-
Δεν ξέρω. Μάλλον εκεί σταματάει. Και θα προτιμούσα να είχε κι ένα κάλυμμα για την διπλωμένη κουκούλα, όπως οι landaulet Daimler και Rolls-Royce της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.
Α, και μια προειδοποίηση: μην πάρετε καμμιά Ε36 ή Ε30 Baur Cabrio και τη διαμορφώσετε σε landaulet για να φέρετε στο γάμο σας τη νύφη. Αυτά τα πράγματα απαιτούν το ανάλογο αυτοκίνητο (δηλαδή κάποιο που να σχεδιάστηκε εξ αρχής ως λιμουζίνα)... Αν το επιχειρήσετε με ένα απλό μεσαίο όχημα, μάλλον για κάγκουρα θα σας περάσουν (ειδικά αν - όπως συμβαίνει σε πλείστες Ε30 και Ε36 - το αμάξι έχει ίχνη καγκουρέματος επάνω του) και θα σας κρεμάσουν κουδούνια, όπως θα σας τα κρεμάσουν κι αν τη φέρετε με τρακτέρ... ε, συγγνώμη, ήθελα να πω SUV.
-
με τρακτέρ ή τραβέλ?
-
Μάλλον τραβέλ... Γιατί είναι τρακτέρ με ψηλοτάκουνο!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Στρεπτικη ακαμψια δεν επηρεαζεται, εχει 4 πορτες ειναι και καμπριο....Ε όχι και δεν επηρεάζεται ρε'συ...!
-
Ζώο ο οδηγός με το παπί που πήγαινε σήμερα το μεσημέρι κολλητά πίσω από το λεωφορείο 52 του ΟΑΣΘ με 100 Kmh. Στην αρχή δε το πίστευα και νόμιζα ότι ήταν αυτοκόλλητο κολλημένο στο πίσω μέρος του λεωφορείου. Ήταν ακριβώς στη μέση, ένα μέτρο πίσω από το λεωφορείο. Καθόλου μυαλό δηλαδή? Σκέφτομαι τον κακομοίρη τον οδηγό του λεωφορείου που θα έβρισκε τον μπελά του δίχως λόγο ο άνθρωπος αν γινόταν κάτι.
-
Kαι γιατί να βρει τον μπελά του?
Ούτε που θα τον άγγιζαν. Έπεσε ο άλλος πίσω του? Τέρμα, φταίει 100% -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Στρεπτικη ακαμψια δεν επηρεαζεται, εχει 4 πορτες ειναι και καμπριο....
Ε όχι και δεν επηρεάζεται ρε'συ...!
Η μεσαια μπαρα οροφης ειναι ΟΚ. Μονο η μπαρα του πισω παραθυρου ειναι κομμενη....ποσο να επηρεαζεται;;;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαι γιατί να βρει τον μπελά του?
Ούτε που θα τον άγγιζαν. Έπεσε ο άλλος πίσω του? Τέρμα, φταίει 100%αν τραυματιστει ο αλλος δεν ειναι τοσο απλο
θα ριξει τρεξιμο μεχρι να βρει το δικιο του -
Δε λέω ότι δε θα βρει το δίκαιο του, άλλα αν συμβεί το κακό άντε να αποδείξει ο άνθρωπος μετά πως δεν είναι ελέφαντας. Άσε που ούτε θα ήταν σε θέση να καταλάβει το πως έγινε γιατί ο άλλος πήγαινε για μεγάλη απόσταση έτσι. Που να σκεφτεί ότι τόση ώρα ήταν κολλημένος από πίσω του?
Άλλο ζώο με Astra τώρα το βράδυ. Λόγω πορείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δικυκλιστής της τροχαίας έχει κλείσει το απέναντι ρεύμα στην διασταύρωση Ερμού με Δραγούμη ώστε να μη στρίβουν τα αυτοκίνητα. Το δικό μας ρεύμα είναι ανοιχτό κανονικά και περιμένουμε στο φανάρι (στη σειρά καμιά 10αριά αυτοκίνητα). Έρχεται ξαφνικά από το πλάι τύπος με Astra (στο αντίθετο ρεύμα δηλαδή) και λέει στον τροχονόμο να κάνει στην άκρη για να περάσει . Ειλικρινά απορώ πως κατάφερε ο τροχονόμος να είναι τόσο ευγενικός μαζί του. Φυσικά δε κουνήθηκε και του είπε να μπει στο σωστό ρεύμα. Ήμαρτον....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τωρα... Εγω αν πω οτι σαν ιδεα... αυτη η μπεμπα μου αρεσει.... Θα με λικθοβολησετε;;;
Το βρησκω ποιο πρακτικο....
Στρεπτικη ακαμψια δεν επηρεαζεται, εχει 4 πορτες ειναι και καμπριο....Επηρεάζεται κάπως γιατί στο κλειστό έχεις και μια δοκό στο πάνω μέρος του πίσω τζαμιού που τώρα λείπει.
Εγώ από την άλλη θεωρώ ότι το αυτοκίνητο έτσι στερείται νοήματος. Σε ένα μικρό αμαξάκι, από το 2CV μέχρι τα νοικιάρικα Secento Soleil ή το Matiz topless (μήνυμα προς την Daewoo/Chevrolet: αν θέλετε να πουλήσει πραγματικά πολύ, δείξτε topless τη Φαρμάκη! ) ανοίγεις την οροφή και έχεις μια κάπως αίσθηση ανοιχτοσιάς.Η κανονική αίσθηση του ανοιχτού αυτοκινήτου όμως είναι καθόλου οροφή και πόρτες χωρίς πλαίσιο. Έτσι αν έχεις και ανοιχτά τα παράθυρα υπάρχει μόνο το πλαίσιο το παρμπριζ που σου κόβει την επαφή με τον έξω χώρο. Ή αν θέλεις κάτι εντελώς απόλυτο πάρε ένα Caterham ή Ariel που σου δίνουν την αίσθηση γυμνής μοτοσυκλέτας (και μπόνους την οδική συμπεριφορά! )
Αυτή η BMW είναι εντελώς χαζή, χίλιες φορές ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ηλιοροφή (πχ. το Forester) ή ένα με γυάλινη οροφή.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ζώο ο οδηγός με το παπί που πήγαινε σήμερα το μεσημέρι κολλητά πίσω από το λεωφορείο 52 του ΟΑΣΘ με 100 Kmh. Στην αρχή δε το πίστευα και νόμιζα ότι ήταν αυτοκόλλητο κολλημένο στο πίσω μέρος του λεωφορείου.εικόνες από το μέλλον!
Επιδημία ζώων στην ίδια διασταύρωση:
.Αν δεν το προσέξατε, υπάρχει και δεύτερο Smart από τη πλευρά του Octavia αλλά δεν ενοχλεί γιατί ο κάθετος δρόμος είναι μόνο κάθοδος. Το άλλο Smart όμως σε κάνει να νομίζεις ότι οδηγείς φορτηγό αν έχεις την ατυχία να θέλεις να στρίψεις. Οι δε οδηγοί του Octavia (ειδικά) και του C3 είναι τους πάρεις και να χτυπάς τον έναν πάνω στον άλλον...
-
octavia = ασφαλιτικο?
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
octavia = ασφαλιτικο?Μπααα,δεν είναι απαραίτητο.
-
Ξέρω ότι ίσως θα προκαλέσω τους μηχανόβιους, αλλά ρε βλάκα με την BMW μηχανή τη ζωή σου δεν τη σκέφτεσαι;
Φορτηγό με ρυμουλκούμενο μπροστά μου λίγο μετά τη Χαλυβουργική προσπέρναγε φορτηγό και τη στιγμή που ολοκλήρωνε το προσπέρασμά του, είχε ανοίξει φλας για να ξαναμπεί δεξιά και είχε αρχίσει να κινείται και προς τα δεξιά, ο ΒΜW-δάκιας επιτάχυνε απότομα και χώθηκε από δεξιά του για να τον προσπεράσει. Περιττό να πω ότι ο οδηγός του φορτηγού χέστηκε απάνω του και έκανε απότομα το τιμόνι αριστερά για να μη χτυπήσει το μηχανόβιο. Το αποτέλεσμα ήταν να δω μπροστά μου να κάνει ζικ-ζακ μέχρι να το ισιώσει το φορτηγό με το ρυμουλκούμενο... όχι και το πιο ωραίο θέαμα, πιστέψτε με
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τωρα... Εγω αν πω οτι σαν ιδεα... αυτη η μπεμπα μου αρεσει.... Θα με λικθοβολησετε;;;
Το βρησκω ποιο πρακτικο....
Στρεπτικη ακαμψια δεν επηρεαζεται, εχει 4 πορτες ειναι και καμπριο....Επηρεάζεται κάπως γιατί στο κλειστό έχεις και μια δοκό στο πάνω μέρος του πίσω τζαμιού που τώρα λείπει.
Εγώ από την άλλη θεωρώ ότι το αυτοκίνητο έτσι στερείται νοήματος. Σε ένα μικρό αμαξάκι, από το 2CV μέχρι τα νοικιάρικα Secento Soleil ή το Matiz topless (μήνυμα προς την Daewoo/Chevrolet: αν θέλετε να πουλήσει πραγματικά πολύ, δείξτε topless τη Φαρμάκη! ) ανοίγεις την οροφή και έχεις μια κάπως αίσθηση ανοιχτοσιάς.Η κανονική αίσθηση του ανοιχτού αυτοκινήτου όμως είναι καθόλου οροφή και πόρτες χωρίς πλαίσιο. Έτσι αν έχεις και ανοιχτά τα παράθυρα υπάρχει μόνο το πλαίσιο το παρμπριζ που σου κόβει την επαφή με τον έξω χώρο. Ή αν θέλεις κάτι εντελώς απόλυτο πάρε ένα Caterham ή Ariel που σου δίνουν την αίσθηση γυμνής μοτοσυκλέτας (και μπόνους την οδική συμπεριφορά! )
Αυτή η BMW είναι εντελώς χαζή, χίλιες φορές ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ηλιοροφή (πχ. το Forester) ή ένα με γυάλινη οροφή.
+1.000. [...] .000
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
octavia = ασφαλήτικο?Έτσι όπως έχει παρκάρει...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ξέρω ότι ίσως θα προκαλέσω τους μηχανόβιους, αλλά ρε βλάκα με την BMW μηχανή τη ζωή σου δεν τη σκέφτεσαι;Και γιατι πιστευεις οτι μπορει να με προκαλεσει επειδη καποιος τυχαια βρεθηκε πανω απο 2 ροδες?
Ουδεμια σχεση εχω/εχουμε και ουτε θελω/ουμε να συγκριθω/θουμε με τετοιους περιστασιακους χρηστες δικυκλων
Θα κανουνε την βλακεια, θα πεσουν να χτυπησουν και μετα θα λενε τα γνωστα.....οι μηχανες ειναι σκοτωστρες κτλ κτλ κτλ
Kατα τα αλλα φταιει η μοτοσυκλετα, οχι τα ΣΚΑΤΑ που εχουν μερικοι μες το κεφαλι τους
Και εχτες που γυρναγα απο κεντρο με την μηχανη, εβλεπα να περνανε μοτοσυκλετες αναμεσα απο σταματημενα αμαξια με πανω απο 60χλμ/ω
Πληροφοριακα δεν προλαβαινεις να κανεις ΤΙΠΟΤΑ
Αναλογα το δρομο, δεν ειναι ασφαλες να πηγαινεις αναμεσα απο σταλατημενα αμαξια, με πανω απο 30-40 χλμ/ω, και σε μερικες περιπτωσεις, πρεπει απλα να τσουλας -
Διαβαστε εδω, για να μην λετε οτι κραταμε λαβαρα
-
Ζωο με το ΥΧΖ 3974 Toyota Carina σήμερα δεν κατάφερες να τρακάρεις, αλλά εύχομαι να μην πάρεις κανέναν μαζί σου...
Δημόσιε κίνδυνε -
Ζωο με παπι -ΧΖΤ 406- αποψε στη Λ.Βουλιαγμενης.
Ξεκιναω απο τα φαναρια της Γλυφαδας και ενω ηταν στην αριστερη λωριδα και πισω μου, κοβει στη δεξια, με περναει και βγαινει μπροστα μου, αναμεσα σε μενα και το προπορευομενο οχημα....
Φρενα και αποφευγω την στουκα.
Στα καλα καθουμενα κανει την ιδια μαλακια σε μια κοπελιτσα με Γκολφ που ηταν μπροστα μου.
Τα παιρνω, λεω αυτον αποψε θα τον κλαψει η μανα του, βγαζω αριστερο φλας και φευγω.
Με πιανει το επωμενο φαναρι. Ειμαι μονος μου και εκει που λεω οτι θα φτασω σαν ανθρωπος στο Dekko, παλι ο μαλακας μπροστα μου.
Απο την δεξια, βγαινει αριστερη και καθεται στην λωριδα μου 5 μετρα μετα το φαναρι.
Ξεκιναω χωρις κορνες, χωρις τιποτα -δεν λεει να προκαλεσεις τετοιο μαλακα και να τρεχεις μετα να αποδειξεις στους δικαστες οτι αυτος επεσε πανω σου επιτηδες- και ανοιγομαι προς την αριστερη λωριδα.
Παιρνει χαμπαρι οτι ειναι πρασινο και ξεκιναει, μπαινοντας στην αριστερη κ αυτος....
Φρενα και κοβω δεξια. Τον περναω και σανιδονω το γκαζι να φυγω.
Στο φαναρη της Βασης, με περναει απο δεξια ξυστα, κατι φωναζει ο συνοδηγος του και συνεχηζει τις μαλακιες αναμεσα στα αυτοκινητα....
Τα παιρνω και καλω την αστυνομια.
Δινω τα στοιχεια του, δινω τα δικα μου, περιγραφω τι κανει και τους λεω οτι αυτος θα στειλει καποιον στο κρατητηριο αποψε...
Θα ενημερωσουμε την τροχαια μου λενε...
Το ευχομαι τους απανταω!Φευγω απο το Dekko και παω σπιτι μου.
Μπαινω απο Νεα Σμυρνη, και φτανω στο φαναρι της Ελ.Βενηζελου με την Αχιλεως οπου σταματαω και περιμενω το πρασινο.
Απο πισω πλησειαζει καγκουρας με αναμενη την μικρη σκαλα και τα προβολακια...
Στην αρχη δεν δινω σημασια καθως το φαινομανο ειναι συνηθες... Ελα ομως που οσο πλησειαζει μου τραβαει την προσοχη κατι που ειχε στην οροφη του....
ΦΑΡΟΣ!!!!
Οταν φτανει διπλα μου βλεπω οτι ειναι περιπολικο της ΕΛ.ΑΣ -Οπελ Αστρα συγκεκριμενα- και εχει πληρομα δυο 25αρηδες....
Μπραβω παιδια.... Το καλυτερο παραδειγμα δινεται!
το κακο ειναι οτι απο την εκπλυξη, δεν συγκρατησα την πινακιδα....
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]