
-
-
Που είναι αυτό?
Αν θέλεις μου στέλνεις ένα ΠΜ -
Ενας βατραχος καπου εξω απ´τη Λαρισα..
Uploaded with ImageShack.us} -
131 2d
-
το τουμπαρισμενο διπλα, με το κλουβι, τι αυτοκινητο ηταν?
-
Ωραίο και το Tercel....!!!
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ