-
-
Μαλακας ο οδηγος, αλλα το αυτοκινητακι γαμει ετσι οπως το εχει.
Πλακιτσα να κανουμε, αφου τωρα ειμαι οντως γνωστος ως 'ο Σαγονιας'.
-
-
Toyo R888 Semislick λαστιχάκι βλέπω. Ελπίζω να το πηγαίνει πίστα και να μην το τρέχει όπου να'ναι...
Όσο για το παρκάρισμα, έχουν γίνει πολλά αυτά τα ζώα...
-
Aν είναι αυτός που νομίζω, πρέπει να πηγαίνει σέρρες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν είναι αυτός που νομίζω, πρέπει να πηγαίνει σέρρες.+1 Αυτός πρέπει να είναι.
-
Ο χρήστης Alessandro έγραψε:
Πρόσεξα για πολλοστή φορά σήμερα ότι υπάρχει απίστευτος εκνευρισμός στους οδηγούς της Θεσσαλονίκης (φαντάζομαι και όχι μόνο). Όλοι προσπαθούν με τσαμπουκά να κερδίσουν millisecond κατά την μεταφορά τους από το σημείο Α στο Β, κλείνοντάς σε, παραβιάζοντας κάθε άρθρο Κ.Ο.Κ. και έννοια λογικής, βρίζοντάς σε, χοροπηδώντας μέσα στο αυτοκίνητο δείχνοντας έτσι την αγανάκτησή τους επειδή είσαι και συ μπροστά τους (μαζί με χιλιάδες άλλους φυσικά) και τους τρως το millisecond...
Και το χειρότερο; Ο εκνευρισμός τους μεταδίδεται και σε σένα και συ μετά γίνεσαι ίδιος...+1000 το βλέπω και εγώ στην οδήγηση μου δυστυχώς.
-
Ποια είναι η ανώτερη ταχύτητα που πρέπει να πηγαίνει κάποιος που ρυμουλκεί μπαγκαζιέρα σκύλου?
Χθες στις 9 το βράδυ ΑΟ στο ρεύμα προς Ελευσίνα, Nissan Pathfinder που ρυμουλκούσε μπαγκαζιέρα με πινακίδα ΖΑΕ-**** ήταν σταθερά με 120km/h και μετά όταν έπιασα δεξιά να βγω σε μια έξοδο, με προσπέρασε με περίπου 140km/h
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ποια είναι η ανώτερη ταχύτητα που πρέπει να πηγαίνει κάποιος που ρυμουλκεί μπαγκαζιέρα σκύλου?+oo
-
Ο σκύλος εν τω μεταξύ θα ξέρασε τ'άντερά του...
-
μετά λένε τα σκυλάκια ζώα
τι μαλάκας... και θα δηλώνει και κυνηγός...φιλόζωος και οικολόγος και καλά -
Πότε ήταν οι κυνηγοί οικολόγοι και δεν το'ξερα;
-
Δεν γνωρίζω αν μέσα στην μπαγκαζιέρα υπήρχε σκύλος ή ήταν άδεια. Μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα που πήγαινε. Νομίζω πως αν ρυμουλκείς τρέιλερ κτλ μέχρι 80km/h πρέπει να πηγαίνεις. Ισχύει αυτή η ταχύτητα ή είναι παραπάνω το όριο;
-
Νομίζω είναι ανάλογα με το είδος και μέγεθος του ρυμουλκούμενου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να'ναι λίγο παραπάνω. Εν πάσει περιπτώσει, 140 είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για τέτοιο συνδυασμό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καιρό είχα να γράψω εδώ... Διπλό ζώο: και χωρίς μπροστινή πινακίδα (ούτε καν καμιά μικρή) και παρκαρισμένος φαρδύς πλατύς.όντως είναι ο 'γνωστός'...
όντως το παρκάρισμα είναι άκρως προκλητικό...
δεν ξέρω, ίσως είναι η εξεταστική, ίσως οι κλινικές που μας τη βαρούν στο κεφάλι... κατά τα άλλα το παιδί είναι ήρεμος χαρακτήρας, μάλαμα... απλά έχει μια απίστευτη τρελή ψώρα με το αυτοκίνητο...προσέξτε το σήμα του ιατρικού συλλόγου αθηνών... για να μπαίνει στον δακτύλιο... αλλά εφόσον δεν έχει πινακίδες πλέον, δεν το χρειάζεται...
ερώτηση: την πίσω πινακίδα δεν τη φορούσε?- γιατί νομίζω πως τη φορά... μόνο την μπροστά βγάζει...
μιας που ασχοληθήκαμε με πινακίδες... είδα τις προάλλες ένα άτομο που είχε περάσει ένα σπρέι στις πινακίδες για να μην τον πιάνουν τα ραντάρ. μετά απο 1 χρόνο οι πινακίδες του έγιναν κίτρινες. τώρα πλέον τις βγάζει κ τις δύο όταν οδηγεί στην εθνική. απορώ πως περνάει τα διόδια, όπου έχει αστυνομία...
όσο για τα σεμισλίκ... όταν βρέχει λέει πως πάει ως τα 60-80
-
μόλις συνάντησα και εγώ ένα ΖΩΟ. Βγήκε σε κεντρική λεωφόρο με γυαλισμένο γιούγκο και 2 νήπια στο πίσω κάθισμα παραβιάζοντας το στοπ...αφού φρέναρα οριακά τον προσπερνάω και του λέω...
-κύριε παραβιάσατε το στοπ-το ξέρω και τι σε νοιάζει;;;
-τα παιδάκια πίσω δεν τα σκέφτεστε;;;
-αφού δεν τρακάραμε δεν με νοιάζει...
-εγώ τώρα αν κατέβω κάτω και σε πλακώσω θα φταίω;;;
-και δεν κατεβαίνεις...θα δώσω και θα φάω...έτσι είναι οι καυγάδες...
-και τα παιδιά σου δεν τα σκέφτεσαι;;;
-...θα ρθει η μανα τους να τα μαζέψει...Έφυγα αμίλητος και αηδιασμένος...εκείνος θα σκέφτεται...'του την είπα είμαι μάγκας, κώλωσε μην τον πλακώσω'.
Θεέ μου, αν αξιωθώ ποτέ να γίνω πατέρας μην καταντήσω ποτέ έτσι...
-
Δε φρόντισε κανείς να τον στειρώσει όσο ήταν μικρός?
-
Είχε παρκάρει ανορθόδοξα ή απλά αυτός που το έγραψε ήταν κομπλεξικός;
Για τον άλλο με το Yugo τι να πει κανείς. Ωραίο παράδειγμα δίνει στα παιδιά του. Δυστυχώς αν του μοιάσουν σε λίγα χρόνια θα βγουν άλλα 2 ζώα στους δρόμους (αν έχουν επιβιώσει μέχρι τότε από τις βλακείες του πατέρα τους).
-
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ, θα καταλαβετε γιατι γελαω
Γιατι εζησα ΠΑΛΙ απο κοντα την γυφτια του νεοελληναΕιχαμε παει 2 μοτοσυκλετες σημερα το μεσημερι για καφε απο το μικρολιμανο
Τις παρκαρουμε σε χωρο που βρισκουμε κενο, με γωνια 45μοιρων με το πεζοδρομιο(ο κλασικος τροπος)
Ξαφνικα σκαει μια πανεμορφη aston martin και παρκαρε διπλα απο κατι μηχανακια, 2 μετρα μπροστα απο τις μηχανες
Υπ'οψιν, ουσιαστικα ηταν μες την μεση του δρομου γιατι δεν χωραγε να παρκαρει, αλλα χωραγαν να περασουν αμαξια
Ξαφνικα βγαινει ο οδηγος και μαζι με καποιον απο την καφετερια αρχιζουν να κοιτανε τις μηχανες μας
Μου λεει ο φιλος μου, ''να δεις που θα θελουν να τις μετακινησουν''
ΟΝΤΩΣ, πιανει ο οδηγος ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΡΟΔΑ και προσπαθει να σπρωξει την μηχανη στο πλαι.Αν επεφτε ηταν τουλαχιστον 300 -
Ο Clarkson κάτι έχει πει στη στήλη του στους Times για τους κατόχους Aston Martin και για το club ιδιοκτητών Aston Martin...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]