-
και lada εχουν, και jaguar, και κάτι αγγλικά που ουτε ξέρω τι είναι και τα έχουν στιβάξει πάνω στα πεζοδρόμια και περιμένουν το χρήμα από την κυβέρνηση, κανε μια βόλτα στους μαντράδες στη Συγγρού να δεις τι γίνεται....
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
και lada εχουν, και jaguar, και κάτι αγγλικά που ουτε ξέρω τι είναι και τα έχουν στιβάξει πάνω στα πεζοδρόμια και περιμένουν το χρήμα από την κυβέρνηση, κανε μια βόλτα στους μαντράδες στη Συγγρού να δεις τι γίνεται....Μόλις κοίταξα έξω από το παράθυρο και δεν είδα κάτι τέτοιο πάντως... Ελληνικά σαπάκια και μη ναι, βουλγάρικα όχι!
-
Τα ελληνικά σαπάκια είναι τόσα πολλά και τόσο φθηνά, που δεν χρειάζεται να εισάγεις βουλγάρικα ακόμη και 10 ευρώ να τα βρεις. Χρειάζεσαι μεταφορά, εκτελωνισμό, νούμερα και τέλη κυκλοφορίας.
Γειά σας. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τα ελληνικά σαπάκια είναι τόσα πολλά και τόσο φθηνά, που δεν χρειάζεται να εισάγεις βουλγάρικα ακόμη και 10 ευρώ να τα βρεις. Χρειάζεσαι μεταφορά, εκτελωνισμό, νούμερα και τέλη κυκλοφορίας.
Γειά σας.και δεν μπορεις να τα αποσυρεις αφου θα πρεπει να εχουν ημερομηνια πρωτης κυκλοφοριας εως το 1998.
-
εχώ μία απόσυρση του 2009 από το θείο μου.
είχε πάρει τα 1000 ευρω μετρητά αλλά δεν αγόρασε ποτέ καινούριο αμάξι για τα επιπλέον 1000.
γνωρίζεται εάν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σήμερα;
οι αντιπροσωπίες λένε όχι, αλλά η ΚΥΑ του 2009 λέει ότι έχει διάρκεια μέχρι 12/2012.
γνωρίζετε κάτι; -
Στις αντιπροσωπειες δεν ξερουν τι τους γινεται και δεν φτανει που ειναι ασχετοι αλλα το παιζουν και γνωστες του θεματος , εχουν και αποψη και λενε οπως μου ειπε ενας φιλος στο forum, οτι ο νεος νομος καταργει τον παλιο, αρα η παλια αποσυρση δεν ισχυει...
να και νομομαθεις
φυσικα ουτε λογος να σηκωσουν το τηλ. και να το ψαξουν στο αρμοδιο υπουργειο, αλλωστε αν το ειχες απο μικρος αυτο το ενστικτο με τους νομους τι να σου πουν οι αρμοδιοι, που να ξερουν αυτοι
λοιπον για να τελειωνουμε με την πλακα προφανως και ισχυει, ειχα αποσυρει τον οκτωβρη του 2009 ενα αυτοκινητο 1600cc και εισεπραξα τον αυγουστο του 2010 τα 1500ευρω για την αποσυρση, ειχα ομως το δικαιωμα για αγορα νεου
( euro4-5) να εισπραξω 1000 ευρω επιπλεον
πριν απο ενα μηνα περιπου αγορασα νεο αυτοκινητο, ο διεκπεραιωτης της αντιπροσωπειας ηταν ενημερος απο τον πωλητη οτι εχω αποσυρση, οταν λοιπον πηγε να βγαλει την αδεια ειχε μαζι του το χαρτι που ειχα για την αποσυρση και σημειωσαν πανω στην αδεια του νεου οτι ειναι απο αποσυρση του υπ΄ αριθμον......ιχ οχηματος
στη συνεχεια με φωτοτυπια της αδειας, φωτοτυπια της αποδειξης λιανικης αγορς του νεου οχηματος, το χαρτι της αποσυρσης που ειχα, και μια αιτηση στο υπουργειο μεταφορων ( οπου σημειωσα και ενα αριθμο τραπεζικου λογαριασμου και το iban του λογαριασμου) κατεθεσα αυτα τα χαρτια πηρα αριθμο πρωτοκολλου και σε καμποσους μηνες θα μπουν απο την δου στην οποια ανηκω τα λεφτα στο λογαριασμο μου (συμφωνα με τον υπαλληλο σε 2 μηνες )
παντως οσο και να αργησουν θα μπουν , η αποσυρση του 2009 ισχυει για αγορα νεου -
Ο χρήστης biliou έγραψε:
αυτοι που εχουν παραδωσει μονο πινακιδες πρεπει να πληρωσουν τα τελη του 11 για να αποσυρουν?? οτι να ναι ρε γαμ@$τοΟΧΙ
-
στα αυτοκίνητα που παίρνετε με την απόσυρση του 2011 γράφει στην άδεια οτι είναι απο απόσυρση?
-
Ο χρήστης griffin έγραψε:
εχώ μία απόσυρση του 2009 από το θείο μου.
είχε πάρει τα 1000 ευρω μετρητά αλλά δεν αγόρασε ποτέ καινούριο αμάξι για τα επιπλέον 1000.
γνωρίζεται εάν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω σήμερα;
οι αντιπροσωπίες λένε όχι, αλλά η ΚΥΑ του 2009 λέει ότι έχει διάρκεια μέχρι 12/2012.
γνωρίζετε κάτι;μπορεις...το ποτε θα παρεις τα 1000 ειναι αλλο θεμα...
εγω τα περιμενω από τον Οκτώβρη, μου ειχαν πει γυρω στο Μαρτιο-Απρίλιο οτι θα τα παρω..
-
Καλησπέρα , έχω μια απόσυρση από το 2009 και έχω πάρει το πρώτο χιλιάρικο που έδιναν.
Τώρα πια θέλω να πάρω ένα καινούργιο αυτοκίνητο και θέλω να δώ αν μπορώ και αν αξίζει να την χρησιμοποιήσω.
Αρχικά το όφελος για αγορά νέου οχήματος είναι 1000 ευρώ γιατί ψάχνοντας σε κάτι ΦΕΚ είδα οτι όταν ακυρώθηκε η απόσυρση αυτή, βγήκε νόμος που έλεγε ότι τα 1000 γίνονται 500 + 2 ετήσιες κάρτες για τα μέσα !!!!!!!!!!!! Στο thread αυτό βέβαια διαβάζω οτι είναι 1000 ευρώ. Επίσης υπάρχει κανείς που να τα έχει πάρει να μου πεί και εμένα πότε περίπου να περιμένω να τα πάρω , δεδομένο ότι πλέον όλες η εταιρίες προσφέρουν όφελος απόσυρσης περίπου 1000 ευρώ και στην αγοράζουν με 350 δηλαδή 650 ευρώ όφελος , και χωρίς να περιμένεις. Επίσης που να πάρω τηλ. για να ρωτήσω ? τώρα που ήρθε και η ανάπτυξη ( ) μήπως πληρώνουν πιο γρήγορα. -
Καλησπέρα ξέρει κανείς τι παιζει τώρα για την αποσυρση αυτοκινητων ?Ειναι πολλές εταιρείες απο οτι βλέπω αλλά αυτή www.autogreenrecycling.gr δίνει τα περισσοτερα ετσι τουλαχιστον λένε ξερει καποιος κατι?
-
Παράταση του μέτρου της απόσυρσης μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2016 αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών.
-
Καλημερα στη παρεα ,θελω να με βοηθησετε με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω ,στις 12-11-2015 εδωσα για αποσυρση 2αυτοκινητα σε μια εταιρια με επωνυμια Γαρδελης ,απο την αρχη δε μου φανηκε σοβαρη εταιρια αλλα δε περιμενα να ταλαιπωρηθω τοσο .Εκτοτε εχουν περασει 3 μηνες και δε με εχουν πληρωσει ακομα .καθε βδομαδα μου λενε και καποια διαφορετικη δικαιολογια για να με αποφυγουν και μου λενε παρε παλι σε μερικες μερες .εχω αρχισει και φοβαμαι οτι θα χασω τα λεφτα μου .Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ;
-
Μου λεγε γνωστος στο Βολο οτι συμφωνησαν 300e το δεκεμβριο και του δινει τωρα 150e με το ζορι..
-
Εκανα καταγγελια σημερα παντως και βλεπουμε
Στάλθηκε από το Nexus 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στείλε του έναν φουσκωτό να του σφίξει λίγο το χέρι να δεις πότε θα σε πληρώσει. ..
-
Έκανα ρε παιδιά καταγγελια, του πήρα τηλέφωνο να τους ενημερωσω και δε τους ενιαξε,μακριά από το Γαρδέλη αν θέλετε να δώσετε το αυτοκίνητο σας ,μακριά
-
Δικηγόρο ρώτησες?
Ο φουσκωτός είναι μια λύση αλλά μπορεί να γίνει μπούμερανγκ καθότι βλέπω έχεις μπλέξει με τομάρι. Μέγα λάθος που τον άφησες να σου πάρει τα αμάξια στο έτσι? Τέτοιες δουλειές γίνονται ... χέρι με χέρι!!!Καλά ξεμπερδέματα τώρα
-
Έχει βγάλει κανείς άκρη με τον Γαρδέλη; Σκέφτομαι να πάω από την έδρα του στο Μαρούσι
-
Ετσι για να υπάρχει το θέμα και να το βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι να σας πω ότι δεν είχαμε κανένα νέο ,βέβαια έχω την εντύπωση ότι ή καταγγελία κάνει αρκετές μέρες για να κοινοποιήθει οπότε μπορεί να μην έχει φτάσει στα χέρια τους
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016