-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αν είναι αυτή που νομίζω, τότε δεν την βαρέθηκε...
Μάλλον την βαρέθηκε.Βρίσκεται εκεί από τον Σεπτέμβριο του 2006.....
Εννοείς ότι είναι εκεί 1,5 χρόνο χωρίς να κουνηθεί?
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Eπανέρχομαι κι'εγώ στο αγαπήμενο μου topic μετά από πολύ καιρό....Σήμερα είχε ωραίο καιρό οπώτε πολλοί ήρθανε να πιουν τον καφέ τους,να φάνε λίγο ήλιο ...
Θέσεις παρκαρίσματος πολλές ,αλλά σιγά οι ΜΜΕ μην κάνουν κάνα βηματάκι...
Ετσι αποφάσισαν στον δρόμο να κάνουν κάτι λογικό και να πάνω στο δρόμο!!!Οι φωτογραφίες μιλάνε απο μόνες τους...
και μια από το βράδυ...δες το σαν νοητή νησίδα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
...
δες το σαν νοητή νησίδαΜάλλον σα τη νησίδα των ανόητων πρέπει να το δει.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μήπως τον βαρέθηκαν κάποιοι και τον έφαγαν?
Στο πάρκινγκ που έχει ο πατέρας το δικό του έχει μια mercedes s 600 v12 με αλβανικά νούμερα που εδώ και πολλά χρόνια είναι παρατημένη. Κανένα καλό παιδί θα ήταν και το έφαγαν.w140?
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Καιρό είχα να γράψω εδώ... Διπλό ζώο: και χωρίς μπροστινή πινακίδα (ούτε καν καμιά μικρή) και παρκαρισμένος φαρδύς πλατύς.
Παντως, επειδη την συγκεκριμενη ημερα ημουν και εγω παρκαρισμενος στο ιδιο παρκινγκ πως υπηρχαν ΑΠΕΙΡΕΣ αδειες θεσεις παρκινγκ...
Δεν νομιζω οτι ενοχλησε κανενα!!Αν ήταν σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ πρωινό εργάσιμης ημέρας όχι μόνο δεν εμπόδισε αλλά μπορεί να ήταν και ο μοναδικός για πολλές ώρες.
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Καιρό είχα να γράψω εδώ... Διπλό ζώο: και χωρίς μπροστινή πινακίδα (ούτε καν καμιά μικρή) και παρκαρισμένος φαρδύς πλατύς.
Παντως, επειδη την συγκεκριμενη ημερα ημουν και εγω παρκαρισμενος στο ιδιο παρκινγκ πως υπηρχαν ΑΠΕΙΡΕΣ αδειες θεσεις παρκινγκ...
Δεν νομιζω οτι ενοχλησε κανενα!!Καλα κανει το παλλικαρι , τρελη μουρη ειναι οπως το εχει παρκαρει, αν ειχε τοσες αδειες θεσεις ενοχλει ???
-
Είναι απόγευμα σε υπόγειο πάρκινγκ μαγαζιού του οποίου οι θέσεις που αντιστοιχούν σε αυτό δεν είναι πολλές.
-
οκ τοτε γιατι καποιος ειπε οτι ειχε πολλες θεσεις κενες...!!! Ομορφο παντως το γκολφακι το εχω δει και απο κοντα το συγκεκριμενο!
-
Aρκετές θέσεις κενές ναι, οι οποίες όμως 'ανήκουν' εν μέρη σε άλλες εταιρείες που συστεγάζονται στον ίδιο χώρο.
-
Ο χρήστης CrazyRider έγραψε:
Δεν νομιζω οτι ενοχλησε κανενα!!Καλα κανει το παλλικαρι , τρελη μουρη ειναι οπως το εχει παρκαρει, αν ειχε τοσες αδειες θεσεις ενοχλει ???
Ρε σεις, αφου ήταν θέμα μούρης, δεν πρέπει να το συζητάμε, το παληκάρι καλώς το πάρκαρε έτσι, αλλιώς πώς θα βλέπαμε την μούρη του;
Σοβαρευτείτε λίγο επιτέλους!
Είναι σημαντικότερο δηλαδή να παρκάρετε εσείς, ή να δείξει μουράτος ο τύπος;
Κάτι απαιτήσεις που έχουν μερικοί! Αν είναι ποτέ δυνατόν δηλαδή! -
-
Ο χρήστης CrazyRider έγραψε:
Nαι, ενοχλεί. Οι άδειες θέσεις δε μένουν άδειες για πάντα. Δηλαδή εσύ σε ένα άδειο πάρκιν θα παρκάριζες πιάνοντας 2-3 θέσεις; Και πώς ξέρεις ότι σε 10' δεν θα χρειαστεί να γεμίσει;
Και σόρι, αλλά άν το παλικάρι είναι παιδί μάλαμα, αλλά έχει μεγάαααααλη ψώρα με το αμάξι του, να το κλειδώσει στο σαλόνι του να το χαζεύει, να μην ενοχλεί και τον κοσμάκη. Αναλύουμε τα αυτονόητα έτσι;
-
Ρε παιδια λιγο ασχετο με το θεμα, αλλα ειδα το corsa opc και μου ηρθε στον μυαλο
Μπορει να μου πει καποιος γιατι οσα εχω δει, πανε απελπιστικα αργα στον δρομο?
Κριμα και τα 192 αλογα δηλαδη, εχουν συννενοηθει ολα τα κουλαδια να τα αγοραζουνε?Υ.Γ. Καλα αυτος με το παπι πρεπει να εχει αρνητικο IQ
-
Ξέρω κι εγώ; Μπορεί τελικά να μη βάζει τόσο καλά τα 192 άτια του στο δρόμο όσο μας λέγανε τα περιοδικά...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αν είναι αυτή που νομίζω, τότε δεν την βαρέθηκε...
Μάλλον την βαρέθηκε.Βρίσκεται εκεί από τον Σεπτέμβριο του 2006.....
Εννοείς ότι είναι εκεί 1,5 χρόνο χωρίς να κουνηθεί?
Ακριβώς
Κρίμα ρε συ, δεν μπορώ να το καταλάβω....Τέτοιο αυτοκίνητο και να σκονίζεται έτσι, όταν άλλοι θα σκότωναν για να κάνουν μια βόλτα μαυτό...
-
Άρα μάλλον καλά του έγραψε ο άλλος στο παρμπρίζ!
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Κρίμα ρε συ, δεν μπορώ να το καταλάβω....Τέτοιο αυτοκίνητο και να σκονίζεται έτσι, όταν άλλοι θα σκότωναν για να κάνουν μια βόλτα μαυτό...
Όπως καταλαβαίνεις κάτι δεν πάει καλά με τον κάτοχό του, αν υπάρχει πλέον
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Όπως καταλαβαίνεις κάτι δεν πάει καλά με τον κάτοχό του, αν υπάρχει πλέον
Ελεος βρε, τον πέθανες τον ανθρωπο?
Προφανώς έχει βρει κάτι πιο πρακτικό για τις μετακινήσεις του.... -
Προφανος ο ανθρωπος εχει χιλια διο προβληματα και μαλλον δεν ειναι σε θεση να οδιγει αυτο το αυτοκινητο.
Ελπιζω να τα ξεπερασει γρηγορα και να χαρει την Ιταλιδα.Στο θεμα του παρκιγκ και του Golf..... Δεν πα να ταν και η Μητερα Τερεζα.... απο την στιγμη που παρκαρει ετσι ειναι στο σωστο τοπικ
Το αλλο το οξυμορο που πεταξε ο HighFidelity δεν το πιασα.... Golf και ομορφο στην ιδια προταση;;;
Πως τρο κανες ρε φιλε αυτο;;;; -
Ο χρήστης After έγραψε:
Ρε παιδια λιγο ασχετο με το θεμα, αλλα ειδα το corsa opc και μου ηρθε στον μυαλο
Μπορει να μου πει καποιος γιατι οσα εχω δει, πανε απελπιστικα αργα στον δρομο?
Κριμα και τα 192 αλογα δηλαδη, εχουν συννενοηθει ολα τα κουλαδια να τα αγοραζουνε?Υ.Γ. Καλα αυτος με το παπι πρεπει να εχει αρνητικο IQ
Αφού όλοι τα παίρνουμε συνήθως με 18άρες ζάντες! Αν συνυπολογίσεις το χαμήλωμα και το τρελό εργοστασιακό βόδι-κιτ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να πας γρήγορα ειδικά μέσα στην Αθήνα, αφού στο πρώτο σαμάρι ή λακούβα , θ' αφήσεις πίσω κάποιο ενθύμιο...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]