-
γαμάτο γραψε κ αλλα
-
-
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
1)Το να κάνεις επείδηξη δύναμης δεν τιμά κανέναν ούτε μεγαλώνει το μόριο μας με αυτόν τον τρόπο.2)Αναφέρθηκε παραπάνω οτι στο παιδί μονο ήρεμα δεν του εξήγησε αλλά τον έβρισε απο την πρώτη στιγμή που κατέβηκε
3)Δεν μίλησα για σεβασμό στα παραδείγματα που φέρνεις οπως πχ ανάποδα σε μονόδρομο και τα σχετικά
,
4)προσωπικά και απο ατύχημα να μου ξήλωναν ένα καθρέπτη, έσπαγαν ένα τζάμι η δεν ξέρω εγώ τι άλλο,δεν θα σκώτωνα κανέναν και πιθανότατα εαν επρόκειτο για παιδί ή για άτομο με την αρμόζουζα συμπεριφορά Ευγενική δεν θα ζητούσα καν τα χρήματαΤώρα το τι θα κάνεις για το παιδί σου,σου εύχομαι ειλικρινά να μην σου τύχει για να το μάθεις.
Χωρις να θελω να το παρεις προσωπικα, και λαμβανωντας υποψη οτι δεν ειμαι το ατομο που θα 'κανει τα μουτρα του αλλου κρεας' με το παραμικρο, σε ποια χωρα ζεις? Καθημερινα στο δρομο και με απειρα χιλιομετρα στα 14 χρονια που οδηγω (απο παπακι μεχρι νταλικα) δεν μπορεις να φανταστεις τι εχουνε δει τα ματια μου. Ο μονος τροπος για να μην εκνευριστεις τοσο ωστε καποιες φορες να κατεβεις απο το αμαξι και να πλακωθεις στο ξυλο ειναι μια καρτελλα ηρεμιστικα - εκτος αν εχεις φτασει στον απολυτο βαθμο αυτοελεγχου ωστε κυριαρχεια ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ στα νευρα σου, οποτε παω πασο...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κύριε Τσόκα, εσάς με τα λευκά πούλμαν λέω. Εξηγήστε (εσείς ή ο υπεύθυνος προσλήψεων των οδηγών) στα καμάρια σας που 'οδηγούν' αυτά τα πούλμαν ότι η αριστερή λωρίδα δεν είναι τσιφλίκι τους, το αντίθετο μάλιστα. Ειδικά όταν από τέρμα αριστερά θέλουμε να στρίψουμε δεξιά. Τα φλας υπάρχουν για να τα χρησιμοποιούμε και όχι για να μη μας κόβουν στο Κ.Τ.Ε.Ο. και το σινιάλο το κάνουμε για άλλο λόγο και όχι για να δείξουμε τον εκνευρισμό μας σε όποιον βιντεοσκοπεί τις μαλακίες μας.(Αλλά τι στεναχωριέμαι την επόμενη φορά κατευθείαν τηλέφωνο στην εταιρεία και 'δόσιμο' και στην αστυνομία. Όσο λιγότεροι 'επαγγελματίες' κυκλοφορούμε εκεί έξω τόσο καλύτερα θα είναι. )
Κατευθειαν τηλεφωνο στον Τσοκα (με τα στοιχεια του αυτοκινητου) και στην Τροχαια και να απαιτησεις απο την εταιρια να σου δωσουν τα στοιχεια του οδηγου και την εξελιξη της υποθεσης. Αντε, να καθαριζει ο χωρος μας απο τους δηθεν 'επαγγελματιες' (που αν το προσεξετε ειναι συνηθως μεταναστες απο ανατολικες χωρες - φτηνα εργατικα χερια που δεν φερνουν αντιρρηση ισως?).
Παντως στην περιπτωση του Τσοκα που εχει εναν αρκετα μεγαλο αριθμο οχηματων - και κατ' επεκτασιν οδηγων - μπορει και να ξεφυγει καποιο ζωο (αναλογικα), αλλα οταν αυτο επισημενεται θα πρεπει να ξεκινουν οι διαδικασιες να παει σπιτι του... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ αν και ο taurus θα προσβληθει που βριζεις τους gay.....εγω εριξα πολυ γελιο Και εσυ φυσιακ το γραφεις χαβαλεδιαζοντας....γιατι προλαβες...αν δεν προλαβαινες...αστα χεσταΟμοφοβικός ή αδερφή? Όπως και να έχει, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
Chuckie
Μικρός θεούλης λέμε!
Ένα νέο αστέρι γεννιέται! -
Chuckie
-
τώρα τον αποπήρατε και θα νομίζει ότι τον δουλεύουμε...το πιθανότερο είναι να μην μας ξανατιμήσει στο τόπικ.
Πάντως αν γράψει θα το μετονομάσουμε στις περιπέτειες του ...chuckie τσαν
-
Respect chuckie!!!
Απο τα πλεον καφρικα post που εχω διαβασει ever...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
τώρα τον αποπήρατε και θα νομίζει ότι τον δουλεύουμε...το πιθανότερο είναι να μην μας ξανατιμήσει στο τόπικ.Πάντως αν γράψει θα το μετονομάσουμε στις περιπέτειες του ...chuckie τσαν
Δεν τιθεται τετοιο θεμα.
Το ποστ ηταν κατ'ευθειαν για funniest.Thumbs up Chuckie.
-
Αυτό που είναι το πιο ωραίο σ'αυτό το thread είναι πως κάποιοι γράφουν για να βγάζουν την πίεσή τους από αυτά που βλέπουν στους δρόμους, ώστε ν'αποφεύγουν να εκδηλώνουν την μήνιν τους επί των ίδιων των οδηγών-ζώων, ενώ κάποιοι άλλοι, γράφουν για να εξιστορήσουν στους υπόλοιπους τα...'κατορθώματά' τους στους δρόμους!
Πάντως, εγώ μάλλον έχω κάπως απλοϊκό μυαλό, γιατί δεν βλέπω γιατί πρέπει να κοκκορεύομαι επειδή τις έφαγα και πήγα στο νοσοκομείο, αντί να προσπεράσω την...ζωώδη ενέργεια και να πάω σπίτι μου!
Είμαι μάλλον περίεργος ε;
Βέβαια, επειδή είδα και ένα σχόλιο για νοσοκόμα - δώρο με κάθε νοσηλεία, πάω να διαμαρτυρηθώ στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας της Πάτρας, καθότι εγώ ΔΕΝ είχα τέτοιες παροχές όταν είχα φροντίσει να...τσακιστώ με την μηχανή προ αμνημονεύτων χρόνων!Με κλέψανε, είναι φανερό!
Τέσπα, ξέρω πως κάποιοι θα προσβληθούν , αλλά μου φαίνεται κάπως τρελό το σενάριο, εκεί έξω να κυκλοφορούν άντρες (ή και γυναίκες, ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι.. ), έτοιμοι για όλα, με κουμπούρια και διάθεση να πλακωθούν ανά πάσα στιγμή για το δίκιο τους και την....οδική ασφάλεια ρε γαμώτ !ΟΚ, τι να πω! Πάντως, αναρρωτιέμαι, όλοι αυτοί που δεν σχολιάζουμε τα καθέκαστα, φαντάζομαι μπορεί να συμβαίνουν τα παρακάτω:
-Δεν τα διαβάζουμε καθόλου.
-Τα διαβάζουμε, αλλά δεν τολμάμε να τα σχολιάσουμε, μήπως φάμε κι εμείς καμια!
-Τα διαβάζουμε, τα πιστεύουμε, κι απλά δεν νιώθουμε αρκετά άντρες για να εκφέρουμε λόγο.
-Τα διαβάζουμε, δεν τα πιστεύουμε και απλά δεν τα σχολιάζουμε για να μην χαθεί ο ειρμός και η πλάκα...
Αλλο; -
Έχω βγει από τα ρούχα μου άπειρες φορές αλλά το να πιαστώ στα χέρια, όχι δεν θα το έκανα ποτέ. Μόνο ως άμυνα για να σώσω την ζωή μου...
-
Και εγώ έλεγα οτι δε θα το κάνω ποτέ...
Αλλά εκείνος ο @#$^# που έκανε τιμονιά επίτηδες κατά πάνω μου, ενώ ήμουν με τη μηχανή, μάλλον τα ήθελε.
Ε, ούτε Χριστός είμαι να γυρίσω μάγουλο, ούτε 'σφάξε με Αγά μου ν' αγιάσω' μπορώ να πω σε τέτοια περίπτωση... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ΟΚ, τι να πω! Πάντως, αναρρωτιέμαι, όλοι αυτοί που δεν σχολιάζουμε τα καθέκαστα, φαντάζομαι μπορεί να συμβαίνουν τα παρακάτω:
-Δεν τα διαβάζουμε καθόλου.
-Τα διαβάζουμε, αλλά δεν τολμάμε να τα σχολιάσουμε, μήπως φάμε κι εμείς καμια!
-Τα διαβάζουμε, τα πιστεύουμε, κι απλά δεν νιώθουμε αρκετά άντρες για να εκφέρουμε λόγο.
-Τα διαβάζουμε, δεν τα πιστεύουμε και απλά δεν τα σχολιάζουμε για να μην χαθεί ο ειρμός και η πλάκα...
Αλλο;Tα διαβάζουμε και θυμώμαστε την παροιμία που λέει «τον αράπη κι αν τον πλένεις...».
Περιμένεις τώρα να βγεί συμπέρασμα ή να αλλάξουν κάποιοι νοοτροπία μέσα από τα λεγόμενα ενώς forum ;;; -
Δεν κοκορευομαι για τιποτα. Εχω βαρεθει τους εξυπνακηδες σαν την παρτη σου να εχουν ετοιμο το 'πισω απο ενα πληκτρολογιο ειστε ολοι μαγκες' και να το πετανε απο εδω και απο εκει, η ακομα χειροτερα το 'το παιζεις μαγκας γιατι δεν εχει βρεθει ενας να σου ριξει'. Ε να λοιπον που εχει βρεθει και ενας και δυο και την τελευταια φορα πηραμε και ενα σπασμενο σαγωνακι για ενθυμιο.
Ε και? Στα @@ μου, εγω τα εχω καλα με τον εαυτο μου και θα συνεχισω να αντιμετωπιζω ολους αυτους τους μπαμπουινους ετσι. Οταν εχω δικιο και με βριζει, θα παιζω ξυλο. Ή θα φαμε ή θα ριξουμε, ή και τα δυο. Δεν με νοιαζει ρε παιδι μου, πως να στο πω αλλιως?
Και δεν ειχα να προσπερασω τιποτα, μου γρατζουνισε το φτερο επειδη δεν εκανα ακρη να περασει οταν νομιζε οτι του ανηκει ο δρομος, και οταν κατεβηκα να δω τι εγινε αρχισε το ξυλο με την αποστομωτικη ερωτηση του 'που πας και χωνεσε ετσι ρε' οταν εγω ημουν στην λωριδα μου και αυτος απλα ηρθε πανω μου. Γκεκε τωρα?
Οσο για την νοσοκομα, εγω καλα περναω, εσυ λεγε οτι θες
-
Μήνυση του έκανες ή είσαι την άποψης αφού συμμετείχα και γω στο ξύλο λύσαμε τις διαφορές μας στο δρόμο;
-
Συμφωνω απολυτως με τον kacey , σιγουρα ειναι καλο ν αποφευγουμε το ξυλο στο δρομο αλλα μερικες φορες δεν ειναι ευκολο , ισως ειναι κ αδυνατο. Κ δεν εννοω οτι ριχνουμε ξυλο, πολυ ευκολα τρωμε ξυλο, (συγεκριμενα εχω φαει ξυλο απο τυπο τεραστιων διαστασεων που ειχε κανει χοντρη μπουρδα κ οταν τον εβρισα θεωρησε καλο να τρακαρει με το καρο του τον πισω μερος του αυτοκινητου μου) αλλα τουλαχιστον δεν κολωσα κ οτι εδωσα εδωσα...Αν αφηνεις τετοιους τυπους γινονται ολο κ χειροτεροι , αλλα οπως προειπα σε καμια περιπτωση δεν ειναι κακο ν αποφευγεις την οποιαδηποτε βιαιοπραγια εφοσον ειναι εφικτο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γκεκε τωρα?
Οσο για την νοσοκομα, εγω καλα περναω, εσυ λεγε οτι θεςΓκέκε δεν λες τίποτε!
Κι εγώ που λες πάω να πάρω μια μέρα ένα καπνό από το περίπτερο και μου λέει ο περιπτεράς , 'Δεν έχω Black Devil'...
-Tιιιιι του λέω, σε μένα το λες πως δεν έχεις; Να φέρεις!
'Δεν φέρνω μου λέει, που να χτυπιέσαι'
-Ε, δεν άντεξα κι εγώ την προσβολή, του έσπασα το περίπτερο και όταν έχω χρόνο του πηδάω και την γυναίκα, μια ξανθιά είναι και κάνει και ωραίες π@πες.Αμ πως, θ'ανεχόμουν το ζώον τον περιπτερά που δεν έχει τον καπνό μου;
Δεν πιστεύω να μην υπάρχει κάποιος που δεν πιστεύει την ιστορία μου;
Να, ορίστε και φωτό:
΄
Γκεκε; Αντε μην τα πάρω στο κρανίο και σας δείρω όλους εδώ μέσα! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
...taurus είμαστε ζώα-ζώα-ζώα, δεν χρειάζεται να το αποδείξω, το λέει το nick μας
-
επειδή είσαι επιθετικός και...καπνίζεις, αν σε πετύχω στο δρόμο με το σιβικ θα σε πατήσω και μετά αφού σκουπίσω τον ημιάκαμπτο από τα αίματα σου θα κατέβω να τσακωθούμε...ως βλάχος έχω πάντα μια γκλίτσα στο ευρύχωρο πορτπαγκαζ μου για παν ενδεχόμενο...εκεί να δεις τι έχεις να πάθεις κακούργε Γρηγόρη...
-
High fidelity , μπηκες στο civic forum το μαμησες , τωρα ερχεσαι εδω να ειρωνευτεις για αλλη μια φορα , δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ο καθενας πιστευει οτι θελει, κ το υποστηριζει αλλοτε με επιχειρηματα κ αλλοτε χωρις?? Κατα την γνωμη μου η ειρωνεια σου δεν σε κανει πιο εξυπνο. Εκτος κ αν νομιζεις οτι εχεις για ολα τα θεματα αποψη η οποια ολως τυχαιως ειναι κ η σωστη...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]