-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
αλλα θα έχω λόγο!
Που στην κεντρική επιτροπή ?
κάτι κουτόφραγκοι κλεφταράδες να ξυπνήσουν που τα παίρνουν μαύρα γιατί ήρθε η ώρα τους!
Μιά και είναι κουτόΦΡΑΓΚΟΙ , τα βγάζουν έξω και σου αφήνουν και το χρέος τους να το πληρώσεις εσύ
Eγώ πληρώνω και τους βρίζω όλους αυτούς (που τρώνε από τις σάρκες μου αλλά και από τις δικές τους χωρίς να το καταλαβαίνουν). Δεν φέυγω από την χώρα, (που θα μπορούσα πανεύκολα), γιατί αυτή την χώρα την στηρίζω γιατί σε αυτή γεννήθηκα και την αγαπώ!
Και βοηθάω και κόσμο, αλλά το κάνω για πάρτη μου και εκεί που αξίζει χωρίς ενδιάμεσους και φαμφάρες! Ας ξυπνήσουν όλοι αυτοί οι κουτόΦΡΑΓΚΟΙ ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας βοηθήσουν μια φορά τον τόπο! -
και ΜΜΕ στο κόλπο. Να τι έγραφε το Έθνος πριν 2 μέρες
Με το ισχύον σύστημα θα συνεχίσει να «τρέχει» η απόσυρση έως ότου επικυρωθεί από τη Βουλή η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που είχε εκδώσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Αμέσως μετά την επικύρωση το υπουργείο Περιβάλλοντος θα καταθέσει νέο νομοθετικό πλαίσιο με αλλαγές στο καθεστώς της απόσυρσης.
Μιλάμε για παραπλάνηση σκόπιμη.
-
Νομίζω ξεφεύγετε και αναλίσκεστε σε διαμάχες που κοντεύουν να γίνουν επί προσωπικού. Έτσι δε βοηθάμε κανέναν. Αν είναι να τσακωνόμαστε, αν έχει δίκιο ή όχι ο οποιοσδήποτε πολιτικός, καλύτερα να το γυρίσουμε σε πολιτική (και όχι κομματική) κουβέντα, να αλλάξουμε και το τόπικ και τέλος. Εγώ θα περίμενα, αν θέλουν να ονομάζονται κυβέρνηση του 'πρώτα ο πολίτης' όπως λένε, όσο από σήμερα τέλειώνουν την απόσυρση, άλλο τόσο από αύριο να δώσουν τα φράγκα σε όσους αποσύρανε. Αγανάκτησα πια με την τακτική του 'αιφνιδιασμού των μαζών'. Και για να μη με τοποθετήσετε κομματικά κάπου, το ίδιο έλεγα και το 2005 όταν ο τότε Οικονομίας εν μία νυχτί στην κυριολεξία, έκανε το 4,8,18 -> 4.5,9,19. Τέλος από μένα, θα ενημερώσω μία όταν πάρω τα λεφτά και μία όταν μεταφέρω την επιχείρησή μου σε άλλο κράτος.
@xiotis Βρήκες και συ να θίξεις θέμα.... ΜΜΕ...
-
Όλα αυτά αποδεικνύουν πόσο σπασμωδικές, απρογραμμάτιστες και αντιλαϊκές παρά φιλολαϊκές ήταν οι παροχές Σουφλιά (ποιος τον θυμάται ακόμη, τον ολίγιστο και θλιβερό ΠΕΧΩΔΕ;). Μαζί με άλλα αντίστοιχα μέτρα σαν το περιβόητο netbook της πρώτης γυμνασίου κλπ. Μπορεί να ανταποκρίνονταν σε πραγματικά προβλήματα της καθημερινής ζωής αλλά είναι φανερό ότι γράφτηκαν στο γόνατο, χωρίς οικονομική μελέτη, χωρίς να τα αντέχει η οικονομία που καταρρέει. Από την άλλη μεριά η προηγουμενη κυβέρνηση έκανε απίστευτες λαθροχειρίες σαν τις αμαρτωλές συμβάσεις παραχώρησης των Εθνικών οδών που δεν διπλασιάζουν αλλά όπως φαίνεται, πολλαπλασιάζουν τα διόδια, αφήνοντας ασύδοτους τους «παραχωρησιούχους» (sic) σε ένα όργιο μονοπωλιακής αφαίμαξης των ταλαίπωρων πολιτών.
Στο θέμα μας λοιπόν. Προσωπικά πιστεύω ότι ορθώς ενεργεί η κυβέρνηση στο ζήτημα της απόσυρσης, αν και πρέπει επικοινωνιακά να ξεκαθαρίσει 'τις πταίει' (φταίνε οι απίστευτες προεκλογικές προχειρότητες Σουφλιά), να μην αδικήσει τους πολίτες που έπεσαν στη μεταβατική φάση και να δεσμευτεί για μια μελετημένη, με λαϊκή αποδοχή και περιβαλλοντική νομιμοποίηση, πολιτική στο καυτό θέμα του αυτοκινήτου. Υπεύθυνα να πουν τι θα κάνουν με τη διαχείριση του προβλήματος των τελών κυκλοφορίας (αίσχος το παλαιολιθικό καθεστώς των κυβικών) το αγκάθι των παμπάλαιων αυτοκινήτων χωρίς καταλύτες, τα απαράδεκτα πετρελαιοκίνητα φορτηγά κλπ. που ρυπαίνουν όσο 1000 ΙΧΕ το καθένα, την πετρελαιοκίνηση όταν έχουμε Euro V καθαρούς κινητήρες diesel κλπ. Οι πολίτες δεν είναι πια κουτοχορτοφάγοι και δεν δίνουν καμμία πίστωση χρόνου για θέματα που καίνε… Ιδού η Ρόδος κύριοι της νέας κυβέρνησης. Απευθυνθείτε επιτέλους σε πολίτες όχι σε υπηκόους… -
Και ειδικα το ...αξιοπιστο εθνος. Λολ
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Και ειδικα το ...αξιοπιστο εθνος. Λολ- σηκωμένα μανίκια
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Όλα αυτά αποδεικνύουν πόσο σπασμωδικές, απρογραμμάτιστες και αντιλαϊκές παρά φιλολαϊκές ήταν οι παροχές Σουφλιά (ποιος τον θυμάται ακόμη, τον ολίγιστο και θλιβερό ΠΕΧΩΔΕ;). Μαζί με άλλα αντίστοιχα μέτρα σαν το περιβόητο netbook της πρώτης γυμνασίου κλπ. Μπορεί να ανταποκρίνονταν σε πραγματικά προβλήματα της καθημερινής ζωής αλλά είναι φανερό ότι γράφτηκαν στο γόνατο, χωρίς οικονομική μελέτη, χωρίς να τα αντέχει η οικονομία που καταρρέει. Από την άλλη μεριά η προηγουμενη κυβέρνηση έκανε απίστευτες λαθροχειρίες σαν τις αμαρτωλές συμβάσεις παραχώρησης των Εθνικών οδών που δεν διπλασιάζουν αλλά όπως φαίνεται, πολλαπλασιάζουν τα διόδια, αφήνοντας ασύδοτους τους «παραχωρησιούχους» (sic) σε ένα όργιο μονοπωλιακής αφαίμαξης των ταλαίπωρων πολιτών.Φυλλαδιο ΠΑΣΟΚ σελ.21598.
Στο θέμα μας λοιπόν. Προσωπικά πιστεύω ότι ορθώς ενεργεί η κυβέρνηση, αν και πρέπει επικοινωνιακά να ξεκαθαρίσει τι φταίει (φταίνε οι απίστευτες προεκλογικές προχειρότητες Σουφλιά), να μην αδικήσει τους πολίτες που έπεσαν στη μεταβατική φάση και να δεσμευτεί για μια μελετημένη, με λαϊκή αποδοχή και περιβαλλοντική νομιμοποίηση, πολιτική στο καυτό θέμα του αυτοκινήτου. Υπεύθυνα να πουν τι θα κάνουν με τη διαχείριση του προβλήματος των τελών κυκλοφορίας (αίσχος το παλαιολιθικό καθεστώς των κυβικών) το αγκάθι των παμπάλαιων αυτοκινήτων χωρίς καταλύτες, τα απαράδεκτα πετρελαιοκίνητα φορτηγά κλπ. που ρυπαίνουν όσο 1000 ΙΧΕ το καθένα, την πετρελαιοκίνηση όταν έχουμε Euro V καθαρους κινητήρες diesel κλπ.
Mπα??Τωρα να μας πουν τι θα κανουν??Αυτοι δεν ελεγαν ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ οτι εχουν συγκεκριμενο προγραμμα??
Προσωπικα εγω ημουν κατα της αποσυσρσης.Ως εκ τουτου αυτο καθεαυτο το θεμα δε μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη.
Για εμενα η ΑΠΑΤΗ ειναι το θεμα.Αν ειχανε βγει προεκλογικα και ελεγαν οτι κυριοι εμεις θα κρατησουμε τα τελη αλλα θα καταργησουμε την αποσυρση δεν θα υπηρχε (για εμενα) κανενα ζητημα.
Για μια ακομα φορα ομως αποδυκνυεται οτι το μονο που τους ενοιαζε ηταν οι καρεκλες της Εξουσιας με καθε τροπο.
Το θεμα δεν ειναι η αποσυρση αλλα η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ για αυτους που περιμεναν κατι καλυτερο.Οι πολίτες δεν είναι πια κουτοχορτοφάγοι και δεν δίνουν καμμία πίστωση χρόνου για θέματα που καίνε… Ιδού η Ρόδος κύριοι της νέας κυβέρνησης. Απευθυνθείτε επιτέλους σε πολίτες όχι σε υπηκόους…
Το αν και ποσο οι πολιτες ειναι ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ φαινεται αφενος οτι πιστεψαν το Γιωργακη και τη παρεα του αλλα και απο το γενικοτερο ποσοστο του δικομματισμου.
Μασατε το χορταρακι σας λοιπον και ΜΟΚΟ!!!
Ακομα δεν εχετε δει τιποτα.Τα μεγαλα ερχονται και το γελιο θα ρευσει αφθονο. -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Όλα αυτά αποδεικνύουν πόσο σπασμωδικές, απρογραμμάτιστες και αντιλαϊκές παρά φιλολαϊκές ήταν οι παροχές Σουφλιά (ποιος τον θυμάται ακόμη, τον ολίγιστο και θλιβερό ΠΕΧΩΔΕ;). Μαζί με άλλα αντίστοιχα μέτρα σαν το περιβόητο netbook της πρώτης γυμνασίου κλπ. Μπορεί να ανταποκρίνονταν σε πραγματικά προβλήματα της καθημερινής ζωής αλλά είναι φανερό ότι γράφτηκαν στο γόνατο, χωρίς οικονομική μελέτη, χωρίς να τα αντέχει η οικονομία που καταρρέει. Από την άλλη μεριά η προηγουμενη κυβέρνηση έκανε απίστευτες λαθροχειρίες σαν τις αμαρτωλές συμβάσεις παραχώρησης των Εθνικών οδών που δεν διπλασιάζουν αλλά όπως φαίνεται, πολλαπλασιάζουν τα διόδια, αφήνοντας ασύδοτους τους «παραχωρησιούχους» (sic) σε ένα όργιο μονοπωλιακής αφαίμαξης των ταλαίπωρων πολιτών.
Φυλλαδιο ΠΑΣΟΚ σελ.21598.
Στο θέμα μας λοιπόν. Προσωπικά πιστεύω ότι ορθώς ενεργεί η κυβέρνηση, αν και πρέπει επικοινωνιακά να ξεκαθαρίσει τι φταίει (φταίνε οι απίστευτες προεκλογικές προχειρότητες Σουφλιά), να μην αδικήσει τους πολίτες που έπεσαν στη μεταβατική φάση και να δεσμευτεί για μια μελετημένη, με λαϊκή αποδοχή και περιβαλλοντική νομιμοποίηση, πολιτική στο καυτό θέμα του αυτοκινήτου. Υπεύθυνα να πουν τι θα κάνουν με τη διαχείριση του προβλήματος των τελών κυκλοφορίας (αίσχος το παλαιολιθικό καθεστώς των κυβικών) το αγκάθι των παμπάλαιων αυτοκινήτων χωρίς καταλύτες, τα απαράδεκτα πετρελαιοκίνητα φορτηγά κλπ. που ρυπαίνουν όσο 1000 ΙΧΕ το καθένα, την πετρελαιοκίνηση όταν έχουμε Euro V καθαρους κινητήρες diesel κλπ.
Mπα??Τωρα να μας πουν τι θα κανουν??Αυτοι δεν ελεγαν ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ οτι εχουν συγκεκριμενο προγραμμα??
Προσωπικα εγω ημουν κατα της αποσυσρσης.Ως εκ τουτου αυτο καθεαυτο το θεμα δε μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη.
Για εμενα η ΑΠΑΤΗ ειναι το θεμα.Αν ειχανε βγει προεκλογικα και ελεγαν οτι κυριοι εμεις θα κρατησουμε τα τελη αλλα θα καταργησουμε την αποσυρση δεν θα υπηρχε (για εμενα) κανενα ζητημα.
Για μια ακομα φορα ομως αποδυκνυεται οτι το μονο που τους ενοιαζε ηταν οι καρεκλες της Εξουσιας με καθε τροπο.
Το θεμα δεν ειναι η αποσυρση αλλα η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ για αυτους που περιμεναν κατι καλυτερο.Οι πολίτες δεν είναι πια κουτοχορτοφάγοι και δεν δίνουν καμμία πίστωση χρόνου για θέματα που καίνε… Ιδού η Ρόδος κύριοι της νέας κυβέρνησης. Απευθυνθείτε επιτέλους σε πολίτες όχι σε υπηκόους…
Το αν και ποσο οι πολιτες ειναι ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΦΑΓΟΙ φαινεται αφενος οτι πιστεψαν το Γιωργακη και τη παρεα του αλλα και απο το γενικοτερο ποσοστο του δικομματισμου.
Μασατε το χορταρακι σας λοιπον και ΜΟΚΟ!!!
Ακομα δεν εχετε δει τιποτα.Τα μεγαλα ερχονται και το γελιο θα ρευσει αφθονο.Aγαπητέ φίλε θα σε καταπλήξω. Μολονότι είμαι επικριτικός και πολύ μάλιστα για την προηγουμενη κυβέρνηση, δεν είμαι ψηφοφόρος του κου Παπανδρέου του τρίτου. Κάθε άλλο μάλιστα.
Απλά πιστεύω ότι κάθε κίνηση, κάθε μέτρο κρίνεται μόνο του, αυτοδύναμα και όχι επειδή συνολικά μπορεί να είναι κάποιος ιδεολογικά και κομματικά αντίθετος. Αυτό λέγεται εμπάθεια.
Όσο για το προκατειλημμένο ύφος σου, τι να κάνουμε... Δυστυχώς πολλοί συνέλληνες βλέπουν στενά και με παρωπίδες. Και για το μέλλον, ναι δεν είμαι αισιόδοξος. ΘΈΛΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΜΕΣ αυτή η χώρα για να σωθεί. -
Προφανως αυτο που λενε οτι 'οσοι εχουν αποσυρει θα λαβουν την αποζημιωση τους κανονικα', εννοει οσους εχουν παει τα αυτοκινητα τους για αποσυρση, και οχι μονο οσους εχουν λαβει τα πιστοποιητικα αποσυρσης (ελαχιστοι), ε?
-
Κύριοι έχουμε μια ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του απλού πολίτη από τους ΑΘΛΙΟΥΣ που παριστάνουν τους περιβαντολλόγους μαυρογυαλούρους .
Αφήνουν τα αυξημένα τέλη στα παλιά αυτοκίνητο και σταματάνε την εναλλακτική της απόσυρσης .Καταστρέφουν τον χώρο του αυτοκινήτου , όπως ήδη έκαναν με την οικοδομή .
Μας πούλησαν ελπίδα , μιά και οι άλλοι υπόσχονταν φόρους .
Το θέμα είναι ότι η εκλογή προέδρου δεν έχει γίνει ακόμα και ίσως πρέπει να αντικατασταθεί από εθνικές εκλογές .
Προς απλούς ψηφοφόρους του πασοκ . Μην εκτίθεστε υποστηρίζοντας τέτοια μέτρα . Κανείς δεν κατηγορεί τον λαό γιατί πίστεψε τους λαοπλάνους .
Αυτοί όμως πρέπει να τιμωρηθούν .Οι προηγούμενοι ήταν νόμιμοι αλλά ανήθικοι και τιμωρήθηκαν .
Οι τωρινοί είναι νόμιμοι αλλά απατεώνες .
-
Ο χρήστης GeorgeMan έγραψε:
Προφανως αυτο που λενε οτι 'οσοι εχουν αποσυρει θα λαβουν την αποζημιωση τους κανονικα', εννοει οσους εχουν παει τα αυτοκινητα τους για αποσυρση, και οχι μονο οσους εχουν λαβει τα πιστοποιητικα αποσυρσης (ελαχιστοι), ε?Η λογική λέει ότι εννοεί όσους τα έχουν ήδη δώσει για καταστροφή από την άποψη ότι δεν μπορεί να έχουν δώσει ένα μέρος της περιουσίας τους (ασχέτως του πόσο μεγάλο ή μικρό είναι αυτό) για το τίποτα και να βγουν ουσιαστικά ζημιωμένοι.
Βέβαια εδώ είναι Ελλάδα....Γιατί άραγε το καθυστέρησαν να το ανακοινώσουν και μια δυο μέρες ? Τελευταία στιγμή κανόνιζαν τις εκτενείς λεπτομέρειες του αναθεωρημένου σχεδίου τους ???
-
Ο χρήστης Stale έγραψε:
Προφανως αυτο που λενε οτι 'οσοι εχουν αποσυρει θα λαβουν την αποζημιωση τους κανονικα', εννοει οσους εχουν παει τα αυτοκινητα τους για αποσυρση, και οχι μονο οσους εχουν λαβει τα πιστοποιητικα αποσυρσης (ελαχιστοι), ε?
Η λογική λέει ότι εννοεί όσους τα έχουν ήδη δώσει για καταστροφή από την άποψη ότι δεν μπορεί να έχουν δώσει ένα μέρος της περιουσίας τους (ασχέτως του πόσο μεγάλο ή μικρό είναι αυτό) για το τίποτα και να βγουν ουσιαστικά ζημιωμένοι.
Βέβαια εδώ είναι Ελλάδα....Κι εγω αυτο θελω να πιστευω, γιατι αλλιως μολις μου εκλεψε το κρατος 2χηνες. Και θα τιμωρηθει γιαυτο...
-
Ένα από τα θετικά στοιχεία της κατάργησης είναι το εξής :
Δεν θα πάνε ΧΑΜΕΝΑ τόσα και τόσα αμάξια που θα αποσύρονταν από τους κατόχους τους ΟΧΙ γιατί θα ήταν σαράβαλα αλλά γιατί, απλούστατα, ΔΕΝ θα μπορούσαν να τα μεταπωλήσουν. Καλοδιατηρημένα αμάξια, 'μάχιμα', ελάχιστα πιο 'ρυπογόνα' από τα καινούργια αλλά 'κορεάτικα', 'δεκαετίας' κλπ. κλπ. ξέρετε καλά τι εννοώ...Τώρα λοιπόν που πλέον δεν ισχύει κανένα κρατικό 'δωράκι' για αγορά καινούργιου, πιστεύω ότι θα ενισχυθεί αισθητά η αγορά του μεταχειρισμένου (ΔΕΝ είμαι μαντράς, εντάξει; ) και τέτοιου είδους αμάξια που προανέφερα θα βρουν το δρόμο τους προς τη μεταπώληση. Θα μου πει τώρα κάποιος 'δηλαδή, να υποχρεωθούν οι οικονομικά ασθενέστεροι να στραφούν ΜΟΝΟ σε μεταχειρισμένο...;' Εδώ είναι που θα συμφωνήσω με αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω :
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θα μπορουσαν απλά να στενέψουν τα περιθώρια χρονικά η και να περιορίσουν την αποσυρση σε συγκεκριμενα εισοδηματα/κυβικα.... ετσι θα φιλτραριζαν πολυ πραγμα και θα βοηθουσαν εκει που υπηρχε αναγκη.Συμφωνώ 100%, αλλά για να οργανωθεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα μάλλον χλωμό το βλέπω. Άντε να πείσεις το νεοέλληνα ότι 'ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ σου, που βγάζει 800 ευρώ το μήνα και κινεί σαπάκι 20ετίας ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να το αποσύρει. ΕΣΥ, που βγάζεις 2.000 και έχεις αμάξι 8 ετών, κάνε λίγο κράτει...'
ΥΓ. Προσωπικά, σύμφωνα με τα 'αρχικά' μέτρα η απόσυρση με συνέφερε με τα ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ, κέρδιζα 2.500 Ευρώ. Τώρα (αααααν καταφέρω και το πουλήσω) δε με βλέπω πάνω από 2.000 (μην πω 1.500 και πολλά είναι…) Έλα όμως που, τελικά, ήταν άκαιρο το μέτρο και καλύτερα που καταργήθηκε.
-
Είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο ότι όσοι έχουν παραδώσει τα αυτοκίνητα αλλά απλά εκκρεμεί το πιστοποιητικό καλύπτονται. Το θέμα είναι τι θα γίνει με αυτά που δόθηκαν σε 'διαμεσολαβητές' που θα δηλώσουν ανεύθυνοι. Δύσκολα τα πράγματα γι αυτούς.
Οπότε είναι σαφές ότι σε κάθε κρατική απόφαση που ανατρέπει μια άλλη πρέπει να περιλαμβάνονται και μεταβατικές διατάξεις. Λόγω απειρίας θέλετε, λογω πολιτικού ωχαδερφισμού, αυτό δεν έγινε και τωρα δίκαια ενίστανται αυτοί που έχουν θέμα. Για να δούμε; Θα περάσει η νέα κυβέρνηση το τεστ χωρίς να καεί ή θα δώσει τα πρώτα δείγματα αυταρχισμού; -
Καλά έκανε και τη κατήργησε.
Σιγά τα λεφτά...ένα 1000άκο που στη τελική στο κόβει με λίγο πίεση και ο έμπορος...κι αν όχι 1000άκο, ένα 500άκο θα στο κόψει! Είμαι σίγουρος ότι οι εταιρίες για να πουλήσουν θα λένε 'εμείς δίνουμε ακόμα το όφελος της απόσυρσης' και άλλα τέτοια.
Καταλάβετε ότι το έλλειμμα του κράτους από τη κακομεταχείριση της προηγούμενης κυβέρνησης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Πρέπει από κάπου να βρεθούν αυτά τα χρήματα που λείπουν και τα 400Μ ευρώ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ νούμερο. Κόβει από παντού και καλά κάνει...από τα υπουργικά αυτοκίνητα μέχρι χαζομέτρα όπως η απόσυρση. Ούτως ή άλλως προεκλογικό τέχνασμα της ΝΔ ήταν που απέτυχε...
Βρίζεται το ΠΑΣΟΚ...αλλά ούτε ξέρατε τι θα έκανε η ΝΔ, ούτε τι αποτέλεσμα θα είχε.
Τέλος, σκεφτείτε ότι τα παλιά μεταχειρισμένα θα μπορούν να πουληθούν ενώ πριν λόγω απόσυρσης δεν έπιαναν ούτε δεκάρα.
-
Αντικειμενικά δέχομαι οτι έχουν δίκιο και οτι το μέτρο δεν έχει κανένα ουσιαστικό ώφελος...
.... αλλά ένα διχίλιαρο που θα επαιρνα θα μου άρεσε αρκετά... και προσωπικά δεν θα αγοράζα καινουργιο αλλα μεταχειρισμένο 2005-
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αντικειμενικά δέχομαι οτι έχουν δίκιο και οτι το μέτρο δεν έχει κανένα ουσιαστικό ώφελος....... αλλά ένα διχίλιαρο που θα επαιρνα θα μου άρεσε αρκετά... και προσωπικά δεν θα αγοράζα καινουργιο αλλα μεταχειρισμένο 2005-
Και σε ρωτάω...γιατί δεν αγόρασες?
-
Ρε παίδες δεν κρίνουμε το αν ήταν σωστό ή λάθος η απόσυρση. Άλλα ενόχλησαν και ενοχλούν. Το ξαναλέω: Δε γουστάρω τους αιφνιδιασμούς. Δε μ' αρέσουν οι εκπλήξεις, καλές ή κακές. Πολλώ δε μάλλον όταν ο συγκεκριμένος 'φορέας' που λέγεται κυβέρνηση, σπανίως με εκπλήσσει ευχάριστα. Και δε γουστάρω τα ψέμματα. Αντιπαθώ τον ψεύτη. Σιχαίνομαι τον κατ' επάγγελμα ψεύτη. Δε θέλω να τον βλέπω μπροστά μου. Εσείς κύριοι της εκάστοτε κυβέρνησης γουστάρετε τις εκπλήξεις; Γουστάρετε αύριο να σας ο Αλμούνια 'τέλος οι επιδοτήσεις όχι το 2013 που προβλέπεται να λήξει το 4ο ΚΠΣ, αλλά ΤΩΡΑ και ότι υποσχεθήκατε βάλτε τα ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ'. Γουστάρετε να βγει κάνας αρχιδικαστής και να πει 'Κύριε Σημίτη και κύριε Πάγκαλε, με την στάση σας στην κρίση των Ιμίων παραβήκατε το Σύνταγμα (Άρθρο 27 παρ. 1), αύριο πάτε φυλακή'. Γουστάρετε ο ίδιος αρχιδικαστής να βγει και να πει 'κύριε Βουλγαράκη, με την φράση σας περί ηθικής και νομιμότητας καταπατήσατε το Σύνταγμα (όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο ε;) και αύριο πάτε φυλακή'. Δε γουστάρετε ε; Και σεις κύριε πρωθυπουργέ που βγήκατε με το σύνθημα 'λεφτά υπάρχουνε' και μάλιστα είπατε πως έχετε την πολιτική βούληση για να τα βρείτε (http://www.youtube.com/watch?v=IJ3S44yJJU4 από PASOKWebTV), έχετε την πολιτική βούληση να ξηλώσετε πάραυτα τους δύο καραγκιόζηδες που σας εκθέτουν; Και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση να τους πείτε 'μάγκα και μαγκιόρα, με έβγαλες ψεύτη στο πανελλήνιο, τσακίσου μάζεψτα τώρα και πλήρωσε από την τσέπη σου και 10 χιλιάρικα για το χρόνο μου'; Μπορείτε; Μπορείτε να αιφνιδιάσετε τις τράπεζες και να πείτε 'ψιτ κύριος αύριο φέρε τα 28 δις που μου χρωστάς'; Αν δεν μπορείτε, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΤΕ ΕΜΕΝΑ, ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕ; Και στο κάτω κάτω άντε και πες πως άφηνες την απόσυρση μέχρι 20 Δεκεμβρίου. Τόσο πολύ παραπάνω θα πονούσε ο κρατικός κορβανάς; Περισσότερο από τα φράγκα που πήρατε επιδότηση για προεκλογική περίοδο; Περισσότερο από τα φράγκα που μεταναστεύουνε κάθε χρόνο προς Βουλγαρία και Κύπρο γιατί εκεί φορολογείται η επιχείρηση με 10% και όχι με 40%; Περισσότερο από τα φράγκα που τρώνε οι μεγαλοκαθηγητάδες στα πανεπιστήμια για ντεμέκ έρευνα περί της ανωτερότητας του πορτογαλικού φελλού έναντι του σουηδικού και οι εφαρμογές στην εναλλακτική καλλιέργεια του πλατύφυλλου πλατανολεμονόκηπου; Περισσότερο από όσα πληρώνετε σε ενίσχυση μη κυβερνητικών οργανώσεων για τη διάσωση της κιτρινοπράσινης φώκιας με μυωπία; Περισσότερο από το κόστος του ενός τρίτου των άχρηστων δημοσίων υπαλλήλων που στις 11μισι πάνε για ψώνια και αφήνουν το μαγαζί με προσωπικό ασφαλείας (ενημέρωσης δηλαδή του στυλ 'έλα ρε μ@λ@κ@, ήρθαν εδώ τα κανάλια να τραβήξουν που θα έρθει αιφνιδιαστικά ο υπουργός σε κάνα δίωρο. Θα έρθεις ή να βάλω τον καφετζή να κάθεται στη θέση σου;)
Πολλά μπορώ να πω και ήδη ξέφυγα. Αιφνιδιάστε μας ευχάριστα παίρνοντας αύριο πίσω τα 28 δις από τις τράπεζες. Θα πάρω πίσω όσα είπα και όσα (πολύ χειρότερα) σκέφτηκα. Αιφνιδιάστε μας γιατί θα αιφνιδιαστείτε. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλά έκανε και τη κατήργησε.Καλα θα κανει υποθετω αν αυριο γ@μησει στα τεκμηρια, τελη, φορους οσους εχουν διλιτρο αυτοκινητο αξιας μεγαλυτερης των 30.000 ως προκλητικους απεναντι στο κοινωνικο συνολο ??
Σιγά τα λεφτά...ένα 1000άκο που στη τελική στο κόβει με λίγο πίεση και ο έμπορος...κι να όχι 1000άκο, ένα 500άκο θα στο κόψει! Είμαι σίγουρος ότι οι εταιρίες για να πουλήσουν θα λένε 'εμείς δίνουμε ακόμα το όφελος της απόσυρσης' και άλλα τέτοια.
Στειλε μου σε παρακαλω ενα χιλιαρικο.Ετσι κι αλλιως τι αξια εχει για εσενα??
Καταλάβετε ότι το έλλειμμα του κράτους από τη κακομεταχείριση της προηγούμενης κυβέρνησης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Πρέπει από κάπου να βρεθούν αυτά τα χρήματα που λείπουν
Tι λες τωρα αφου...
Youtube Videoκαι τα 400Μ ευρώ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ νούμερο.
Aπο που βγαινει αυτο νουμερο??Επειδη το ειπε ο Παπακωνσταντινου??
Κόβει από παντού και καλά κάνει...από τα υπουργικά αυτοκίνητα μέχρι χαζομέτρα όπως η απόσυρση.
Μεχρι τωρα μονο λογια.Ουτε ενας νομος δεν εχει περασει.Η Βουλη ενα μηνα μετα τις εκλογες ειναι κλειστη...
Ούτως ή άλλως προεκλογικό τέχνασμα της ΝΔ ήταν που απέτυχε...
Ναι.Σενα μηνα αποσυρθηκαν 60000 αυτοκινητα.Οσο αποσυρονταν σε ενα ολοκληρο + χρονο.Για τετοια αποτυχια μιλαμε.
Βρίζεται το ΠΑΣΟΚ...αλλά ούτε ξέρατε τι θα έκανε η ΝΔ, ούτε τι αποτέλεσμα θα είχε.
'Εμεις' δε βριζουμε.Αυτοι εταζαν.Και ηταν και ετοιμοι να κυβερνησουν.
Τέλος, σκεφτείτε ότι τα παλιά μεταχειρισμένα θα μπορούν να πουληθούν ενώ πριν λόγω απόσυρσης δεν έπιαναν ούτε δεκάρα.
Ναι...Ολοι τρεχουν να αγορασουν αμαξι του 80-90.Χαμος γινεται...
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Καλά έκανε και τη κατήργησε.
Καλα θα κανει υποθετω αν αυριο γ@μησει στα τεκμηρια, τελη, φορους οσους εχουν διλιτρο αυτοκινητο αξιας μεγαλυτερης των 30.000 ως προκλητικους απεναντι στο κοινωνικο συνολο ??
Τι σχέση έχει αυτό??? Εδώ η κυβέρνηση μοίραζε λεφτά για να αποσυρθούν τα σαπάκια...εσύ μιλάς για το αντίθετο!
Σιγά τα λεφτά...ένα 1000άκο που στη τελική στο κόβει με λίγο πίεση και ο έμπορος...κι να όχι 1000άκο, ένα 500άκο θα στο κόψει! Είμαι σίγουρος ότι οι εταιρίες για να πουλήσουν θα λένε 'εμείς δίνουμε ακόμα το όφελος της απόσυρσης' και άλλα τέτοια.
Στειλε μου σε παρακαλω ενα χιλιαρικο.Ετσι κι αλλιως τι αξια εχει για εσενα??
Δε σου είπα ότι δεν έχει αξία για μένα...ξαναδιάβασε. Είπα ότι το 1000ακο θα στο κόψει ο έμπορος ούτως ή άλλος.
και τα 400Μ ευρώ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ νούμερο.
Aπο που βγαινει αυτο νουμερο??Επειδη το ειπε ο Παπακωνσταντινου??
Ε, κάτι θα ξέρει...αλλά εμείς κλασσικοί Ελληνάρες...τα γνωρίζουμε όλα!!
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016