-
Κανεις που να ειδε λεφτα στο λογαριασμο του ?
Υπάρχει ? -
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... 89&page=18
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=249189&page=18'Δεν έχετε εισέλθει (login) στο myPhone.gr ή δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα.'
Θα μπορούσες να μας πεις εν περιλήψει τι λέει για να μη γραφόμαστε άδικα σε ένα ακόμη forum;
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
'Δεν έχετε εισέλθει (login) στο myPhone.gr ή δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα.'
Θα μπορούσες να μας πεις εν περιλήψει τι λέει για να μη γραφόμαστε άδικα σε ένα ακόμη forum;
Mαλλον το παρακατω ενδιαφερει
χθες βαλανε λεφτα για την αποσυρση ενος σιερρα που απεσυρα
αλλα αντι για 1500 βαλανε 1200
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ost3054730Ειχα την εντυπωση πως ειναι ελευθερο το myphone.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mαλλον το παρακατω ενδιαφερειχθες βαλανε λεφτα για την αποσυρση ενος σιερρα που απεσυρα αλλα αντι για 1500 βαλανε 1200
Ευχαριστώ BILL33
20% σκόντο ακούγεται λογικό καθόσον διανύουμε περίοδο εκπτώσεων...
Τι άλλο θα ακούσουμε!!!Βρε μπας και το θεωρούν έσοδο και το φορολογούν στην πηγή;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειχα την εντυπωση πως ειναι ελευθερο το myphone.Και εγώ είχα την εντύπωση πως δεν ήμουν γραμμένος, αλλά τελικά ήμουν εδώ & 2 χρόνια.
Το 'θυμήθηκε' ο Mozilla όταν μπήκα από το σπίτι... -
Λετε δλδ. να αρχισαν να πληρωνουν ?
Κουφο μου φαινεται...ενας μονο ?
Απο εδω απο εμας ? που παρακολουθουμε απο την αρχη τα δρωμενα ? Κανεις ? -
Ο χρήστης Portishead έγραψε:
Λετε δλδ. να αρχισαν να πληρωνουν ?
Κουφο μου φαινεται...ενας μονο ?
Απο εδω απο εμας ? που παρακολουθουμε απο την αρχη τα δρωμενα ? Κανεις ?Και εμένα μου φαίνεται περίεργο για τους παρακάτω τέσσερις λόγους:
-
Είναι ο μόνος που λέει ότι έχει πάρει χρήματα
-
Κατέθεσαν λιγότερα χρήματα από τα προβλεπόμενα από τις Υπουργικές Αποφάσεις και την ΠΝΠ
-
Σύμφωνα με προχθεσινό δημοσίευμα, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών της νομαρχίας Καβάλας, ανέφερε ότι κανένας δικαιούχος σε όλη τη χώρα δεν έχει πάρει χρήματα από την απόσυρση.
-
Με δεδομένο το κακό κλίμα όσον αφορά την οικονομία και την οικονομική πολιτική, καμία κυβέρνηση και κανένας υπουργός δεν θα έδινε χρήματα χωρίς να βγεί στα κανάλια και να το διατυμπανίσει. (Ξέρουν καλά το Marketing...)
Πιθανολογώ ότι ενδεχομένως κάποιος (πελάτης του ίσως ή άλλος οφειλέτης του) να κατέθεσε χρήματα στον λογαριασμό του και αυτός να νόμισε ότι είναι από την απόσυρση.
-
-
το παραπανω δημοσιευμα μιλαει για χρονοβορες διαδικασιες και καθυστερηση πληρωμων.μας δουλευουν?ηδη εχουν περασει σχεδον 4 μηνες απο τοτε που οι περισσοτεροι απεσυραν το οχημα τους ποσο ακομη δηλαδη?μηπως τελικα πρεπει να αρχισουν και εκει δικαστηρια?δεν φτανει που δεν πληρωνουν δεν βγαινουν να μιλησουν και για αυτο.να πουν το οτιδηποτε.
-
Θα έπρεπε να είστε ευγνώμονες Υπήκοοι αυτής της χώρας. Δεν φτάνει που ο μεγάλος Πασάς Γεώργιος Παπανδρέου ο Β δεν σας επέβαλε να πληρώσετε τα τέλη του 2010 θέλετε να πάρετε και λεφτά ωρέ Γκιαούρηδες....
Όταν ψήφιζες να πρόσεχες.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ομολογουμενως παντως ηταν ποιο προσεκτικος αυτη την φορα ο λαος σε σχεση με το 2004 και 2007... τετοια λαθη δεν θα ξαναγινουν οπως φαινεται.... ευτυχως...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ομολογουμενως παντως ηταν ποιο προσεκτικος αυτη την φορα ο λαος σε σχεση με το 2004 και 2007... τετοια λαθη δεν θα ξαναγινουν οπως φαινεται.... ευτυχως...
ασφαλώς όσο προσεκτικός ήταν το 1981 που επέλεξε Ανδρέα... Τα αποτελέσματα τα είδσμε....
-
Τελικά κανείς δεν πήρε λεφτά ακόμα?
Τα δώσανε στους λιμενεργάτες?
-
EIDHSEIS
'Ανάσα για την αγορά αυτοκινήτου αλλά και για τους 75.000 ιδιοκτήτες οχημάτων αναμένεται να αποτελέσει η 10η Φεβρουαρίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσει η καταβολή των οικονομικών κινήτρων της απόσυρσης αλλά και της αντικατάστασης παλαιών οχημάτων.Ο λόγος της καθυστέρησης εξόφλησης των δικαιούχων αφορούσε στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού συστήματος το οποίο θα έχουν όλες οι υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών όλης της χώρας και θα είναι συνδεδεμένο online με το υπουργείο Οικονομικών αλλά και με τις τράπεζες καθώς τα χρήματα θα κατατίθενται ηλεκτρονικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Ωστόσο επειδή το σύστημα θα ανοίξει στις 10 Φεβρουαρίου και θα είναι online όλες οι υπηρεσίες των Νομαρχιών όλης της χώρας μπορεί να παρατηρηθούν κάποια προβλήματα αρχικά εξαιτίας της μεγάλης επιβάρυνσης του δικτύου ωστόσο οι ειδικοί εκτιμούν πως όλα τα εξελιχθούν ομαλά. '
-
Ενας φιλος μου ελεγε το σαββατο, οτι 16 φλεβαρη θα παρει το χιλιαρικο για ενα 19αρι με 350kkm.. που απεσυρε..
-
Σήμερα μόλις πέρασα από μια αντιπροσωπεία ενδιαφερόμενος -φιλολογικά- για το Cruze. Μεταξύ άλλων ο πωλητής μου είπε, γιατί πιάσαμε ψιλοκουβέντα και φαινόταν γνώστης και όχι σαν τους συνήθεις πωλητές-παπαροφιλόσοφους, ότι θα ξαναγίνει εντός του 2010 απόσυρση. Λέτε?
-
Δεν ειναι απιθανο ωστοσο αν οντως συμβει δε νομιζω να επιτρεψουν σε κατοχους που μολις τωρα κατεθεσαν πινακιδες για να γλιτωσουν το χαρατσι των νεων τελων να τα αποσυρουν και να τους πληρωσουν.. Μαλλον θα ειναι ετσι οπως το βλεπω εγω μονο για αυτοκινητα που ειναι τωρα σε κυκλοφορια και σε συνδυασμο και παλι και με την αγορα και νεου αυτοκινητου..
-
Το σενάριο αυτό παίζει αλλά όχι άμεσα καθώς πρέπει να δείξουμε στην Ευρώπη ότι είμαστε σοβαρά άτομα. Όπως έχει αναφερθεί πολλάκις το πρόβλημα και το λάθος την απόσυρσης της Ν.Δ. ήταν ότι σου έδινε λεφτά για ότι τετράτροχο απέσυρες ΧΩΡΙΣ να είναι απαραίτητο να αγορασεις αλλο και ετσι να της αποφέρει άμεσα αλλά και μακροχρόνια κέρδη. Μεγάλο φάουλ και απορώ πως τους ξέφυγε.
Μια δικιά μου εκτίμηση είναι ότι αν όχι μέσα στο 10 μέσα στο 11 θα παίξει κάποιο σενάριο για το θέμα. Άλλωστε αν το χειριστούν όμορφα κερδισμένοι θα είναι απλά δεν το έχουν καταλάβει. Βάλανε και τη Μπιρμπίλω εκεί να μαζεύει τα μπόσικα και για αυτό είναι μπάχαλο το αντικείμενο ...
-
Ο χρήστης ECODRIVE έγραψε:
EIDHSEIS
'Ανάσα για την αγορά αυτοκινήτου αλλά και για τους 75.000 ιδιοκτήτες οχημάτων αναμένεται να αποτελέσει η 10η Φεβρουαρίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσει η καταβολή των οικονομικών κινήτρων της απόσυρσης αλλά και της αντικατάστασης παλαιών οχημάτων.Ο λόγος της καθυστέρησης εξόφλησης των δικαιούχων αφορούσε στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού συστήματος το οποίο θα έχουν όλες οι υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών όλης της χώρας και θα είναι συνδεδεμένο online με το υπουργείο Οικονομικών αλλά και με τις τράπεζες καθώς τα χρήματα θα κατατίθενται ηλεκτρονικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Ωστόσο επειδή το σύστημα θα ανοίξει στις 10 Φεβρουαρίου και θα είναι online όλες οι υπηρεσίες των Νομαρχιών όλης της χώρας μπορεί να παρατηρηθούν κάποια προβλήματα αρχικά εξαιτίας της μεγάλης επιβάρυνσης του δικτύου ωστόσο οι ειδικοί εκτιμούν πως όλα τα εξελιχθούν ομαλά. '
και γω ετσι ακουσα σημερα και πηγα κατεθεσα τα χαρτια μου για το 1.5 χιλιαρικο. Λογικα θα τα παρουμε συντομα. Για το εξτρα χιλιαρικο για αγορα καινουριο αυτοκινητου παντως δεν ακουστηκε τιποτα ακομη!
-
παντως σημερα το πρωι ακουστηκε στον skai πως απο σημερα θα ξεκινησουν να στελνονται τα χαρτια μας στο υπουργειο για εξεταση και οχι καταβολη οικονομικων κινητρων..αν ειναι ετσι καλο καλοκαιρι να εχουμε..
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016