-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τον καταλαβαίνεις τον οδηγό κι από το πώς κινείται, πώς ενεργεί, πώς οδηγεί τη μηχανή του εν γένει. Όταν βλέπω τον μοτοσυκλετιστή να κινείται σβέλτα, με γλυκές κινήσεις που δείχνουν ότι ξέρει τι κάνει, με φλας, φώτα, τήρηση προτεραιοτήτων, φαναριών, στοπ, σεβόμενος ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ τους πεζούς, με κράνος και τα κατάλληλα είδη ένδυσης (δεν οδηγείς μοτοσυκλέτα επιδόσεων με σαγιονάρα... ΗΜΑΡΤΟΝ), ξέρω ότι οι πιθανότητες να κάνει βλακεία είναι ελάχιστες.Όταν όμως βλέπω το βούρλο (ανεξαρτήτως του τι μηχανή έχει) να γράφει το κόκκινο στα @@ του, να μη σταματάει ποτέ σε στοπ, να αδιαφορεί για μονοδρόμους και να'χει βγάλει το σιλανσιέ για να τον ακούνε 50.000 άτομα, ε ο τύπος είναι για μπάτσες.
- πολλά, γι αυτό και το προηγούμενο μήνυμα σου. Επίσης πέτυχες διάνα με το :>ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
-
Πριν πολλά χρόνια οι μηχανές ήταν λίγες λόγω του κοινωνικού τους στάτους(αλήτες, μαλλιάδες,κλπ), τώρα όμως έχει γεμίσει ο τόπος. Είναι πιο εύκολες(παπια, σκουτερ) και οικονομικές, αυτό τις κάνει και πολύ ελκυστικές σε διάφορες κατηγορίες ανθρώπων οι οποίοι πριν ούτε δε θα το σκέφτονταν να πάρουν μηχανή. Εδώ είναι η ένσταση μου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Όπως και αυτούς που θεωρούν ότι το μερκ 3,5 με τους 2 και κάτι τόνους δεν είναι αρκετό και πρέπει να πάρουν και ένα varcadero, gsxr, harhalay.....για να δείξουν πόσο λεφτάδες είναι. Αυτός που ξεχνάει το φλας στο σκούτερ ή το παπί είναι ένας από εσάς(δεν το λέω υποτιμητικά) που νομίζει ότι είναι στο αμάξι του, θα κλείσει μόνο του! Είναι ο ίδιος που άφησε το αμάξι του στη μέση μπροστά από την εφορία κλείνοντας το δρόμο, γιατί 'δυο λεπτά θα κάνω'! Οταν ο φίλος από τα Χανιά μιλάει για 'γαμημένες μηχανές', και ενώ γνωρίζω τι κατάσταση επικρατεί στην πόλη του με τα αυτοκίνητα και τα 4w4 ,μια πόλη που έχει την καλύτερη μοτοσυκλετιστηκή παιδεία στην Κρήτη και από τις καλύτερες στην Ελλάδα, αναρωτιέμαι, γιατί τόσο μίσος? Σε χαλάει η ξετάπωτη και όχι ο βοσκός με το Ψαραντώνη στη διαπασών από πίσω σου! Κατακριτέα και τα δυο.
Wagner669, σίγουρα εσύ καις πολύ περισσότερο!!!
ginogsm, ο όρος 'κουτί' βγαίνει από την αυτοκινητιστική έκφραση 'κλωβός' και όχι για να υποτιμήσω τα 'κουτιά σας'!
Καλές βόλτες σε όλους μας!!! -
Παιδιά μάλλον έχετε μπερδέψει ή παρανοήσει το θέμα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα είναι ο τίτλος
Σε αυτό το thread λοιπόν, τα χώνουμε σε όποιον κάνει ηλιθιότητα στο δρόμο. Είτε οδηγεί αυτοκίνητο (από smart μέχρι σουπερ καρ), είτε μοτοσυκλέτα (από μοτοσακό μέχρι street),είτε φορτηγό,είτε νταλίκα, είτε ποδήλατο, είτε πατίνι, είτε οτιδήποτε ακόμα και πεζός να είναι.
Αν λοιπόν ο οποιοσδήποτε οδηγός 'κουτιού' ή 'μοτοσυκλέτας' (όπως θέλετε πείτε τα), κάνει από πατάτα εως χοντρή μλκία στο δρόμο, ένα είναι το σίγουρο ότι θα φάει κράξιμο εδώ μέσα.
Κάποιος που είναι σωστός στο δρόμο και αναγνωρίζει και διορθώνει τα λάθη του, δεν βλέπω το λόγο να παρεξηγείται ή να δυσανασχετεί με το παρόν τόπικ.
-
Ο χρήστης bull1 έγραψε:
Πριν πολλά χρόνια οι μηχανές ήταν λίγες λόγω του κοινωνικού τους στάτους(αλήτες, μαλλιάδες,κλπ), τώρα όμως έχει γεμίσει ο τόπος. Είναι πιο εύκολες(παπια, σκουτερ) και οικονομικές, αυτό τις κάνει και πολύ ελκυστικές σε διάφορες κατηγορίες ανθρώπων οι οποίοι πριν ούτε δε θα το σκέφτονταν να πάρουν μηχανή. Εδώ είναι η ένσταση μου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! Όπως και αυτούς που θεωρούν ότι το μερκ 3,5 με τους 2 και κάτι τόνους δεν είναι αρκετό και πρέπει να πάρουν και ένα varcadero, gsxr, harhalay.....για να δείξουν πόσο λεφτάδες είναι. Αυτός που ξεχνάει το φλας στο σκούτερ ή το παπί είναι ένας από εσάς(δεν το λέω υποτιμητικά) που νομίζει ότι είναι στο αμάξι του, θα κλείσει μόνο του! Είναι ο ίδιος που άφησε το αμάξι του στη μέση μπροστά από την εφορία κλείνοντας το δρόμο, γιατί 'δυο λεπτά θα κάνω'! Οταν ο φίλος από τα Χανιά μιλάει για 'γαμημένες μηχανές', και ενώ γνωρίζω τι κατάσταση επικρατεί στην πόλη του με τα αυτοκίνητα και τα 4w4 ,μια πόλη που έχει την καλύτερη μοτοσυκλετιστηκή παιδεία στην Κρήτη και από τις καλύτερες στην Ελλάδα, αναρωτιέμαι, γιατί τόσο μίσος? Σε χαλάει η ξετάπωτη και όχι ο βοσκός με το Ψαραντώνη στη διαπασών από πίσω σου! Κατακριτέα και τα δυο.
ginogsm, ο όρος 'κουτί' βγαίνει από την αυτοκινητιστική έκφραση 'κλωβός' καιόχι για να υποτιμήσω τα 'κουτιά σας'!
Καλές βόλτες σε όλους μας!!!bull1 ο όρος κουτί και κουτάκηδες είναι μία μαλακία και μισή. Το αμάξι μου και πιθανολογώ το δικό σου και όλων εδώ μέσα δεν πρόκειται να το υποτιμήσεις ό,τι και να πεις. Τι θα πείς ; Ότι το χρώμα του δεν σ' αρέσει ; Το κουτί σου κάν' το ό,τι θες.
-
Αντί να πω 'μεταλλικό κλωβό' είπα 'μεταλλικό κουτί', δεν υποτιμούσα κανένα, και δε νομίζω να είδες πουθενά από μένα την έκφραση 'κουτάκιας'. Το 'κουτιά σας' είναι μόνο χιουμοριστικό στο συγκεκριμένο ποστ.
-
Δηλαδή με τον όρο μεταλλικό κλωβό εννοείς το σύνολο που όλος ο κόσμος ονομάζει αυτοκίνητο...Και μου λές ότι δεν είναι μια μαλακία και μισή...ΟΚ
-
Οχι ρε φίλε έτσι, σαν τεχνικό όρο. Για το θέμα της ασφάλειας στο αν 'πέσει πάνω μηχανή, δε θα πάθω τίποτα'! To πλαίσιο των μεταλλικών εξαρτημάτων που περικλείει τους επιβαίνοντες ονομάζετε 'μεταλλικός κλωβός'.
-
Και ναι, βαριεμαι να απαντησω. Τα καταφερατε.
-
Καλα αφου βαρεθηκε μεχρι και ο kacey να απαντησει, οι τελευταιες μεταγραφες μοτοσακακηδων (και οχι πισωσακακηδων) ειναι φοβερες
Ο χρήστης StreetTriple έγραψε:
να μην παρω από την αρχή χαμπάρι τη συζήτηση, θα γελούσα καλα, μια χαράΚρίμα...
Αλλά παρατήρησα οτι οι ταγμένοι κουτάκηδες από εδώ μέσα, λένε πάααααρα πολλά.
Τα πόστ σας είναι σε όγκο όσο τα αυτοκίνητά σας. τεραστια.
Εσυ με το ποστ αυτο μαλλον νταλικα οδηγεις,ε?
το μυαλό σας όμως είναι τόσο μικρό όσο και η οικολογική σας συνείδηση.
Ευτυχως ρε αγορι που υπαρχεις και εσυ με τοσο μυαλο και φαιρνεις σε ισοροπια την εξυπναδα σε αυτην την χωρα....αλλος ενας να υπηρχε σαν εσενα θα ειμασταν χρονια μπροστα
Το μίσος σας ξεχειλίζει απ τα αυτιά και τρέχει από τα μπατζάκια σας επειδή σας πιάνουμε χώρο στην 'πίστα σας'. Αλλά εμείς δεν σας μισούμε ρε νταούλια, εμεις σας λυπόμαστε γιατί είσαστε αναγκασμένοι να περιμένετε ντάλα ο ήλιος στην ουρά στα φανάρια βρίζοντας και κλαίγοντας τη μοίρα σας 'πάλι δε θα προλάβω στη δουλειά', 'πάλι δε θα πάω στην παράσταση του παιδιού μου γιατί έμπλεξα στην κίνηση'. Και να βρίζετε ότι βρείτε, τους μηχανάκηδες, τους άλλους ΙΧίδες, τα φανάρια, τα λεφορεία τα ταξά... Έχει ποτίσει η κακία σας ρε αλλά σας καταλαβαίνουμε.
Ετσι το βλεπεις εσυ ο μπατιρολεμες με το μοτοσακο που λιωνεις στη ζεστη ενω εγω εχω το a/c μου τον καφε μου και το τσιγαρακι μου σε συνδιασμο με το ραδιοφονακι μου το πρωι στο δρομο για τη δουλεια, εσυ μπορεις να φτασεις ιδρωμενος με τα μαλια σα να εχεις να λουστεις 2,5 χρονια απο το κρανος, η σαν ψαρας ντυμενος με αδιαβροχα λογω βροχης...και αυτο αν δεν πεσεις πουθενα...και σερνομενο το μοτοσακο σου μου γδαρει κανα μαρσπιε!
Και σας αγαπάμε ακόμακαι άμα θέτε να βρείτε την ηρεμία σας, καβαλήστε κάνα μηχανάκι όλοι σας και κατεβείτε κέντρο - όλοι όμως να δεις οτι ουτε κυκλοφοριακό θα υπάρχει ούτε άγχος ούτε γκρίνια... και εσείς θα είσαστε μια χαρά μπράδερς... πρώτα από όλα εσείς...
Δινω 5 ολοκληρους ευραιους στο παρκινκ (Συγγρου φιξ) μπαινω στο μετρο και φτανψ στα σιγουρα και σαν ανθρωπος στο κεντρο, συνολικο κοστος κατω απο 7 €, αφηνω τα κρεβατια στο κατ για τους φανατικους κατοχους μοτοσακο σιγουρα θα τα χρειαστουν
Δε σας σεβόμαστε όσο δε μας σέβεστε και σεις αδέρφια κουτάκηδες. Αλλά εμείς σας αγαπάμε και σας λυπόμαστε ρε... λυπόμαστε και το περιβάλλον όμως, λυπόμαστε και για τον κόσμο που πάει κατα διαόλου όταν κυκλοφωράτε ρε γμτ με 2000 (και βάλε μερικοί) κυβικά , και 7-8τμ χώρο, στο κέντρο...
Και εγω τους λυπαμε ρε γμτ τους ξεπλενιδες με τα μοτοσακο, ειδικα οταν σας χωριζουν τα γκομενακια και ψαχνουν καποιον με ενα κουτι εστω και σαν το saxo του taurus, για να μην βρεχονται και να μην χαλανε τα ωραια τους μαλάκια με το κρανος, και μενετε μπουκαλα, ψαχνωντας κανα 16χρονο που βαρεθηκε να την βγαζει βολτα ο μητσος με το λεωφορειο. Με τα 16χρονα ομως θα την βγαζετε και φθηνα κανα σινεμα και σπιτι, ουτε ταξιδια ουτε καποτες ουτε τπτ...μια χαρα.
Αντερε μαγκιόροι, καλή τύχη στην αναζήτησή σας για πάρκινκ. Οι μηχανόβιοι θα παρκάρουν στα πεζοδρόμια. ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.
Ο μηχανόβιος ΠΟΤΕ δεν παρκάρει σε πεζοδρόμιο. ΠΟΤΕ
Ναι ποτε...ρε ποτε λεμε...οι γνησιοι μοτοσακακηδες τα βαζουν στην τσεπη τους, οι κουτακηδες που εχουν 2τροχο παρκαρουν στο δρομο....τι να πεις ρε γμτ τελικα ειστε πολυ παρεξηγημε ατομα ρε συ...κριμα.
ξακολήστε τα μυαλλά σας σας από τους μηχανόβιους. Αυτοί που βρίζετε, είναι παπάκηδες. Και ορισμένοι μηχανόβιοι εδώ μέσα επίσης ξεκολήστε. Οι κουτάκηδες βρίζανε τους παπάκηδες όχι εμάς.
Οχι ρε φιλε...τους μαλακες βρισαμε, ειτε οδηγουν τσαλακι ειτε Κ7, και φυσικα οτι 4τροχο και να οδηγουν.
στρέιτ
Α, για την ιστορία, εχω ενα triumph street triple και ένα Golf TSi. Τα σκίζω και τα δύο. Αλλά η μηχανή είναι απόλυτη κάβλα...
Πλακα πλακα αν ειχες γραψει αυτες τις 2 σειρες στην αρχη του ποστ απο συμπονια για αυτο που τραβας οποιο και να οδηγεις απο τα 2 δεν θα σου ειχα πει τπτ. Εχω ενα φιλο που χαριζει ενα φιατ 124 μπορω να του πω να στο δωσει..ετσι γιατι σε συμπαθησα ειναι κριμα να βασανιζεσαι ετσι.
Παρακαλω τα παραπανω σχολια να μην τα λαβει σοβαρα υποψιν του κανενας κατοχος δικυκλου παρα μονο οι μοτοσακακηδες!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Χθες πήγα να πάρω την κοπέλα μου από την Καλλιθέα.Στο στενάκι από πίσω μου σκάει μύτη ένας τυπάς με μία μεγάλου κυβισμού μηχανή με τη μεγάλη σκάλα αναμένη.(Ενώ είχα μαυρίσει τον καθρέφτη, πάλι δεν έβλεπα τίποτα ).
Αν είχε νυχτώσει έχεις δίκιο. Αν όχι, είσαι άκυρος.
Ό,τι ώρα και να 'ταν είσαι άκυρος εσύ
Η μεγάλη σκάλα είναι ΠΑΝΤΑ παράνομη όταν κινείσαι σε δρόμο που κινούνται και άλλα οχήματα.-
Μην αρχίσεις τα περί το κάνουμε για να μας βλέπουν. Με τη λογική αυτή να γεμίσω με λαμπιόνια το αυτοκίνητο να με βλέπουν από 1 χλμ απόσταση.
-
Στην Βαρης κορωπιου με περασε μηχανη τυπου βαραντερο (δεν πρεπει να ηταν τετοια) βραδυ και ειχε αναμενα και τα 2 φωτα μπροστα (2 εννοω σαν σχεδιασμο που ειναι 2 διαφορετικα καρουμπαλα) μιλαμε με πεθανε, εκοψα εκανα δεξια, περασε αερα, και ολα καλα.
-
Ο χρήστης bull1 έγραψε:
ginogsm, ο όρος 'κουτί' βγαίνει από την αυτοκινητιστική έκφραση 'κλωβός' και όχι για να υποτιμήσω τα 'κουτιά σας'!
Καλές βόλτες σε όλους μας!!!a - Το βιντεο δεν ηταν απο τα Λιμανακια.... Εχει ξαναμπει στο φορουμ.
Δεν ειναι ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... Γιατι και οι δυο στο παπι φορανε κρανος....
b - Δεν ειπα οτι δεν καιω περισσοτερο.... Και το Αστρα καει περισσοτερο απο μιχανακη... Ρωτησα αν επιβαρυνει το περιβαλλον περισσοτερο.
Για ταριφες με αποχρωματισμενο θερμανσης και λεοφωρεια με ντουμανια δεν μιλαω. Δεν ειναι εκει το θεμα:) -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εχεις δει πουθενα στην ευρωπη να κινουνται οι μοτοσυκλετιστες αναμεσα απο 2 αυτοκινητα ?
Χμ, ναι.
Ναι μεν επιτρεπεται η διηθ... διιθ.... η κινηση αναμεσα στα αυτοκινητα.... Αλλα κινουντε κατα τροπο αυτο, με δικια τους ευθυνη.
Εδω ειναι και παρανομο -αφου η μιχανη καταλαμβανει μια θεση στο δρομο και απαγορευεται να κινουντε 2 μιχανες παραλληλα- και αν τσακιστει κανας ταρζαν που ερχοταν με +70ΧΑΩ, ζηταει και τα ρεστα!Αν κάνω μαλακία όταν οδηγώ το HORNET μου, θα την πληρώσω εγώ. Αν κάνω μαλακία οδηγώντας την ALFA μου, θα την πληρώσουν και άλλοι. Δικαιούμαι λοιπόν να κάνω μαλακίες που πληρώνω εγώ αλλά όχι μαλακίες που πληρώνουν άλλοι.
Αν κανεις μαλακια με την μιχανη και σκασεις σε κανα αμαξι και παρκαρισμενο χωρις οδιγο να ειναι... Ο οδιγος για να μη πληρωσει την μαλακια σου, θα πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όντως, πιο δύσκολα κλέβει κανείς αμάξι...Προσωπικά, για τις περιπτώσεις που δεν έχω να κουβαλήσω πράγματα, στα Χανιά κάνω το εξής: παρκάρω το αμάξι μου σε ένα από τα πέντε σημεία που ξέρω ότι μπορώ να βρω νόμιμη και τζαμπέ θέση στάθμευσης, σε απόσταση μεταξύ 500 μέτρων και ενός χιλιομέτρου απ'το κέντρο. Αν πρέπει να αφήσω ή να πάρω κάτι ογκώδες και βαρύ, πηγαίνω νωρίς-νωρίς για να βρω θέση (νόμιμα) εκεί κοντά. Αλλιώς, ας έρθουν να το πάρουν ή να το φέρουν οι ίδιοι.
Μη το λες...
Το ιδιο ευκολα τα κλεβουν.
Εμενα το Ε200Κ το τσιμπησαν απο παρκιγκ σουπερ μαρκετ και κανενας δεν καταλαβε τιποτα -
Ο χρήστης bull1 έγραψε:
Οχι ρε φίλε έτσι, σαν τεχνικό όρο. Για το θέμα της ασφάλειας στο αν 'πέσει πάνω μηχανή, δε θα πάθω τίποτα'! To πλαίσιο των μεταλλικών εξαρτημάτων που περικλείει τους επιβαίνοντες ονομάζετε 'μεταλλικός κλωβός'.Καλα.... Μη το λες.... Αν σκασει μιχανη με καμια 60αρα χιλιομετρα στην πορτα του συνοδιγου -παραβιαση ερυθρου σημ/τη η ΣΤΟΠ του ενος εκ των δυο- ο συνοδιγος δεν βγαινει απο το αμαξι μονος του.
Η ασθενοφωρο θα τον παραλαβει η 'Η Τελευταια Φροντιδα'
Για τον αναβατη... Ειναι μονοδρομος... οικοπεδακι 2Χ1 -
Ζώον ο μαλάκας εργολάβος που είχε παρκάρει το 'αγροτικό' Mitsubishi της δουλειάς του στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ μπροστά στο Γλυμιδάκη στα Κουνουπιδιανά. Τον πέτυχα στο ταμείο του εν λόγω φούρνου... Πώς τον κατάλαβα; Ε, δεν θέλει πολύ για να καταλάβεις ότι κάποιος είναι εργολάβος. Απ'το ντύσιμο κι απ'το αξεσουάρ (αγουροξυπνημένος εργάτης, κατά προτίμηση μετανάστης για μικρότερο μεροκάματο). Ρώτησα - μπροστά του - την κοπέλα στο ταμείο 'από πότε το κάναμε πάρκινγκ το πεζοδρόμιο εδώ;', αγριοκοιτώντας τον... Η απάντηση της κοπέλας ήταν 'άστα να πάνε, η αναισθησία έχει ξεφύγει'. ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ο τύπος.
-
Wagner669
Δούλευα στην express service τρία χρόνια, έχω δει πάρα πολλά, μην είσαι τόσο σίγουρη ότι θα τη βγάλει ο συνοδηγός. Όσο για τον οδηγό της μηχανής το μόνο που έχει να κάνει είναι να αφήσει τη μηχανή και να φύγει από πάνω(προσωπική εμπειρία, με 750 και 140χιλ, του ξήλωσα τον πίσω άξονα και τον πέταξα σε μια κολόνα, με 350 και 50-60χιλ της ξήλωσα ψαλίδι, ημιαξόνιο, ακρόμπαρο, παραβίασαν το στοπ, την έβγαλα με μελανιά) και να είναι σωστά ενδεδυμένος! Οι πιθανότητες για όλους είναι 50-50 με τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου σε καλύτερη θέση, φυσικά.
Και εγώ για το περιβάλλον μιλούσα, ρυπαίνεις πολύ παραπάνω με τους 4 των 875cc κυλίνδρων από τον ένα των 49cc. Ρυπαίνεις και γιατί θέλεις πιο πολύ χρόνο να πας από το Α στο Β από ότι ένα μηχανάκι.
Υποθέτω ότι είσαι γυναίκα, αν όχι ζητάω ταπεινά συγνώμη! -
Ο χρήστης bull1 έγραψε:
Wagner669
...
Υποθέτω ότι είσαι γυναίκα, αν όχι ζητάω ταπεινά συγνώμη!Ώχ....
-
bull1
Οχι. Ο Βάγκνερ ΔΕΝ είναι γυναίκα.
-
Βγαλτην οξω ρε Wagner
(σορρυ αλλα δεν αντεξα...)
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]